-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ασε με να στολλάρω... εχω δει τετοιες μαλακίες να συμβαίνουν και γι αυτό το λέω. Δεν παιρνω ορκο για το τι ειδους failsafe έχει βάλει η Motorola (και η καθε Moto) στο on/off.
+1
Στο xoom αν θυμάμαι καλά hard reset κάνει το πάτημα του on/off με το πάνω ή κάτω πλήκτρο της έντασης φωνής. Το θέμα όμως είναι να το θυμηθείς αν και όταν κολλήσει ώστε να ξεκολλήσεις.
Το 3s ενός φίλου κόλλησε και το κοιτάγαμε 2 ώρες μέχρι που εδέησε και ξεκόλλησε από μόνο του. Γιατί πολύ απλά οι του android δεν ξέραμε και αυτός δεν είχε διαβάσει το manual. Είχε τον πόνο του είχε και όλους να του λένε με την πρώτη 'έλα μωρέ, βγάλε την μπαταρία' -
Μόλις πιάσεις στα χέρια σου για πρώτη φορά ένα S2 διαπιστώνεις πως είναι πολύ ελαφρύ παρά το μέγεθός του. Αυτό είναι που δίνει την εντύπωση φτηνοκατασκευής, και φυσικά οτι δέν έχει μαλακά πλαστικά.
-
Εκεί λες να έχουμε καταντήσει? Να κρίνουμε την ποιότητα ενός κινητού από το βάρος του?
-
Το βάρος είναι συνδυασμένο με την ποιότητα σχεδόν σε όλα τα πράργματα. Σε κάποια προιόντα μάλιστα προσθέτουν επίτηδες μεταλικά βάρη για να δείχνει πιό ποιοτικό.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
- Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις , στα δίκτυα αν θυμάμαι και τα απενεργοποιείς.
- Εννοείται πως ναι. Τα εξάγεις από το παλιό τηλέφωνο είτε σε csv αρχείο είτε σε .vcard αρχείο. Μετά, μπαίνεις στο gmail account σου (αν δεν έχεις, πρέπει να δημιουργήσεις) και κάνεις Import τις επαφές σου. Τις διαχειρίζεσαι τέλος από το Gmail ή το κινητό. Και τα δύο θα είναι συγχρονισμένα μεταξύ τους, οπότε και να χάσεις το κινητό, οι επαφές θα υπάρχουν στο Gmail σου.
Το 1ο το κατάφερα.
Το 2ο δεν το κατέχω γι'αυτό πέρασα τα βασικά νούμερα ένα ένα
Επόμενη κίνηση να περάσω ελληνικά. Εδώ είναι που δεν έχω ιδέα γι'αυτό σκέφτομαι να το δώσω σε φίλο που έχει το ίδιο και κατέχει το αντικείμενο.Γρηγόρη η οθόνη είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές ή καλό είναι να περάσω κανένα φιλμ?
Πρώτη εντύπωση. Ελαφρύ, εύχρηστο, μαζεμένο από άποψη διαστάσεων. Πλάκα έχει η πλοήγηση αν θες να χαζολογήσεις.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το βάρος είναι συνδυασμένο με την ποιότητα σχεδόν σε όλα τα πράργματα. Σε κάποια προιόντα μάλιστα προσθέτουν επίτηδες μεταλικά βάρη για να δείχνει πιό ποιοτικό.Στα κινητά πάντως εγώ θυμάμαι τους κατασκευαστές να ανταγωνίζονται ποιος θα φτιάξει το μικρότερο και ελαφρύτερο. Το ελαφρύτερο ήταν πάντα και το πιο ακριβό και premium.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γρηγόρη η οθόνη είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές ή καλό είναι να περάσω κανένα φιλμ?
μια χαρα ειναι σκετη η οθόνη!!
μόνος ο άμπαλος ο mirage κατάφερε να τη χαράξει
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Γρηγόρη η οθόνη είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές ή καλό είναι να περάσω κανένα φιλμ?
μια χαρα ειναι σκετη η οθόνη!!
μόνος ο άμπαλος ο mirage κατάφερε να τη χαράξει
Μιλάς τώρα για τον άνθρωπο που εχει στο χαμηλότερο setting την φωτεινότητα που βλέπουν μονο οι τυφλοπόντικες και μετα σου λεει πως κρατάει η μπαταρία πολυ καλά...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μόλις πιάσεις στα χέρια σου για πρώτη φορά ένα S2 διαπιστώνεις πως είναι πολύ ελαφρύ παρά το μέγεθός του. Αυτό είναι που δίνει την εντύπωση φτηνοκατασκευής, και φυσικά οτι δέν έχει μαλακά πλαστικά.Αυτό ακριβώς ποτε δεν μπόρεσα να το καταλάβω... Και πολύ πριν πάρω το S2 διάβαζα την απιστευτη γρίνια για την 'φτηνη' ποιοτητα κατασκευής, τα μέτρια υλικά κλπ κλπ... και οταν εδέησα και το ειδα απο κοντα σε καποιο Πλαισιο... απορούσα σε τι ακριβως αναφερόταν. Οκ... δεν έχει μεταλλο... και? Δεν ξέρω αν έχω χαμηλα κριτηρια, αλλα τι αλλο θα μπορουσε να έχει στην κατασκευη του?
Παντως τωρα που ειπες για μαλακα πλαστικα... πωπω.... το βλεπω ηδη το σεναριο σε καμια 5ετια να κλαιγονται επειδη δεν ζουλιουνται επαρκως
-
Μίλησε ο άνθρωπος που μπρίκαρε μόνος του το κινητό του
Έχω μια τριχοειδή χαρακιά μάλλον απο συνδυασμό τσέπης+κλειδιών. Η οθόνη είναι scratch resistant και όχι scratch proof αλλά γενικά δεν υπάρχει θέμα.
Corsair πάνε άλλαξε καμια λάμπα ρε που μιλάς για ποιότητες άρχοντα της κινεζιάς -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Corsair πάνε άλλαξε καμια λάμπα ρε που μιλάς για ποιότητες άρχοντα της κινεζιάς
και ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ο κος moderator.... οριστε... Στην θεση θα προσεχα ποιο πολυ... αν ειδες στις προηγουμενες σελιδες ειμαστε παρα πολλοι Προσεχε μην το κανουμε Chinatown εδω μέσα
-
get a room
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
get a roomYou get a room
-
iHave one
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αυτό ακριβώς ποτε δεν μπόρεσα να το καταλάβω... Και πολύ πριν πάρω το S2 διάβαζα την απιστευτη γρίνια για την 'φτηνη' ποιοτητα κατασκευής, τα μέτρια υλικά κλπ κλπ... και οταν εδέησα και το ειδα απο κοντα σε καποιο Πλαισιο... απορούσα σε τι ακριβως αναφερόταν. Οκ... δεν έχει μεταλλο... και? Δεν ξέρω αν έχω χαμηλα κριτηρια, αλλα τι αλλο θα μπορουσε να έχει στην κατασκευη του?Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα υλικά του για κορεατική κατασκευή. Απλά όταν πιάσεις στα χέρια σου ένα Lumia 800 ή ένα iphone καταλαβαίνεις τη διαφορά της κατασκευής.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
- Πηγαίνεις στις ρυθμίσεις , στα δίκτυα αν θυμάμαι και τα απενεργοποιείς.
- Εννοείται πως ναι. Τα εξάγεις από το παλιό τηλέφωνο είτε σε csv αρχείο είτε σε .vcard αρχείο. Μετά, μπαίνεις στο gmail account σου (αν δεν έχεις, πρέπει να δημιουργήσεις) και κάνεις Import τις επαφές σου. Τις διαχειρίζεσαι τέλος από το Gmail ή το κινητό. Και τα δύο θα είναι συγχρονισμένα μεταξύ τους, οπότε και να χάσεις το κινητό, οι επαφές θα υπάρχουν στο Gmail σου.
Το 1ο το κατάφερα.
Το 2ο δεν το κατέχω γι'αυτό πέρασα τα βασικά νούμερα ένα ένα
Επόμενη κίνηση να περάσω ελληνικά. Εδώ είναι που δεν έχω ιδέα γι'αυτό σκέφτομαι να το δώσω σε φίλο που έχει το ίδιο και κατέχει το αντικείμενο.Γρηγόρη η οθόνη είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές ή καλό είναι να περάσω κανένα φιλμ?
Πρώτη εντύπωση. Ελαφρύ, εύχρηστο, μαζεμένο από άποψη διαστάσεων. Πλάκα έχει η πλοήγηση αν θες να χαζολογήσεις.
Η οθόνη δεν έχει ανάγκη, απλώς μην το βάζεις δίπλα σε κλειδιά.
Τις επαφές, είναι πολύ εύκολο να τις περάσεις, μην παιδεύεσαι, ρώτα κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει.
Ξεκινάς από το παλιό κινητό και από τις ρυθμίσεις των επαφών τις εξάγεις σε ένα αρχείο vcard συνήθως. Αυτό αποθηκεύεται κάπου στο κινητό σου και το στέλνεις εύκολα με bluetooth στο καινούριο. Από εκεί, μπορείς να το στείλεις στο gmail και να συγχρονίσεις το κινητό. Το gmail έχει την διαδικασία για Import, είναι πολύ εύκολο.Για να καταλάβεις, ακόμη και ο Ντρίφτης που έχει μείνει στα τριφασικά και στα χάλκινα (χοντρά) καλώδια και οδηγεί Avensis, το κατάφερε μόνος του....
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το βάρος είναι συνδυασμένο με την ποιότητα σχεδόν σε όλα τα πράργματα. Σε κάποια προιόντα μάλιστα προσθέτουν επίτηδες μεταλικά βάρη για να δείχνει πιό ποιοτικό.Ε τους βλάκες τους αεροναυπηγούς και τους κατασκευαστές αγωνιστικών αυτοκινήτων και supercars που τα κάνουν ελαφριά... Δε ξέρουν αυτοί!
-
ευχαριστώ παίδες!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μόλις πιάσεις στα χέρια σου για πρώτη φορά ένα S2 διαπιστώνεις πως είναι πολύ ελαφρύ παρά το μέγεθός του. Αυτό είναι που δίνει την εντύπωση φτηνοκατασκευής, και φυσικά οτι δέν έχει μαλακά πλαστικά.Με εντυπωσίασε πάρα πολύ το μικρό του βάρος σε συνδυασμό με την τεράστια οθόνη και δυνατότητες που έχει! Καταπληκτική κατασκευή!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε τους βλάκες τους αεροναυπηγούς και τους κατασκευαστές αγωνιστικών αυτοκινήτων και supercars που τα κάνουν ελαφριά... Δε ξέρουν αυτοί!Πάντως το σασί του Lumia 800 είναι όλο polycarbonate. Νομίζω ότι κάπου χρησιμοποιείτε στην αεροναυπηγική αυτό το υλικό αν δεν κάνω λάθος.
Περι συσκευών Android...