-
Πριν απο λιγες μερες αγορασα το Galaxy s της Samsung.Ωραιο κινητο και με πολλες δυνατοτητες.Το θεμα ειναι οτι εγω δεν σκαμπαζω τιποτα απο τετοιου ειδους κινητα.Ενδιαφερομαι ομως να μαθω.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει.
α)Εγκατεστησα το samsung kies στον υπολογιστη μου για να κανω update στο firmware του κινητου.Εκανα καλα;
Ταυτοχρονα μου βγαζει και ενα πινακακι σαν αυτο του windows media player για τη βιβλιοθηκη του κινητου και του υπολογιστη.Λογικα αυτο ειναι για να περασω τραγουδια στο κινητο;Εγω ως τωρα το κανω με αντιγραφη-επικοληση.
β)Τι ειναι ο συγχρονισμος;Ειναι κατι κακο για το κινητο;Δηλαδη μπορει να εχει επιπτωσεις στο κινητο αν τον κανω;Θελω ας πουμε να διαγραψω ενα λογαριασμο στο gmail και μου ζηταει να κανει συγχρονισμο.
γ)Τι ειναι το tapatalk;Αυτα ως τωρα.Οποιος μπορει να απαντησει ειμαι υποχρεος.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Πριν απο λιγες μερες αγορασα το Galaxy s της Samsung.Ωραιο κινητο και με πολλες δυνατοτητες.Το θεμα ειναι οτι εγω δεν σκαμπαζω τιποτα απο τετοιου ειδους κινητα.Ενδιαφερομαι ομως να μαθω.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει.α)Εγκατεστησα το samsung kies στον υπολογιστη μου για να κανω update στο firmware του κινητου.Εκανα καλα;
Ταυτοχρονα μου βγαζει και ενα πινακακι σαν αυτο του windows media player για τη βιβλιοθηκη του κινητου και του υπολογιστη.Λογικα αυτο ειναι για να περασω τραγουδια στο κινητο;Εγω ως τωρα το κανω με αντιγραφη-επικοληση.
β)Τι ειναι ο συγχρονισμος;Ειναι κατι κακο για το κινητο;Δηλαδη μπορει να εχει επιπτωσεις στο κινητο αν τον κανω;Θελω ας πουμε να διαγραψω ενα λογαριασμο στο gmail και μου ζηταει να κανει συγχρονισμο.
Να προσέχεις τα λάδια του και να μην δουλεύει πολύ στα όρια περιστροφής ο κινητήρας.
Α!...ρίξε μια ματιά μήπως έχει τίποτα τριγμούς -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πριν απο λιγες μερες αγορασα το Galaxy s της Samsung.Ωραιο κινητο και με πολλες δυνατοτητες.Το θεμα ειναι οτι εγω δεν σκαμπαζω τιποτα απο τετοιου ειδους κινητα.Ενδιαφερομαι ομως να μαθω.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει.
α)Εγκατεστησα το samsung kies στον υπολογιστη μου για να κανω update στο firmware του κινητου.Εκανα καλα;
Να προσέχεις τα λάδια του και να μην δουλεύει πολύ στα όρια περιστροφής ο κινητήρας.
Α!...ρίξε μια ματιά μήπως έχει τίποτα τριγμούςΓιατι ημουν τοσο σιγουρος οτι θα πεταχτεις και θα απαντησεις;Και ακριβως με αυτα που εγραψες;
-
-
αυτο πλεον μοιαζει με κανονικο λειτουργικο
δε νομιζω οτι θα μπορει να τρεχει σε ταπεινες συσκευες..
-
Πριν απο λιγες μερες αγορασα το Galaxy s της Samsung.Ωραιο κινητο και με πολλες δυνατοτητες.Το θεμα ειναι οτι εγω δεν σκαμπαζω τιποτα απο τετοιου ειδους κινητα.Ενδιαφερομαι ομως να μαθω.Αν μπορει καποιος να με βοηθησει.α)Εγκατεστησα το samsung kies στον υπολογιστη μου για να κανω update στο firmware του κινητου.Εκανα καλα;
α) Ναι καλα εκανες για την αναβαθμιση.
β) Οχι δεν ειναι κατι κακο ο συγχρονισμος για το κινητο.. Απλα δημιουργεις αντιγραφα των δεδομενων του κινητου στον υπολογιστη και μετα με ενα κλικ μπορεις να τα ξαναεχεις ολα στο κινητο..
γ) εφαρμογη για forums.. Για να μην μπαινεις απο τον browser και φορτωνεις ολοκληρη την σελιδα.. Σου εμφανιζει το φορουμ διαφορετικα..Ελπιζω να βοηθησα
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
β) Οχι δεν ειναι κατι κακο ο συγχρονισμος για το κινητο.. Απλα δημιουργεις αντιγραφα των δεδομενων του κινητου στον υπολογιστη και μετα με ενα κλικ μπορεις να τα ξαναεχεις ολα στο κινητο..
ο συγχρονισμος δεν ειναι μονο για το gmail?
σε μενα τουλαχιστον για να συγχρονισω με τον υπολογιστη πρεπει να χρησιμοποιησω το pc suite της lg (με καλωδιο κτλ), αλλα το θεωρω κακη λυση, προτιμω το gmail, ωστε να περαστουν αυτοματα σε αλλη συσκευη ανεξαρτητως εταιρειας στο μελλον σε περιπτωση που χασω το κινητο μου ή αποφασισω να το αλλαξω
πρεπει ομως να κανεις μερικα πραγματακια για να πανε οι επαφες σου στο gmail
-
Μιας και πιάσαμε αυτό το θέμα.
Ως κλασσικός αφηρημένος ( ) έχω αποθηκευμένες μερικές επαφές και συμβάντα στο ημερολόγιο στο τηλέφωνο (δηλαδή για συγχρονισμό με PC). Υπάρχει κάποιος 'εύκολος' τρόπος να τα μεταφέρω μέσω του κινητού στο gmail ή πρέπει να κάνω sync στο PC και από κει στο gmail; ( ) -
Ήρθε στα χέρια μου σήμερα το ΖΤΕ Blade, το οποίο είναι εξαιρετικό κινητό για τα λεφτά του (159 ευρώ επίσημη τιμή, 115 το πήρα εγώ 1.5 μήνα μεταχειρισμένο ). Βεβαια σαν το iPhone δεν είναι, αλλά εγώ ως testing device σκοπεύω να το χρησιμοποιώ, οπότε δεν με απασχολεί και πολύ η λεπτομέρια.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο συγχρονισμος δεν ειναι μονο για το gmail?
σε μενα τουλαχιστον για να συγχρονισω με τον υπολογιστη πρεπει να χρησιμοποιησω το pc suite της lg (με καλωδιο κτλ), αλλα το θεωρω κακη λυση, προτιμω το gmail, ωστε να περαστουν αυτοματα σε αλλη συσκευη ανεξαρτητως εταιρειας στο μελλον σε περιπτωση που χασω το κινητο μου ή αποφασισω να το αλλαξω
πρεπει ομως να κανεις μερικα πραγματακια για να πανε οι επαφες σου στο gmail
Οπα ναι δικο μου λαθος.. σκεφτηκα το pc suite οχι το gmail..
Sent from my GT540
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
γ) εφαρμογη για forums.. Για να μην μπαινεις απο τον browser και φορτωνεις ολοκληρη την σελιδα.. Σου εμφανιζει το φορουμ διαφορετικα..Ελπιζω να βοηθησα
ξερεις που μπορω να βρω αυτη την εφαρμογη;
Αν μπορει καποιος να βοηθησει.
Εκανα την αναβαθμιση του επίσημου Ελληνικου Froyo firmware για το Galaxy S προχθες.Τωρα μου κανει το εξης:οταν το κλεινω και αφιυ σβησει τελειως μετα απο 2 δευτερολεπτα κανει 2 δονησεις.Οταν το ανοιγω και προτου βαλω το pin δονει σε ασχετες φασεις.Μολις βαλω το pin δονει αλλη μια φορα και μετα δεν το ξανακανει.
Τι παιζει ρε παιδια;Ειναι λογικο αυτο; -
ξερεις που μπορω να βρω αυτη την εφαρμογη;
Αν μπορει καποιος να βοηθησει.
Εκανα την αναβαθμιση του επίσημου Ελληνικου Froyo firmware για το Galaxy S προχθες.Τωρα μου κανει το εξης:οταν το κλεινω και αφιυ σβησει τελειως μετα απο 2 δευτερολεπτα κανει 2 δονησεις.Οταν το ανοιγω και προτου βαλω το pin δονει σε ασχετες φασεις.Μολις βαλω το pin δονει αλλη μια φορα και μετα δεν το ξανακανει.
Τι παιζει ρε παιδια;Ειναι λογικο αυτο;Το tapatalk ειναι εφαρμογη επι πληρωμη.. Δυστυχως ακομα στην Ελλαδα δεν εχουμε προσβαση σε ' paids apps' ... Ο μονος τροπος ειναι σπασμενη..
Δες τις ρυθμισεις σου.. Καπου μπορει (δεν ξερω ακριβως υποθετω αν θες αυριο θα το τσεκαρω στο galaxy ενος φιλου) να λεει δονηση κατα το αγγιγμα της οθονης ή κατι παρομοιο..
-
Καλημέρα.
Σκέφτομαι την αγορά ενός HTC Desire αφού το το diamond που έχω τα έχει φτύσει.
Επειδή η τελευταία φορά που ασχολήθηκα σοβαρά με έρευνα για κινητά ήταν όταν πήρα το diamond (2,5 χρόνια πριν) θα ήθελα γνώμες και για το λειτουργικό αλλά και για την συσκευή γενικά.
Έχει βελτιωθεί καθόλου η htc σε αξιοπιστία? (το diamond μου έβγαλε αρκετά προβλήματα)
Επίσης εναλλακτικές προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Καλημέρα.
Επειδή η τελευταία φορά που ασχολήθηκα σοβαρά με έρευνα για κινητά ήταν όταν πήρα το diamond (2,5 χρόνια πριν) θα ήθελα γνώμες και για το λειτουργικό αλλά και για την συσκευή γενικά.
Έχει βελτιωθεί καθόλου η htc σε αξιοπιστία? (το diamond μου έβγαλε αρκετά προβλήματα)
Επίσης εναλλακτικές προτάσεις είναι ευπρόσδεκτεςiPhone
Αρχίστε...
-
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Καλημέρα.
Επίσης εναλλακτικές προτάσεις είναι ευπρόσδεκτεςiPhone
Αρχίστε...
To σκέφτηκα αλλά τα 780 μου φαίνονται κάπως πολλά για κινητό...
-
μεχρι ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις;
θελεις καλη καμερα;
να παιρνει αναβαθμισεις;
μεγαλη οθονη;πες μας και κατι θα βρουμε!
-
Γύρω στα 400 με 500 σκεφτόμουν. Το desire το έχει το πλαίσιο 399 προσφορά.
Η camera στα 3 με 5 mp μου αρκεί (εξάλλου νομίζω ότι στα smartphones οι κάμερες δεν είναι και τόσο καλές)
Αναβαθμίσεις θέλω, αν και δεν ξέρω για πόσο καιρό θα τις ψάχνω και θα ασχολούμαι μαζί τους
Αυτό που θέλω είναι να κρατάει η μπαταρία γιατί με το diamond είχα θέμα (μιλάω πολλές ώρες την μέρα και ακόμα στα καλά του δεν έβγαζε μέρα με το bluetooth ανοιχτό και λίγο wifi)
Βασικό χαρακτηριστικό είναι και η εμφάνιση του για μένα και το desire μου αρέσει (το iphone είναι πιο ωραίο αλλά ανέφερα το λόγο αποκλεισμού του )
Οθόνη λίγο μεγαλύτερη από του diamond μια χαρά θα είναι.(Λόγοι αντικατάστασης του diamond: 1) κολλάει συνεχώς και μετά από format, 2)την ώρα που μιλάω μπορεί να κλείσει και μόλις το ξαναανοίξω να είναι πεθαμένη η μπαταρία ακόμα και αν το έχω φορτίσει πλήρως μία ώρα πριν, αυτό φυσικά απαγορεύει την χρήση του Bluetooth με αποτέλεσμα το ψήσιμο του εγκεφάλου μου 3) το βαρέθηκα λίγο και έχει παλιώσει)
-
αν μπορεις να κανεις αγορα μεσω ιντερνετ σε αυτα τα χρηματα μπορεις να βρεις Desire HD/Desire S ανετα.
επισης σε αυτα παντα τα χρηματα σε λιγο καιρο θα βγουν τα διπυρηνα που ειναι αρκετα πιο γρηγορα ενω στα 500Ε υπαρχει περιπτωση να βρεις και το Νεξους S.
Προσωπικα θα πηγαινα μεσω ιντερνετ σε ενα απο αυτα που ανεφερα αλλα γνωριζοντας πως σε λιγο καιρο θα βγουν τα διπυρηνα.
Αλλιως περιμενεις ακομα λιγο ή αγοραζεις ακομα και στα 400Ε ενα Galaxy S μεσω ιντερνετ παντα. -
http://www.talkandroid.com/23438-lg-opt ... e-million/
Περι συσκευών Android...