-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Γνωρίζουμε οτι επιβαρύνουμε την υγεία μας , αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.
Μην παίρνεις όρκο για αυτό...
Άλλο τόσο γνωρίζουμε οτι επιβαρύνεται η υγεία μας από πολλούς άλλους παράγοντες τους οποίους όμως δεν θίγει κανείς (ίσως γιατί ακόμα δεν είναι μόδα , ή δεν είναι η σωστή χρονική περίοδος για να αποφέρει κέρδη).
Αυτό τι είναι τώρα το άλλοθί σας ;
Το αν υπάρχει ένα ποσοστό καπνιστών που συμπεριφέρονται ανάγωγα , είναι προφανές και αυτό ,
ένα ποσοστό; οι 9 στους 10 δεν σέβονται τους άλλους!
όπως προφανές είναι οτι κάλλιστα ένας μη καπνιστής μπορεί να έχει παραβατική συμπεριφορά σε άλλες εκφάνσεις της ζωής του.
κ άλλο άλλοθι ...
Ο καλός θεούλης δεν έταξε σε κανέναν τίποτα.Ούτε οι μη καπνιστές εξασφάλισαν την μακροημέρευση.
Εχουν καλύτερες πιθανότητες να μην εμφανίσουν καρκίνο λάρυγγα-πνευμόνων, να μην πάθουν έμφραγμα ή να μην βουλώσουν τα αγγεία τους με αυτό όμως...
Εννοείται ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως η παχυσαρκία, το ποτό ή τα τροχαία που μας αποδεκατίζουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχω άλλον ένα λόγο να πονοκεφαλιάζω; Και στα λέει αυτά πρώην καπνιστής (κομμένο από το 2003) άρα ξέρω πολύ περισσότερο από σένα πώς είναι να είσαι και από τις 2 μεριές...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην παίρνεις όρκο για αυτό...
Άλλο τόσο γνωρίζουμε οτι επιβαρύνεται η υγεία μας από πολλούς άλλους παράγοντες τους οποίους όμως δεν θίγει κανείς (ίσως γιατί ακόμα δεν είναι μόδα , ή δεν είναι η σωστή χρονική περίοδος για να αποφέρει κέρδη).
Αυτό τι είναι τώρα το άλλοθί σας ;
Το αν υπάρχει ένα ποσοστό καπνιστών που συμπεριφέρονται ανάγωγα , είναι προφανές και αυτό ,
ένα ποσοστό; οι 9 στους 10 δεν σέβονται τους άλλους!
όπως προφανές είναι οτι κάλλιστα ένας μη καπνιστής μπορεί να έχει παραβατική συμπεριφορά σε άλλες εκφάνσεις της ζωής του.
κ άλλο άλλοθι ...
Ο καλός θεούλης δεν έταξε σε κανέναν τίποτα.Ούτε οι μη καπνιστές εξασφάλισαν την μακροημέρευση.
Εχουν καλύτερες πιθανότητες να μην εμφανίσουν καρκίνο λάρυγγα-πνευμόνων, να μην πάθουν έμφραγμα ή να μην βουλώσουν τα αγγεία τους με αυτό όμως...
Εννοείται ότι υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως η παχυσαρκία, το ποτό ή τα τροχαία που μας αποδεκατίζουν αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχω άλλον ένα λόγο να πονοκεφαλιάζω; Και στα λέει αυτά πρώην καπνιστής (κομμένο από το 2003) άρα ξέρω πολύ περισσότερο από σένα πώς είναι να είσαι και από τις 2 μεριές...
Εγω προσωπικά δεν χρειάζομαι κανένα άλλοθι για να δικαιολογήσω τίποτα.
Ούτε θέλω να σου επιβάλλω να πονοκεφαλιάζεις. Πρόσεχε όμως γιατί το άγχος λένε οι έρευνες....σκοτώνει
Αν ποτέ συναντηθούμε θα ρωτήσω κιόλας ανα μπορώ να ,αν είμαστε σε κλειστό χώρο (φαντάζομαι η απάντηση θα είναι αρνητική).
Μπράβο σου που τό έκοψες (μόνος σου , χωρίς να στο επιβάλει κανείς). -
Γνωρίζουμε οτι επιβαρύνουμε την υγεία μας , αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.**5 **(ολογράφως: πέντε) μηνύματα πιο πάνω:
κανεις ουσιαστικα δεν εχει δικιο, ολοι θελουν απλως να βολευτουν και να μην ενοχληθουν
αυτη ειναι η πραγματικοτητα και ας αφησουμε τις βλακειες περι παθητικου καπνισματος και δημοσιας υγειας -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δηλαδη αν αναψεις τσιγαρο σε κλειστο χωρο δεν με αναγκαζεις να αναπνευσω τον καπνο σου ?
Οχι, εκτος αν σε εχω δεμενο.
αρα αφου δεν με εχεις δεμενο επειδη με ενοχλει το τσιγαρο πρεπει να φυγω απο το μαγαζι για να μην υποχρεωθώ να αναπνευσω τον καπνο σου , ενω εσυ που δημιουργεις το προβλημα δεν βγαινεις εξω να καπνισεις
Αρα οι καπνιστες θα καπνιζουν οπου και οποτε γουσταρουν και αυτοι που ενοχλουντε ας φυγουν
ωραια λογικη
-
Που έχει πάει ο σεβασμός ρε παιδιά?
Σε καφετέρια σήμερα το πρωί έχει πάει παρέα, ανάμεσα στην οποία υπάρχει έγκυος και παιδάκι. Η επιλογή της καφετέριας έγινε μετά από έλεγχο ότι κανείς μέσα δεν καπνίζει (όλοι οι καπνιστές ήταν έξω στη λιακάδα). Επίσης δεν υπήρχαν τασάκια, ενώ υπήρχαν και πινακίδες που απαγόρευαν το κάπνισμα.
Μετά από λίγο έρχεται παρέα και ανάβουν τσιγάρα...κρατώντας τα με τέτοιο τρόπο που η κάφτρα του τσιγάρου να μην είναι περισσότερο από 30 εκατοστά από την έγκυο και το παιδάκι...στην ευγενική παράκληση ότι απαγορεύεται το κάπνισμα, και να ολοκληρώσουν το τσιγάρο, αλλά αν γίνεται, να μην καπνίσουν άλλο, η παρέα με τους καπνιστές φεύγει μετά από λίγο (όταν έχουν καπνίσει τα τσιγάρα στην παραπάνω απόσταση από την έγκυο) για να καθίσει έξω με τους υπόλοιπους καπνιστές με μουρμουρητά κλπ
Jacob
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ναι, ΟΚ. Δε θα διασκεδάσει ιδιαίτερα. Όπως δε θα διασκεδάσω κι εγώ ιδιαίτερα, που γουστάρω τρελά μαζί με τον καφέ μου να κάνω juggling με φλεγόμενες κορίνες αλλά δε με αφήνουν να το κάνω ανάμεσα σε κόσμο
Τι θέλω να πω? Το προφανές: Το ότι κάποιιοι απολαμβάνουν καλύτερα τον καφέ τους ή το ποτό τους κάνοντας παράλληλα κάτι που ενοχλεί τους υπόλοιπους, δε σημαίνει ότι θα πρέπει οι υπόλοιποι να τους ανέχονται ή να υπάρχει 'πρόβλεψη' μέσα στο χώρο για την συνήθειά τους. Ή μήπως πρέπει, μόνο και μόνο επειδή είναι πολλοί αυτοί που την έχουν?!... Διότι κι αυτοί που γουστάρουν να πίνουν και μετά να πιάνουν τιμόνι είναι πολλοί, κι αυτοί που γουστάρουν να παρκάρουν όπου τους βολεύει είναι πολλοί, και, και, και....
εδω μπλεκεις ασχετα πραγματα
Ή ξαναδιάβασέ το, Γιώργο, να το καταλάβεις, ή εξήγησε γιατί η φιλοσοφία που περιγράφω είναι 'άσχετη'.
Αν σε χάλασαν τα παραδείγματα, μπορώ να σου βρω χιλιάδες άλλα.Το ίδιο και το ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος και σε όποιον τη βρίσκει με το να καίει τα πλέον βρωμερά και τοξικά (νόμιμα όμως) 'υλικά' που κουβαλάει μαζί του όπου πάει, για την απόλαυσή του. Τι κι αν βρωμάει απίστευτα στους άλλους (ακόμα και στους καπνιστές) αυτό που καίει, κι αν προκαλεί διάφορα... Δεν έχει σημασία, είναι δικαίωμά του να καίει ό,τι τον ευχαριστεί (αρκεί να μη βάλει φωτιά στο μαγαζί). Χώρια που μπορεί να 'το έχει ανάγκη', ο άνθρωπος.
Ασχετο παραδειγμα
Γιατί? Επειδή συγκρίνω το τσιγάρο 'που δε βρωμάει και τόσο' (λες εσύ, ως καπνιστής...) με κάτι που βρωμάει αρκετά περισσότερο ώστε να σε ενοχλεί κι εσένα, τον καπνιστή, για να βγάλω τη λογική σου σκάρτη?
Οι καπνιστές, όταν σας καλούν φίλοι σας (είτε καπνιστές είτε μη καπνιστές) στο σπίτι τους, και δεν επιτρέπουν το κάπνισμα μέσα για να μη μυρίζουν μετά οι κουρτίνες, τα έπιπλα, κλπ, κλπ.... Το δέχεστε, ή τους βρίσκετε υπερβολικούς? Ή δεν πάτε σε σπίτια μέσα στα οποία δε σας επιτρέπουν να καπνίσετε (εκεί φτάσαμε!)?....
Τους βρισκω υπερβολικους, αλλα το σεβομαι
Πλάκα κάνεις. Βρίσκεις υπερβολικό όποιον δε σου επιτρέπει να καπνίσεις μέσα στο χώρο όπου ζει αυτός και η οικογένειά του?!
Έλεος ρε παιδιά. Τόσο ανάγκη το έχετε το ρημάδι που σας φαίνεται υπερβολικό το ότι ο άλλος δε γουστάρει ούτε καν να το μυρίζει, μέσα στο χώρο ΤΟΥ?!
Ισχύει το ίδιο και για αυτοκίνητα? Αν σου πω ότι δε θα ήθελα να καπνίσεις (με ανοιχτό παράθυρο προφανώς) μέσα στο αμάξι μου, θα είμαι, θεωρείς, υπερβολικός?....
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
**5 **(ολογράφως: πέντε) μηνύματα πιο πάνω:
κανεις ουσιαστικα δεν εχει δικιο, ολοι θελουν απλως να βολευτουν και να μην ενοχληθουν
αυτη ειναι η πραγματικοτητα και ας αφησουμε τις βλακειες περι παθητικου καπνισματος και δημοσιας υγειαςΕεεεε...προσοχή , θα πάθεις τίποτα από το γέλιο...
Συγχέεις τα άτομα ή μου φαίνεται -
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Που έχει πάει ο σεβασμός ρε παιδιά?Σε καφετέρια σήμερα το πρωί έχει πάει παρέα, ανάμεσα στην οποία υπάρχει έγκυος και παιδάκι. Η επιλογή της καφετέριας έγινε μετά από έλεγχο ότι κανείς μέσα δεν καπνίζει (όλοι οι καπνιστές ήταν έξω στη λιακάδα). Επίσης δεν υπήρχαν τασάκια, ενώ υπήρχαν και πινακίδες που απαγόρευαν το κάπνισμα.
Μετά από λίγο έρχεται παρέα και ανάβουν τσιγάρα...κρατώντας τα με τέτοιο τρόπο που η κάφτρα του τσιγάρου να μην είναι περισσότερο από 30 εκατοστά από την έγκυο και το παιδάκι...στην ευγενική παράκληση ότι απαγορεύεται το κάπνισμα, και να ολοκληρώσουν το τσιγάρο, αλλά αν γίνεται, να μην καπνίσουν άλλο, η παρέα με τους καπνιστές φεύγει μετά από λίγο (όταν έχουν καπνίσει τα τσιγάρα στην παραπάνω απόσταση από την έγκυο) για να καθίσει έξω με τους υπόλοιπους καπνιστές με μουρμουρητά κλπ
Jacob
Εγώ που είμαι καπνιστής , κατακρίνω αυτή τη συμπεριφορά.
Δεν μας κάνει όμως όλους κάφρους (η πρακτική του καπνίσματος). -
Που έχει πάει ο σεβασμός ρε παιδιά?
Σε καφετέρια σήμερα το πρωί έχει πάει παρέα, ανάμεσα στην οποία υπάρχει έγκυος και παιδάκι. Η επιλογή της καφετέριας έγινε μετά από έλεγχο ότι κανείς μέσα δεν καπνίζει (όλοι οι καπνιστές ήταν έξω στη λιακάδα). Επίσης δεν υπήρχαν τασάκια, ενώ υπήρχαν και πινακίδες που απαγόρευαν το κάπνισμα.
Jacob
Εγώ που είμαι καπνιστής , κατακρίνω αυτή τη συμπεριφορά.
Δεν μας κάνει όμως όλους κάφρους (η πρακτική του καπνίσματος).Προφανώς και όχι.
Έχω φίλους (ελάχιστους, είναι η αλήθεια, αλλά δεν έχει σημασία...) καπνιστές που με έχουν εντυπωσιάσει κατά καιρούς με το πόσο σέβονται και τους άλλους και το περιβάλλον γύρω τους (μέχρι που κυκλοφορούν με αλουμινόχαρτο στην τσέπη για να μην πετάνε τις γόπες στο δρόμο!) κι ακόμα και καπνιστές που δεν έχουν την παραμικρή απαίτηση από την πολιτεία να σεβαστεί την 'ανάγκη' τους να καπνίζουν ταυτόχρονα με την κάθε γουλιά καφέ ή ποτού. Γιατί? Διότι αναγνωρίζουν ότι η συνήθεια (και όχι ανάγκη τους) αυτή είναι αντικοινωνική υπό την έννοια ότι δε μπορούν να την απολαμβάνουν χωρίς να επηρεάζουν αρνητικά το χώρο γύρω τους και δέχονται τις συνέπειες που έχει αυτό στο που μπορούν να την απολαμβάνουν. Τόσο απλά.
Αλλά οι 9 στους 10 που ξέρω ούτε θα το σκεφτούν δεύτερη φορά προτού πετάξουν τη γόπα στο δρόμο ή το πεζοδρόμιο. Άσε που οι μισοί από αυτούς (και λίγο λέω) ούτε καν θα τη σβήσουν προτού συνεχίσουν το δρόμο τους. Δε μου αρέσει το τσουβάλιασμα, αλλά με κάτι τέτοια στο μυαλό είναι πολύ δύσκολο να βλέπει κανείς τους καπνιστές στο σύνολό τους με καλό μάτι.
-
+00 σε όσα γράφει ο nidosan
Εκεί φαίνεται η πραγματική παιδεία. Κάνεις αυτό που γουστάρεις χωρίς να επιβαρύνεις στο ελάχιστο τον διπλανό σου. Δυστυχώς σταγόνα στον ωκεανό.
-
σημερα παντως οι καπνιστες του φορουμ δειξαμε τον απαραιτητο σεβασμο στους φιλους συμφορουμιτες που δεν καπνιζουν
ρωτουσαμε πριν αναψουμε
βεβαια παραπονα υπηρξαν -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σπύρο ποιος σου είπε ότι οι γερμανοί είναι πολιτισμένοι ; (δες μόνο το παρελθόν τους τίποτα άλλο)Αν μη τι άλλο, το Βερολίνο από 'συνύπαρξη διαφορετικότητας' όλο και κάτι ξέρει
[Τα περί του να μην επιβαρύνεις τους υπόλοιπους για κάτι που γουστάρεις, όταν λέγεται σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ, συνεχίζει να μου φαίνεται αστείο ]
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σπύρο ποιος σου είπε ότι οι γερμανοί είναι πολιτισμένοι ; (δες μόνο το παρελθόν τους τίποτα άλλο)
Αν μη τι άλλο, το Βερολίνο από 'συνύπαρξη διαφορετικότητας' όλο και κάτι ξέρει
[Τα περί του να μην επιβαρύνεις τους υπόλοιπους για κάτι που γουστάρεις, όταν λέγεται σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ, συνεχίζει να μου φαίνεται αστείο ]
Mαζί σου!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εννοείς τους φούστηδες και τα gay parades ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εννοείς τους φούστηδες και τα gay parades ?
οχι ακριβως
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Καρδιακά κυρίως...Αναλογα με τη σοβαροτητα του προβληματος, εχω την εντυπωση οτι οι ιδιοι θα επρεπε να προσεχουν τον εαυτο τους.
Εαν εχουν σοβαρα προβληματα υγειας, δε θα συμβουλευα να το 'ριχνουν εξω'.
Αυτο μας ελλειπε, να μπαινουμε σε καποιο μαγαζι και να ρωταμε το ιατρικο ιστορικο του καθενος...Εχουν καλύτερες πιθανότητες να μην εμφανίσουν καρκίνο λάρυγγα-πνευμόνων, να μην πάθουν έμφραγμα ή να μην βουλώσουν τα αγγεία τους με αυτό όμως...
Πιθανοτητες.
**5 **(ολογράφως: πέντε) μηνύματα πιο πάνω:
αυτη ειναι η πραγματικοτητα και ας αφησουμε τις βλακειες περι παθητικου καπνισματος και δημοσιας υγειαςΔεν καταλαβες καλα.Ο qsis δεν αμφισβητει οτι το καπνισμα επιβαρυνει την υγεια μας.
Απλα πιστευει οτι δεν ειναι αυτος ο κυριος λογος που εξεγειρεστε. Αλλιως, δε θα περιμενατε ενα νομο για να 'επαναστατησετε'. Θα διεκδικουσατε τα δικαιωματα σας, οπως διεκδικουν οι καπνιστες, ή θα ριχνατε ακυρο στις παρεες που καπνιζουν.αρα αφου δεν με εχεις δεμενο επειδη με ενοχλει το τσιγαρο πρεπει να φυγω απο το μαγαζι για να μην υποχρεωθώ να αναπνευσω τον καπνο σου , ενω εσυ που δημιουργεις το προβλημα δεν βγαινεις εξω να καπνισεις
Ακουγεται εγωιστικο, αλλα ετσι ειναι. Εαν η ενοχληση σου υπερισχυε της διασκεδασης σου θα την εκανες με ελαφρα. Οπως κανω και εγω εκει που θελω αλλα δεν μπορω να καπνισω.
Σε καφετέρια σήμερα το πρωί έχει πάει παρέα, ανάμεσα στην οποία υπάρχει έγκυος και παιδάκι. Η επιλογή της καφετέριας έγινε μετά από έλεγχο ότι κανείς μέσα δεν καπνίζει (όλοι οι καπνιστές ήταν έξω στη λιακάδα).
Προσωπικα θα ντρεπομουν.
Δε βρισκω το λογο να γινει κατι τετοιο απο τη στιγμη που θα μπορουσαν να καθισουν εξω και να απολαυσουν το καφεδακι τους και το τσιγαρακι τους χωρις να ενοχλουν.Πλάκα κάνεις. Βρίσκεις υπερβολικό όποιον δε σου επιτρέπει να καπνίσεις μέσα στο χώρο όπου ζει αυτός και η οικογένειά του?!
Ισχύει το ίδιο και για αυτοκίνητα? Αν σου πω ότι δε θα ήθελα να καπνίσεις (με ανοιχτό παράθυρο προφανώς) μέσα στο αμάξι μου, θα είμαι, θεωρείς, υπερβολικός?....Δεν κανω πλακα. Θα το θεωρησω υπερβολικο, αλλα θα το σεβαστω.
Οπως και ο μη καπνιστης φιλος μου θεωρει υπερβολικο να καπνισω 1 πακετο με το ποτο μου. (Αλλα εγω το θεωρω φυσιολογικο)
Στο αυτοκινητο δεν καπνιζω ουτε με ανοιχτο παραθυρο, παραειναι μικρος ο χωρος. -
i give up που λενε και στο χωριο μου , αφου εχω επιλογη να φυγω απο το μαγαζι μιας και με ενοχλει ο καπνος τοτε τι γκρινιαζω ?
Ελπιζω παντως μολις τελειωσουν οι κολωεκλογες να αποφασισουν να στειλουν την δημοτικη αστυνομια να κοψει κανενα προστιματακι μπας και δικαιολογήσουν και αυτοι τον μισθο τους
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πλάκα κάνεις. Βρίσκεις υπερβολικό όποιον δε σου επιτρέπει να καπνίσεις μέσα στο χώρο όπου ζει αυτός και η οικογένειά του?!
Ισχύει το ίδιο και για αυτοκίνητα? Αν σου πω ότι δε θα ήθελα να καπνίσεις (με ανοιχτό παράθυρο προφανώς) μέσα στο αμάξι μου, θα είμαι, θεωρείς, υπερβολικός?....Δεν κανω πλακα. Θα το θεωρησω υπερβολικο, αλλα θα το σεβαστω.
Οπως και ο μη καπνιστης φιλος μου θεωρει υπερβολικο να καπνισω 1 πακετο με το ποτο μου. (Αλλα εγω το θεωρω φυσιολογικο)
Στο αυτοκινητο δεν καπνιζω ουτε με ανοιχτο παραθυρο, παραειναι μικρος ο χωρος.Για να βεβαιωθώ ότι κατάλαβα καλά, ασχέτως αν θα το σεβαστείς τελικά, θα το θεωρήσεις υπερβολικό (=παράλογο, με βάση τη δική σου λογική) να έχει κάποιος την απαίτηση να μην καπνίσεις μέσα στο χώρο όπου αυτός ζει και αναπνέει?! Να μη θέλει να μυρίσει τον καπνό σου? Να μη θέλει να 'καπνιστούν' ούτε στο ελάχιστο οι καναπέδες του, οι κουρτίνες του, τα ρούχα του, κλπ?!... Το λογικό για εσένα θα ήταν να σου πει, σ' εσένα και σε όσους άλλους καπνίζουν, 'δε βαριέστε, ανάψτε τα τσιγάρα σας και γεμίστε το σπίτι μου καπνό, δε με πειράζει να το μυρίζω, και θ' ανοίξω και τα παράθυρα (κι ας έχει 8 βαθμούς έξω) και θα ξεβρωμίσει σε μερικές ώρες'...?!
Δε σε πιστεύω. Πλάκα κάνεις.
-
φαντάζομαι κι εσύ με τη σειρά σου, δεν θεωρείς υπερβολικό να σου λένε να βγάζεις τα παπούτσια σου, γιατί γεμίζεις με βρώμες τα πατώματα και τα χαλιά, θα πρέπει να σφουγγαρίζει κ.ο.κ.
ή να απαγορεύει τσιπς και ξηροκάρπια γιατί θα γεμίσουν τρίμματα το χώρο και θα πρέπει να μαζεύει μετά
Λογικά είναι όλα αυτά, και σαφώς κάποιος μπορεί να μη τα γουστάρει καθόλου...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Για να βεβαιωθώ ότι κατάλαβα καλά, ασχέτως αν θα το σεβαστείς τελικά, θα το θεωρήσεις υπερβολικό (=παράλογο, με βάση τη δική σου λογική) να έχει κάποιος την απαίτηση να μην καπνίσεις μέσα στο χώρο όπου αυτός ζει και αναπνέει?! Να μη θέλει να μυρίσει τον καπνό σου? Να μη θέλει να 'καπνιστούν' ούτε στο ελάχιστο οι καναπέδες του, οι κουρτίνες του, τα ρούχα του, κλπ?!... Το λογικό για εσένα θα ήταν να σου πει, σ' εσένα και σε όσους άλλους καπνίζουν, 'δε βαριέστε, ανάψτε τα τσιγάρα σας και γεμίστε το σπίτι μου καπνό, δε με πειράζει να το μυρίζω, και θ' ανοίξω και τα παράθυρα (κι ας έχει 8 βαθμούς έξω) και θα ξεβρωμίσει σε μερικές ώρες'...?!
Δε σε πιστεύω. Πλάκα κάνεις.
Oxι ακριβως ετσι. Σαφως καταλαβαινω οτι ο 'αλλος' εχει προβλημα. Ακομα και εγω εχω προβλημα με τη μυρωδια και την καπνα. Ουτε παραλογο ειναι, ουτε τιποτα. Απλα, με τη δικη μου λογικη του καπνιστη πρεζακια νεοελληναρα χλιδανεργου, θεωρω ισως υπερβολικη την κινηση να με καλεσει σπιτι του (ενω ξερει οτι καπνιζω σα φουγαρο) και να μου το απαγορεψει.
Το βρισκω τοσο υπερβολικο οσο και να μου πει καποιος ενω με εχει καλεσει σπιτι του για τη γιορτη του, να βγαλω τα παπουτσια μου μη λερωσω τα χαλια του.
'Νταξ δε τρεχει τιποτα στη τελικη, δε θα κολλησω εκει.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ [#3] (Το τσιγάρο το τελευταίο...)