-
Βγηκε update στο kies 3. Μεγαλο. Κανει uninstall το παλιο και περναει το καινουριο.
Το κανω!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Βγηκε update στο kies 3. Μεγαλο. Κανει uninstall το παλιο και περναει το καινουριο.Το κανω!!
18000 άτομα χανουν τη δουλεια τους στη μαικροσοφτ, ένα αεροπλανο καταρριφθηκε και τώρα αυτό;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Βγηκε update στο kies 3. Μεγαλο. Κανει uninstall το παλιο και περναει το καινουριο.
Το κανω!!
18000 άτομα χανουν τη δουλεια τους στη μαικροσοφτ, ένα αεροπλανο καταρριφθηκε και τώρα αυτό;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχει αρχίσει και με τρομάζει λίγο το τηλέφωνο. Το πρωί εκεί λίγο πριν φύγω για δουλειά μου εμφανίζει ένα αμαξάκι στη circle case και το απόγευμα εκεί γύρω στις 7 που φεύγω συνήθως ξαναεμφανίζει το αμαξάκι.Τι διάολο, έχει μάθει τα ωράριά μου σε 2 μέρες και μου κάνει και υποδείξεις?
Είναι feature του smart notice widget της LG.
Ουσιαστικά σε καταγράφει και σε ειδοποιεί για διάφορα συμβάντα.
Αν έχει πιθανή βροχή παραδείγματος χάρη αύριο θα σου προτείνει να πάρεις ομπρέλα. -
Ήρθε η ενημέρωση, επιτέλους αύριο παραλαμβάνω και εγώ το G3, στην 'καλή' τιμή, και η QuickCircle έρχεται...άντε να δούμε και εμείς κανά ανθρωπάκι να μου λέει πόση ώρα θα κάνω
Α, και το G2 είναι προς πώληση, αν κάποιος ενδιαφέρεται....
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Είναι feature του smart notice widget της LG.
Ουσιαστικά σε καταγράφει και σε ειδοποιεί για διάφορα συμβάντα.
Αν έχει πιθανή βροχή παραδείγματος χάρη αύριο θα σου προτείνει να πάρεις ομπρέλα.Δεν πρέπει να είναι αυτό Γιάννη γιατί μέχρι στιγμής εκεί μου έχει εμφανίσει πληροφορίες μόνο για τον καιρό και δεν το βγάζει καθόλου στα notifications της circle case. Πιο πιθανό είναι να προέρχεται από το Google now γιατί τώρα που το σκέφτομαι τις ίδιες ώρες εμφανίζεται στα κύρια notifications και η διαδρομή προς το σπίτι.
Μιας και αναφέρθηκα στα notifications της circle case θα σχολιάσω εκτενέστερα (αφού τη δουλέψω λίγο ακόμα) τις ελλείψεις της. Εξαιρετική υλοποίηση μεν αλλά χρειάζεται λίγο fine tuning και κυρίως να την δουλέψουν λίγο και 3rd party apps. Είναι ψιλοαπαράδεκτο να παίρνεις κανονικά τα sms στη circle και να σκάει viber και να φαίνεται στο μισό κυκλικό το κλασικό τετράγωνο preview του μηνύματος.
-
Το χεί και το νοτε δλδ αυτο το ανθρωπάκι/ αυτοκίνητακι;
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Επειδη λοιπον μετα την αναβαθμιση θελω να χαρω ολες τις δυνατοτητες του Νοτε χθες το βραδυ επειδη ειχα λιγο αυπνια,
εβαλα σε on mode το air gesture,εξυπνη κυληση κλπ...Καταρχης τι ειναι το air gesture?
Και κατα δευτερον ενεργοποιησα κατι που με την κινηση του κεφαλιου μπορεις να κατεβαζεις-ανεβαζεις την σελιδα που διαβαζεις. Και στα μαιλ body μπορεις να το κανεις αυτο κινοντας το χερι στον αισθητηρα..
Μου φυγε ο αυχενας αλλα μου ξεχαρβαλωθηκε και το χερι, ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ.
Τι λαθος μπορει να κανω?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Επειδη λοιπον μετα την αναβαθμιση θελω να χαρω ολες τις δυνατοτητες του Νοτε χθες το βραδυ επειδη ειχα λιγο αυπνια,
εβαλα σε on mode το air gesture,εξυπνη κυληση κλπ...Καταρχης τι ειναι το air gesture?
Και κατα δευτερον ενεργοποιησα κατι που με την κινηση του κεφαλιου μπορεις να κατεβαζεις-ανεβαζεις την σελιδα που διαβαζεις. Και στα μαιλ body μπορεις να το κανεις αυτο κινοντας το χερι στον αισθητηρα..
Τι λαθος μπορει να κανω?
τα air gesture σε μαραναν Ετσι οπως εισαι ξανακλειστα.
Δεν θελω να ξερω απο εκει και περα τι εκανες και κουραστηκε ο αυχενας και το χερι... Αυτα ειναι προσωπικα πράγματα και καλο ειναι να μην λεγονται στο φορουμ.Τελος, αμα δεν εισαι σε συνθηκες καλης φωτεινοτητας, να σε βλέπει η καμερα η μπροστα... δεν θα παιξει μπαλα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Τι λαθος μπορει να κανω?
Βάλε το να γράφει η μπροστά κάμερα κάνε τις κινήσεις που λες και ανέβασε το βίντεο να σου πουμε.
-
Α καλα..Τα εκανα με ενα μικρο πορτατιφ αναμενο!!! Το θεμα ειναι οτι πηγαινοερχοταν η κουτσουνα και με εβλεπε να κανω την κεφαλα πανω κατω και ειχε ενα βλεμα......
Δλδ σοφε δασκαλε να τα απενεργοποιησω? Πλακα θα ειχαν γμτ..
Μπιλλ αν με κανεις μπλε θα σου κανω οτι θες μπροστα στην καμερα
-
Τι διαβάζω και δεν σωριάζομαι που έλεγε και η κυρία Ντένυ.
Πιο gay κι απ' τους iPhonαδες έχουμε γίνει!
edit: ότι θα με διόρθωνε κι ο red στην ορθογραφία με ΠΜ ποιος να το περίμενε...
-
Τι διαβάζω και δεν σωριάζομαι που έλεγε και η κυρία Ντένυ.Πιο gay κι απ' τους iPhonαδες έχουμε γίνει!
edit: ότι θα με διόρθωνε κι ο red στην ορθογραφία με ΠΜ ποιος να το περίμενε...
από Οκτώβρη ετοιμάσου για γκράντε κωλοτούμπες στεφανάκο
-
Ναι όντως κάπου εκεί γύρω μπορεί να ψωνίσω κάνα αϊφόνι. Νοέμβρη πρώτα ο θεός γεννιέται το βαφτιστήρι μου...ε να του πάρω το πρώτο του παιχνίδι...
-
Ναι όντως κάπου εκεί γύρω μπορεί να ψωνίσω κάνα αϊφόνι. Νοέμβρη πρώτα ο θεός γεννιέται το βαφτιστήρι μου...ε να του πάρω το πρώτο του παιχνίδι...μείνει μπάκουρος, εγώ πάντως προσπάθησα να σε κουπεδιάσω...
-
Λοιπόν μετά την πρώτη του φουλ φόρτιση το G3 θα βγάλει 30-31 ώρες λειτουργίας, με 3:30 ώρες οθόνη (κυρίως σε viber-messenger), κάνα μισάωρο ομιλίας και όλα ανοιχτά (wifi, data, location, bluetooth).
Δεν πρέπει να διεκδικεί και τα πρωτεία σε θέμα αυτονομίας ε?
-
Μπορεις να το συγκρινεις με Ζ2 και Ν3?
-
Τα δύο αυτά τα έχουν οι δύο κολλητοί μου αλλά η χρήση που κάνουν είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που κάνω εγώ. Ο ένας με το Note είναι εντελώς άσχετος και η πιο hardcore χρήση που κάνει είναι το viber, ενώ ο άλλος το χει σκουλαρίκι το Ζ2 και το λιώνει σε youtube κτλ.
Απ' όσο μπορώ να βγάλω κάποια συμπεράσματα, G3 vs Note είναι ισοπαλία, ενώ το Ζ2 πρέπει να έχει ελαφρώς καλύτερη αυτονομία. Δηλαδή βγάζει πάνω κάτω 4ωρο οθόνης με αντίστοιχη με τη δική μου χρήση.
-
είχα να βάλω καινούρια ρομ στο κινητό μου από τα χριστούγεννα λόγω χρόνου, αλλά και αξιοπιστίας (δεν ήθελα να παίζω από τη στιγμή που αυτή που είχα δούλευε τέλεια)
τώρα που χαλάρωσε το θέμα είπα να πειραματιστώ με μια 4.4.4 και μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος, ανανεώθηκε η μπακατέλα μου
-
Τι έβαλες?
Δουλεύουν όλα? Μπας και βελτιώνει και αυτονομία?
Περι συσκευών Android...