-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
το μονο πρόβλημα ειναι ότι εινια μαύρο
Ασήμαντη λεπτομέρεια...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι λες καλε, μολις αρχισαδεν εχω καμια διαθεση να πιασω ξουραφι για κανα μηνα ακομα
Απολύθηκες κιόλας!!!
Πότε πέρασε ένας χρόνος ρε γαμώτο?
-
Ένας ?εμένα μου φάνηκαν σα 30
Αγόρια με τα nexus , υποθέτω ότι με τη jelly bean παρατηρείτε κάτι κουλά στο light flow
Φαντάζομαι όμως ότι θα το φτιάξουν -
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
τι λες καλε, μολις αρχισα
δεν εχω καμια διαθεση να πιασω ξουραφι για κανα μηνα ακομα
Απολύθηκες κιόλας!!!
Πότε πέρασε ένας χρόνος ρε γαμώτο?
Εννια μηνες...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ένας ?εμένα μου φάνηκαν σα 30Αγόρια με τα nexus , υποθέτω ότι με τη jelly bean παρατηρείτε κάτι κουλά στο light flow
Φαντάζομαι όμως ότι θα το φτιάξουνυποτιθεται οτι παιζει, αλλα δεν παιζει ακομη σωστα
καλος πολιτης!
-
Κάπου ειχε παεει το μάτι μου μια εφαρμογή που δεν σβήνει η οθόνη όταν την κοιτάς ( σαν την εφαρμογή που έχει το s3 )
Ξέρει κανείς πως λεγεται?Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
-
I see you
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
I see youΔεν το βρίσκω στο μάρκετ....
Edit το βρήκα...
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2 -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
I see you
Δεν το βρίσκω στο μάρκετ....
Edit το βρήκα...
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2Πάντως κοίταξε λίγο τους όρους χρήσεις γιατί λέει (αν θυμάμαι καλά) ότι συλλέγει στοιχεία από τα δεδομένα που εμφανίζονται στην οθόνη.
-
Κανείς που να έχει περάσει 'μαμά' ICS σε 'όχι-Νexus' Samsung (π.χ. S2/S3) ή HTC?
Αν ναι, βλέπετε καμιά διαφορά σε ταχύτητα, κατανάλωση, κλπ?Επίσης, όσον αφορά κατανάλωση, πόσο βγάζουν τα Galaxy Nexus & το S3 με πολύ χαλαρή χρήση?
(π.χ. κανένα μισάωρο οθόνη on ανά μέρα (όχι παιχνίδια) και περί τα 15 λεπτά ομιλίας) -
Δεν άντεξα ούτε μήνα. Root & super SU.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κανείς που να έχει περάσει 'μαμά' ICS σε 'όχι-Νexus' Samsung (π.χ. S2/S3) ή HTC?
Αν ναι, βλέπετε καμιά διαφορά σε ταχύτητα, κατανάλωση, κλπ?Επίσης, όσον αφορά κατανάλωση, πόσο βγάζουν τα Galaxy Nexus & το S3 με πολύ χαλαρή χρήση?
(π.χ. κανένα μισάωρο οθόνη on ανά μέρα (όχι παιχνίδια) και περί τα 15 λεπτά ομιλίας)Με τόσο χαλαρή χρήση μπορεί να παίξω στις 2 μέρες
-
Επίσης, όσον αφορά κατανάλωση, πόσο βγάζουν τα Galaxy Nexus & το S3 με πολύ χαλαρή χρήση?
(π.χ. κανένα μισάωρο οθόνη on ανά μέρα (όχι παιχνίδια) και περί τα 15 λεπτά ομιλίας)Με τετοια χρηση για ποιο λογο να παρεις τετοιο κινητο; Ειναι σαν παιρνεις Μustang GT500 και να κοιτας αν μπορεις να εχεις καταναλωση 8λ/100. Θα την πετυχεις ΙΣΩΣ αλλα δεν θα ευχαριστιεσαι το αμαξι για τον λογο τον οποιο κατασκευαστηκε και το πηρες.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Επανέρχομαι στην αγορά τηλεφώνου (εχω ήδη αποφασίσει ότι θα αγοράσω το galaxy nexus) γιατί πλέον το έχει το Πλαίσιο στα 369 από τα 599 που το είχε. Οπότε μάλλον θα το αγοράσω. Στη σελίδα τους γράφει galaxy nexus B. Τι σημαίνει αυτό το Β; Έχοντας το nexus s και σε αναμονή custom Rom με jelly bean, παίρνοντας το galaxy nexus ποιες είναι οι διαφορές που θα δω; Υπάρχει κάποιος που τα είχε και τα δύο; Επίσης, δύο λόγια για την jelly bean και κατά πόσο βελτίωσε το κινητό του;
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης, όσον αφορά κατανάλωση, πόσο βγάζουν τα Galaxy Nexus & το S3 με πολύ χαλαρή χρήση?
(π.χ. κανένα μισάωρο οθόνη on ανά μέρα (όχι παιχνίδια) και περί τα 15 λεπτά ομιλίας)Με τετοια χρηση για ποιο λογο να παρεις τετοιο κινητο; Ειναι σαν παιρνεις Μustang GT500 και να κοιτας αν μπορεις να εχεις καταναλωση 8λ/100. Θα την πετυχεις ΙΣΩΣ αλλα δεν θα ευχαριστιεσαι το αμαξι για τον λογο τον οποιο κατασκευαστηκε και το πηρες.
Δεν υπάρχει περίπτωση, δηλαδή, να με ενδιαφέρει πως τα πάνε τα Galaxy KAI σε τέτοιου είδους χρήση (κατά τη διάρκεια π.χ. μιας εκδρομής στην οποία δεν έχω όρεξη να κουβαλάω μαζί φορτιστή ή 2η μπαταρία)?...
Αν ήταν πάντως να πάρω GT500 και δεν είχα άλλο αμάξι θα με ενδιέφερε να ξέρω και πόσο καίει σε μια χαλαρή διαδρομή στην κίνηση της πόλης, όταν δεν έχω καμία όρεξη να της πιώ το αίμα αλλά θέλω απλά να γυρίσω σπίτι.
-
Radio tuner (κανονικό, όχι μέω ίντερνετ) έχει το Galaxy Nexus, έτσι?
Στα τεχνικά στο site του Πλαισίου έχει κενό εκεί που λέει 'ραδιόφωνο'...
http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... LAXY-N.htm
αλλά αλλού λέει ότι έχει...
http://www.skroutz.gr/s/395092/Samsung- ... Nexus.htmlΑν δε χαλιέται κάποιος από το γεγονός ότι δεν παίρνει επέκταση μνήμης κι έχει 'μόνο' 5MP κάμερα (και 'μόνο' VGA μπροστινή) το θεωρώ κορυφαία αγορά για 369 ευρώ που το δίνουν τώρα.
[ΕDIT]
Η φίλη που έπνιξε το iphone 4 σε cocacola και τώρα ψήνεται για Galaxy S3 σε μπλε πήρε σε ένα μαγαζί που το έχουν ~550 και της είπαν ότι λευκά έχουν μπόλικα αλλά τα μπλέ έβγαζαν κάποιο πρόβλημα με το χρώμα τους (βρήκα κάποιες λεπτομέρειες εδώ: http://www.androidauthority.com/blue-ga ... yed-90726/ ) και θα φέρουν πάλι από τον άλλο μήνα, που υποτίθεται ότι η Samsung θα το έχει λύσει οριστικά.. -
Δεν υπάρχει περίπτωση, δηλαδή, να με ενδιαφέρει πως τα πάνε τα Galaxy KAI σε τέτοιου είδους χρήση (κατά τη διάρκεια π.χ. μιας εκδρομής στην οποία δεν έχω όρεξη να κουβαλάω μαζί φορτιστή ή 2η μπαταρία)?...
Αν ήταν πάντως να πάρω GT500 και δεν είχα άλλο αμάξι θα με ενδιέφερε να ξέρω και πόσο καίει σε μια χαλαρή διαδρομή στην κίνηση της πόλης, όταν δεν έχω καμία όρεξη να της πιώ το αίμα αλλά θέλω απλά να γυρίσω σπίτι.
Με τη χρηση που λες 2 μερουλες θα στις βγαλουν ανετα και το s3 και το nexus.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
Από 500++ στο Πλαίσιο (και ~400 αλλού) έπεσε στα 369 το Galaxy Nexus...http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Inter ... mmer-Sales
Θα περιμένω από Δευτέρα πώς θα αντιδράσουν τα μικρά καταστήματα, κι αναλόγως λέω να το χτυπήσω κι εγώ.
Α, είδα και το Razr στο MediaMarkt, στα 279€ είναι σκάνδαλο πραγματικά, φοβερή τιμή, καταπληκτικό κινητό, αλλά... δεν μου κάνει, καλώς ή κακώς.Nexus και τα μυαλά στα κάγκελα!
-
Πιστεύεις ότι υπάρχει πιθανότητα να το έχουν ακόμα πιο φθηνά; Όσο για το razr συμφωνώ μαζί σου, μπορεί να είναι 100€ φθηνότερο αλλά nexus δεν είναι.
Περι συσκευών Android...