-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
links παρακαλώ , τα θέλω όλα στο πιατο νιανια , δεν έχω πολύ χρόνο ρε συ να ψαχνωΜε έχουν πήξει
Αν είναι να το περάσω σήμερα και αύριο σκοπιά να χω κάτι να περνάει η ωρα
data ΔΕΝ δουλευουν σωστα
http://forum.xda-developers.com/showthr ... 97&page=16
εδω ειναι το λινκ για την beta και καπου εκει ειναι και το gaaps 1.7 που πρεπει να βαλεις -
Ούτε μετρητής δουλεύει σωστά? Μη σκάσει κάνας λογαριασμός από τη κόλαση
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Ροζούλη:
http://www.androidcentral.com/samsung-g ... e-year-mwc
http://www.gsma.com/articles/gsma-annou ... ards/22629
Ναι καλέ μου Ροζούλη... για δευτερη συνεχομενη χρονιά ξανα BEST SMARTPHONE: Galaxy S2
Θα σου στειλω σπίτι ένα βαρελι ξύδι, να έχεις να πίνεις...
-
Έλα μωρέ Corsair...τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Είναι σαν να λέμε ότι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι διεφθαρμένο!
-
ναι, τοσο αντικειμενική ψηφοφορία που βγάζουν το angry birds καλύτερη εφαρμογή εδώ και χρόνια....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ούτε μετρητής δουλεύει σωστά? Μη σκάσει κάνας λογαριασμός από τη κόλασηSent from my LG-P500 using Tapatalk
μια χαρα δουλευει αλλα γενικα στο σημα δεν νιωθει μια(ειπε οτι θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα φτιαξει καθοτι εχει την καμερα και να δουλεψει λιγο το smoooooooth του κινητου)
υγ
μολις ειδα οτι θα κανει επισημο pet για να μπει το κινητακι μας στην official λιστα του cm -
Πολύ γέλιο με το neo v. Βαριόμουνα βλέπετε και άρχισα να το σκαλίζω. Μπήκα λοιπόν στο facebook αλλά μετά δεν υπήρχε επιλογή 'αποσύνδεση'. Σκέφτηκα κι εγώ ότι έχω όριο 350 MB και πανικοβλήθηκα. Πήγα στο κατάστημα Vodafone αλλά είναι κλειστό Τετάρτη απόγευμα. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης διατηρεί και καφετέρια ακριβώς δίπλα. Ρώτησα λοιπόν πως θα κάνω αποσύνδεση και μου είπε να βγω απλά χρησιμοποιώντας το μεσαίο από τα 3 κουμπιά στο κάτω μέρος του τηλεφώνου.
'Είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρεώνομαι αν το κάνω αυτό'
'ΝΑΙ' απαντάει αμέσως αλλά μετά το ξανασκέφτηκε και άρχισε να το ψάχνει. Αν κατάλαβα καλά έπρεπε να μου δημιουργήσει ένα λογαριασμό GMAIL έτσι ώστε να κάνει αναβάθμιση του FACEBOOK η οποία θα έχει επιλογή σύνδεση και αποσύνδεση αφού η έκδοση που είχε το τηλέφωνο ήταν παλιά και δεν είχε. Μιλάμε τώρα ότι αυτουνού του πήρε 20 λεπτά να τα κάνει όλα αυτά. Το περίεργο είναι ότι όση ώρα αυτός προσπαθούσε να το φτιάξει εγώ ίδρωνα και ξανα-ίδρωνα.
Τελικά όντως είχα μάλλον δίκιο που φοβόμουνα ότι θα χρεωνόμουν αλλά τώρα όλα καλά!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πολύ γέλιο με το neo v. Βαριόμουνα βλέπετε και άρχισα να το σκαλίζω. Μπήκα λοιπόν στο facebook αλλά μετά δεν υπήρχε επιλογή 'αποσύνδεση'. Σκέφτηκα κι εγώ ότι έχω όριο 350 MB και πανικοβλήθηκα. Πήγα στο κατάστημα Vodafone αλλά είναι κλειστό Τετάρτη απόγευμα. Ευτυχώς ο ιδιοκτήτης διατηρεί και καφετέρια ακριβώς δίπλα. Ρώτησα λοιπόν πως θα κάνω αποσύνδεση και μου είπε να βγω απλά χρησιμοποιώντας το μεσαίο από τα 3 κουμπιά στο κάτω μέρος του τηλεφώνου.
'Είσαι σίγουρος ότι δεν θα χρεώνομαι αν το κάνω αυτό'
'ΝΑΙ' απαντάει αμέσως αλλά μετά το ξανασκέφτηκε και άρχισε να το ψάχνει. Αν κατάλαβα καλά έπρεπε να μου δημιουργήσει ένα λογαριασμό GMAIL έτσι ώστε να κάνει αναβάθμιση του FACEBOOK η οποία θα έχει επιλογή σύνδεση και αποσύνδεση αφού η έκδοση που είχε το τηλέφωνο ήταν παλιά και δεν είχε. Μιλάμε τώρα ότι αυτουνού του πήρε 20 λεπτά να τα κάνει όλα αυτά. Το περίεργο είναι ότι όση ώρα αυτός προσπαθούσε να το φτιάξει εγώ ίδρωνα και ξανα-ίδρωνα.
Τελικά όντως είχα μάλλον δίκιο που φοβόμουνα ότι θα χρεωνόμουν αλλά τώρα όλα καλά!!!Απλά βγαίνεις από την εφαρμογή (πατώντας επανειλημμένα το αριστερό πλήκτρο) και μετά κλείνεις και τα δεδομένα και τίποτα δε μπορεί να σε χρεώσει.
-
Ολοι εσεις οι Neo Vιαδες, εχετε βαλει καμια ζελατινα προστασιας οθονης? Ή εστω καποια αλλη προστασια?
-
Δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για την οθόνη. Εγώ μια θήκη μόνο του φοράω κι αυτή δώρο. Λίγη προσοχή και δεν παθαίνει τίποτα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για την οθόνη. Εγώ μια θήκη μόνο του φοράω κι αυτή δώρο. Λίγη προσοχή και δεν παθαίνει τίποτα.ζελατινα παντα πρεπει να εχει γιατι ακομη και μια γρατζουνια στην οθονη ειναι αντιαισθητικο
-
Περιμένω κόλαφο corsair τώρα...
-
εγώ το έχω όπως το πήρα δίχως καμία θήκη...φοβάμαι μην γίνει παντόφλα με δαύτες και δεν μπαίνει στις τσέπες του τζιν!
τώρα για τις γρατσουνιές που λέτε δεν το έχω προσέξει αν έχει...υποθέτω ότι αν υπάρχουν θα τις καλύπτουν οι μόνιμες δαχτυλιές στην οθόνη
Πάντως με 2 μήνες χρήση μπορώ να πω ότι μια χαρά κινητακι είναι το neo v...το έχω βολευτεί πλέον και δεν μου λείπει καθόλου το παλαιότερο w715! -
Στο atrix εδω και 1 χρόνο δεν έχω ζελατίνα και δεν έχει πάθει το παραμικρό.
Στο Nexus, λόγω μεγέθους, κόστους, σχολίων στο ιντερνετ κλπ κλπ έβαλα μια wet application ζελατίνα της SGP.
-
Τρέχω από τα applications το 'navigation'. Με ενημερώνει πως δεν έχω ανοιχτό το gps. Το ανοίγω και μετά από λίγο λαμβάνω μήνυμα 'network failure, this application requires a working data connection'. Μπορώ να έχω πλοήγηση μέσω gps σε out-of-the-box samsung galaxy s-plus ή πρέπει να βρω άλλη εφαρμογή;
-
Πρέπει να έχεις και data σύνδεση (GPRS, 3G ή WiFi)
-
Φαντάζομαι data σύνδεση απαιτείται μόνο για πλοήγηση μέσω του 'navigation'. Με άλλη εφαρμογή θα αρκεί το gps. Σωστά;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τρέχω από τα applications το 'navigation'. Με ενημερώνει πως δεν έχω ανοιχτό το gps. Το ανοίγω και μετά από λίγο λαμβάνω μήνυμα 'network failure, this application requires a working data connection'. Μπορώ να έχω πλοήγηση μέσω gps σε out-of-the-box samsung galaxy s-plus ή πρέπει να βρω άλλη εφαρμογή;το 'out of the box' ειναι τα Google Maps και αυτά για να δουλέψουν θελουν internet. Οπότε πάς για κάποια άλλη εφαρμογή.
-
Ok. Ευχαριστώ
-
2 πήγε ο μήνας και ακόμα τρώω το ένα άκυρο πίσω από το άλλο στις αναβαθμίσεις του S2.
Τι θα γίνει με το παλιοπαγωτό!!!
Περι συσκευών Android...