-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Edit: Θα ξαναδοκιμάσω να την περάσω. Αν δεν, θα πάρω Galaxy SII.
αντε ρε... επιτέλους... some common sense....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ακομά και ROM απο Atrix στο Defy... οπως εκανε ο Ροζούλης και το έστειλε στον αγύριστοποτε το έκανα ρε παπαρούλη αυτό;;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Edit: Θα ξαναδοκιμάσω να την περάσω. Αν δεν, θα πάρω Galaxy SII.
αντε ρε... επιτέλους... some common sense....
δεν είμαστε λεφτάδες σαν κι εσένα ρε καρντάσι.
εν τω μεταξύ ζορίζεται και να φορτίσει τώρα, από το 90% και πάνω κάνει δυσανάλογα μεγάλο χρόνο να πάει στο 100%.
καλά του βάζω την 512 και βλέπουμε , τα kwloandroid μου μέσα...
ΕDIT: έφτιαξε με την 512 σε όλα!!
_
-
IPAD 2, 16GB, wifi only.
viewtopic.php?f=13&t=43655&p=2449545#p2449545
-
Να λέει τπτ αυτούνο?? Σαν χαρακτηριστικά δεν πετάει και φωτιές αλλά δεν είναι και άσχημο για τα λεφτά του...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
δεν είναι και άσχημο για τα λεφτά του...Εγώ το βρίσκω ακριβό. Θα προτιμούσα ένα Archos 70b Internet Tablet (με Honeycomb και σύντομα ICS) με 200 - 230 ευρώ.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-tab-2-officially-announced-with-android-ics-39048/?awesm=fbshare.me_AgHEl&utm_campaign=&utm_medium=fbshare.me-facebook-post&utm_source=facebook.com&utm_content=fbshare-js-largeΝα λέει τπτ αυτούνο?? Σαν χαρακτηριστικά δεν πετάει και φωτιές αλλά δεν είναι και άσχημο για τα λεφτά του...
Αυτό πάλι τι μλκία είναι?
Μα η Sammy έχει ήδη καινουργια στις 7, στις 7.7 τα οποία και μόλις αυτο τον μήνα φτάσανε στην αγορά....@ Spiros: Στην αρχή που έγραψες κάτι ανοησίες για ipad είπα να δώσω τόπο στην οργή. Μικρος λέω είναι... θα του περάσει... αλλά φαίνεται δεν έχεις ιερο και όσιο... Όξω ρε απο το τοπικό. Προδότη. Χαφιε. Δοσίλογε. Dieeeeeeeee.....
-
καλος χρηστης ειναι αυτος που εχει πληρη εικονα του ανταγωνισμου
και εσυ θα το δοκιμαζες δωρεαν
-
έχω το ντέφυ εδώ και ώρα στην φόρτιση και δεν πάει πάνω απο 90%
-
το ίδιο είχα κ εγώ με την τελευταία έκδοση 2.3.5 στο ιδεος προ.
γύρισα μία έκδοση πίσω κ ίσιαξε.
άγνωσται αι βουλαί του κυρίου...Ο χρήστης elteo έγραψε:
εν τω μεταξύ ζορίζεται και να φορτίσει τώρα, από το 90% και πάνω κάνει δυσανάλογα μεγάλο χρόνο να πάει στο 100%.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
άγνωσται αι βουλαί των ΚΙΝΕΖΩΝ ... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχω το ντέφυ εδώ και ώρα στην φόρτιση και δεν πάει πάνω απο 90%Άστο κι άλλο
Προσφορά του
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
άγνωσται αι βουλαί των ΚΙΝΕΖΩΝ ...motoφολα έχει ο ντρίφτης του ροχι8
-
Περί google calendar ο λόγος.
Μέσω pc, σημειώνω συνάντηση μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και του βάζω υπενθύμιση 1 ημέρα πριν με email.
Όλα καλά ως εδώ.
Αν τώρα μπω από το tablet/κινητό στο calendar και απλώς πατήσω να δω τη συνάντηση (προσέξτε, δεν την επεξεργάζομαι) που έχω σημειώσει τότε:
α) Χάνεται η υπενθύμισή με email
β) Μετά δεν μπορώ να βάλω εκ νέου υπενθύμιση με email παρά μόνο popup. Χ2Is it me or not?
-
-
Έλα, κακοήθειες!
Να σημειώσω ότι στο pc μπορώ να ξαναβάλω υπενθύμιση με mail. Οι φορητές συσκευές δεν μπορούν.
(Θα ξαναποστάρει την ίδια εικόνα τώρα...)
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Περί google calendar ο λόγος.Μέσω pc, σημειώνω συνάντηση μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και του βάζω υπενθύμιση 1 ημέρα πριν με email.
Όλα καλά ως εδώ.
Αν τώρα μπω από το tablet/κινητό στο calendar και απλώς πατήσω να δω τη συνάντηση (προσέξτε, δεν την επεξεργάζομαι) που έχω σημειώσει τότε:
β) Μετά δεν μπορώ να βάλω εκ νέου υπενθύμιση με email παρά μόνο popup. Χ2Is it me or not?
Δε χάνεται η υπενθύμιση με mail είναι εκεί και σου έρχεται κανονικά.
Απο το τηλέφωνο μπορείς να βάλεις μόνο popup. Απο την άλλη αφου υποτίθεται την φορητή συσκευή την έχεις μαζί σου γιατί θές ντε και καλά το mail? -
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Περί google calendar ο λόγος.Μέσω pc, σημειώνω συνάντηση μια συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και του βάζω υπενθύμιση 1 ημέρα πριν με email.
Όλα καλά ως εδώ.
Γι αρχή αυτό...
http://support.google.com/calendar/bin/ ... tx=sibling -
OK, βγάλαμε μια άκρη.
Βασικά το πράγμα πάει ως εξής:
Θέλουμε να υπάρχει διαχείριση ενός mail account από πολλούς χρήστες. Κάθε χρήστης μπορεί να ενημερώνει το calendar με tasks. Ο supervisor της μελέτης όμως είναι σε σταθερό pc και επιθυμεί την ειδοποίηση για κάθε task με mail (μη ρωτάτε γιατί, έτσι θέλει). Εγώ με τη φορητή συσκευή θα μπορώ να ειδοποιηθώ, εκείνος όμως; -
Χμμ κοίτα τι υπάρχει απο app. Εγώ δεν είχα ποτέ αυτό το ζήτημα και δε με απασχόλησε. Ξεκίνα με δωρεάν apps και βλέπεις
Περι συσκευών Android...