-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αμα πουληθει φυσικα και δε θα πουληθει το multiair μαζι (το οποιο ειναι τεχνολογια φιατ και οχι αλφα) και φυσικα εννοειται οτι οι γερμανοι δεν ενδιαφερονται για αυτο, το οποιο ετσι κι αλλιως οι ιταλοι δεν προκειται ποτε να δωσουναν ποτε γινοταν η πωληση για καποια μεταβατικη περιοδο θα εβγαιναν αλφα με κινητηρες φιατ, μεχρι να αρχιζαν να βγαινουν εξολοκληρου μοντελα με τεχνογνωσια vag
κοιταξε που μιλανε και οι γαλλοι τωρα να θυμισω xsara xanthia pou μενανε στο δρομο
-
αμα πουληθει φυσικα και δε θα πουληθει το multiair μαζι (το οποιο ειναι τεχνολογια φιατ και οχι αλφα) και φυσικα εννοειται οτι οι γερμανοι δεν ενδιαφερονται για αυτο, το οποιο ετσι κι αλλιως οι ιταλοι δεν προκειται ποτε να δωσουναν ποτε γινοταν η πωληση για καποια μεταβατικη περιοδο θα εβγαιναν αλφα με κινητηρες φιατ, μεχρι να αρχιζαν να βγαινουν εξολοκληρου μοντελα με τεχνογνωσια vag
κοιταξε που μιλανε και οι γαλλοι τωρα να θυμισω xsara xanthia pou μενανε στο δρομο -
κοιταξε που μιλανε και οι γαλλοι τωρα να θυμισω xsara xanthia pou μενανε στο δρομο
-
τι λες ρε σβολι? ποιος σου ειπε οτι ειμαι γαλλος πλεον?
-
Ο χρήστης pipisBMW έγραψε:
Καλά τα λες ...
-
τι λες ρε σβολι? ποιος σου ειπε οτι ειμαι γαλλος πλεον?μπηκες στο σωστο δρομο φανταζομαι
-
για μενα ναι μπηκα , για σενα αν μπηκα δεν ειμαι και πολυ βεβαιος
-
φανταζομαι σε κανενα αμαξακι του VAG παντως καλο ειναι σε σχεσει με ιταλια και γαλλια
-
ναι μωρε, ενα ρημαδαμαξο να κανω τη δουλιτσα μου εχω...
-
φανταζομαι σε κανενα αμαξακι του VAG παντως καλο ειναι σε σχεσει με ιταλια και γαλλιατα αμαξακια του VAG καινε λαδια
-
οχι ολα , αλλα μερικα καινε και παρακαινε
-
GT 170ps ρουφαει λαδι POLO και καποια αλλα για να μην πω των 1.8T που μουν τον προσκινανε οι VAG
-
GT 170ps ρουφαει λαδι POLO και καποια αλλα για να μην πω των 1.8T που μουν τον προσκινανε οι VAGπες τα
-
αλλά δεν κρατιέμαι..........
Από που μας προέκυψαν όλοι αυτοί οι κλώνοι του αντιπρόεδρου του
Εδεσσαϊκού???Συγνώμη ρε παιδιά αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι διαβάζω!!!!
-
Καλησπέρα σε όλους καταρχήν,
πολύ γουστάρω την κουβέντα των τελευταίων 3 σελίδων
μου φτιάχνετε την διάθεση ρε μάγκες και χαλαρώνω απο το άγριο πήξιμο της δουλειάς,
να' στε καλά
και για να συνδράμω και εγώ λίγο...-λοιπόν καταρχήν δηλώνω φίλα προσκείμενος προς την A.R και για αυτό άλλωστε χαλβαδιάζω και την 159 TBi, αν είχα όλα τα φράγκα θα την αγόραζα αύριο το πρωί ασυζητητί...
ελπίζω να προλάβω πριν περάσει στην ιστορία και μετά...
από λόγους αρχής και μόνο ως υποστηρικτής:
της πολυφωνίας, αυτοδιάθεσης, ανεξαρτησίας, αλληλεγγύης (μεσόγειοι γαρ...),
πολυχρωμίας, πολυσυλλεκτικότητας αλλά και καθαρά ουμανιστικούς, φυλλογενετικούς & οντογενετικούς λόγους που επιτάσουν τον νυν υπερπάντων αγώνα για την διατήρηση των 'ειδών' είμαι αναφανδόν ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ A.R σε ιταλικά χέριατώρα για να σας τσιγκλίσω και λίγο...
-έχω μικρή εμπειρία (9 χρόνια) απο τα αυτοκίνητα του 'λαοκρατικού ομίλου' και χωρίς φόβο και πάθος θέλω να καταθέσω το εξής:
το δικό μου εκτός απο λάδια καίει και απεμπλουτισμένο ουράνιο,
οποτε μην τρελλένεστε υπάρχουν και χειρότερα...
δεν ξέρετε τι τραβάω για να το βρώ κάθε φορά που χρειάζεται συμπληρωμα,
μόνο μπούρκα δεν έχω φορέσει ακόμα για πείθω τους μουλάδες του Αχμαντινετζάν (Ιράν )να σπάνε το εμπάργκο και να μου προμηθεύουν κανά κιλό στην μαύρη χρυσοπληρωνοντάς το...
αυτά τα ολίγα για την ώρα πρέπει να επιστρέψω στο κλουβί...
θα επανέλθω δριμύτερος οσονούπω... -
Ο χρήστης PNT έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους καταρχήν,..........
αυτά τα ολίγα για την ώρα πρέπει να επιστρέψω στο κλουβί...Γιατι σε εχουν βαλει κλουβι ????
-
Πολύ το μισούνε το Group VAG βλέπω ε δεν εχούν και αδικό εδω που τα λέμε επείδη είχα σκοπό να αγοράσω αυτοκίνητο απο το VAG Audi A5 μολίς είδα της τίμες είπα ασε ακόμα και τα μεταχειρισμένα βαράνε είδα σε σχεσή με μία 320 Ε92 που βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές όπως και Brera για μεταχειρισμένω.
-
αμα πουληθει φυσικα και δε θα πουληθει το multiair μαζι (το οποιο ειναι τεχνολογια φιατ και οχι αλφα) και φυσικα εννοειται οτι οι γερμανοι δεν ενδιαφερονται για αυτο, το οποιο ετσι κι αλλιως οι ιταλοι δεν προκειται ποτε να δωσουν
αν ποτε γινοταν η πωληση για καποια μεταβατικη περιοδο θα εβγαιναν αλφα με κινητηρες φιατ, μεχρι να αρχιζαν να βγαινουν εξολοκληρου μοντελα με τεχνογνωσια vag
Που τα διάδοχα μοντέλα τους λες φοράνε Κινητήρες κοινής εξέλιξης PSA-BMW.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Πολύ το μισούνε το Group VAG βλέπω ε δεν εχούν και αδικό εδω που τα λέμε επείδη είχα σκοπό να αγοράσω αυτοκίνητο απο το VAG Audi A5 μολίς είδα της τίμες είπα ασε ακόμα και τα μεταχειρισμένα βαράνε είδα σε σχεσή με μία 320 Ε92 που βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές όπως και Brera για μεταχειρισμένω.ετσι ειναι φιλε, το καλο πραγμα πληρωνεται
Offtopic απο -> ΑLFA ROMEO FORUM