-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αυτό το κολπάκι έπιασε στο stock Nexus S μου και έλαβα το JB OTA:http://www.androidcentral.com/google-co ... ent-449546
Εμένα έπιασε με την 4η προσπάθεια!!!
Για όσους δεν έχουν όρεξη να ασχοληθούν με custom ROMs και bootloaders πιστεύω είναι ό,τι πρέπει!
Αυτό το κολπάκι απλά επισπεύδει τη διαδικασία εφόσον έχει βγει το update για τη συσκευή σου , αν δεν έχει βγει δε προσφέρει κάτι
Αν εγώ δεν είχα κάνει το δικό μου Google branded ακόμα θα περίμενα
-
Σήμερα έκανα αναβάθμιση σε 4.0.4 στο note. Δε μας αφήνει χωρίς αναβαθμίσεις η samsung.
-
άργησες. έχω πάνω απο εβδομάδα που την έκανα και είναι πολύ καλή.
-
Σημαντικό!!!
http://www.addictivetips.com/mobile/how ... n-android/Με βάση το παραπάνω λινκ, θα ήθελα να μου πει κάποιος από τους guru του είδους, ποια είναι τα οφέλη(αν υπάρχουν) του να κάνεις κάποιες εφαρμογές, εφαρμογές συστήματος?
Κορσέ, Σπύρο, Ντίνο? Δεν αποκλείω άλλους αλλά εσείς είστε
-
τζαμπα ταλαιπωρια ειναι, μην ασχολεισαι.
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τζαμπα ταλαιπωρια ειναι, μην ασχολεισαι.Θα σου πω γιατί ρώτησα κιόλας.
Επειδή έχω εγκαταστήσει ένα widget(atrix HD το circles) και αυτό δούλευε με άλλο weather.apk και άλλο homescreen.apk.
Ήταν δηλαδή 1 zip με 4 .apk μέσα το πακέτο(+fav contacts.apk).
Tο θέμα είναι ότι αυτά μπορούσαν να εγκατασταθούν όλα εκτός του weather.apk, το οποίο ή έπρεπε να το κάνω freeze από το titanium(δεν μπορούσα γιατί δεν είχα την Pro edition) ή delete όπως και έκανα.
Και βασικά έκανα delete και τα αντίστοιχα 4 .apk αρχεία, τα παλιά για να βάλω αυτά από το Atrix HD που μου αρέσουν περισσότερο.
Το θέμα είναι ότι ήθελα να τα βάλω σαν system/apps όπως ήταν τα παλιά. Το έκανα αλλά δεν μου δουλεύει το circles widget.
Kαι έτσι όπως τα μετέφερα με τον τρόπο του λινκ στο system/app, έτσι τα ξαναπήγα πίσω στο data/app και δουλεύει κανονικά πάλι το widget.
Για αυτό ρώτησα κατά πόσο προσφέρει κάτι, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.Κάτι άλλο. Βρήκα το key για το τιτάνιουμ προ. Το κάνω install αλλά δεν το βρίσκει. Επειδή δεν θέλω να σβήνω εφαρμογές αλλά να τις κάνω freeze, το΄χουμε φρι ή όχι?
-
σου στυελνω pm
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
τζαμπα ταλαιπωρια ειναι, μην ασχολεισαι.
Θα σου πω γιατί ρώτησα κιόλας.
Επειδή έχω εγκαταστήσει ένα widget(atrix HD το circles) και αυτό δούλευε με άλλο weather.apk και άλλο homescreen.apk.
Ήταν δηλαδή 1 zip με 4 .apk μέσα το πακέτο(+fav contacts.apk).
Tο θέμα είναι ότι αυτά μπορούσαν να εγκατασταθούν όλα εκτός του weather.apk, το οποίο ή έπρεπε να το κάνω freeze από το titanium(δεν μπορούσα γιατί δεν είχα την Pro edition) ή delete όπως και έκανα.
Και βασικά έκανα delete και τα αντίστοιχα 4 .apk αρχεία, τα παλιά για να βάλω αυτά από το Atrix HD που μου αρέσουν περισσότερο.
Το θέμα είναι ότι ήθελα να τα βάλω σαν system/apps όπως ήταν τα παλιά. Το έκανα αλλά δεν μου δουλεύει το circles widget.
Kαι έτσι όπως τα μετέφερα με τον τρόπο του λινκ στο system/app, έτσι τα ξαναπήγα πίσω στο data/app και δουλεύει κανονικά πάλι το widget.
Για αυτό ρώτησα κατά πόσο προσφέρει κάτι, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.Κάτι άλλο. Βρήκα το key για το τιτάνιουμ προ. Το κάνω install αλλά δεν το βρίσκει. Επειδή δεν θέλω να σβήνω εφαρμογές αλλά να τις κάνω freeze, το΄χουμε φρι ή όχι?
https://play.google.com/store/apps/deta ... ng.freeomc
-
Είδα σήμερα οτι σε αναπάντητη απο τηλέφωνο που δέν είχα περασμένο στον τηλ. κατάλογο μου έβγαλε απο κάτω Αθήνα-Πειραιάς-Σαλαμίνα. Λογικά το βρήκε απο το area code.
Υπήρχε αυτό το feature πρίν ή είναι καινούριο?
-
Κι εμένα. Και το έβλεπα σαν μακάκας και έλεγα τι βγάζει τώρα;
-
Κι εμένα εδώ και κάτι μέρες το κάνει
Δε θυμάμαι αν το κάνει η 4.1 ή το έκανε και πιο πρινEdit της 4.1 είναι , βρήκα ένα εσωτερικό του στρατοπέδου στη λίστα μου που μου έβγαζε greece ( το οποίο είχα καλέσει πριν την αναβάθμιση ) , το κάλεσα πάλι και γραφεί Αθήνα/Πειραιάς/Σαλαμίνα
Απλά το βγάζει μόνο σε νούμερα που δεν έχουμε στο κατάλογό μας
Αναρωτιέμαι αν το κάνει και για άλλες περιοχές της Ελλάδας
Edit2
Σκόπελο πάντως όχι ...Θεσσαλονίκη , Corfu βγάζει
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είδα σήμερα οτι σε αναπάντητη απο τηλέφωνο που δέν είχα περασμένο στον τηλ. κατάλογο μου έβγαλε απο κάτω Αθήνα-Πειραιάς-Σαλαμίνα. Λογικά το βρήκε απο το area code.Υπήρχε αυτό το feature πρίν ή είναι καινούριο?
επιβεβαιώνω! Και μένα πριν λίγο που με πήρε ο Μιράγκες τηλ, έβγαλε Σαλονικη/Μπουγάτσα/Κασέρι
-
αν το κάνουν και σε αριθμούς κινητών αυτό, πολύς κόσμος θα έχει θέματα
-
Ελα μωρο μου, απ τη δουλεια σε παιρνω, ΠΝΙΓΟΜΑΙ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αν το κάνουν και σε αριθμούς κινητών αυτό, πολύς κόσμος θα έχει θέματαδε νομιζω οτι εντοπιζει η google εκεινη τη στιγμη που εισαι (οχι οτι δε μπορει ) , απλα εχει αποθηκευμενο το λειτουργικο καποιους κωδικους περιοχων και στο πεταει για χαιλικι
Ελα μωρο μου, απ τη δουλεια σε παιρνω, ΠΝΙΓΟΜΑΙ
αμα θες στο μωρο σου ανοιγεις το latitude και τελος
ουτε που θα το καταλαβει
-
καλά, κινητό δεν μπορεί τόσο απλά η google... με λίγη βοήθεια όμως δεν θα το έσωζες με τπτ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
αν το κάνουν και σε αριθμούς κινητών αυτό, πολύς κόσμος θα έχει θέματαΠρίν χρόνια γυρνώντας μια βραδιά σπίτι, βλέπω έναν τύπο να πετάγεται σαν ελατήριο έξω από μια ταβέρνα με ζωντανή μουσική και να λέει στο κινητό: 'Ναι αγάπη μου, Αθήνα είμαι... δεν τελείωσε ακόμα το συνέδριο!!!'.
-
Χαιρετώ σας.
Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω το Note.
Θα ήθελα τη γνώμη όσων το έχουν, αν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και τέτοια....
Από σεπτέμβρη, οκτώβρη θα βγει το Note II, οπότε το πιο λογικό είναι να περιμένει κανείς μέχρι το Σεπτέμβρη όπου μάλλον θα πέσουν και άλλο οι τιμές. Στο amazon.de το βρίσκω 430, έχει αγοράσει από εκεί κανείς; στέλνουν ελλάδα; -
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Στο amazon.de το βρίσκω 430, έχει αγοράσει από εκεί κανείς; στέλνουν ελλάδα;στελνουν...
Περι συσκευών Android...