-
καλισπερα μαγκες...θελω αποψεις για τα χροματα των αυτικινιτων.για να γεινω ποιο συγκεκριμενος αναφερομαι στο απλο χρομα(π.χ λευκο-ασπρο) κ στα μεταλικα....ποιο ειναι ανθεκτικοτερο-καλιτερο κ αν ειναι μεγαλες διαφορες...?
-
καλισπερα μαγκες...θελω αποψεις για τα χροματα των αυτικινιτων.για να γεινω ποιο συγκεκριμενος αναφερομαι στο απλο χρομα(π.χ λευκο-ασπρο) κ στα μεταλικα....ποιο ειναι ανθεκτικοτερο-καλιτερο κ αν ειναι μεγαλες διαφορες...?
-
-
ελεος
-
Άκου μαγκα μου...
Τα ασπρουδακια είναι για τους ντιντιδες και για τα κοριτσοπουλα...
Τσιμπα ένα μαυρακι να γουσταρεις και ΕΣΥ και τα γκομενακια...
Και που 'σαι... Μεταλλικό να πούμε να μην έχεις προβλημα με τα βρωμοπουλα... -
ρε μαγκα προσεξε λιγο την ορθογραφια
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Άκου μαγκα μου...
Τα ασπρουδακια είναι για τους ντιντιδες και για τα κοριτσοπουλα...
Τσιμπα ένα μαυρακι να γουσταρεις και ΕΣΥ και τα γκομενακια...
Και που 'σαι... Μεταλλικό να πούμε να μην έχεις προβλημα με τα βρωμοπουλα...homophobe
-
To pink είναι το καλύτερο
-
*pink matt
-
Ορθογραφικό :
matte*
και Χρώμα καινούριου αυτοκινή*του, επίσης!
people!!Εμένα μ'αρέσει ένα βυσσινί της Bentley, δίνει την εντύπωση 'βάθους', σαν να έχει βαφεί πολλαπλά με παρόμοιες αποχρώσεις . Παίζει κάτι τέτοιο; Αν βρω μία φώτο θα την ανεβάσω.
Φυσικά δεν απάντησα στο ερώτημα του t.s., το οποίο είναι προφανές. -
Εξαρτάται και από το αυτοκίνητο, τι χρώμα του πηγαίνει δηλαδή. Μερικές φορές θα το ήθελα μαύρο, άλλες πολύ λίγες φορές κόκκινο. Τελικά το προτιμώ σε άσπρο, αλλά θα ήθελα να μπορούσε να αλλάζει
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Εξαρτάται και από το αυτοκίνητο, τι χρώμα του πηγαίνει δηλαδή. Μερικές φορές θα το ήθελα μαύρο, άλλες πολύ λίγες φορές κόκκινο. Τελικά το προτιμώ σε άσπρο, αλλά θα ήθελα να μπορούσε να αλλάζειμερικά αυτοκινητακια αν τα βουτιξεις στο νερό αλλάζουν χρωμα...
-
Πολύ της μόδας το καφέ. Σε Duster και σε Veyron που το είδα μου φάνηκε αρκετά καλό.
Άκου μαγκα μου...
Τα ασπρουδακια είναι για τους ντιντιδες και για τα κοριτσοπουλα...18 χρόνια με μαυρα και μπλε σκούρα αυτοκίνητα ήμουν. Πριν 2 χρόνια τυρκουάζ και από του χρόνου άσπρο!!!
Μεταλλαξη έπαθα!!!Γενικά βέβαια εξαρτάται και απο το αυτοκίνητο. Μ' αρέσει το Bravo σε λευκό αλλά μια Delta θα την ήθελα μαυρη και να γυαλίζει.
Περι αντοχής πάντως το ακρυλικό μπεζ του Micra εδώ και 3 χρόνια μια χαρά είναι.
Ομοίως και το λευκό Golf του 96 που υπάρχει στο συγγενικό περιβάλλον με την τακτική του καθαριότητα και συντήρηση σαν καινούριο είναι ακόμα. -
μερικά αυτοκινητακια αν τα βουτιξεις στο νερό αλλάζουν χρωμα...
Tι μου θυμησες τωρα!!!Ειχα 2-3
-
λολ τα έιχα ξεχάσει αυτά τα αυτοκινητάκια που αλλάζαν χρώμα. Τα ανάμνηση μας ξέθαψες
-
αναφερθηκα στο λευκο χρωμα διοτι σε σχεση με μεταλικο αν υπαρχουν μεγαλες διαφορες..αν δηλαδη θα ξεθοριασει...αν κ μια διαφορα ειναι στην επιπλεων χρεωση του μεταλικου!!!!
-
Ο χρήστης jimis 13 έγραψε:
αναφερθηκα στο λευκο χρωμα διοτι σε σχεση με μεταλικο αν υπαρχουν μεγαλες διαφορες..αν δηλαδη θα ξεθοριασει...αν κ μια διαφορα ειναι στην επιπλεων χρεωση του μεταλικου!!!!Δεν ξεθωριάζει, πως να ξεθωριάσει το άσπρο δηλαδή? Είναι η απουσία χρώματος. Το βερνίκι του να είναι εντάξει και μετά από πλυσιματάκι πάλι καινούριο θα δείχνει.
Στο κόκκινο είναι ένα θέμα, με κακή περιποίηση του αυτοκινήτου ίσως δείχνει ρόζ σε μερικά χρόνια.
-
Παντως το rosso alfa ειναι πιο ανθεκτικο χρωμα..
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
..πως να ξεθωριάσει το άσπρο δηλαδή? Είναι η απουσία χρώματος...To αντίθετο είναι για την ακρίβεια
-
Παραι αινα κωκκηνω χροματακη βωλεβυ απσωγα να ξαις...
Χρώμα καινούριου αυτοκινήτου