-
Κοριτσια υπαρχει launcher για jellybean δωρεαν ή εστω επι πληρωμη που να μου δινει την δυνατοτητα να κατηγοριοποιησω τις εφαρμογες μεσα στο μενου ; Νομιζω ο νοβα το κανει;
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
http://www.techgear.gr/what-happens-if- ... ies-50161/
OMG! Που υπογράφω?
Sent from my Nexus S using Patatalk 2
-
Τελικα ισως ισχυει αυτο που λενε πως μετα απο Major αναβαθμιση ειναι σωστο να κανουμε hard reset
Εχτες επεσα για υπνο 3 τα χαραματα και το One x ειχε 35%μπαταρια
Σημερα το πρωι ηταν νεκρο με 0 μπαταρια
Το απογευμα θα προβω σε hard reset αφου εκανα πριν λιγο full backup με το my backup pro -
Πρέπει να είναι κόλλημα του λειτουργικού αυτό. Μου το έχει κάνει κι εμένα 2-3 φορές με την μαμά 2.3.4 σε Neo V. Δείχνει στα στατιστικά ότι το λειτουργικό τρώει τρελή μπαταρία! Με επανεκκίνηση στρώνει.
-
πολυ καλο το My backup pro τελικα
Μετα απο το hard reset χρειαστηκα μονο 10 λεπτακια για να στησω τη συσκευη ακριβως οπως ηταν πριν -
τι έπαθε το τερατάκι και χρειάστηκε τέτοιο πράμα;;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τι έπαθε το τερατάκι και χρειάστηκε τέτοιο πράμα;;Τιποτα απλα μετα απο το χτεσινο Upgrade σε 4.0.4 ειπα να κανω ενα hard reset να κατσει καλα η αναβαθμιση
-
εντωμεταξύ σε κάποια φάση στο τέλος του έτους ή στο επόμενο θα βγει λέει επεξεργαστής που θα κάνει τα τωρινά να μοιάζουν κάπως ετσι:
http://jamesoff.net/site/wp-content/upl ... c_4159.jpg
στεφαν προλαβαίνεις να το πωλησεις όσο είανι καιρός το κορεάτικο
-
δεν ειναι τοσο θεμα hw οσο θεμα λειτουργικου
με καλο λειτουργικο (jelly bean) και με αρχαια διπυρηνα δε μασας
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
εντωμεταξύ σε κάποια φάση στο τέλος του έτους ή στο επόμενο θα βγει λέει επεξεργαστής που θα κάνει τα τωρινά να μοιάζουν κάπως ετσι:http://jamesoff.net/site/wp-content/upl ... c_4159.jpg
Δηλαδή εννοείς εξίσου dependable και χρηστικό ? Τέλεια, δεν πουλάω (αν και δεν έχω 'τωρινό' αλλά 'αρχαίο' δηλ. μόλις περσινό που πα ρε Καραμήτρο με περσινό κινητό )
EDIT: Περί dependability: Καλοκαιράκι, ε, ιδρώνουμε... Βάζεις το τηλέφωνο στο ιδρωμένο αυτί --> τρελαίνεται από τα 'νερά' στην οθόνη, στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να το κλειδώσεις, να σκουπίσεις την οθόνη να συνέλθει και να το ξεκλειδώσεις. Στη χειρότερη τα παίζει τελείως και θέλει reboot (battery swap).
-
Sony Xperia tipo dual - τι λέτε παιδιά;
Το έχει κανείς; Σηκώνει το Ice Cream Sandwich;Με μια μάτια τα '+' του:
- Android OS, v4.0.3 (Ice Cream Sandwich)
- 170 € αξία του
- Sony και όχι κανένα NoName (Έχω το Huawei X5, σύγκριση)
- Ράδιο FM with RDS
και τα '-' του:
- Ανάλυση 320 x 480 pixels. Θα γκρινιάζω πολύ μετά το 480 x 800 του Huawei ;
- Οθόνη 3.2 inches
Θέλω κανένα value for money κομμάτι με dual sim
Thanks!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
εντωμεταξύ σε κάποια φάση στο τέλος του έτους ή στο επόμενο θα βγει λέει επεξεργαστής που θα κάνει τα τωρινά να μοιάζουν κάπως ετσι:
Δηλαδή εννοείς εξίσου dependable και χρηστικό ? Τέλεια, δεν πουλάω (αν και δεν έχω 'τωρινό' αλλά 'αρχαίο' δηλ. μόλις περσινό που πα ρε Καραμήτρο με περσινό κινητό )
EDIT: Περί dependability: Καλοκαιράκι, ε, ιδρώνουμε... Βάζεις το τηλέφωνο στο ιδρωμένο αυτί --> τρελαίνεται από τα 'νερά' στην οθόνη, στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να το κλειδώσεις, να σκουπίσεις την οθόνη να συνέλθει και να το ξεκλειδώσεις. Στη χειρότερη τα παίζει τελείως και θέλει reboot (battery swap).
Κρατα το υπό γωνία και ακουμπα απλά την άκρη στο αυτι σου , δε χρειάζεται να ακουμπάει μάγουλο για να ακούς καλά
Εμένα ιδρώτα αφήνουν οι άλλοι όταν τους το δίνω και εκνευρίζομαι!
-
Είναι εκνευριστικό, έχεις δίκιο.
Θα δοκιμάσω και το κολπάκι σου, αν και έχω πια εκπαιδευτεί να καθαρίζω την οθόνη όσο συχνότερα μπορώ... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Κρατα το υπό γωνία και ακουμπα απλά την άκρη στο αυτι σου , δε χρειάζεται να ακουμπάει μάγουλο για να ακούς καλά
Εμένα ιδρώτα αφήνουν οι άλλοι όταν τους το δίνω και εκνευρίζομαι!
εχω την εντυπωση οτι τα μηλοφωνα δεν κανου τετοια..
-
Άμα ακούμπησε η ιδρωμενη μαγουλάρα μου πάνω στο γυαλί τι θα κάνει το μήλο , θα την εξατμίσει ?
Δε μιλάμε για 'δαχτυλιά' από μάγουλο , αλλά για πολύ , βρωμερό και υγρό ιδρώτα
Εγώ κυρίως στο στρατό που ήμασταν συνέχεια λούτσα είχα αυτο το θέμα , θυμάμαι που το είχα δώσει σε ένα παιδί να μιλήσει και μετά ήθελε σφουγγάρισμα εκεί μιλούσα συνέχεια υπό γωνία
Τώρα συνήθως στη παραλια ιδρωνω , αλλά το αφήνω κυρίως στο αυτοκίνητο οπότε δε με απασχολεί το ζήτημα
-
Κάτι τέτοια είναι πάντως που με κάνουν να για το Android, ότι δεν είναι ακόμα όσο αξιόπιστο και 'επαγγελματικό' θα το ήθελα.
Ναι μου δίνει σοβαρές νέες δυνατότητες για Mail, Internet browsing, GPS κτλ. που τις χρειαζόμουν.
Αλλά μου σπάει τα νεύρα με τέτοια κολλήματα (αυτή η μαλακία συμβαίνει πολύ συχνότερα απ΄όσο θεωρώ επιτρεπτό για σοβαρή χρήση ή το άλλο: αν είναι κλειδωμένο με σβησμένη οθόνη μερικές φορές (όχι τόσο συχνά όσο το φαινόμενο της βρεγμένης οθόνης) αν χτυπήσει το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται δηλ. το τηλέφωνο χτυπάει αλλά το σύστημα εισαγωγής εντολών δεν το έχει αντιληφθεί και στο τέλος χάνεις την κλήση).
Με άλλα λόγια από πλευράς δυνατοτήτων είναι μια χαρά αλλά από πλευράς ωριμότητας όχι (για τα δικά μου μέτρα), το θεωρώ περισσότερο 'παιχνίδι' παρά 'εργαλείο'.
Από την άλλη να πληρώσω κερατιάτικα την Apple ευχαριστώ δεν θα πάρω. -
το android σαν android δε φταιει τοσο οσο η υλοποιηση που κανει η καθε εταιρεια
το λειτουργικο μπορει να ειναι το ιδιο , ομως η εμπειρια απο συσκευη σε συσκευη μπορει να διαφερει δραματικα..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το android σαν android δε φταιει τοσο οσο η υλοποιηση που κανει η καθε εταιρειατο λειτουργικο μπορει να ειναι το ιδιο , ομως η εμπειρια απο συσκευη σε συσκευη μπορει να διαφερει δραματικα..
γιαυτο το μηλο ειναι καλυτερο. Γιατι δενει καλυτερα με το hardware και εχει λυσει μικροπροβληματα που ειναι εκνευριστικα και οι αλλοι ακομα δεν εχουν λυσει.
-
@QsisVTS
Σωστή η διόρθωση. Υπάρχει λοιπόν κάποια υλοποίηση που να μην πάσχει από το φαινόμενο της βρεγμένης οθόνης ?@wantone
Και συ σωστός αλλά δε δίνω διπλάσια χρήματα στην Apple για να μου έχει λύσει τέτοια θέματα (αν το έχει λύσει το συγκεκριμένο, που ψιλοαμφιβάλλω...)
Αν πάλι είναι να δώσω €700 για το καινούργιο 8πύρηνο με Android 5 Backlava (που σε 6 μήνες θα είναι 'αρχαίο' και θα έχει βγει το ακόμα-πιο-καινούργιο 16πύρηνα με Android 6 Kataifi) και €700 σε ένα σταθερότερο και 'επαγγελματικότερο' iPhone, τότε θα είμαι όντως σε σοβαρό δίλημμα (και κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω το 'αρχαιότατο' 2πύρηνο με JB με €300 διότι να δώσω €700 για τηλέφωνο το θεωρώ υπερβολή αλλά βέβαια that's me, your mileage may vary). -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Από την άλλη να πληρώσω κερατιάτικα την Apple ευχαριστώ δεν θα πάρω.
400 ευρω για το 3GS που ειναι τηλ 3ετιας αλλα η αληθεια ειναι οτι δουλευει καλυτερα απο τα φθηνα ντροιντς. Πουλαει ακομα 8 εκ κομματια τον χρονο.
Περι συσκευών Android...