-
Δεν υπάρχει το αντίστοιχο app?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν υπάρχει το αντίστοιχο app?Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Άλλος τρόπος από το να τα τρέξεις σε 'desktop mode' (δηλαδή σαν full site και όχι mobile) δεν υπάρχει...επίσης να εγκαταστήσεις το τελευταίο flash για να δεις αν στο τρέχει το tablet σου...
Java υποτίθεται ότι έχει το Android από ICS και μετά (javascript), αλλά είναι υποσύνολο του κανονικού JRE και δεν τρέχει σχεδόν τίποτα (ούτε καν απλές εφαρμογές)...HTML5 πάντως πρέπει να βλέπεις...
-
το Puffin Web Browser κοκορευεται οτι υποστηρίζει FB games, ας το δοκιμάσει κάποιος που παίζει τέτοια παιχνίδια να μας πει αν γίνεται τιποτα!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για δες ποσο ελευθερο χωρο εχεις στο κινητο.Σχεδόν 4 γίγα. Δεν είναι αύτο.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
το Puffin Web Browser κοκορευεται οτι υποστηρίζει FB games, ας το δοκιμάσει κάποιος που παίζει τέτοια παιχνίδια να μας πει αν γίνεται τιποτα!Το κατεβασα στο ταμπλετ της μητερας μου και ανοιξε κανονικα ενα παιχνιδι που δοκιμασα... Ειναι λιγο αργο βεβαια αλλα τουλαχιστον παιζει...
Αμα εχει κανεις καποια αλλη ιδεα, πειτε ελευθερα!!
-
Να σταματήσεις να παίζεις παιχνίδια FB.
-
Νικο αγορινα μου! το ταμπλετ ειναι της μαμας μου!! η οποια στεναχωρηθηκε παρα πολυ οταν εμαθε οτι δεν θα μπορει να παιζει παιχνιδια στο φβ και ψαχνουμε να βρουμε μια λυση!
-
Ο χρήστης tzwrtzina έγραψε:
Νικο αγορινα μου! το ταμπλετ ειναι της μαμας μου!! η οποια στεναχωρηθηκε παρα πολυ οταν εμαθε οτι δεν θα μπορει να παιζει παιχνιδια στο φβ και ψαχνουμε να βρουμε μια λυση! -
Ο χρήστης tzwrtzina έγραψε:
Νικο αγορινα μου! το ταμπλετ ειναι της μαμας μου!! η οποια στεναχωρηθηκε παρα πολυ οταν εμαθε οτι δεν θα μπορει να παιζει παιχνιδια στο φβ και ψαχνουμε να βρουμε μια λυση!Πολλά από τα παιχνίδια αυτά έχουν και την αντίστοιχη εφαρμογή στο play store.
Το έχετε κοιτάξει αυτό? -
Το έγραψα και στο Techblog του Βλαχάκη στο θέμα με τις τιμές των 'ναυαρχίδων' νέων κινητών, γιατί θεωρώ -και είναι- η ΑΠΟΛΥΤΗ κοροϊδία και ξεφτίλα να μας ζητάνε 600,700,800 και 900 ευρώ για 'ναυαρχίδα' στην Ελλάδα (ακόμα και τα skroutzομάγαζα), τη στιγμή που με λιγότερα από τα μισά λεφτά παίρνεις απόλυτη κορυφή από έξω (Κίνα).
Όπως αναφέρει ο Κώστας στο αρχικό κείμενο (έχοντας το P6 ως πρόταση) αλλά και τα παιδιά παρακάτω, για ποιο λόγο ακριβώς να δώσω (λέμε τώρα, αν είχα….) 600(!) και 700(!!) και 800(!!!) και 900(!!!!) ευρώ για κινητό κάποιας γνωστής φίρμας, όταν με 390$ παίρνω P6, με 400$ παίρνω S960 ή Μ2, με 450$ παίρνω MI2S, και με 500$ παίρνω Find5 (τελικές τιμές σε δολάρια με shipping, που μεταφράζονται σε περίπου 290€, 295€, 330€ και 370€).
Δηλαδή με λιγότερα από τα μισά λεφτά, παίρνω συσκευές που είναι εφάμιλλες ή και καλύτερες από αυτές που αναφέρονται πιο πάνω (HD/FHD, 5″, 2/3GB RAM, 16/32GB storage, όλα Quad στα 1,5/1,7GHz, design, υλικά, τα πάντα όλα).
Και από θέμα εγγύησης, τουλάχιστον τα γνωστά κινέζικα μαγαζιά σου αλλάζουν τη συσκευή χωρίς δεύτερη κουβέντα (έχουμε ένα θέμα με την απόσταση βέβαια). Και όλοι δίνουν και 1,2,3 δωράκια μαζί με αυτές τις -ακριβές- συσκευές….
Δηλαδή δεν αναφέρομαι στα 'φτηνιάρικα' (που και αυτά τιμιότατα είναι), αλλά σε συσκευές που ντρέπεσαι να τις πιάσεις μη και τις λερώσεις...
-
Το θέμα είναι αν κινδυνεύεις με τα κινέζικα να σου ανατιναχτεί η μπαταρία ή παίρνεις την 10πλή ακτινοβολία, γιατί ένα θέμα αξιοπιστίας το είχαν τα προηγούμενα χρόνια, δεν ξέρω τι γίνεται σήμερα.
-
Ο χρήστης farenight έγραψε:
Το θέμα είναι αν κινδυνεύεις με τα κινέζικα να σου ανατιναχτεί η μπαταρία ή παίρνεις την 10πλή ακτινοβολία, γιατί ένα θέμα αξιοπιστίας το είχαν τα προηγούμενα χρόνια, δεν ξέρω τι γίνεται σήμερα.Εσύ λες σε συσκευή που είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο, γυαλί και ατσάλι, με FHD οθόνες και πολλά GB μνήμης/χώρου να κάνουν οι κινέζοι τέτοιες τσιπιές ? Όχι δεν υπάρχει πλέον τέτοιος κίνδυνος, τα ακριβά/καλά κινέζικα κινητά είναι ισάξια ή καλύτερα των ναυαρχίδων όλων των υπολοίπων σε όλους τους τομείς...
-
Μέχρι να αποτινάξουν από πάνω τους τη ρετσινιά του φθηνιάρικου και να αποκτήσουν και κανονικά σημεία πώλησης δεν πρόκειται να τα προτιμήσει κανείς. Και χέστηκαν στην τελική για την κουκίδα του χάρτη που λέγεται Ελλάδα, για να μην πω και για ολόκληρη την Ευρώπη...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μέχρι να αποτινάξουν από πάνω τους τη ρετσινιά του φθηνιάρικου και να αποκτήσουν και κανονικά σημεία πώλησης δεν πρόκειται να τα προτιμήσει κανείς. Και χέστηκαν στην τελική για την κουκίδα του χάρτη που λέγεται Ελλάδα, για να μην πω και για ολόκληρη την Ευρώπη...Είσαι ελαφρώς πίσω από τις εξελίξεις. ΖΤΕ και Huawei είναι Ελλάδα και επισήμως εδώ και χρόνια, η Oppo άνοιξε ήδη ευρωπαϊκό e-κατάστημα, και λίαν συντόμως το αυτό θα πράξει και η Xiaomi. Δηλαδή μαζί με Meizu (που αναμένεται), όλες οι premium κινέζικες μάρκες θα είναι κανονικότατα Ευρώπη ή/και Ελλάδα
Όσο για το 'φτηνιάρικα', σου λέω ότι ΟΠΟΙΟΝ και να ρωτήσεις π.χ. στο XDA -που τα έχουν δει όλα- για τα μεγάλα των Oppo, Huawei, ZTE κλπ θα σου πουν ότι είναι εφάμιλλα ή και καλύτερα από τις ναυαρχίδες των γνωστών εταιρειών
-
Για ΖΤΕ και Huawei μια χαρά τα ξέρω. Το θέμα είναι ότι αυτές τις μάρκες περισσότερο τις ξέρουν οι δικτυάδες παρά οι γκατζετάκηδες...άσε που βγάζουν τελειωμένες φόλες. Η Xiaomi και η Oppo (ειδικά οι δεύτερη) είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και όντως αξίζουν περισσότερης προσοχής.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Για ΖΤΕ και Huawei μια χαρά τα ξέρω. Το θέμα είναι ότι αυτές τις μάρκες περισσότερο τις ξέρουν οι δικτυάδες παρά οι γκατζετάκηδες...άσε που βγάζουν τελειωμένες φόλες. Η Xiaomi και η Oppo (ειδικά οι δεύτερη) είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και όντως αξίζουν περισσότερης προσοχής.Ναι ρε, το ξέρω ότι το ξέρεις...αλλά το http://europe.oppostyle.com/ είδες τι τιμές έχει (χωρίς κίνδυνο δασμών) ?
Επίσης το P6 στην Ελλάδα έχει 399€. Γιατί να μην το πάρω κατευθείαν από τον κινέζο στα 290€ τελική τιμή ? Ίδια εγγύηση θα έχουν...Και γενικά αυτές οι συσκευές -που ξαναλέω, μερικές είναι και καλύτερες από τις γνωστές μάρκες/μοντέλα- αξίζουν το ρίσκο του εκτελωνισμού σε αυτές τις τιμές, αντί για τα 800 και 900€ που ζητάνε οι μεγάλες μάρκες. Γι'αυτό λέω ότι ειδικά εδώ Ελλάδα μας πιάνουν κότσους γενικότερα και είναι ξεφτίλα...
-
800 ζητάει και η Σαμ τώρα για το Νοτε 3 και μας μάμησε την ψυχολογία. Άντε περίμενε τώρα μέχρι τα χριστούγεννα να χει πέσει κάνα 150αρι...
-
Tο παρελαβε ο φιλος το http://www.thlmobilestore.com/thl-w8s-a ... g-32g.html και τα σπαει
Μαλιστα επελεξε δωρεαν μεταφορικα, χωρις tracking , και το ειχε σε 2 εβδομαδες με tracking.Το ιδιο πηρε και συναδελφος του που ειχε i phone και ειναι και αυτος ενθουσιασμενος.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Tο παρελαβε ο φιλος το http://www.thlmobilestore.com/thl-w8s-a ... g-32g.html και τα σπαει
Μαλιστα επελεξε δωρεαν μεταφορικα, χωρις tracking , και το ειχε σε 2 εβδομαδες με tracking.Το ιδιο πηρε και συναδελφος του που ειχε i phone και ειναι και αυτος ενθουσιασμενος.
Με τηλεοραση αραγες βγαίνει? Οχι τιποτε αλλο, αλλα ο Adis4gr ψαχνει με DVB Mpeg4 και κατα προτιμηση να εχει και υποδοχη για εξωτερικη κεραια για δυσκολες ληψεις.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Με τηλεοραση αραγες βγαίνει? Οχι τιποτε αλλο, αλλα ο Adis4gr ψαχνει με DVB Mpeg4 και κατα προτιμηση να εχει και υποδοχη για εξωτερικη κεραια για δυσκολες ληψεις.
Υπά ρχει
Περι συσκευών Android...