-
O σχεδιαστής του αυτοκινήτου είπε πως προσπάθησαν να ενσωματώσουν στοιχεία απο crossover όχι πως σχεδιάσανε crossover. Δλδ η Mito είναι supercar επειδή έχει στοιχεία απο την 8C?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
. Δλδ η Mito είναι supercar επειδή έχει στοιχεία απο την 8C? -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
. Δλδ η Mito είναι supercar επειδή έχει στοιχεία απο την 8C?
Πλάκωσανε και οι κρυφοαλφίστα
-
Απο: http://www.auto-internet.gr/market.php
Από 19.790 ευρώ η Citroen DS4
**Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι ήδη η Citroen DS4, σε τρεις βενζινοκίνητες και δύο ντίζελ εκδόσεις, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αντιπροσωπείας. **Η τιμή του αυτοκινήτου ξεκινάει από τα 19.790 ευρώ με τον κινητήρα 1.6 των 120 ίππων, ενώ χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι ο πλούσιος εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις, αφού ήδη από τη «βασική» είναι στάνταρ το ESP, 6 αερόσακοι, κλιματισμός, προβολείς ομίχλης με λειτουργία φωτισμού στροφών, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, cruise control, ραδιο-CD με MP3 και χειριστήρια στο τιμόνι και ζάντες αλουμινίου. Η έκδοση 1.6 τούρμπο των 155 ίππων ξεκινάει από 22.100 ευρώ με πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού
Θα περάσω απο την Ωμέγα στα Σεπόλια 'να κάνω κάνα μάτι'.
ΥΓ: Πλέον αφού το αυτοκίνητο διατίθεται και στην ελληνική αγορά μήπως η θ.ενότητα του DS4 έπρεπε να φύγει απο τον πίνακα των μελλοντικών μοντέλων;
-
-
Ιδανικο για εταιρικο που θα παρκαρει πανω σε πεζοδρομια!
Περαν της πλακας, πολυ ωραιο!
-
Αμάν!! Τι κατσίκι είναι τούτο;
Ζήτω η νέα C4!!!!!
-
Με ένα χαμήλωμα 10 πόντων, ίσως να βλέπεται...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με ένα χαμήλωμα 10 πόντων, ίσως να βλέπεται...Αμάν!! Τι κατσίκι είναι τούτο;
Ζήτω η νέα C4!!!!!Να φύγεται και οι δύο απο το topic αν δεν σας αρέσει!
Πανέμορφο είναι.
Θα ήθελα να το δω δίπλα στην C4 να δω διαφορες σε διαστάσεις και ιδιως ... υψομετρική. -
Τωρα το παρατηρησα.. Φωτα LED εχει?
-
Με κάλεσαν για να κάνω test drive το 200άρι...
Τι να κάνω μωρέ,ας πάει και το παλιάμπελο, θα τους κάνω την χάρη!sent from a universe far far away
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το ειδα σημερα απο κοντα!http://imageshack.us/photo/my-images/844/dsc00032op.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/840/dsc00033s.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images/715/dsc00034op.jpg
ΥΓ. Ξεχαστηκα και τις εκανα resize σε 800x600.
Ρουσάκης στην Αγία Παρασκευή (Μεσογείων) ?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με ένα χαμήλωμα 10 πόντων, ίσως να βλέπεται...Τα ελατήρια και τα αμορτισέρ της C4 φαντάζομαι ότι θα κουμπώνουν και στην DS4... οπότε θα την χαμηλώνουν αρκετά.
ή όχι;Ξεκινήσαμε τις βελτιώσεις...
Να φύγεται και οι δύο απο το topic αν δεν σας αρέσει!
Πανέμορφο είναι.
Θα ήθελα να το δω δίπλα στην C4 να δω διαφορες σε διαστάσεις και ιδιως ... υψομετρική.Θα φύγουμε, θα πάμε αλλού, ok.
Αλλά και εσύ θα μας υποσχεθείς ότι θα τη δεις καλύτερα.Εγώ θα ήθελα να το δω δίπλα σε Qashqai...
Ποιο θα δείχνει περισσότερο SUV; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να το δω δίπλα σε Qashqai...
Ποιο θα δείχνει περισσότερο SUV;Λογικά το QQ. Η Γαλλιδα δείχνει πιο ευαίσθητη και δεν βλέπω και πολλά SUV χαρακτηριστικά!
Δεν ξέρω και πόση η αποσταση της απο το έδαφος. Σίγουρα αρκετα λιγότερα απο τα 20 του QQ. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ θα ήθελα να το δω δίπλα σε Qashqai...
Ποιο θα δείχνει περισσότερο SUV;Λογικά το QQ. Η Γαλλιδα δείχνει πιο ευαίσθητη και δεν βλέπω και πολλά SUV χαρακτηριστικά!
Δεν ξέρω και πόση η αποσταση της απο το έδαφος. Σίγουρα αρκετα λιγότερα απο τα 20 του QQ.Εννοείται ρε συ φίλε. Τα έχουμε ξαναπεί...
... λοιπόν σταματώ εδώ την πλάκα ... γιατί το ξεφτίλισα. -
Ε όχι και σε ασήμι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρουσάκης στην Αγία Παρασκευή (Μεσογείων) ?Γιεπ
@Zisis: Εμενα δεν με χαλαει τοσο πολυ το χρωμα, αν και μπορει σε αλλα χρωματα να δειχνει καλυτερα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Θα ήθελα να μιλήσω κάποια στιγμή με κάποιον που το αγόρασε, να μου εξηγήσει τους λόγους που πήγε και έδωσε 25000euro για να το πάρει.- Έρωτας με την πρώτη ματιά
- μεγάλο παμπρίζ
- υπερυψωμένο
- κουπέ με πίσω πόρτες
Με δυσκόλεψαν:
- έλλειψη υδροπνευματικής
- το παπαρο-χρωματολόγιο
- μικρή γωνία ανοίγματος πίσω πόρτας για να κρύψει τον πρησμένο θόλο του πίσω άξονα που ο συνδιασμός αυτών δυσκολεύει την είσοδο
- χρόνος παράδοσης
CITROEN DS4