-
ενταξει, παω να ανοιξω την φωτογραφικη μηχανη στο σουπερ γαματο κινητο μου. Αφου αργει περισσοτερο και απο το 3GS, η οθονη ολοκληρη δεν αποκρινεται. οπου και να πατησεις ειναι νεκρο.
Πατας το home button και μετα απο κανα 20αρι δευτερα επιστρεφη στην αρχικη
χρηση μνημης ραμ 2,2 γιγα απ τα 2,7 που υπαρχουν συνολικα διαθεσιμα
το ιδιο παιχνιδι εγινε κανα 4αρι φορες
επρεπε να κανω clear την μνημη για να επανελθει!
Γ@ματο λειτουργικο, δε λεω -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρώτα μέτρα με αυτό το app ρεύμα και μετά κατά 99% αλλαξε καλώδιο usb. Κοινό πρόβλημα στα Samsung.
https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=enΜε το USB μου λεει
reference απο -220 εως 74με το ρευμα
απο 286 - 380 -
για αυτό λυσσάνε όσοι λυσσάνε (και εγώ μαζί τους) για τα πιουρ αντροιντ
νεξους 5 φορ δε φακ
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πρώτα μέτρα με αυτό το app ρεύμα και μετά κατά 99% αλλαξε καλώδιο usb. Κοινό πρόβλημα στα Samsung.
https://play.google.com/store/apps/deta ... free&hl=enΜε το USB μου λεει
reference απο -220 εως 74με το ρευμα
απο 286 - 380Τόσο χαμηλά αποκλείεται να δίνει ο φορτιστής οπότε καλώδιο usb.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ενταξει, παω να ανοιξω την φωτογραφικη μηχανη στο σουπερ γαματο κινητο μου. Αφου αργει περισσοτερο και απο το 3GS, η οθονη ολοκληρη δεν αποκρινεται. οπου και να πατησεις ειναι νεκρο.
Γ@ματο λειτουργικο, δε λεωΝτάφυ, το λειτουργικό διαχειρίζεται την μνήμη μια χαρά. Όσο έχει μνήμη, δεν πετάει τις εφαρμογές εκτός. Μόλις τελειώσει η μνήμη, τις πετάει. Έτσι δουλεύουν πλέον τα Windows 7,8 όπως και όλα τα σύγχρονα 64-bit λειτουργικά: η μνήμη δεσμεύεται από το λειτουργικό και την μοιράζει αυτό στις εφαρμογές.
Δεν ξέρω τι σου κάνει και τι δεν σου κάνει το κινητό σου. Κολλάει συχνά; Θες να το ξεφορτωθείς; Αν είναι τόσο κακό, πούλησέ το. Καινούριο είναι ακόμη, δεν θα χάσεις και πολλά. -
Είχε ένα θέμα η KitKat με την κάμερα, που λύθηκε σχεδόν αμέσως από τη Google για τα Nexus και τα Moto. Οι άλλοι κατασκευαστές προφανώς αργούν.
Ο tm πήρε λάθος κινητό -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Γ@ματο λειτουργικο, δε λεω -
'λαθος κινητο', μια (υποτιθεται) ναυαρχιδ(ι)α
-
Μια χαρά κινητό είναι. Δεν υπάρχουν χαζές συσκευές χαζοί χειριστές μόνο. No offence αλλά...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Είχε ένα θέμα η KitKat με την κάμερα, που λύθηκε σχεδόν αμέσως από τη Google για τα Nexus και τα Moto. Οι άλλοι κατασκευαστές προφανώς αργούν.
Ο tm πήρε λάθος κινητόΠάρτε G2 να βρείτε την υγειά σας
Με την καραstock 4.4.2 έγινε ακόμα καλύτερο (ταχύτερο, ομαλότερο, μεγαλύτερη αυτονομία). Η κάμερα βελτιώθηκε επίσης, τη μέρα απλά πετάει, τη νύχτα συνεχίζει το αργό focus, αλλά τουλάχιστον δεν τραβάει φωτογραφίες σε τρίτο και τέταρτο χρόνο πλέον...
Δεν το πιστεύω, έχω κινητό για σχεδόν 6 μήνες και δεν έχω σκεφτεί καν να του περάσω custom....τόσο καλό
-
Αυτό το τοπικό έχει πολύ γέλιο: Όσοι διαμαρτύρονται για το android, είναι γιωτάδες!!!
-
πως να παρεξηγησεις ενα bot?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό το τοπικό έχει πολύ γέλιο: Όσοι διαμαρτύρονται για το android, είναι γιωτάδες!!!Το ενδιαφέρον είναι πως ο drdino αλλά και άλλοι δεν έχουν θέματα με αυτό το κινητό. Τρέλα γέλια λοιπόν.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αυτό το τοπικό έχει πολύ γέλιο: Όσοι διαμαρτύρονται για το android, είναι γιωτάδες!!!
Το ενδιαφέρον είναι πως ο drdino αλλά και άλλοι δεν έχουν θέματα με αυτό το κινητό. Τρέλα γέλια λοιπόν.
Sent from Corsair's brick
μπορει να χρησιμοποιει iPhone για φωτογραφικη και Nokia 6110 για να παιρνει τηλεφωνα!
-
Nikon και gigaset αντίστοιχα, να τα λέμε αυτά
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
οχι siemens, ρε συ....
edit: σου εχει συμβει εσενα, κατι τετοιο?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό το τοπικό έχει πολύ γέλιο: Όσοι διαμαρτύρονται για το android, είναι γιωτάδες!!!Σε μέσες ακρες ειναι μια αλήθεια αυτό! Πολλές φορές η αγνοια του χρήστη, ειδικά στο τεχνολογικό κομμάτι, είναι αυτή που προκαλει πρόβλημα και οχι το ιδιο το τεχνολογικό προιον. Χωρίς βεβαια να ειναι απόλυτο αυτό...
Πάντως ειδικά για το Android... πολλές φορές δεν φταίει το ιδιο, αλλα το μπαστάρδεμα που κάνουν οι εταιρίες πάνω του. Λογικά η Google θα αρχίσει πλέον να σφίγγει λιγο τα λουριά σχετικά με το ποσο ο κάθε vendor μπορεί να πηδηξει το OS.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σε μέσες ακρες ειναι μια αλήθεια αυτό! Πολλές φορές η αγνοια του χρήστη, ειδικά στο τεχνολογικό κομμάτι, είναι αυτή που προκαλει πρόβλημα και οχι το ιδιο το τεχνολογικό προιον. Χωρίς βεβαια να ειναι απόλυτο αυτό...σε ένα mass market προϊόν, το να επικαλείσαι την τεχνολογική άγνοια του χρήστη για τα προβλήματα είναι πιο fail και από το fail το ίδιο.
Εγώ έχω να πω πάντως πως το android είναι εξαιρετικό χόμπυ.
Το γυαλίζεις, το καθαρίζεις, το προσέχεις όλη τη βδομάδα, το φυλάς στη θηκούλα του στο σπίτι, περνάς τις ώρες σου διαβάζοντας στο ιντερνέτς πως να το κάνεις καλύτερο, και τις κυριακές το βγάζεις για βόλτα. Τώρα που έχει και ωραίες μέρες, η μεγάλη οθόνη φαίνεται πολύ όμορφη -
Το βασικό είναι βέβαια να φταίει το Android, το iOS, τα Windows Phone και ποτέ ο χρήστης...
Έτσι ο χρήστης είναι πιο γαμάτος, ή όχι;
Εγώ λέω να πάρει ο tm iPhone 5S, αλλά να προσέξει να είναι σε χρυσό χρώμα, γιατί αλλιώς θα νομίζει ο κόζμος πως είναι το 5άρι το απλό και θα περνιέται για φτωχός!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
πως να παρεξηγησεις ενα bot?πάρε μηλόφωνο που το κατέχεις και άσε εμάς τους μαζόχες να ασχολούμαστε με τα προβλήματά του.
το 2 ούτε καν το 3, που έχω εγώ πάντως πετάει και το έχω φέρει στα μέτρα μου με τις app που με βολεύουν.
Περι συσκευών Android...