-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τώρα ξέρω.....αν αποκτήσω RS 500 το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να αφαιρέσω τις μεμβράνες .τηλεφωνακι και κανονιζουμε ραντεβου για την αφαιρεση.
θελει ενα 24ωρο η αφαιρεση και ο καθαρισμος.
απλα οταν ερθεις να το παρεις, φροντισε να χεις μια 4αδα λαστιχα μαζι σου, για να μη φυγεις με τα λινα -
Πρωτη αλλαγη
Μετα περίσσεψε ενα μέτρο carbon βινύλιο....
και βρηκα τι να το κανω
[/quote]
-
Nissan 200SX
- Carbon Fiber vinyl στο καπο
- Επικολληση αυτοκολλητου καθρεπτι
- Εκτυπωση και επικολληση γραφικων στο πλάι
Και επί το έργον
-
Mini Cooper S
- Κοκκινη οροφη
- Γραφικα στα φτερα
- Κοκκινες λεπτομεριες
- Λεπτομεριες στο πισω προφυλακτηρα
-
Το αδικει η φωτο το μινι .... το κοκκινο φαινεται πολυ ανοιχτο ειναι καλυτερο απο κοντα
-
Πολύ ωραίες δουλειές Wagner
-
Wagner, για να δουλέψει το σύστημα πρέπει το χρώμα από κάτω να είναι άψογο;
-
Pedia kalhspera.
eimai kainoyrgios sto forum. o logos pou ekana thn eggrafh einai epidei agorasa ena mini cooper (auto pepper) modelo toy 2006.
Tha i8ela na mathw an exoun problhmata?
to autokinhto exei 25000km.
thanks -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ ωραίες δουλειές WagnerΘανξ
Wagner, για να δουλέψει το σύστημα πρέπει το χρώμα από κάτω να είναι άψογο;
Ναι γιατι το βινυλιο σαν υλικο δεν ειναι ιδιετερα παχύ και οι γρατζουνιές και τα χτυπηματα απο πετραδακια φαινονται.
Συνηθως τα στελνουμε σε Paintbull για μικρο-επισκευες και μετα κανουμε την επικολλησηPedia kalhspera.
eimai kainoyrgios sto forum. o logos pou ekana thn eggrafh einai epidei agorasa ena mini cooper (auto pepper) modelo toy 2006.
Tha i8ela na mathw an exoun problhmata?
to autokinhto exei 25000km.
thanksΥπαρχει τοπικ για τα mini cooper, οποτε οτι απορεια εχεις, εκει.
-
καλησπερα παιδια!!! εχω ενα lancia delta μοντελο του '94 σε μαυρο χρωμα!!!
επειδη το αυτοκινητο ειναι παρκαρισμενο ολα αυτα τα χρονια τις περισσοτερες ωρες σε ηλιο, το χρωμα στο καπο και στην οροφη εχει θαμπωσει!! απο μακρια φαινεται οτι δεν υπαρχει προβλημα, αλλα απο κοντα ειναι μαυρα χαλια!!!
τι μπορω να κανω για να το επιδιορθωσω??και πως μπορω να προστατευσω το χρωμα του αυτοκινητου απο τον ηλιο, μιας και στο υπογειο δεν εχω χωρο να το βαλω, μιας και εχω μεσα το fabia μου??
ευχαριστω! -
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
και πως μπορω να προστατευσω το χρωμα του αυτοκινητου απο τον ηλιο, μιας και στο υπογειο δεν εχω χωρο να το βαλω, μιας και εχω μεσα το fabia μου??Με καλής ποιότητας κουκούλα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
και πως μπορω να προστατευσω το χρωμα του αυτοκινητου απο τον ηλιο, μιας και στο υπογειο δεν εχω χωρο να το βαλω, μιας και εχω μεσα το fabia μου??
Με καλής ποιότητας κουκούλα
οταν λες καλης ποιοτητας, εννοεις την δερματινη και οχι την πλαστικη!!!
το χρωμα πως θα το επαναφερω οπως ηταν αρχικα, δηλαδη να γυαλιζει???
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
και πως μπορω να προστατευσω το χρωμα του αυτοκινητου απο τον ηλιο, μιας και στο υπογειο δεν εχω χωρο να το βαλω, μιας και εχω μεσα το fabia μου??
αν εχει φυγει το βερνικι, δεν επαναφερεται το χρωμα, βαφεται απο την αρχη
-
Εφόσον έκανες post εδώ, πρέπει να σου προτείνουν μαύρη μεμβράνη
To γυάλισμα πάντως, δεν αποκλείεται, αν η βαφή είναι χωρίς βερνίκι.. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
αν εχει φυγει το βερνικι, δεν επαναφερεται το χρωμα, βαφεται απο την αρχη
οχι, δεν εχει φυγει το βερνικι!!!!
οταν πεφτει νερο πανω στο χρωμα, τοτε γυαλιζει κανονικα, αλλα οταν στεγνωνει δειχνει θαμπωμενο!!! αν περαστει με κερι, θα επανελθει??
-
Αλεξανδρε, οι ζελατινες (ή όπως λέγονται τέλος πάντων ) προστατεύουν απο πέτρες κλπ; Υπάρχουν σε οποιοδήποτε χρώμα;
-
Διαφανείς είναι
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αλεξανδρε, οι ζελατινες (ή όπως λέγονται τέλος πάντων ) προστατεύουν απο πέτρες κλπ; Υπάρχουν σε οποιοδήποτε χρώμα;Εσυ βαλε bubble wrap
-
Θα έχω και κάτι να περνάω την ώρα μου όταν δεν πετάει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Θα έχω και κάτι να περνάω την ώρα μου όταν δεν πετάει.Η 3Μ βγαζει και διαφανές αυτοκόλλητο το οποίο είναι σχεδιασμένο να προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου απο πεταδάκια
http://youtu.be/At5qvqz1XWI
θελεις να μαθω λεπτομεριες;;;Κατα τα αλλα....
Mini Couper S
Εγινε αφαιρεση μαυρης ματ μεμβρανης και επανατοποθετηση, λογο τροχαιου που ειχε το αυτοκινητο.
Alfa Romeo Spider
Ο πελατης αρχηκα πηγε αλλου και δεν ηταν ευχαριστημενος με το αποτελεσμα που του προσεφεραν και ηρθε σε μας για να διορθώσουμε τα κομματια που δεν του αρεσαν, οπως ο μπροστα προφυλακτηρας που φαινεται στη φωτο.
Vitara το οποιο θα γινει 'military'.
Εκτυπωση 'χειμερινης παραλλαγης' ματ πλαστικοποιηση εγιναν μεσα στην ευδομαδα που μας περασε και η τοποθέτηση γινεται τωρα
Βαφή vs car wrapping