-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Επίσης υπάρχει κάποιο free πορόγραμμα gps που δεν χρειάζεται σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει?Δοκίμασε και το mapdroyd.
-
Task killer?
Nα ξέρουμε να περιμένουμε rant από corsair και drdino.. -
Οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει
-
Καλα τα λενε κ βαλανε κ άρθρα αλλα το χ3 το ρωτησανε με 600hz και 256ραμ!! Τις αδερφής μου το άφησα χωρίς κ ουτε το igo σηκώνει με λεει, το δευτερο της κοπέλας μου με taskiller το σηκώνει άνετα!
Βεβαια ολα αυτα σε πολυ μικρες συσκευές!! Το δικο μου με 1ghz και 512ραμ δεν εχω γιατι απλα δεν χρειαζεται!
-
Υπαρχει καποια ρυθμιση στο Τapatalk να ΜΗΝ μου φορτωνει φωτογραφιες? Επισης ... το ελληνικο 'φ' δεν μου το δειχνει στα posts.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπαρχει καποια ρυθμιση στο Τapatalk να ΜΗΝ μου φορτωνει φωτογραφιες? Επισης ... το ελληνικο 'φ' δεν μου το δειχνει στα posts.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
enable BBCode
-
Για τις φωτογραφίες δεν υπάρχει κάτι από όσο ξέρω, θα ήταν καλή επιλογή όμως.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τις φωτογραφίες δεν υπάρχει κάτι από όσο ξέρω, θα ήταν καλή επιλογή όμως.Σε κάποιες σελίδες που έχει πολλές φωτος μου βγαζει ειδοποιηση ότι έχω λίγο ελευθερο χώρο. Δυο φορές 'ψαρωσα' και έσβησα δυο εφαρμογές.
Με το που φευγω απο την σελίδα, σβήνει και η ειδοποιηση.Γιώργο thanks. Εβαλα και σ' αυτό ένα τικ!
-
έχει κανείς ιδέα τι είναι αυτό;
-
Up!
Θα πεσουμε δευτερη σελιδα ρε παιδια.... Γραψε ρε ροζουλη και συ για καμια νεα ρομ που περασες... αιντε... -
Just under 500E με free delivery.
http://www.simplyelectronics.net/mainpr ... ?pid=1561530E κάτω από το birdphone.gr(χαμηλότερη τιμή του skroutz.gr)
-
Τι να το κάνουμε τώρα που σε 2 βδομάδες παίρνουμε ICS!!
Μόνο η οθόνη του ξεχωρίζει απ' οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Up!
Θα πεσουμε δευτερη σελιδα ρε παιδια.... Γραψε ρε ροζουλη και συ για καμια νεα ρομ που περασες... αιντε...μου την έχει δώσει η motorola που δεν θα δώσει ούτε 1 αναβάθμιση για το defy+ αφήνοντάς το στην 2.3.
επίσης μου την εχει δώσει που δεν ξεκλειδώνει τον bootloader παρά τις ανακοινώσεις της πριν πολλούς μήνες.απο την άλλη το κινητάκι πάει σφαίρα με τις περισσότερες custom rom αλλά και τις μανίσιες και η μπαταρία είναι σε πολύ καλά επίπεδα.
με άλλα λόγια, δεν έχει κάποιο κουσούρι για να χρειάζεται αναβάθμιση... αλλά πρέπει να γκρινιάξω για το γαμώτο
συνεχίζω πάντως να πιστεύω πως κινητό πάνω από 111-112mm σε μήκος ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΑ
-
http://pocketnow.com/android/motorola-a ... ge-battery
-
-
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Τα android κινητά λειτουργούν χωρίς sim; Σκέφτομαι να πάρω ένα δεύτερο για τη μητέρα μου για επικοινωνία στο σπίτι μέσω skype.
-
ναι
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Τα android κινητά λειτουργούν χωρίς sim; Σκέφτομαι να πάρω ένα δεύτερο για τη μητέρα μου για επικοινωνία στο σπίτι μέσω skype.Όσα έχω δεί, ναί, αλλά δέν είναι θέμα android, μπορεί κάποιο συγκεκριμένο να μήν δουλεύει οπότε πρίν πάρεις κάτι τέσταρέ το
-
Στην ανάγκη βάζεις μια παλιά, έστω ανενεργή SIM.
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Σκεφτόμουν αυτό μάλλον, αλλά αν βρω κάποιο πιο φθηνό, ίσως και να μην πω όχι ( ).
Περι συσκευών Android...