-
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Σε ''μαμα'' Nexus 4,οι μονες ουσιωδεις βελτιωσεις που ειδα ηταν στην αυτονομια και στον χειρισμο της καμερας.Πολύ μεγάλη βελτίωση και στο touch με την 4.3
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 4
-
εδω βλεπω πολυ βελτιωμενη καμερα.
γραφει ο τυπος πως διορθωνεται η καμερα κανοντας αναβαθμιση σε android 4 ics. τωρα το κινητο εχει
android 4.0.4 αλλα η καμερα δεν ειναι οπως του τυπου στο βιντεο. μπορω να βαλω νεοτερη εκδοση
και αν ναι πως? -
Βγήκε και επίσημα το BlackBerry Messenger. Στη λίστα αναμονής προς το παρόν...
-
ο κορσαιρ το εβαλε απο προχθες
-
Μπορω να το βαλω άφοβα (μη ξαναβάλω κανενα άσχετο client )
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο κορσαιρ το εβαλε απο προχθεςκαι η αλήθεια είναι πως δεν θα το ξαναβάλω
Δεν συγκινήθηκα στο ελάχιστο. Δεν μου προσφέρει κάτι που δεν έχω.
Βασικά πόσο χρόνο της δίνετε της BB μέχρι να φάει χώμα?Προσωπικά δεν τους βλέπω να στέκονται για πολύ ακόμα όρθιους, και το πλεονεκτημα των υπηρεσιών που είχαν... αν δεν μου ξεφεύγει κάτι, έχει χαθεί. Όλοι προσφέρουν λίγο πολύ τα services τους.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και η αλήθεια είναι πως δεν θα το ξαναβάλω
Δεν συγκινήθηκα στο ελάχιστο. Δεν μου προσφέρει κάτι που δεν έχω.
Βασικά πόσο χρόνο της δίνετε της BB μέχρι να φάει χώμα?Προσωπικά δεν τους βλέπω να στέκονται για πολύ ακόμα όρθιους, και το πλεονεκτημα των υπηρεσιών που είχαν... αν δεν μου ξεφεύγει κάτι, έχει χαθεί. Όλοι προσφέρουν λίγο πολύ τα services τους.
Αυτό ήταν πάντα το μεγάλο όπλο της ΒΒ, ειδικά για εταιρικούς πελάτες (όπου έπαιζε σχεδόν μόνη της για χρόνια). Από την στιγμή που έμεινε στάσιμη σε ΟΛΑ τα επίπεδα, την έφτασαν και την ξεπέρασαν ήδη σχεδόν όλοι οι άλλοι. Άρα πάπαλα....
-
η δικη μου απορια ειναι γιατι δεν ειχε κλεισει πριν 5χρονια
-
Notice to all S4 owners:
Η μαμημένη Sammy, έχει βάλει πλαστικό κάλλυμα στο camera lens του κινητού... και το έχει βάλει τόσο καλά που δεν ξεχωρίζει καν! Για να σας δωσω να καταλάβετε η κάμερα μου φαινόταν κάπως έτσι:
και επειδή το είδα πως μάζευε ψιλοχαρακιές, το φοβηθηκα μην επεκταθουν στο pinhole και έτσι πήρα μια καπότα της Spigen για να σώσω την κάμερα. Σήμερα το κοιταξα πάλι και είδα πως ειχε γίνει λιγο ποιο χάλια και ημουν full of wtf!!! Και ψαχνω για replacement lens στην Google και βρίσκω τοπικς πως ο φακος απο πανω εχει πλαστικο κάλλυμα γι αυτο και φαίνεται τόσο χάλια
Wtf λέω ξανα και βαζω νυχι προσπαθώντας να βρω ακρη απο αυτη την διαφάνεια και voila:
Tώρα ο φακός ειναι πεντακάθαρος:
Added bonus, περιμετρικά και το ασημι πλαίσιο εχει μια πολλη λεπτή διαφάνεια η οποία επισης δεν φαινεται με την πρώτη ματια.
Μα το θεο... τελευταια φορα που πηρα Sammy
-
Ώρε ραντάρισμα ο μπαρμπαΚορσερ. Ρε μπας κι έχεις πάρει καμιά μαϊμούδικη κινεζιά?
-
-
Νταξ και εμείς έχουμε μυωπία αλλά ξέρουμε ότι έχει μεμβράνη εκεί.
Όλα τα προσέχει η μαμά Samsung
Προσοχή στην λεπτομέρια.ΥΓ: H original flip case της Samsung είναι γαμιστερή.
Να βάλεις αυτή και όλα καλά. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
και ποτέ δε θα έλεγε κανείς ότι το αγόρασε για τη καλή κάμερα...θα ήταν ατιμία!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
ΥΓ: H original flip case της Samsung είναι γαμιστερή.
Να βάλεις αυτή και όλα καλά.Και μετα να μην ξέρει πως ανοίγει;
-
μα το θεο... θα παρω iphone...
-
Πρώτη φορά θα ναι?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΥΓ: H original flip case της Samsung είναι γαμιστερή.
Να βάλεις αυτή και όλα καλά.Και μετα να μην ξέρει πως ανοίγει;
-
Tragic
-
ο αμπαλος κατηγορει τη μαμα samsung
Περι συσκευών Android...