-
Οση σχεση εχει το Yaris verso με το Rav4..
-
Χρήστο με την έννοια του multi purpose vehicle οτιδήποτε εκτός των sedan όλα τα υπόλοιπα τέτοια είναι. Πολυχρηστικα, πολυμορφικα δηλαδή
Εχει επικρατήσει τα mpv να ειναι τα ενος όγκου 'βανοειδη' και ψηλοταβανα τύπου Picasso, 5008, Zafira, Touran.
Τα υπερυψωμενα επικράτησαν σαν crossover.Η Wikipedia το συγκαταλέγει στα crossover. Και η. Peugeot έτσι το λάνσαρε.
Οχι οτι εχει σημασία αν είναι Mpv ή crossover, έχει δυνατότητες διαμόρφωσης των χώρων του και κίνησης λίγο έξω από την άσφαλτο.
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 130858.asp
να και ένα ...συγκριτικό για τα νέα μοντέλα του 2016
-
(Για μένα) Αδιάφορα και τα 4.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
(Για μένα) Αδιάφορα και τα 4.έλα ρε...γιατί;
Εγώ αντίθετα τα βρίσκω όλα τουλάχιστον ενδιαφέροντα
Μεγάλη βελτίωση για hyundai και tiguan, το kadjar είναι στο επίπεδο του QQ και με μεγαλύτερους χώρους, και το RAV4 μόνο αδιάφορο δεν περνάει! -
Λόγω όγκου (μήκος/πλάτος).
-
Το rav4 αποτελεί προφανώς μια απόπειρα να μεταφερθεί τεχνολογία που ήταν στην διάθεση λίγων (υβριδικά lexus) σε λίγους περισσότερους ακόμα υποψήφιους αγοραστές του συμπαθέστατου μοντέλου. Η τιμή του σε συνδυασμό με το καύσιμο (βενζίνη) θα αποδειχθεί για πολλούς αλμυρή. Στην κατηγορία ντίζελ προφανώς θα πρέπει κάποιος να μη λογαριάσει τον αποτρεπτικό παράγοντα του κυβισμού για να πάει σε έκδοση με αξιοπρεπείς επιδόσεις βάσει του μεγέθους του αυτοκινήτου. Το hundai νομίζω πως είναι ένα kuga ελαφρώς αλλαγμένο. Αν η τιμή του είναι ανταγωνιστική (δηλαδή μικρότερη αντίστοιχων του ford σε συναφείς εκδόσεις) τότε έχει πολλές ελπίδες. Το renault είναι ένα qq με αλλαγές σε λεπτομέρειες. Αν η τιμή του και οι προσφορές είναι στα επίπεδα του qq έχει κάθε λόγο κάποιος να το αγοράσει ως βελτιωμένο qq στα σημεία. Το vw όπως όλα τα οχήματα αυτής της τίμιας μάρκας είναι πιο επιβλητικό από τα οχήματα του ανταγωνισμού αλλά το σπουδαιότερο είναι πως θα έχει στα χαρτιά καταναλώσεις qq. Σίγουρα δεν θα είναι έτσι, αλλά ποιος νοιάζεται; Αυτός που θα το πάρει θα έχει αποκτήσει ενα λίγο μικρότερο touareg που θα καίει φυσικά σαν touareg... Συγνώμη tiguan ήθελα να πω. Στην πραγματικότητα θα είναι πολύ ακριβότερο από τα προαναφερθέντα εκτός του rav4 αλλά βέβαια απευθύνεται σε κοινό που κοιτά μεγαλύτερων διαστάσεων οχήματα από τα qq, kadgar και hyundai. Στην συγκριση πάντως αυτή θα το προτιμούσα σε σχέση με όλα τα προαναφερθέντα. Δεν θα το αγόραζα όμως καθώς δεν θα το σύγκρινα με αυτά τα αυτοκίνητα αλλά με άλλα που συμπαθώ πολύ περισσότερο.
-
Για άλλη μια φορά αισθάνομαι ότι ο Σπύρος είναι το alter ego μου. Αυτό βέβαια - το ότι θα προτιμούσα και εγώ κάτι άλλο - δεν σημαίνει ότι και αυτες οι προτάσεις δεν έχουν ενδιαφέρον!
-
To Kadjar μου αρεσε σε σχεση με τα υπολοιπα. Και δευτερο το Tiguan αλλα φοβαμαι την αξιοπιστια του. Το Rav εχει καλη καταναλωση για την ιπποδυναμη αλλα δεν ειναι στα αισθητικα μου γουστα.
-
Το Τucson σου/σας φαίνεται άσχημο;
Εμένα σαν εμφάνιση μπορεί και να μου αρέσει περισσότερο από το Kadjar, ίσως και από το Tiguan που είναι βέβαια πολύ βελτιωμένο, αλλά πάλι μου βγάζει κάτι το συντηρητικό
Το RAV4 σίγουρα είναι ιδιαίτερο -
Νομίζω πρώτο το tiguan με πολύ μικρή διαφορά από τα υπόλοιπα 3 που τα βάζω σχεδόν μαζί. Και το tuscon πάντως μια χαρά είναι....
Μιλάμε πάντα βέβαια με κριτήριο εμφάνισης, γιατί από αξιοπιστία κλπ είναι και αλλού παπά ευαγγέλιο και πολύ νωρίς.... -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
To Kadjar μου αρεσε σε σχεση με τα υπολοιπα. Και δευτερο το Tiguan αλλα φοβαμαι την αξιοπιστια του. Το Rav εχει καλη καταναλωση για την ιπποδυναμη αλλα δεν ειναι στα αισθητικα μου γουστα.Συμφωνώ, θα έβαζα όμως μαζί με το Kadjar και το Tucson, ίσως και λίγο παραπάνω.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Για άλλη μια φορά αισθάνομαι ότι ο Σπύρος είναι το alter ego μου. Αυτό βέβαια - το ότι θα προτιμούσα και εγώ κάτι άλλο - δεν σημαίνει ότι και αυτες οι προτάσεις δεν έχουν ενδιαφέρον!Βασίλη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τιμή μου!
-
new entry :
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 131344.asp -
Πολύ όμορφο.
-
H μάσκα θα μπορούσε να φέρνει σε renault. Ειλικρινά είναι πολύ όμορφοτερο όμως και του ταιριάζει το mg.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
H μάσκα θα μπορούσε να φέρνει σε renault. Ειλικρινά είναι πολύ όμορφοτερο όμως και του ταιριάζει το mg.θα μπορούσε;; cLopy paste είναι!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το Τucson σου/σας φαίνεται άσχημο;
Εμένα σαν εμφάνιση μπορεί και να μου αρέσει περισσότερο από το Kadjar, ίσως και από το Tiguan που είναι βέβαια πολύ βελτιωμένο, αλλά πάλι μου βγάζει κάτι το συντηρητικό
Το RAV4 σίγουρα είναι ιδιαίτεροΤο Tuscon το κοιταξα σε αλλα χρωματα, ειναι ομορφο. Εκεινο ομως που με κανει αισθητηκα να το βαζω τριτο ειναι οτι μπροστα μου φαινεται χοντροκομενο. Πολυ λαμαρινα με μεγαλες επιπεδες επιφανειες σε σχεση με το Kadjar και το Tiguan. Ειναι μπροστα επιπεδο σε σχεση με τα αλλα δυο που φαινονται ποιο αεροδυναμικα, ποιο προσεγμενα σχεδιαστηκά. Δεν ειναι ασχημο. Εχει ωραιο φωτα επιθετικα, ειναι ομοιογενες μπρος - πισω. Και φυσικα απο οσα διαβαζω για την hyundai και ακουω, θα πρεπει να ειναι και αξιοπιστο. Μου φαινεται ποιο κοντα στα Αμερικανικα γουστα σε σχεση με τα Ευρωπαικα. Μου θυμιζει περισσοτερο Αμερικανικο SUV. Δεν εχω προβλημα με αυτο, το αναφερω γιατι πιστευω πως στην Αμερικη ισως βρει μεγαλυτερη ανταποκριση απο οτι στην Ευρωπη.
-
Και το kadjar απο κοντα που το ειδα δε λεει και τιποτα.. προτιμω το QQ απ εξω σιγουρα.
-
Απο μέσα εμένα το tucson μου αρέσει πιο πολύ
Βασικά τα άλλα θεωρώ οτι έχουν αθλιο ταμπλό!
Sent from my iPhone using Tapatalk
SUV/Crossovers Forum