-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
η διαφορα στον επεξεργαστη ειναι τουλαχιστον σεβαστη...στο screen comparison το ακουω τουλαχιστον βερεσε οτι ειναι καλυτερο το S4.
πιπες, κλαιν.
Η πραγματικότητα είναι ότι η S-amoled έχει κάποια -λίγα και συγκεκριμένα- πλεονεκτήματα ΑΝ σου αρέσουν αυτού του είδους οι οθόνες (π.χ. over χρώματα και θερμότητες). Σε κάθε άλλη περίπτωση η IPS SLCD του G2 είναι καλύτερη.
Σε κάθε τομέα που μετράει σε ένα flagship το G2 είναι καλύτερο (specs, h/w, battery, camera). Ακόμα και στο s/w, έχοντας δουλέψει αρκετά Galaxy, θεωρώ το G2 καλύτερο (πλην του Note3 προφανώς). Από πλευράς οθόνης και ανάλυσης, δεν αντέχονται τα capacitive πλήκτρα και το Arena το βγάζει -περιέργως- ως πλεονέκτημα Αλλά με την 4.4 τα on-screen φεύγουν μόνα τους (ή τα 'φεύγεις' εσύ), οπότε πάει και αυτό. Και αυτά για τον ήχο είναι απλά αστεία. Δηλαδή η -απειροελάχιστη- διαφορά στο ηχείο μετράει το ίδιο με τα περίπου +50% καλύτερα νούμερα στο Soc
Το μοναδικό που όντως συμφωνώ είναι ότι η 16άρα έκδοση του G2 για κάποιον power user απλά δεν έχει νόημα ύπαρξης. Πας λοιπόν στην 32αρα έκδοση και είσαι κομπλέ με το καλύτερο κινητό σήμερα Για την μπαταρία, όταν πρακτικά το G2 έχει διπλάσια διάρκεια, προφανώς ισοσκελίζει ακόμα και αν στο S4 πάρεις και 2η μπαταρία.
Μια χαρά ήταν το S4 πέρσι, και μια χαρά θα ήταν και σήμερα ΑΝ η έκδοση με τον SD800 έκανε max γύρω στα 270-280 ευρώ. Με παρόμοιες τιμές όμως, απλά δεν υπάρχει σύγκριση....
-
Στην πραγματικότητα ο λόγος για να πάρεις S4 είναι η αποσπόμενη μπαταρία και η κάρτα μνήμης. Αν αυτά τα θεωρείς απαραίτητα, τότε είναι μονόδρομος. Διαφορετικά G2 στα 32 είναι μονόδρομος. Αυτό ήταν το δικό μου συμπέρασμα.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
το G2 ομως στα 32gb δεν ειναι πολυ πιο ακριβο απο τα 326 που εχει το 16gb
συγκεκριμενα το 16 εχει 326 και το 32 εχει 426...γενικα προκειται για 2 παρα πολυ καλα κινητα με το g2 να ειναι πιο καινουργιο σε σχεση με το s4 τα οποια και τα 2 υπερκαλυπτουν τις αναγκες μου
ξερει κανεις την διαφορα το kaizer shοp απο το kaizer store? και ποιο προτιμαμε?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Στην πραγματικότητα ο λόγος για να πάρεις S4 είναι η αποσπόμενη μπαταρία και η κάρτα μνήμης. Αν αυτά τα θεωρείς απαραίτητα, τότε είναι μονόδρομος. Διαφορετικά G2 στα 32 είναι μονόδρομος. Αυτό ήταν το δικό μου συμπέρασμα.Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
+φωνάω. επισης (νομίζω, δεν το έχω ψάξει και ιδιαίτερα) περισσότερος κοσμος ψάχνεται με τα Σαμμυς παρά με ολα τα άλλα, οποτε αν εχει κάποιος λιγη όρεξη να παίξει με ρομ κλπ (που θα πρέπει να εχει γιατί με τις κωλορομ της σάμμυ... ειναι σαν να δινεις στον ΓΚ αυτόματο κιβώτιο) τοτε κάνει την επιλογή ισως ακομα πιο ευκολη.
-
kaizershop. Απολυτα ευχαριστημενος εγω και 3 φιλοι.Το αλλο δεν το ξερω.
-
ευχαριστω
-
Τί γίνεται με το S4; Τέσσερις συμφοιτητές μου το έχουν πάρει τον τελευταίο μήνα. Νέο iphone μας βρήκε
-
Είναι Samsung και τρομερό value for money σε Σκρουτζοτιμές, άρα γιατί όχι? Συν του ότι όσοι πήγαν σε αυτό έρχονται από προηγούμενες πιθανότατα γενιές απ' το S3 που πρωτοάρχισαν οι μαλακίες της Σάμμυ και δεν έχουν φάει το ξενέρωμα ακόμα.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Τί γίνεται με το S4; Τέσσερις συμφοιτητές μου το έχουν πάρει τον τελευταίο μήνα. Νέο iphone μας βρήκεΝα αλλάξεις σχολη
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είναι Samsung και τρομερό value for money σε Σκρουτζοτιμές, άρα γιατί όχι? Συν του ότι όσοι πήγαν σε αυτό έρχονται από προηγούμενες πιθανότατα γενιές απ' το S3 που πρωτοάρχισαν οι μαλακίες της Σάμμυ και δεν έχουν φάει το ξενέρωμα ακόμα.Ξέρω πολλούς που πήγαν στο σ4 απο μήλοφωνο και έπαθαν πολιτισμικό σοκ
-
Ακούω εναλλακτικές και λόγους να μην προτιμήσω το Moto G.
Χρήση πολύ απλή, δεν θέλω να μπλέξω με κερνελ και ιστορίες, να το πάρω να βάλω 2,3 εφαρμογές και να τελειώσει εκεί η ιστορία.
Μην αρχίσετε τις σκέφτομαι και το Lumia 720 πλεονέκτημα οι χάρτες που μου χρειάζονται και αλλιώς θα πρέπει να πληρώσω για κάτι της προκοπής μιας και δεν θέλω να τους 'βρω' και γενικά οι εφαρμογές που υπάρχουν με καλύπτουν.
-
Δεν υπαρχει απολύτως κανένας λόγος να μην πάρεις την -αναλογικα- καλύτερη συσκευή που κυκλοφορει στην αγορα
-
+1 red
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Ακούω εναλλακτικές και λόγους να μην προτιμήσω το Moto G.Χρήση πολύ απλή, δεν θέλω να μπλέξω με κερνελ και ιστορίες, να το πάρω να βάλω 2,3 εφαρμογές και να τελειώσει εκεί η ιστορία.
Μην αρχίσετε τις σκέφτομαι και το Lumia 720 πλεονέκτημα οι χάρτες που μου χρειάζονται και αλλιώς θα πρέπει να πληρώσω για κάτι της προκοπής μιας και δεν θέλω να τους 'βρω' και γενικά οι εφαρμογές που υπάρχουν με καλύπτουν.
εναλλακτικα του Moto G.... http://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung ... E-8GB.html
και με τα ρέστα απο οσα θα έδινες για το Λάμια 720, πάρε χάρτες.
Βασικά το S4 Mini για μένα προκρίνεται του Moto G... εκτος και αν κάποιος ζητά και την λιγο μεγαλυτερη οθονη.
-
-
Ποια ρέστα?
Πιο φθηνό είναι το Moto G.
Μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ανάλυση.
Που είναι χειρότερο? -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ακούω εναλλακτικές και λόγους να μην προτιμήσω το Moto G.
Χρήση πολύ απλή, δεν θέλω να μπλέξω με κερνελ και ιστορίες, να το πάρω να βάλω 2,3 εφαρμογές και να τελειώσει εκεί η ιστορία.
εναλλακτικα του Moto G.... http://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung ... E-8GB.html
και με τα ρέστα απο οσα θα έδινες για το Λάμια 720, πάρε χάρτες.
Βασικά το S4 Mini για μένα προκρίνεται του Moto G... εκτος και αν κάποιος ζητά και την λιγο μεγαλυτερη οθονη.
Μαλιστα, αφου λεει ο ανθρωπος οτι δεν θελει να ασχοληθει γιατι του προτεινεις αυτο?
Επειδη σου ξετουβλαρουν οι φιλοι σου το τηλεφωνο νομιζεις οτι ολοι εχουν φιλους που ξερουν ? -
Ψάχνει συνέταιρο για να ανοίξουν μαγαζί με οικοδομικά υλικά.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ποια ρέστα?
Πιο φθηνό είναι το Moto G.
Μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη ανάλυση.
Που είναι χειρότερο?- ξαναδιάβασε
- Μπορεί να μην θελει μεγαλύτερη οθονη. Δεν πρόκειται να του κάνει διαφορα ουτε η υψηλοτερη αναλυση.
- Υπολείπεται NFC, LTE, SD, 512 ram, camera,πχιοτητα panel, κατασκευη...
Για μένα, απο την στιγμη που εσκασε το S4 mini στα 200... το προκρινω σε γενικές γραμμές.
@nikospappas: υποννοεις οτι ο Cosneos ασχολείται με το τηλ του, περαν των angry birds?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- Μπορεί να μην θελει μεγαλύτερη οθονη. Δεν πρόκειται να του κάνει διαφορα ουτε η υψηλοτερη αναλυση.
- Υπολείπεται NFC, LTE, SD, 512 ram, camera,πχιοτητα panel, κατασκευη...
Για μένα, απο την στιγμη που εσκασε το S4 mini στα 200... το προκρινω σε γενικές γραμμές.
E καλα, μπορεί να μη θελει NFC, LTE, SD, Camera κτλ και να θελει την οθονη.
Απο ποιοτητα κατασκευης παντως το Moto G μου φαινεται αψογο και δείχνει πολυ ακριβοτερο απο οσο πραγματικα κοστιζει ενω η οθονη είναι πολυ δυνατη.
Σχετικα με τον αποθηκευτικο χωρο, με 52 εφαρμογες εγκατεστημενες (και το iGo Primo ) εχω ελευθερο χωρο 3,7GB. Για καποιον που δε χρησιμοποιει το τηλεφωνο σαν camera - mp3 αρκουν πιστευω.
Bonus: 50GB στο google driveH ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι αποδεκτη εως αρκετα καλη, ενω διαβαζα χειροτερα σχολια, αλλα η αποκριση ειναι αργη...
Τα 512 Ram λιγοτερα στο Moto G κατα τη γνωμη μου ειναι να 'χαμε να λεγαμε. Πιστευω το τηλεφωνο δεν τα χρειαζεται: όλα λειτουργουν ταχυτατα και χωρις κολληματα. Το ζορισα οσο δεν παει και το μονο που καταφερα ηταν να τελειωσω την μπαταρια.
Υποψιν, η μπαταρια με τα παντα ανοιχτα (gps,wi-fi,3G,bluetooth) και ομιλια, κανα παιχνιδακι κτλ κραταει 1-1μιση ημερα.
Το NFC τι να το κανει;
Αυτη ειναι η γνωμη που εχω σχηματισει εδω και 1 βδομαδα απο το Moto G.
Περι συσκευών Android...