-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μετά από δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες και δεν το πιστεύετε) κινητά και smartphones, ήρθε η ώρα και για μένα: το G3 μου έβγαλε καμμένα pixels (και κάτι που μοιάζει με μικρή τρίχα (???) πάνω και γύρω από αυτά τα καμμένα pixels)
Το καλό με την LG είναι ότι το παίρνουν και στο ξαναφέρνουν στη πόρτα σου (σπίτι, γραφείο, δεν έχει σημασία). Το κακό είναι (α) ότι απλώς επισκευάζουν (δεν δίνουν νέα συσκευή, ακόμα και για ολοκαίνουριο τηλέφωνο), και (β) θέλουν 5 εργάσιμες για την επισκευή (που συνδέεται με το (α), καθώς θα μπορούσαν να δίνουν επιτόπου ή έστω σε 1 εργάσιμη ένα άλλο G3).
Επίσης οφείλω να αλλάξω την αρχική μου εκτίμηση για το G3, μετά από σχεδόν 1 μήνα χρήσης. Αν και παραμένει το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή (από specs, εμφάνισης κλπ κλπ), σήμερα αν ξαναγόραζα κινητό θα έπαιρνα 99% το 32αρι G2 ξανά....
Aν η επισκευή γίνεται με τη δέουσα προσοχή και όχι προχειρότητες δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Άσε που αν σου δώσουν καινούργιο το προηγούμενο τι θα το κάνουν, θα το πετάξουν?
Εμένα ως καταναλωτή ποσώς με ενδιαφέρει τι θα το κάνουν (αν π.χ. όπως λέει ο Stefan θα το φτιάξουν και θα το δώσουν ως μεταχειρισμένο/refurbished). Συμφωνώ για την επισκευή, και εγώ έχω φτιάξει οθόνες σε κινητά μου και δούλευαν στην εντέλεια μετά. Υπάρχει όμως το θέμα της 'καινουριότητας' της συσκευής.....
Πέραν από το DOA (όπου προφανώς παίρνεις κατευθείαν καινούρια συσκευή), υπάρχει και ένα 'λογικό' διάστημα όπου, αν η συσκευή εμφανίσει 'σοβαρά προβλήματα', ο κατασκευαστής οφείλει (?) να την αντικαταστήσει και όχι απλά επισκευάσει. Ομοίως αν η συσκευή εμφανίζει συνεχή και σοβαρά προβλήματα, παρά τις επισκευές (γνωστός ως lemon law στις ΗΠΑ, εδώ στην Ε.Ε. δεν έχουμε κάτι άμεσα αντίστοιχο).
Για να είμαι δίκαιος, μερικά καμμένα pixels δεν είναι 'σοβαρό πρόβλημα', ασχέτως αν το G3 χρησιμοποιεί την οθόνη ως βασικό selling point. Από την άλλη όμως, μου τα εμφάνισε μερικές μέρες μετά την αγορά του, πράγμα που σημαίνει κατασκευαστικό σφάλμα/αστοχία.
-
απαξίωση λόγω επισκευής θες να πεις
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Πέραν από το DOA (όπου προφανώς παίρνεις κατευθείαν καινούρια συσκευή), υπάρχει και ένα 'λογικό' διάστημα όπου, αν η συσκευή εμφανίσει 'σοβαρά προβλήματα', ο κατασκευαστής οφείλει (?) να την αντικαταστήσει και όχι απλά επισκευάσει. Ομοίως αν η συσκευή εμφανίζει συνεχή και σοβαρά προβλήματα, παρά τις επισκευές (γνωστός ως lemon law στις ΗΠΑ, εδώ στην Ε.Ε. δεν έχουμε κάτι άμεσα αντίστοιχο).
Αυτό ακριβώς. Φίλος με S4 έχει επισκεφθεί 3 φορές το service το τελευταίο 2μηνο και ενώ είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι έχει θέμα το μοντέλο με τον proximity sensor επιμένουν να το φτιάχνουν και να μην το αλλάζουν με καινούριο. Προτιμούν να αλλάξουν motherboard και λοιπά περιφερειακά παρά να δώσουν νέα συσκευή.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πάντως μου αρέσει και δεν ήθελα να πάρω κάτι που έχει όλος ο κόσμοςΕίναι που δεν θα άφηνες ποτέ την σειρά nexus.
-
Στη κατηγορία των 300 πλέον είναι ο φτωχός συγγενής το Ν5, με εξαίρεση την υποστήριξη πάσχει παντού
Ίσως βαρέθηκα κι εγώ τις σπαρτιατικες συσκευές
Το n7 μου πάντως είναι πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της, ακόμα θεωρώ ότι δεν έχει εύκολα αντίπαλο σε αυτή τη κατηγορία
Το n5 όμως έχει και το g2 και το gs4 και το z1
Το sony το διάλεξα γιατί φαίνεται το πιο καλοφτιαγμένο, στα μάτια μου είναι το πιο όμορφο και ας έχω κι εγώ επιτέλους μια αξιοπρεπή κάμερα
Βασικά μεταξύ αυτού και του g2 ήταν η πραγματική κόντρα (amoled δε θέλω να πάρω ξανά) και νομίζω ότι είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή από το g2
Θα δούμε με το καιρό
-
Γιατί όχι Amoled?
Sent from my System Product Name using Tapatalk
-
@qsis:
Μας μπούκωσες ναούμε. Μα Ζ1;;
Το πήρες καινούριο; 320€; Αν ναι, γιατί απέρριψες xiaomi/1+; Η οθόνη του πώς είναι; Δεν είναι σαν του Z;
Με γεια σε κάθε περίπτωσηspiros, τα χρώματα μου φαίνονται σωστά. Αν έπρεπε να πω κάτι θα έλεγα προς θερμά. Γιατί ρωτάς, μπας και μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.
g8777, yo. Δεν είναι rooted, το χρησιμοποιώ ελάχιστα προς το παρόν, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Από minideal, πρέπει να βγήκε κάτω από 320€. Δε θυμάμαι αν τους είπα τίποτα, αλλά ήρθε με cyanogen. Κιτρινίλα δεν εντόπισα, αλλά πού να κοιτάξω συγκεκριμένα; Είχαν κάποιο θέμα; -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτό ακριβώς. Φίλος με S4 έχει επισκεφθεί 3 φορές το service το τελευταίο 2μηνο και ενώ είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι έχει θέμα το μοντέλο με τον proximity sensor επιμένουν να το φτιάχνουν και να μην το αλλάζουν με καινούριο. Προτιμούν να αλλάξουν motherboard και λοιπά περιφερειακά παρά να δώσουν νέα συσκευή.
Προφανως γιατι βαζουν μεταχειρισμένα συν το ότι το κοστος εργασιας μενει στην Ελλαδα και δεν παει στο Βιετναμ (σε δυσκολες ωρες που περναμε τωρα).
Με όλα αυτά που διαβαζω, εχω την εντυπωση στα προιοντα Απλ δεν πληρωνεις μονο το wow factor αλλα και την καλυτερη ποιοτητα. Λογικο λοιπον που η μετοχή χτυπησε ιστορικο υψηλο παλι.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Με όλα αυτά που διαβαζω, εχω την εντυπωση στα προιοντα Απλ δεν πληρωνεις μονο το wow factor αλλα και την καλυτερη ποιοτητα.
Καλό!
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Με όλα αυτά που διαβαζω, εχω την εντυπωση στα προιοντα Απλ δεν πληρωνεις μονο το wow factor αλλα και την καλυτερη ποιοτητα. Λογικο λοιπον που η μετοχή χτυπησε ιστορικο υψηλο παλι.Μάγος είσαι; Εννοείται αυτό.
Τι σχέση έχουν τα αριστουργήματα της Apple με τις πλαστικούρες των άλλων. -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
@qsis:
Μας μπούκωσες ναούμε. Μα Ζ1;;
Το πήρες καινούριο; 320€; Αν ναι, γιατί απέρριψες xiaomi/1+; Η οθόνη του πώς είναι; Δεν είναι σαν του Z;
Με γεια σε κάθε περίπτωσηακόμα δεν είμαι σε φάση για pure κίνα..
η οθόνη στο δικό μου δεν πρέπει να είναι ίδια με το Ζ, το ψάχνω αυτό.. στα πιο πρόσφατα νομίζω υπάρχει ένας προμηθευτής, δε γίνεται ο πανικός με τα πρώταευχαριστώ πάντως και σένα και τον κορσέ
Με όλα αυτά που διαβαζω, εχω την εντυπωση στα προιοντα Απλ δεν πληρωνεις μονο το wow factor αλλα και την καλυτερη ποιοτητα. Λογικο λοιπον που η μετοχή χτυπησε ιστορικο υψηλο παλι.
Μάγος είσαι; Εννοείται αυτό.
Τι σχέση έχουν τα αριστουργήματα της Apple με τις πλαστικούρες των άλλων.ε όχι και πλαστικούρες
-
Mπραβο Qsis για το Z1. Πήξαμε στο galaxy Και εγω το θεωρώ απο τα πιο ομορφα και καλοφτιαγμένα αλλά νομίζω θα πήγαινα στην compact εκδοση λόγω μεγέθους και νεότητας!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ε όχι και πλαστικούρες
H αλήθεια είναι πως σε αυτόν τον τομέα είναι πιο μπροστά το γιωτόφωνο σε σχέση με τα περισσότερα της αγοράς. Το Z1 τι κατασκευή έχει?
-
Το Z1 είναι γυαλί μπρος πίσω και μέταλλο περιμετρικά
-
Κάτι μου θυμίζει αυτό. Τους πήρε 4 χρόνια αλλά τελικά κατάφεραν να αντιγράψουν σωστά.
-
-
Qsis καλοτάξιδο!
Αν θες να ξεφορτωθείς το Nexus προσφέρω 20Ε.
-
Το έδωσα ήδη ενα 60αρι
-
Κρίμα!
-
Ειμαστε και μεις εδω Angel.
Περι συσκευών Android...