-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλά να πάθεις που πήρες samsung , αφού ξέρειςΔεν πήρα ρε!
Απλώς ακόμη ψάχνω το επόμενο κινητό...
Η βλακεία είναι πως Samsung αν πάρει κάποιος πρέπει ή ν' ανεχτεί το lag, ή να κάνει root και να tripάρει το Knox...Τι να πάρω, τι να πάρω, γαμώτ!
Το Nexus5 είναι πολύ όμοιο με το δικό μου, δεν αξίζει να δώσω τα χρήματα. Το LG G2 παραμένει ισχυρή υποψηφιότητα, αλλά έλεγα μήπως ξανακοιτάξω το Note3.
Μου φαίνεται πως το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα, αλλά οι περιορισμοί αυτοί είναι απαράδεκτοι.
-
HTC?
-
Δεν βρήκα κάποιον dialer που να με βολεύει. Κάποιος αντικατέστησε πλήρως τον stock (είχε και contacts), ενώ κάποιος άλλος είχε πρόβλημα στα thumbnails των επαφών στο log, ενώ δεν είχε contacts και έπρεπε να τρέξεις τον stock. Γύρισα πάλι στα stock (και τα δύο). Το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα, πάντως. Όπως είπες. Η το καταπίνεις ή κοιτάς κάτι άλλο. Είναι κρίμα να χάσεις την εγγύηση, πιστεύω.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
αυτά τα 2 έχω και δουλεύουν άψογα και άμεσα.
https://play.google.com/store/apps/deta ... oid.dialer
https://play.google.com/store/apps/deta ... ps.android -
Να πάρεις Note 3 για να κάνεις μόνιμο troubleshooting στον tm!
-
Τι να μου πει ρε συ, ερασιτέχνης user! Εγώ το στίβω το τηλέφωνο!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Πουλάω το LG G2 μου. Λευκό, 16άρι, ελληνικό.
Όποιος ενδιαφέρεται pm -
σχετικα με τους dialer.... οτι και να βαλεται απο πανω, δεν αλλαζει τιποτα. Ο default δεν φευγει... οπως και το lag που προκαλει. Αν δεν αλλαξετε ROM που να μην έχει πανω της ιχνος samsung, δεν γλυτωνετε.
-
-
Κλαψιάρη κορσερ πάρε κάτι σε oppo ή one+1 και κάτσε να περνάς nightlies κάθε μέρα, γιατί δεν την παλεύεις με τα γκάλαξι.
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Το LG Nexus 4 αξίζει να το αγοράσω ή θα μου βγάλει την πίστη με την μετέπειτα υποστήριξη (όπως της Sony με το Xperia U που έχω);
Στάλθηκε από το ST25i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 -
πόσο το βρισκεις?
-
αν δεν το βρίσκεις σε γελοία τιμή δε βλέπω το λόγο πλέον για το 4
υγ. στο ροζουλη +1, οππο κορσαιρ εδώ και τώρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
στην CM 11 (4.4.2) ειμαστε αγορίνα
@ροζουλη: εφτασες στο σημειο να προτεινεις ανυπαρκτα κινητα απο ανυπαρκτες εταιριες
-
Ποιος είναι ο ροζουλης και γιατί?
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ποιος είναι ο ροζουλης και γιατί?Note 3 and Tapatalk
Ξέρει αυτός ποιός είναι...
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αλητεία από τα 669€ να έχουμε φτάσει στα 759€ αντί να πέφτουμε.
δεν καταλαβαινω που κωλυεσαι? Εσυ δεν εισαι που συνηθως θες να πλερώνεις greek tax? Τι έγινε? φτωχύναμε? Δεν θελεις να στηριξεις ενα ελληνικο κινεζομάγαζο? Μηπως εισαι ανθέλλην? Μηπως εγινε hijack ο λογαριασμός σου απο κάνα καρμοίρη?
Σκασε και πλέρωνε λεμε
-
Περι σταθεροτητας και αξιοπιστιας..
Κοίταξα τωρα το galaxy tab 3 8', ~1800 ωρες λειτουργιας (καθημερινη χρηση 3 με 4 ωρες) χωρις reboot ! -
ποσα galaxy πρεπει να βγουνε για να αλλαξει αυτο το κωλοdesign? οσο και να θελω να παρω ενα, τα βλεπω και μου θυμιζουν το samsung gt-ταδε που υπηρχε πριν καμια 5ετια
Περι συσκευών Android...