-
Να μην τα βάζετε σε τσέπες με κλειδιά,κέρματα, άμμο (WTF), πέτρες, σκατάκια, παπαράκια κλπ να μην γρατσουνίζονται.
Το μέσο παντελόνι έχει 4 τσέπες. Τι στον πούτσο κουβαλάτε.
Και πάρτε και κάνα πανάκι μικροίνας για καθάρισμα.
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Ενω το Nexus 10 μου λειτουργούσε αψογως έως τούδε, απο την στιγμη που του φορτωσα κάποια αρχεία απο desktop (μάλλον το παραφορτωσα - η εσωτερική του μνήμη πήγε στο 92% πληρότητα) το ταμπλετακι σέρνεται... Του έσβησα data αλλά το πρόβλημα παραμένει σε τέτοιο βαθμό, που πρακτικά το tablet δεν μπορεί να δουλευτεί - πχ δίνεις μια εντολή κ αντιδρά μετα απο 10 δεύτερα...
Τι προτεινετε πριν φάει hard reset?Υποψιάζομαι ότι είναι το ίδιο πρόβλημα που είχε και το Nexus 7 Mk1 με τη φτηνή μνήμη και την έλλειψη trim (αν και το ένα είναι Asus και το άλλο Samsung) οπότε ψάξε λύσεις γι αυτό.
μια χαρα γρατσουνιουνται
+2, είναι scratch-resistant, όχι scratchproof.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Να μην τα βάζετε σε τσέπες με κλειδιά,κέρματα, άμμο (WTF), πέτρες, σκατάκια, παπαράκια κλπ να μην γρατσουνίζονται.Το μέσο παντελόνι έχει 4 τσέπες.** Τι στον πούτσο κουβαλάτε.**
Και πάρτε και κάνα πανάκι μικροίνας για καθάρισμα.
viewtopic.php?f=13&t=55695
-
Λοιπόν,ακούω τις προτάσεις σας.
Ψάχνω tablet για τους γονείς στα 150-170 ευρώ.Αυτό που θέλουν σίγουρα είναι εύκολο και γρήγορο σερφάρισμα ώστε να διαβάζουν ειδήσεις-αθλητικά κτλ.Επίσης να τρέχει άνετα βιντεάκια στο youtube και φυσικά να έχει καλή αυτονομία.(Είχα δει κάτι mls από φίλους ή κάποια πιο φτηνά της lenovo που αν και είχαν θεωρητικά ''καλούς'' επεξεργαστές και 1gb ram απλώς σέρνονταν ακόμη και σε αυτά τα πολύ απλά και βασικά πραγματάκια).Α,και αν κάποιο έχει πενάκι θα ήταν καλό bonus (εκτός και αν όλα παίρνουν κάποιο εξτρα οπότε θα αγοράσω,δε γνωρίζω τί παίζει ).
-
Νέξους και μονο. το δικό μου το πήρα λιγο πιο ακριβά βεβαια, αλλά ηταν και αρκετούς μηνες πριν.
μην κάνεις το λάθος και πάρεις άλλο, θα πρέπει να αρχίσεις το σκάλισμα για να πετάξεις την κάθε παπαριά που του χώνουν μέσα.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Νέξους και μονο. το δικό μου το πήρα λιγο πιο ακριβά βεβαια, αλλά ηταν και αρκετούς μηνες πριν.μην κάνεις το λάθος και πάρεις άλλο, θα πρέπει να αρχίσεις το σκάλισμα για να πετάξεις την κάθε παπαριά που του χώνουν μέσα.
το Nexus 10 ειναι παλιο και δεν νομιζω τοσο φτηνο αν το βρει. To Nexus 7 δεν ειναι καν ταμπλετ στις 7 ιντσες, επιπροσθετα θα τους βγάλει τα μάτια τους ανθρωπους.
Με 170 ευρώ, απο την αλλη πάλι... πολυ λιγα για κατι αξιοπρεπες. Εκτος και αν δει κανεις μεταχείρα. To πλησιεστερο σε κάτι που να τρώγετε θεωρω πως ειναι αυτο: http://www.skroutz.gr/s/4131213/Asus-ME ... -16GB.html
-
24 ώρες απο την πλήρη φόρτιση του Oneplus (με μικρή χρηση, αλλά όλα ανοιχτά) και η μπαταρία είναι στο 70%.
Βεβαια, εχω ρουταρει και κλείσει τα wakeup του Google play.
Με τους τόνους έχω ενα πρόβλημα.... Που να είναι άραγε.....
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Πως μπορούμε να δούμε αν η συσκευή είναι 100% rooted. Επίσης ακόμα και αν υπάρχει μόνο ενσωματωμένη μνήμη, δεν δέχεται δηλαδή SD Card φαίνεται σαν μνήμη συστήματος και ''SD Card'' χωριστά?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Πως μπορούμε να δούμε αν η συσκευή είναι 100% rooted. Επίσης ακόμα και αν υπάρχει μόνο ενσωματωμένη μνήμη, δεν δέχεται δηλαδή SD Card φαίνεται σαν μνήμη συστήματος και ''SD Card'' χωριστά?https://play.google.com/store/apps/deta ... .rootcheck
Η μνήμη φαίνεται σαν sd, για να έχεις πρόσβαση πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιον file manager.
-
-
http://www.gsmarena.com/qualcomm_starts ... s-9360.php
the next best cpu on the market.
my next cpu.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://www.gsmarena.com/qualcomm_starts_testing_the_snapdragon_810_chipset-news-9360.phpthe next best cpu on the market.
my next cpu.
Ναι μεν αλλα... δεν νομιζω οτι φτάσαμε στο σημειο να επιλεγουμε components για το κινητο. Οποτε ειναι κριτηριο, αλλα οχι το μοναδικο. Το ζητημα ειναι το android να ΜΗΝ χρειαζεται τετοιες CPU για να τρεξει σωστα.
Εμενα η συσκευη μου δε με νοιαζει τι θα φορα, αλλα τι αισθηση θα αφηνει... απο εκει και περα περι ορεξεως... pizza με φρεσκο βουτηρο, μοτσαρελα, βασιλικο, ντοματα και προσουτο
-
-
τον βλέπω για doogee
-
το S4 mini πως τα παει απο πλευρας αποδοσης μετα απο καιρο;
(οχι αλλες εναλλακτικες παρακαλω!)
-
Παραγγειλα το xiaomi mi3 σε λευκο με 225 euro.εν αναμονη
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το S4 mini πως τα παει απο πλευρας αποδοσης μετα απο καιρο;(οχι αλλες εναλλακτικες παρακαλω!)
Εγώ δεν έχω δει κάποια πτώση απόδοσης μετά απο 10 μήνες χρήσης.Η μπαταρία βέβαια έχει πέσει λίγο,την ξεζουμίζω όμως καθημερινά.
Αυτή τη στιγμή το έχω παροπλισμένο καθώς ράγισε η οθόνη όταν έπεσε κάτω το τζάκετ που το είχα και κάποιος το πάτησε.Έχετε εμπειρία απο το https://www.facebook.com/servicekiniton.gr ? 115€ λέει
Απο σεπτέμβρη πρέπει να το φτιάξω. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγώ δεν έχω δει κάποια πτώση απόδοσης μετά απο 10 μήνες χρήσης.Η μπαταρία βέβαια έχει πέσει λίγο,την ξεζουμίζω όμως καθημερινά.
ποσο βγαζει η μπαταρια και με τι χρηση;
-
80 λίρες βλέπω στο ebay το ανταλλακτικό οπότε αν ειναι 115 με την εργασία είναι καλα
Kαι της αδερφής μου το s4 mini μετά απο ένα εξάμηνο με βαριά χρήση ειναι μια χαρά και η μπαταρία βγάζει μια μέρα άνετα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποσο βγαζει η μπαταρια και με τι χρηση;
Εχω βγάλει και 5 μέρες με όλα κλειστά!!!
(Ο κορσερ κόβει τις φλεβες του as we speek)
Mε tethering wifi 3+ ώρες βγάζει 12ωρο.Εγώ σε τυπική μου χρήση,ταπαταλκ ,παιχνίδια ,browsing ,λίγο gps για τους χάρτες και τον καιρό φτάνω 24ωρο χωρίς όμως να φτάνει στο μηδέν η μπαταρία.Εχω και αδύναμο σήμα εδώ που είμαι και επηρεάζει την κατανάλωση της μπαταρίας.
Περι συσκευών Android...