-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Φλάσαρα Ripper ROM V19 (11/10/2013), όλα ΟΚ με κάμερα.
Θα το ψάξω κι άλλο να δω τι παίζει όταν βρω χρόνο.(τεράστια είναι η άτιμη σε σχέση με CM, SuperNexus, LiquidSmooth, κλπ, προφανώς γιατί έχει μέσα κι όλα τα 'καλούδια' του touchwiz αν θες να τα κρατήσεις)
Tελικά τo έλυσα σήμερα το βράδυ που βρήκα το χρόνo να το ψάξω.
Έλειπε το binary του συγκεκριμένου firmware της κάμερας από το distribution της Cyanogen.
Παιδεύτηκα λίγο να βρω ποιο είναι (έπρεπε να περάσω πάλι stock ROM, να μπω στο dialer και να πατήσω '*#34971539#' για να με βγάλει στο μενού φλασαρίσματος της κάμερας, όπου είδα ότι έχει firmware έκδοσης JH και χρειάζεται το SlimISP_JH.bin) και που πρέπει να πάει, αλλά το βρήκα τελικά και όλα καλά -- ξαναπέρασα (αφού πρώτα δοκίμασα ένα σωρό άλλες μπας και δουλέψει η κάμερα με κάποια που δε βασίζεται σε TouchWiz) τη CM 10.1.3 // 4.2.2 και το Σ/Κ θα τελειώσω το στήσιμο να μετακομίσω από το Nexus One. -
Google: Διαρρέει και επίσημα το Nexus 5, στα 349 δολάρια
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Google: Διαρρέει και επίσημα το Nexus 5, στα 349 δολάριαKαι πάνω που είχα αποφασίσει τι να αγοράσω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι πάνω που είχα αποφασίσει τι να αγοράσω
Μεινε στην αρχικη σου αποφαση.
(Εκτος αν πεισεις καποιον να πεταχτει μεχρι την Αμερικη να στο παρει στα 349.) -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
σ4 μινι
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Kαι πάνω που είχα αποφασίσει τι να αγοράσω
(Εκτος αν πεισεις καποιον να πεταχτει μεχρι την Αμερικη να στο παρει στα 349.)Where there is a will, there is a way (όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος)
Για τέτοιο super κινητάκι, θα τη βρούμε τη λύση....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
σ4 μινι
Νομίζω πως δεν αξίζει τα λεφτά του. Το κοίταξα κι εγώ για τον πατέρα, αλλά προτίμησα το S3 mini που ήταν αρκετά φθηνότερο χωρίς σημαντικά λιγότερα πράγματα...
Το Nexus 5 είναι απλώς άλλη κλάση, αν μπορείς, περίμενε.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
+349$
-
And your point is?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
σ4 μινι
Νομίζω πως δεν αξίζει τα λεφτά του. Το κοίταξα κι εγώ για τον πατέρα, αλλά προτίμησα το S3 mini που ήταν αρκετά φθηνότερο χωρίς σημαντικά λιγότερα πράγματα...
Τα λεφτά τα έχω μαζέψει αλλά δεν τα δίνω και με μεγάλη ευκολία,κάτι με κρατάει
Αν περάσει λίγος καιρός ακόμα θα καταλήξουν στα τελη κυκλοφορίαςΔυστυχώς η ανιψιά έφυγε για Γερμανία και δεν μου πούλησε το δικό της s4 mini
Αν πάμε όμως εμείς εκεί με τον νέο χρόνο θα ακολουθήσω την συμβουλή σου περι υπομονής -
Το καλύτερο android μέχρι 160 (με το κλειδί στο χέρι) για γυναίκα ποιο ειναι;
Xperia J; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Google: Διαρρέει και επίσημα το Nexus 5, στα 349 δολάριαΜια χαρά τιμούλα για τέτοιο τερατάκι (για όποιον δεν τον χαλάει να έχει κάπου 11GB ελεύθερη μη-επεκτάσιμη μνήμη, fixed μπαταρία και θέλει ταχύτατο stock android χωρίς να μπλεχτεί με custom roms).
Και αισθητικά πολύ βελτιωμένο (αν και γούστα είναι αυτά...)Ευτυχώς δεν ψήνομαι.
-
Εντυπώσεις σε λίγο.
-
Με γειες! Το nexus 4 σου φαίνεται μεγάλο; Γιατί έχουν ~ίδια τιμή καινούρια
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Με γειες! Το nexus 4 σου φαίνεται μεγάλο; Γιατί έχουν ~ίδια τιμή καινούριαΕ ναι.. Απο τις 3,8 του Neo V, να παω αμεσως στις 4,7? Μου φανηκε καπως υπερβολικο. Κατα τα αλλα, 11 χρονια χρηστης Sony Ericsson, ηθελα να κανω μια αλλαγη κανοντας καποιες υπερβασεις αλλα οχι να δωσω και μια περιουσια. Οποτε τα 272 € που ζηταγε το Galaxy Store στο ιντερνετ μου φανηκαν μια χαρα. Ωστοσο με το που ανοιγω.... τρωω μεγαλη ξενερα... Δεν χωραγε η καρτα σιμ!! Μαλλον λογω 4g. Μετα η αλλη ξενερα ειναι οτι στην πρωτη ενεργοποιηση ζεσταθηκε. Πολυ. Ευτυχως μετα ηρεμησε... Κατα τα αλλα.... επιτελους βαζω εφαρμογες χωρις να σκεφτομαι οτι το φερνω στα ορια του!! Εχει και ωραια κολπα. Πχ. εχει φωνητικες εντολες για να δεχομαι ή να απορριπτω κλησεις, να σταματαω ή να αρχιζω μουσικα κομματια κλπ.! Μπορει επισης να παιξει και το ρολο τηλεκοντρολ! Για την οθονη τωρα τι να λεμε.... Υπεροχα χρωματα!!
Μπαταρια δεν μπορεσα να κρινω καλα αλλα σιγουρα εχει καλυτερη απ αυτη του Neo V. Ειδικα με τη χρηση των δεδομενων!!
Περισσοτερα εν καιρω!! -
Ωραίος:)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Γιώργο καλορίζικο!
Το κινητο ... 'δεν υπάρχει' σε αυτονομία. Από τις 6 το πρωί ως τις 12 το βράδυ με υπερβολική χρήση ... tapatalk και fb, chat σε whatsapp/viber και παιχνίδια και μόνιμη wifi/3g σύνδεση μου φτάνει στο 10-15%. Μια φορά φόρτιση στο 24ωρο πλέον. Υπέροχο κινητό σε όλα του για τα λεφτά του. -
καποια κατάρα εχω φάει με τα φλασαρίσματα.... Πάω να περάσω την 4.3.... την περνώ μια χαρά... μπαινω στα μενου και....
4.2.2 ξανα
ο μλκς επελεξα λάθος αρχείο.... παραλίγο να περνουσα και καμια ρομ απο ψυγειο μου
Τεσπα... περασα μολις 4.3. Σε λιγο εντυπώσεις απο το ποσο ανθεκτικο τουβλο έχει γινει.
-
Λογικό που έχει μείνει σ' αυτήν την έκδοση;
Sent from my SM-N9005
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Λογικό που έχει μείνει σ' αυτήν την έκδοση;
Sent from my SM-N9005
για τη samsung ναι.
τον αλλο μηνα υποσχεθηκαν 4.3nexus και ξερο ψωμι ΡΕ
Περι συσκευών Android...