-
Το αμάξι πως πρέπει να πλένεται;;
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Το αμάξι πως πρέπει να πλένεται;;Δεν παει σε βουρτσα ποτέ!
Αν και το smartaki που εχει ο αδερφος μου, εχει παει αρκετες φορες και δεν επαθε τιποτα -
Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω ποιο θα ηταν (ενδεικτικα) το κοστος αλλαγης χρωματος με μεμβρανη,
σε ενα mx5 και σε ενα boxster.υγ
λογω μικρη επιφανειας , πιστευω να ειναι μικροτερο απο οτι σε ενα σενταν με ουρανο, σωστα ? -
Γεια χαρά
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να ντύσω το αγωνιστικό μου με αυτοκόλλητο χρώμα?Περιοχή-Αθήνα. -
Ο χρήστης genessis28 έγραψε:
Γεια χαρά
Γνωρίζει κανείς που μπορώ να ντύσω το αγωνιστικό μου με αυτοκόλλητο χρώμα?Περιοχή-Αθήνα.Εχεις ΡΜ
-
Εφαρμογή μαύρου ματ βινυλίου σε BMW e36 και επένδυση με παραλλαγή (εκτύπωση σε βινύλιο 3Μ και ματ πλαστικοποίηση) στο εσωτερικό του αυτοκινήτου
-
-
Παναγια μου
τι αλλο θα δουμε
παραλλαγη????????
ελεος
κατα τα αλλα ωραιο φαινεται το ματ -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Παναγια μου
τι αλλο θα δουμε
παραλλαγη????????
ελεος
κατα τα αλλα ωραιο φαινεται το ματΟ πελάτης εχει παντα δικιο!
σκεφτομαι να κανω urban camouflage το ενα smartακη... -
Περίσσεψε ενα μέτρο carbon βινύλιο....
και βρηκα τι να το κανω
-
Aθήνα και περίχωρα, που μπορούμε να βρούμε μονόχρωμο βινύλιο;
Έχω 2 εξωτερικούς καθρέπτες ξεφτισμένους... -
στην adeco
-
Δείτε στο τέλος που βάζουν τη ζελατίνα για να κάνουν mat το focus RS 500, αλλά είναι ήδη μαύρο και δεν υπάρχει διχρωμία στο εσωτερικό. Το ίδιο το υλικό δεν πρέπει να το φοβάστε, αφού το εμπιστεύονται μεγάλες εταιρίες για αυτοκίνητα παραγωγής για εκδόσεις special edition, όπως Ford στο RS και BMW στο M5.
Άρα όλα είναι θέμα καλού μάστορα και καλής τιμής.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
στην adecoEίναι και κοντά, ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης dimi13r έγραψε:
Youtube VideoΔείτε στο τέλος που βάζουν τη ζελατίνα για να κάνουν mat το focus RS 500, αλλά είναι ήδη μαύρο και δεν υπάρχει διχρωμία στο εσωτερικό. Το ίδιο το υλικό δεν πρέπει να το φοβάστε, αφού το εμπιστεύονται μεγάλες εταιρίες για αυτοκίνητα παραγωγής για εκδόσεις special edition, όπως Ford στο RS και BMW στο M5.
το Focus είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ χωρίς την ματ ζελατίνα.
ειδικά αυτό το μαύρο που γυαλίζει στο βίντεο είναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δείτε στο τέλος που βάζουν τη ζελατίνα για να κάνουν mat το focus RS 500, αλλά είναι ήδη μαύρο και δεν υπάρχει διχρωμία στο εσωτερικό. Το ίδιο το υλικό δεν πρέπει να το φοβάστε, αφού το εμπιστεύονται μεγάλες εταιρίες για αυτοκίνητα παραγωγής για εκδόσεις special edition, όπως Ford στο RS και BMW στο M5.
Χωρις το μαυρο ματ βινυλιο ειναι απλα ενα Focus ενω με το ματ, οταν το βλεπεις, ξερεις οτι ειναι το RS500
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χωρις το μαυρο ματ βινυλιο ειναι απλα ενα Focus ενω με το ματ, οταν το βλεπεις, ξερεις οτι ειναι το RS500
Δεν είναι έτσι υπάρχει το body-kit και ο ήχος.
-
Χαχα όντως και ειδικά με τα σκούρα φιμέ πίσω αν το δεις στο δρόμο είναι λες και βλέπεις επαγγελματικό.
Όπως ένας μπογιατζής στην περιοχή μου, που έχει πάρει Audi A4 ή A6 station vagon επαγγελματικό μεταχειρισμένο από την Γερμανία και κάθε φορά που περνάει ακούγεται η σκάστρα.
Το τι γέλιο ρίχνουμε, δε λέγεται...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=3fliquibzhQ
ειδικά αυτό το μαύρο που γυαλίζει στο βίντεο είναι..μέχρι να αρχίσουν το χορό οι γρατζουνιές.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
..μέχρι να αρχίσουν το χορό οι γρατζουνιές.
οι οποίες μπορούν να γίνουν και στην ζελατίνα...
Βαφή vs car wrapping