-
Δριφτερ πάμε ρινγκ;
-
Αυτά ακούω κι έχω μείνει με την 4.4.2.
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Αυτά ακούω κι έχω μείνει με την 4.4.2.Sent from my SM-N9005
Γιατί βγήκε 4.4.4 για το Note3? Εμένα δεν μου έβαλε κάτι ακόμα....
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Ορθόν.Μπουζικαν εσύ που ξέρεις Και αλλεμανικα, βλέπεις κάτι το παράξενο;;;
Επίσης Δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου με το ΛΤΕ Και 4Γ...
Βοηθάτε χριστιανοιιιιι
Έτσι στα γρήγορα που το διάβασα δεν βλέπω κάτι στραβό ..καινούργιο λέει ότι είναι απλά δεν.έχει το κουτί του
sent from my cave with smoke signals
-
θα αγορασεις galaxy S4?
φατα στις πουτανες καλυτερα...
-
γιατί ρε ποπ; αυτά που θελω ποιο άλλο κινητό τα προσφέρει; (σημαντικό ειναι να πω οτι οι απαιτήσεις μου δεν είναι και απο τις υψηλότερες)
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το G2 το αποκλείεις?
τπτ δεν αποκλείω, αλλά το ανέλυσα πριν από τα σεντόνια των κυρίων ΗΦ και ΜΤΖΑΚΩΒΟΥ το γιατί...
-
http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html
βαλε μου χρηματα σε λογαριασμο να στο στειλω αν δεν το βρισκεις φθηνοτερα πανω.
-
πιο μεγάλο ειναι, πιο βαρύ ειναι, δεν μπορώ να βαλω έξτρα γίγα κάρτα, η μπαταρία από οσο κατάλαβα δε βγαίνει.
ΚΑΛΗ επιλογή
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πιο μεγάλο ειναι χεσε με, πιο βαρύ ειναι χεσε με
, δεν μπορώ να βαλω έξτρα γίγα κάρτα δεν υπαρχουν unlimited πακετα ιντερνετ με λιγα ψωρο ευρω εκει πανω;
, η μπαταρία από οσο κατάλαβα δε βγαίνει. χεσε με
ΚΑΛΗ επιλογή
-
Ναι, αλλά είναι ποπ-approved.
-
ρε συ pop μου ανοίγεις την όρεξη για εξάρες ετσι που το πας
-
Εντυπώσεις απ' το πρώτο ταξίδι του G3...
-
Συντελεστής κεφαλογυρίσματος υψηλότατος. Απέσπασε σχόλια όπως 'πανέμορφο, γαμώ τις εικόνες, φοβερή κάμερα κτλ'. Όλοι όμως αναρωτήθηκαν με ένα στόμα, μια φωνή: 'Μα καλά, πήρες LG?'
-
Η μπαταρία μου έβγαλε την πίστη. Μετά βίας 12-13 ώρες με μαξ 2 ώρες οθόνη. Ο λόγος? Το κάκιστο σήμα της Wind στην περιοχή που ήμουν. Φόρτωνα στον ύπνο, μέχρι τη βραδυνή έξοδο ήμουν με 10-15%.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, αλλά είναι ποπ-approved.iso 9001 - 9002 - 9003 φτου και βγαινω και μλκς....
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εντυπώσεις απ' το πρώτο ταξίδι του G3...-
Συντελεστής κεφαλογυρίσματος υψηλότατος. Απέσπασε σχόλια όπως 'πανέμορφο, γαμώ τις εικόνες, φοβερή κάμερα κτλ'. Όλοι όμως αναρωτήθηκαν με ένα στόμα, μια φωνή: 'Μα καλά, πήρες LG?'
-
Η μπαταρία μου έβγαλε την πίστη. Μετά βίας 12-13 ώρες με μαξ 2 ώρες οθόνη. Ο λόγος? Το κάκιστο σήμα της Wind στην περιοχή που ήμουν. Φόρτωνα στον ύπνο, μέχρι τη βραδυνή έξοδο ήμουν με 10-15%.
υπαρχει ακομα κοσμος που εχει wind???
σωπα ρε φιλε....
-
-
Αμεεεεεεε! Απ' το να έχω Cosmote ή Voda και 300ΜΒ, καλύτερα Wind με 1GB κι ας έχω 20-25 μέρες το χρόνο που είμαι επαρχία λίγο χειρότερο σήμα.
-
Αμεεεεεεε! Απ' το να έχω Cosmote ή Voda και 300ΜΒ, καλύτερα Wind με 1GB κι ας έχω 20-25 μέρες το χρόνο που είμαι επαρχία λίγο χειρότερο σήμα.Να κλεινεις το 3G οταν δεν το χρειαζεσαι για οικονομια στην μπαταρια.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Να κλεινεις το 3G οταν δεν το χρειαζεσαι για οικονομια στην μπαταρια.
αν οι mods φορουσαν παντελονια, τωρα θα σε ειχαν πεταξει εξω απο το φορουμ για την προσβολη αυτη...
Μεταξυ μας, αν ειναι να παρεις smartphone και να του χεις κλειστα τα data... πεταμενα τα λεφτα απ το παραθυρο...
-
Εντυπώσεις απ' το πρώτο ταξίδι του G3...-
-
Κλείνει αυτόματα data/wifi όταν σβήνει η οθόνη. Σώζει μπαταρίες. Το έχω καιρό. Έξυπνη ιδέα.
-
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αυτά ακούω κι έχω μείνει με την 4.4.2.
Sent from my SM-N9005
Γιατί βγήκε 4.4.4 για το Note3? Εμένα δεν μου έβαλε κάτι ακόμα....
Έχω μια ειδοποίηση 'software update, firmware downloaded'. Τι αφορά;
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να κλεινεις το 3G οταν δεν το χρειαζεσαι για οικονομια στην μπαταρια.
αν οι mods φορουσαν παντελονια, τωρα θα σε ειχαν πεταξει εξω απο το φορουμ για την προσβολη αυτη...
Μεταξυ μας, αν ειναι να παρεις smartphone και να του χεις κλειστα τα data... πεταμενα τα λεφτα απ το παραθυρο...
πλακα μας κανς ε? πες μου εναν λογο που θα πρεπει να εχω τα data 24/7 ?
Περι συσκευών Android...