-
http://community.giffgaff.com/t5/Blog/G ... p/10735263
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
......Το σημα που βγαζει βεβαια δεν λεει 3G αλλα Η+.Ακόμα καλύτερα.
-
-
Η πιο ακυρη συσκευη android τον τελευταιο καιρο. Ποιο το νοημα να αντικατασταθει τοσο γρηγορα το Ζ2 απο τη στιγμη που το νεο φερει ακριβως το ιδιο hw?
Sent from my LG G3
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η πιο ακυρη συσκευη android τον τελευταιο καιρο. Ποιο το νοημα να αντικατασταθει τοσο γρηγορα το Ζ2 απο τη στιγμη που το νεο φερει ακριβως το ιδιο hw?Sent from my LG G3
Δεν αντικαθίσταται...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η πιο ακυρη συσκευη android τον τελευταιο καιρο. Ποιο το νοημα να αντικατασταθει τοσο γρηγορα το Ζ2 απο τη στιγμη που το νεο φερει ακριβως το ιδιο hw?Sent from my LG G3
Είναι λιγο μεγαλο το Ζ2, προφανως βελτιωνει λιγο εκει. Επισης η Σονυ αποχωρησε από την αγορα της Αμερικής οποτε δοκιμαζει συνεχως μηπως τελικα βρει την χρυση τομη.
-
Έχω 3 προσκλήσεις για το One+, μαύρο, 64Gb. $349.00
Δεν έρχεται κατευθείαν Ελλάδα.
Ενδιαφέρεται κανείς??
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
pmed
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
....
Είναι λιγο μεγαλο το Ζ2, προφανως βελτιωνει λιγο εκει. Επισης η Σονυ αποχωρησε από την αγορα της Αμερικής οποτε δοκιμαζει συνεχως μηπως τελικα βρει την χρυση τομη.Δεν αποχώρησε από την αγορά των ΗΠΑ. Ίσα ίσα που έκανε συμβόλαιο με την T-mobile US για το Ζ3 συγκεκριμένα.
Το όλο σκεπτικό πίσω από την παρουσίαση του Ζ3 ήταν το ίδιο με του Ζ2. Σταδιακή εξέλιξη, ώστε να υπάρχει συνεχόμενο ενδιαφέρον από τα media και τους καταναλωτές. Είναι και αυτό ένας τύπος μαρκετινγκ/διαφήμισης κλπ. Γούστα.... -
Ναι σωστα. Μαλλον λαθος είναι ότι αποχωρησε από ΗΠΑ (στα λαπτοπ εχει σταματησει).
-
Θελω να αγορασω ενα ραδιοcd που εχει bluetooth. Σε μια συσκευη Android που θα σ
συνδεθει θα μπορεο να αναπαραγει αποτα ηχεια του αυτοκινήτου
Θα μπορει να παραγει ηχο απο εφαρμογες οπως whats app skype κλπ -
Μια βοήθεια pls.
Προ 5 ημερών αγοράστηκε από συγγενικό πρόσωπο ένα Samsung Galazy Tend Plus, παρά την ένστασή μου για τα android. Συμπαθητικό για την τιμή του και μέχρι σήμερα δούλευε μια χαρά. Ξαφνικά όμως έχασε τα ringtones του! Δεν βρίσκονται πουθενά... Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Θα μπορει να παραγει ηχο απο εφαρμογες οπως whats app skype κλπΒασικά είναι τι μπορεί να στείλει το κινητό, όχι τι μπορεί να λάβει η οποιαδήποτε έτερη συσκευή. Θεωρητικά ναι, μπορείς ακόμα και τους ήχους από το touch screen (το 'tap-tap' δηλαδή) να ακους από το ΒΤ του radio-cd (ή τα ΒΤ ακουστικά)
Μια βοήθεια pls.
Προ 5 ημερών αγοράστηκε από συγγενικό πρόσωπο ένα Samsung Galazy Tend Plus, παρά την ένστασή μου για τα android. Συμπαθητικό για την τιμή του και μέχρι σήμερα δούλευε μια χαρά. Ξαφνικά όμως έχασε τα ringtones του! Δεν βρίσκονται πουθενά... Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
Δεν τους βρίσκεις ούτε στο library ούτε στο Ρυθμίσεις -> Ήχος ή μέσα στα Profiles ? Μήπως έχασε και άλλα πράγματα και μόνο τους ήχους έχει πάρει είδηση ? Έκανε κανά update τελευταία ? Ή μήπως έφαγε καμιά φρίκη το κινητό και έσβησαν τα αρχεία αυτά ? Ας βάλει ένα άλλο ringtone να δει μήπως 'ξυπνήσουν' και τα άλλα....
-
Από ότι βλέπω εδώ δεν βρίσκονται πουθενά, ούτε στους φακέλους μέσω browser. Δεν το γλυτώνω το reset?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από ότι βλέπω εδώ δεν βρίσκονται πουθενά, ούτε στους φακέλους μέσω browser. Δεν το γλυτώνω το reset?Λογικά μέσω file manager δεν θα τους βλέπεις, είναι εκτός storage που βλέπει ο non-rooted file manager, πρέπει να είσαι root για να δεις αυτά -και άλλα- system files. Λογικά όμως υπάρχει ένα folder /ringtones στο storage που σου επιτρέπει να βάλεις και ότι θέλεις, αν δεν είναι και εκεί μάλλον πρέπει να τα ξαναβάλεις....
-
Ναι δεν είναι στο folder των ringtones. Πρέπει να ξαναμπούνε μάλλον αλλά που να τα βρω; Ήταν οι μαμά ήχοι...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Θα μπορει να παραγει ηχο απο εφαρμογες οπως whats app skype κλπΒασικά είναι τι μπορεί να στείλει το κινητό, όχι τι μπορεί να λάβει η οποιαδήποτε έτερη συσκευή. Θεωρητικά ναι, μπορείς ακόμα και τους ήχους από το touch screen (το 'tap-tap' δηλαδή) να ακους από το ΒΤ του radio-cd (ή τα ΒΤ ακουστικά)
.Eυχαριστω για την απαντηση ηδη αγορασα ενα οικονομικο
http://www.skroutz.gr/s/2450424/Pioneer-MVH-350BT.html
Aυριο θα ξερω -
Θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με ένα Moto G που αγόρασα πρόσφατα. Για να περάσω τις επαφές μου από το παλιό μου κινητό στο Moto G χρησιμοποίησα το Outlook και το MyPhoneExplorer. Τρέχω την εφαρμογή στον υπολογιστή με το Outlook και την client εφαρμογή στο κινητό. Επειδή έτσι και αλλιώς προσθέτω πρώτα τις επαφές στο Outlook, το έχω ρυθμίσει να δίνει προτεραιότητα Outlook -> κινητό.
Η διαδικασία γίνεται κανονικά και οι καινούργιες επαφές (που πρόσθεσα τελευταία) περνάνε στο κινητό. Και ύστερα γίνεται το μαγικό...
Ενώ βλέπω πως πράγματι η πιο πρόσφατες επαφές έχουν περάσει στο κινητό, με ένα μαγικό τρόπο οι επαφές που πρόσθεσα τελευταίες μέσα σε ένα μισάωρο έχουν διαγραφεί από το κινητό. Όσες φορές και να επανέλαβα την διαδικασία το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Να τρελαίνεσαι δηλαδή!!!ΥΓ. Έχω δημιουργήσει και έναν λογαριασμό gmail για να αποθηκεύονται εκεί οι επαφές. Δεν ξέρω αν μου κάνει αυτό την ζημιά...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
....ΥΓ. Έχω δημιουργήσει και έναν λογαριασμό gmail για να αποθηκεύονται εκεί οι επαφές. Δεν ξέρω αν μου κάνει αυτό την ζημιά...Μάλλον αυτό σου κάνει τη ζημιά...κάνει ξανά sync και έχεις επιλέξει να κάνει πάντα overwrite από το Google account....δοκίμασε να κλείσεις Wifi/3G και δες αν θα μείνουν οι επαφές που προσθέτεις, αν ναι τότε αυτό είναι...
-
Πήρα πρόσφατα το Moto G, έκοψα την παλιά κάρτα γιατί δεν είχα micro SIM και είπα να τεστάρω το speedtest για να δω αν έχω internet. Στα σημεία πρόσβασης APN μου έβγαζε μόνο ένα APN, το Cosmote Internet MMS (στο παλιό νομίζω είχε 3 ξεχωριστά).
Δοκιμάζω λοιπόν και βλέπω ταχύτητα download 20.35Mbps και Upload 3.37Mbps...
Έχει προχωρήσει πολύ η κινητή τηλεφωνία τα τελευταία χρόνια
Περι συσκευών Android...