-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το βασικό είναι βέβαια να φταίει το Android, το iOS, τα Windows Phone και ποτέ ο χρήστης...Ε ναι. Φταίει ας πούμε που πατάει 'ΟΚ' στο επίσημο update του κατασκευαστή του τηλεφώνου του, και μετά δεν λειτουργεί τπτ εκτός από το να κάνει κλήσεις. Και να πρέπει να φας κανά 5ωρο ακόμα προσπαθώντας να βρεις άκρη, να δοκιμάζεις ό,τι τυχαία πιπα μπορεί και να λειτουργεί, και τελικά να περιμένεις κανά μήνα να βγει το επόμενο update.
Άλλωστε τηλέφωνο είναι, όλα τα υπόλοιπα από τις κλήσεις είναι χαζομάρες.Το σωστό είναι να πρώτα να τρώει κανά 5ωρο να ψάξει στο ιντερνέτς να δει και να καταλάβει αν απλώς είναι τυχαίες γκρίνιες αυτά που διαβάζει [γιατί δεν παίζει να ψάξεις για πρόβλημα στο ιντερνέτς και να μη βρεις τουλάχιστον μερικές εκατοντάδες αναφορές για το οτιδήποτε] ή στ' αλήθεια υπάρχει πρόβλημα, και μετά να πατάει ΟΚ στο επίσημο update.
-
Πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα πια!
Οι αντροϊντάδες εκτός από πιο ψαγμένοι είμαστε και πιο πλούσιοι πλέον. Δείτε λίγο τις τιμές των νέων ναυαρχίδων.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σε μέσες ακρες ειναι μια αλήθεια αυτό! Πολλές φορές η αγνοια του χρήστη, ειδικά στο τεχνολογικό κομμάτι, είναι αυτή που προκαλει πρόβλημα και οχι το ιδιο το τεχνολογικό προιον. Χωρίς βεβαια να ειναι απόλυτο αυτό...
σε ένα mass market προϊόν, το να επικαλείσαι την τεχνολογική άγνοια του χρήστη για τα προβλήματα είναι πιο fail και από το fail το ίδιο.
Εγώ έχω να πω πάντως πως το android είναι εξαιρετικό χόμπυ.
Το γυαλίζεις, το καθαρίζεις, το προσέχεις όλη τη βδομάδα, το φυλάς στη θηκούλα του στο σπίτι, περνάς τις ώρες σου διαβάζοντας στο ιντερνέτς πως να το κάνεις καλύτερο, και τις κυριακές το βγάζεις για βόλτα. Τώρα που έχει και ωραίες μέρες, η μεγάλη οθόνη φαίνεται πολύ όμορφημ'αρέσεις γιατί είσαι πάντα του δε ποιντ
-
Ο χρήστης πως φταίει όταν πατάει να ανοίξει την κάμερα ή τον dialer και το τηλέφωνο κολλάει για 10 δεύτερα ή κάνει επανεκκίνηση; Άντε να δεχθώ ότι ο χρήστης φταίει αν σε ένα PC κατεβάσει ιό ή αν ανοίξει 200 προγράμματα και καταναλώσει όλη τη RAM. Όταν όμως κάτι κολλάει σε απλές λειτουργίες, όπως το Word σε ένα PC ή ο dialer σε ένα τηλέφωνο, ποιός είναι ο φταίχτης;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα πια!Οι αντροϊντάδες εκτός από πιο ψαγμένοι είμαστε και πιο πλούσιοι πλέον. Δείτε λίγο τις τιμές των νέων ναυαρχίδων.
μα προφανώς είστε πιο πλούσιοι...
οι περισσότεροι ιφονάκιδες σκάσαν μαζεμένα 500 για το 4το μηλόφωνο και το χαίρονται ακόμα, τι στιγμή που οι 'ψαγμένοι' ρομποτάκιδες σκάσαν μόνο 300 για το ντους, και μετά μόνο 300 για το σόλα, και μετά μόνο 500 για το γ2 και τελικά η κάμερα αργεί παραπάνω και από του 3g
και στο τέλος θα σκάσουν άλλα 550 να πάρουν το 5ς να βρουν την υγεία τους
-
Έχω τεχνολογική άγνοια. Δεν ξέρω πως να πατήσω το κουμπί της κάμερας!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μα προφανώς είστε πιο πλούσιοι...
οι περισσότεροι ιφονάκιδες σκάσαν μαζεμένα 500 για το 4το μηλόφωνο και το χαίρονται ακόμα, τι στιγμή που οι 'ψαγμένοι' ρομποτάκιδες σκάσαν μόνο 300 για το ντους, και μετά μόνο 300 για το σόλα, και μετά μόνο 500 για το γ2 και τελικά η κάμερα αργεί παραπάνω και από του 3g
και στο τέλος θα σκάσουν άλλα 550 να πάρουν το 5ς να βρουν την υγεία τους
True story.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Έχω τεχνολογική άγνοια. Δεν ξέρω πως να πατήσω το κουμπί της κάμερας!Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
το πατάς με αγάπη?
-
Άμα θέλετε να βάλετε με κάποιον, βάλτε τα με τη Samsung που κοντεύει να γίνει χειρότερη κι απ' την Ericsson πριν 5 χρόνια. Το λειτουργικό μια χαρά πηδάει ότι άλλο κυκλοφορεί.
-
η αλήθεια είναι οτι τα νεξους και το μοτο τζ πετάνε... τώρα πως πάτε και αγοράζεται κάτι σονυ ψ@λες, σ3 μινι μπαρ κλπ είναι απορίας άξιο
-
Εγώ λέω να πάρει ο tm iPhone 5S, αλλά να προσέξει να είναι σε χρυσό χρώμα, γιατί αλλιώς θα νομίζει ο κόζμος πως είναι το 5άρι το απλό και θα περνιέται για φτωχός!αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας και από λιγότερο εμφανή στοιχεία
-
Εχεις γούστο, να τα λέμε αυτά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εχεις γούστο, να τα λέμε αυτά
Τρου στορυ
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Έχω τεχνολογική άγνοια. Δεν ξέρω πως να πατήσω το κουμπί της κάμερας!Εγώ κάποτε πάντως νόμιζα πως είχε πρόβλημα η κάμερα του κινητού μου και είχα κατεβάσει άλλη εφαρμογή που δεν είχε πρόβλημα και ήμουν σίγουρος πως έφταιγε το Gingerbread (2.3) που είχα βάλει με custom ROM. Και ήμουν πολύ μπζαγμένος χρήστης, με root και τα πάντα όλα!
Τελικά, ήμουν πανάσχετος, το πρόβλημα λύθηκε αμέσως όταν έσβησα την cache της εφαρμογής.
Ίσως το iOS να μην έχει τέτοιο πρόβλημα σύμφωνοι. Τα Windows Mobile που είχα πιο πριν δεν το είχαν κάνει ποτέ. Το Android όπως όλα τα λειτουργικά, έχει τα δικά του προβλήματα, δεν θα διαφωνήσω. Αυτό που ξέρω πως ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ λειτουργικό, ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ λογισμικό, χρειάζεται κάποιο χρόνο προσαρμογής. Αν κάποιος δεν έχει διάθεση να τον παραχωρήσει, καλά θα κάνει όσο μπορεί να μείνει στα γνωστά και αγαπημένα και να μην γκρινιάζει με το παραμικρό σαν τον Storm που εν έτει 2014, αναπολεί τα Windows Mobile 5.0 και το πόσο γαμάτα ήταν (τότε ήταν, σήμερα είναι απλώς αστεία).
Το λέω για τον tm αλλά και για τον οποιονδήποτε ( ακόμη και γι' αυτόν που θα φύγει από το Android για να πάει στο iOS): κάποια αρχική επένδυση χρόνου, θα πρέπει να δώσετε. Θα πρέπει ν' αφήσετε περιθώριο και στην δική σας άγνοια, και στις ιδιοτροπίες του λειτουργικού, αλλά και στο κόλλημα ή στην στραβομάρα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
η αλήθεια είναι οτι τα νεξους και το μοτο τζ πετάνε... τώρα πως πάτε και αγοράζεται κάτι σονυ ψ@λες, σ3 μινι μπαρ κλπ είναι απορίας άξιο+1. Έχω το Nexus 5 μια εβδομάδα και όταν πιάνω οτιδήποτε άλλο είχα πριν στα χέρια μου ξενερώνω(όχι κάποια ιδιαίτερα καλή συσκευή). Έχοντας φορτώσει όλες τις εφαρμογές μου δεν έχει πρακτικά καμία διαφορά στην ταχύτητα συγκριτικά με το πως ήταν όταν το άνοιξα πρώτη φορά. Κάτι που δε συνέβαινε με τις αηδίες που πήγαινα και έπαιρνα κατά καιρούς.
-
Αυτό που ξέρω πως ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ λειτουργικό, ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ λογισμικό, χρειάζεται κάποιο χρόνο προσαρμογής. Αν κάποιος δεν έχει διάθεση να τον παραχωρήσει, καλά θα κάνει όσο μπορεί να μείνει στα γνωστά και αγαπημένα και να μην γκρινιάζει με το παραμικρό [...]καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του πόσο βολικό βρίσκει κάποιος κάτι, και του πόσο κάτι βγάζει προβλήματα λειτουργίας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο χρήστης πως φταίει όταν πατάει να ανοίξει την κάμερα ή τον dialer και το τηλέφωνο κολλάει για 10 δεύτερα ή κάνει επανεκκίνηση; Άντε να δεχθώ ότι ο χρήστης φταίει αν σε ένα PC κατεβάσει ιό ή αν ανοίξει 200 προγράμματα και καταναλώσει όλη τη RAM. Όταν όμως κάτι κολλάει σε απλές λειτουργίες, όπως το Word σε ένα PC ή ο dialer σε ένα τηλέφωνο, ποιός είναι ο φταίχτης;Γιατί στον drdino και στο Note 3 του δε συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο χρήστης πως φταίει όταν πατάει να ανοίξει την κάμερα ή τον dialer και το τηλέφωνο κολλάει για 10 δεύτερα ή κάνει επανεκκίνηση; Άντε να δεχθώ ότι ο χρήστης φταίει αν σε ένα PC κατεβάσει ιό ή αν ανοίξει 200 προγράμματα και καταναλώσει όλη τη RAM. Όταν όμως κάτι κολλάει σε απλές λειτουργίες, όπως το Word σε ένα PC ή ο dialer σε ένα τηλέφωνο, ποιός είναι ο φταίχτης;
Γιατί στον drdino και στο Note 3 του δε συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά;
βάλε και ένα ΟΕΟ στο τέλος.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί στον drdino και στο Note 3 του δε συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά;κοίτα, κι εγώ σε win δεν έχω κολλήσει ιό ποτέ, δεν χρησιμοποιώ a/v, φορμάτ δεν έχει χρειαστεί να κάνω ποτέ, και τα vista τρέχουν εξαιρετικά και δεν κράσαραν ποτέ.
Όσοι έχουν διαφορετικές εμπειρίες, ΦΤΑΙΝΕ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί στον drdino και στο Note 3 του δε συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά;
ΓΙα τον ίδιο λόγο που δεν ανατινάζονται όλα τα TSi...
Περι συσκευών Android...