-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να απαντάς στους πελάτες και να αφήσεις τις μαλακιες
Παντα απαντω ωρες και μερες ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ! Οταν αρχιζουν τα κουλα του τυπου Σ/Κ και 10 το βραδυ λες και ειμαι ο γιατρος και επειγονται τα χαλαμε...
Ποτέ δεν δίνουμε το προσωπικό μας κινητό σε πελάτες! Έχουμε 2ο καρτοκινητό μόνο για την δουλειά και το σηκώνουμε ή το κλείνουμε όταν γουστάρουμε.
-
Κατέβασα αυτό το spotify που τόσος ντόρος γίνεται. Ψιλομαλακία...αλλά μάλλον επειδή ακούω αντιεμπορική μουσική...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παντα απαντω ωρες και μερες ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ! Οταν αρχιζουν τα κουλα του τυπου Σ/Κ και 10 το βραδυ λες και ειμαι ο γιατρος και επειγονται τα χαλαμε...
Ποτέ δεν δίνουμε το προσωπικό μας κινητό σε πελάτες! Έχουμε 2ο καρτοκινητό μόνο για την δουλειά και το σηκώνουμε ή το κλείνουμε όταν γουστάρουμε.
Ρε Αλεξανδρε... τι με λες... εδω μου την λένε στεγνά επειδή το κινητο της δουλειας το κλείνω το Σ/Κ!
Το μάθημα μου περι προσωπικου κινητου και δουλειάς το έχω μάθει the hard way χρόνια πριν και ξανά δεν γίνεται τετοιο λάθος.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κατέβασα αυτό το spotify που τόσος ντόρος γίνεται. Ψιλομαλακία...αλλά μάλλον επειδή ακούω αντιεμπορική μουσική...μαλακια μαλλον θα ναι η μουσικη που ακους... Το Spotify γαμει on a global level
-
Πάνε άκου κάνα Καζαντζίδη ρε θείο και άσε τις μουσικάρες που ακούω εγώ...
-
Ωπα, Καζαντζίδη ακούει ο Realzeus που θέλει και Αντρόιντ 1.0.1.
Ο Κορσέρ ακούει Κανακοhouse κυρίως.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωπα, Καζαντζίδη ακούει ο Realzeus που θέλει και Αντρόιντ 1.0.1.Ο Κορσέρ ακούει Κανακοhouse κυρίως.
γιατι ο Zeus αρέσκεται να γράφει την εντολη touch αντι να ακουμπα με το δαχτυλακι
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Zorz καταλαβαινω γιατι τα gif αλλα οπως ειπε και ο spiros η σχεση τιμης/αποδοσης ειναι απλα αλλου για να το προσπερασω. (σκεψου οτι καπου τοσο μου βγαινει το note 8.0 με πιστωτικη )
(Ξερω και για το light bleeding και για τα restarts, αλλα δεν τα θεωρω τοσο σημαντικο προβλημα).Εχω και 2 αλτηρακια στο σπιτι, οποτε μεχρι να ερθει θα ειναι ετοιμος.
Μόλις το απέκτησα,για μένα είναι φοβερό!!! Δεν μπόρεσα να αντισταθω πολύ σε αυτή την τιμή γιατί το ζαχαρωνα καιρό. Από ταχύτητα εφάμιλλο του ιπαδ. Πρώτες εντυπώσεις άριστες. Άν θες κάτι να σου πω ρώτα με φυσικά
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 4
-
Καλορίζικο και απροβληματιστο!
Αυτό που θέλω να μάθω είναι κατά πόσο κουραστικό γίνεται λόγω βάρους (ιδιαίτερα σε portrait mode) ιδίως όταν είσαι ξάπλα.
-
Μετά από 4 σχεδόν μήνες που το S4 πετούσε δίχως ίχνος lag, από χθες ο dialer τα βλέπει όλα κωλυόμενα. Σέρνεται στην κυριολεξία. Τις πταίει;
Μάλλον θα βάλω τον ex dialer αλλά μου φαίνεται περίεργη η ξαφνική αλλαγή και γίνεται στον dialer και μόνο.
-
για δες ποσο ελευθερο χωρο εχεις στο κινητο.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Καλορίζικο και απροβληματιστο!
Αυτό που θέλω να μάθω είναι κατά πόσο κουραστικό γίνεται λόγω βάρους (ιδιαίτερα σε portrait mode) ιδίως όταν είσαι ξάπλα.
Το βάρος δεν με ενοχλεί καθόλου.ξαπλωμένος εμένα με βολεύει περισσότερο να το έχω όρθιο.κάθεται πιο καλά και το χειρίζομαι ποιο άνετα με τις άκρες των δακτύλων.αν δεν κάνω λάθος είναι πιο ελαφρύ από ιπαδ.
Sent from my Nexus 10 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μετά από 4 σχεδόν μήνες που το S4 πετούσε δίχως ίχνος lag, από χθες ο dialer τα βλέπει όλα κωλυόμενα. Σέρνεται στην κυριολεξία. Τις πταίει;Μάλλον θα βάλω τον ex dialer αλλά μου φαίνεται περίεργη η ξαφνική αλλαγή και γίνεται στον dialer και μόνο.
Κλασσικά συμπτώματα android.
Ωπα, Καζαντζίδη ακούει ο Realzeus που θέλει και Αντρόιντ 1.0.1.
Ο Κορσέρ ακούει Κανακοhouse κυρίως.
Μήπως πήγε και στο Reworks να δει Kalkbrenner προχθές?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ρε Αλεξανδρε... τι με λες... εδω μου την λένε στεγνά επειδή το κινητο της δουλειας το κλείνω το Σ/Κ!
Το μάθημα μου περι προσωπικου κινητου και δουλειάς το έχω μάθει the hard way χρόνια πριν και ξανά δεν γίνεται τετοιο λάθος.
Τους εχεις κακομαθει Γιαννη. Σε 2 μερες στους κανω γατακια...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωπα, Καζαντζίδη ακούει ο Realzeus που θέλει και Αντρόιντ 1.0.1.Ο Κορσέρ ακούει Κανακοhouse κυρίως.
Και Στρατο πατερ...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μήπως πήγε και στο Reworks να δει Kalkbrenner προχθές?
-
Tablet με Android δεν μπορει να παιξει παιχνιδια του Facebook. Ειναι αναμενομενο ή υπαρχει λυση;
-
Πουλα το και αρχισε να παιρνεις κομματι κομματι το αβαταρ σου.Ξεκινα απο το πισω καθισμα ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ! και το 'χερι' για το παραθυρο του συνοδηγου! Α,και ο,τι περισσεψει για χαρτομαντηλα τις νυχτες που θα το ονειρευεσαι (sky high mode on)
-
Δεν ειναι δικο μου.
Με κανεναν τροπο δεν γινεται να παιξει; -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δεν ειναι δικο μου.
Με κανεναν τροπο δεν γινεται να παιξει;Κανένα android δεν παίζει java, και μόνο τα πλέον σύγχρονα (εννοώντας version android, όχι hardware) παίζουν κανονικά flash. Οπότε λογικά ναι, αναμενόμενο (εξαρτάται και τι έχεις βέβαια)...
Περι συσκευών Android...