-
Στο preview όπως δείχνει ο Πάνος στο screenshot φαίνεται το φ. Αν πατήσεις να διαβάσεις το θέμα εξαφανίζεται
-
ουτε το εχω ακουσει ποτε αυτο, ουτε και ακουγεται φυσιολογικο
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Είναι δυνατόν σε τηλέφωνο με οθόνη τύπου gorilla glass 2 (LG G2), το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και 3 μήνες, με θήκη και ζελατίνα οθόνης από την πρώτη μέρα, χωρίς να έχει πέσει ποτέ και το οποίο μεταφέρεται αποκλειστικά σε μπροστινή τσέπη παντελονιού (ποτέ πίσω) χωρίς άλλα αντικείμενα στην ίδια τσέπη, να κάνει ανεπαίσθητο πλην υπαρκτό βουλιαγματάκι στην οθόνη, ανάλογο με τα μικροχτυπήματα στις μεταλλικές επιφάνειες των αυτοκινήτων; Σόρυ που σας ζαλίζω βρε παιδιά, αλλά το πήρα χαμπάρι προχτές που το κοίταζα τυχαία σε ήλιο και μου φάνηκε εντελώς κουλό. Η οθόνη είναι πλήρως λειττουργική σε εκείνο το σημείο, ενώ δεν φαίνεται κανένα ίχνος χτυπήματος ή γρατζουνιάς, το δε κρύσταλλο δεν έχει ράγισμα.
Είναι δυνατόν να γίνεται τέτοιο πράγμα σε γυάλινη επιφάνεια ή μήπως ήταν εξαρχής θέμα κατασκευής κρυστάλλου οθόνης, για να θέσω θέμα εγγύησης...
Έχει ποτέ τύχει σε κάποιον φίλο κάτι ανάλογο σε κινητό;Στην αφή το καταλαβαίνεις το βούλιαγμα;
Μηπως κάτοχος είναι ο Μπρους Μπάνερ;
-
Είναι δυνατόν σε τηλέφωνο με οθόνη τύπου gorilla glass 2 (LG G2), το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και 3 μήνες, με θήκη και ζελατίνα οθόνης από την πρώτη μέρα, χωρίς να έχει πέσει ποτέ και το οποίο μεταφέρεται αποκλειστικά σε μπροστινή τσέπη παντελονιού (ποτέ πίσω) χωρίς άλλα αντικείμενα στην ίδια τσέπη, να κάνει ανεπαίσθητο πλην υπαρκτό βουλιαγματάκι στην οθόνη, ανάλογο με τα μικροχτυπήματα στις μεταλλικές επιφάνειες των αυτοκινήτων; Σόρυ που σας ζαλίζω βρε παιδιά, αλλά το πήρα χαμπάρι προχτές που το κοίταζα τυχαία σε ήλιο και μου φάνηκε εντελώς κουλό. Η οθόνη είναι πλήρως λειττουργική σε εκείνο το σημείο, ενώ δεν φαίνεται κανένα ίχνος χτυπήματος ή γρατζουνιάς, το δε κρύσταλλο δεν έχει ράγισμα.
Είναι δυνατόν να γίνεται τέτοιο πράγμα σε γυάλινη επιφάνεια ή μήπως ήταν εξαρχής θέμα κατασκευής κρυστάλλου οθόνης, για να θέσω θέμα εγγύησης...
Έχει ποτέ τύχει σε κάποιον φίλο κάτι ανάλογο σε κινητό;Διάβασε εδώ
http://www.insomnia.gr/topic/533378-� ... %20lg%20g2
Στο preview όπως δείχνει ο Πάνος στο screenshot φαίνεται το φ. Αν πατήσεις να διαβάσεις το θέμα εξαφανίζεται
Σωστά.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση panos2171, και, όχι, δεν είμαι ο Μπρους Μπάνερ, Bill33
Πέρα από την πλάκα, το θεμα με τις γρατζουνιές της οθόνης που γράφουν τα παιδιά στο insomnia το είχα ακούσει, εμένα ωστόσο το θέμα μου δεν έχει να κάνει με γρατζουνιές αφενός, κι αφετέρου δε μπορώ να εξηγήσω πως είναι δυνατόν υλικό που έχει σα βάση το γυαλί (Corning Gorilla Glass 2) να τσακίζει προς τα μέσα (βουλιάζει) και όχι να σπάει...Στο δικό μου βρήκα σε όχι λογικό σημείο της οθόνης, ψηλά, μακριά από το μέσον της όπου είναι πιο λογικό να τρώει ζόρι όταν το βάζω στη μπροστά τσέπη του παντελονιού, μόνο του, ένα βουλιαγματάκι, ανεπαίσθητο μεν, αλλά υπαρκτό το οποίο φαίνεται όταν χτυπά έντονο φως στην οθόνη με τον ίδιο τρόπο που φαίνεται ένα πολύ μικρό βούλιαγμα σε πόρτα αυτοκινήτου πχ. (σαν αλλαγή στη γυαλάδα της επιφάνειας όπου σχηματίζεται το περίγραμμα του βουλιάγματος). To κουλό δε είναι ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα σημάδι χτυπήματος, ενώ και στο σημείο εκείνο η οθόνη αποκρίνεται κανονικά στην αφή... -
Ναι όντως περίεργο. Εγγύηση υπάρχει?
Στάλθηκε απο το Lenovo K910 Vibe Z μου μέσω Tapatalk.
-
Εγγύηση υπάρχει αυτή που δίνει η LG, αλλά αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα ισχυριστούν ότι το τηλ. χτύπησε κάπου με την οθόνη και έγινε αυτό και δεν είναι κατασκευαστικό σφάλμα κλπ...
Σε κάθε περίπτωση, δε θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να πάθει αν όντως πέσει με την οθόνη και χτυπηθεί, μετά από αυτό το κουλό. -
Υπάρχει κανένας messenger που να μπορώ να συνδεσω το FB και να μην ζητάει τα πάντα απο permissions?
-
Εγγύηση υπάρχει αυτή που δίνει η LG, αλλά αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα ισχυριστούν ότι το τηλ. χτύπησε κάπου με την οθόνη και έγινε αυτό και δεν είναι κατασκευαστικό σφάλμα κλπ...
Σε κάθε περίπτωση, δε θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να πάθει αν όντως πέσει με την οθόνη και χτυπηθεί, μετά από αυτό το κουλό.Πάνε τους να το δουν και ότι σου πουν, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
-
Kάτοχος Windows Phone αφού τρελές απαιτήσεις από το κινητό δεν έχω,πέρασα σήμερα από Media Markt να πάρω 2 πραγματάκια οπότε και είπα να ρίξω μια ματιά στο 930.Αρχικά ούτε κρύο ούτε ζέστη.Έπειτα βλέποντας τις άλλες ναυαρχίδες και τα λίγο πιο κάτω (g2,s4 κτλ) κάπου άλλαξα γνώμη.Πείραζα πρόσφατα s4 φίλου και μπορώ να πω ότι μου άρεσε ο τρόπος λειτουργίας.Το λειτουργικό το έχω μάθει λόγω g pad οπότε κάπου άρχιζα να ψάχνομαι και στα κινητά μιας και η MS τα έχει σκ@τώσει επιεικώς.Συγνώμη αλλά δε γίνεται να λέμε ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις στο λειτουργικό όταν βγαίνουν συνεχώς ενημερώσεις (διαθέσιμες βέβαια έπειτα με το σταγονόμετρο) για αυτόν ακριβώς το λόγο.Επιπλέον πάνω που κάτι πήγαινε να γίνει στο store,πέφτουν τα ποσοστά στην αγορά και σχεδόν κανείς δεν ασχολείται με τις εφαρμογές.Όταν και αν τα καταφέρουν,που μακάρι γιατί καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός,τα ξαναλέμε.
Τώρα στο θέμα μας.Τί ζητάω από τη συσκευή.Αυτονομία,κάμερα και καλό σήμα.Φυσικά να είναι αρκετά γρήγορο με ομαλή λειτουργία όμως θα προτιμούσα ένα g2 αντί για το nexus μόνο για την αυτονομία.Με roms κτλ δε με βλέπω να ασχολούμαι.
Προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά? Επίσης όσοι κάτοχοι,διάβασα για θέματα όπως υπερθέρμανση (πιο σπάνιο) ή αδύναμο σήμα (πιο συχνό) κ.α. Προχοράω άφοβα μιας και έχει προχωρήσει η παραγωγή ?(υπάρχει εγγύηση βέβαια θα μου πείτε).
Από σέρβις-εξυπηρέτηση πελατών πώς τα πάνε οι κορεάτες εδώ πέρα αν τυχόν? (είδα ή μάλλον μύρισα g3 πριν μέρες όταν υπερθερμάνθηκε κατά το σερφάρισμα με 3g ) -
Αύριο παραλαμβάνω την airframe+. Ελπίζω να αξίζει τα 45 ευρώ που στοίχισε (σχεδόν τα μισά ήταν μεταφορικά και... δασμοί ) για να έρθει από Αμερική.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αύριο παραλαμβάνω την airframe+. Ελπίζω να αξίζει τα 45 ευρώ που στοίχισε (σχεδόν τα μισά ήταν μεταφορικά και... δασμοί ) για να έρθει από Αμερική.Χριστε μου!!!!
Για τα μισά λεφτά θα στο κρατούσε ο adis4gr Θα σου τραγουδούσε κιολας!Στην θεση σου θα περιμενα availability στην Ευρωπη.
Τεσπα...
@Stefan: μιας και εισαι λατρης των KIRF, http://www.amazon.de/iMount-Tragbare-Kf ... s=airframe .... το βλεπεις? Λιγο ποιο αξιοπρεπης αντιγραφη σε σχεση με το Osomount
-
με ραιαναιρ πετουσαμε ως αμερική και γυρνούσαμε! (και στη περιπτωση μη πτώσης απολαμβάναμε το κενού μας)
-
Για τις δασμούς ενημερώθηκα από το post office χθες (μου έριξαν σημείωμα να πάω να πληρώσω 11.5 λίρες για να το παραλάβω). Επικοινώνησα με Αμερική και μου είπαν εν ολίγοις να κόψω το λαιμό μου.
Αν δεν πάω να το παραλάβω και επιστραφεί Αμερική, υπάρχει περίπτωση να μου επιστρέψουν τα χρήματα; (φαντάζομαι τα μεταφορικά - 10 + 10 $ της επιστροφής - δεν παίζει να τα πάρω) -
GREY, προχώρα με το G2.
-
Πως απενεργοποιω την default εφαρμογή των sms! Δε τη βγάζει μέσα στη λίστα με τις αλλες
-
Titanium backup αλλά θέλει ρουτ
-
Thanks, το περναω τώρα.
-
@grey με υπερθερμανση,ποτε δεν ειχα θεμα ακομα και στην παραλια μερα μεσημερι..Καμια σχεση με το νεξους που ειχα και εβραζε στα 10 λεπτα..Ουτε με το σημα εχω παρατηρήσει κατι και μενω και σε σπιτι με χαμηλο σημα
Απο αποψη προβληματων να εχεις τον νου σου αν τελικα προχωρησεις για εναν τριγμο διπλα απ το χωρο της καμερας και των κουμπιων..Αν στο κανει ,πηγαινε καρφι για DOA..Εγω δυστυχως δε προλαβα..
Επισης να πω οτι σ αυτα τα λεφτα ,στο Nexus 5 θα εχεις καλυτερη εμπειρια και σε σταθεροτητα και σε ταχυτητα,αλλα θα χεις μειον οπως ειπες κ εσυ την αυτονομια..Καθως και την καμερα..
Συνολικα το G2 ακομα και τωρα αξιζει καθε ευρω -
τελικά μου τη βίδωσε στο άσχετο όπως καθόμουν και πήγα και αγόρασα Ζ1
δε μπόρεσα να αντισταθώ στο ότι μοιάζει με τεράστιο πλακάκι κουζίνας
είναι ωραίο αν και σαφώς ογκώδες, επίσης μου αρέσει που μετά από τόσα χρόνια πήρα μια πιο 'καλοφτιαγμενη' συσκευή από τις συνηθισμένες πλαστικούρες
τώρα το μόνο που μένει είναι να το βάλω στη θάλασσα
Περι συσκευών Android...