-
Γαμω το sole μου! Το είχα να φορτίζει,ακούω να χτυπαει κληση τραβάει ένα γερό κολλημα και πέφτει μονο του σε restart! Kαι τώρα έχει μπει (πάλι μονο του) σε boot loop!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θα γελασουμε πολυ σε λιγους μηνες με το rant για την δερματινη στο πισω μερος.
αυτο ακριβως ηταν και η δικη μου σκεψη!
Γενικά το faux leather το ειδα ποιο πολυ ως τρολλια της Sammy. Σαν να λεει στους φαν του αλουμινιου πως θα βαλει οτιδηποτε αλλο υλικο εκτος απο αλουμινιο.
Kαλα τους κανει αλλα ξεχασε κατι πολυ βασικο:
Θερμοτητα- θερμοτητα- θερμοτητα!!!Oταν ο μεσος χρηστης τρεχει στο νοτελι του 2μισηχιλιαδες εφαρμογες (γιατι με 3 γιγα ραμ σιγα μην κλεινει καμια) να δω ΠΟΤΕ τα 3μιση εκατομμυρια βαθμοι Κελβιν του πισω μερους θα απαχθουν [spoiler:1yldqbtf](bonus for literature excellence )[/spoiler:1yldqbtf] στο περιβαλλον ετσι που το χουχουλιασαν το ερμο.
Θα δεις σκηνικα:
Μυρωδια καμμενου δερματος στο γραφειο-μαυρα αυτια στο δρομο-ατομα να βαζουν στο αυτι την ταμπακερα ή το πορτοφολι τους. -
It does priests...και όσο το βλέπω τόσο το χωνεύω. Μάλλον βρήκαμε αντικαταστάτη του γερόS3.
-
Στο παρατσάκ δεν πούλησα πριν λίγο το iPhone 5 που το θέλει ΑΜΕΣΑ ένας φίλος μου. Θα αγόραζα το Samsung Galaxy S4 black mist. Πήγα και το είδα ξανά αλλά κώλωσα. Θα μείνω με το μήλο ακόμη λοιπόν.
Τις τελευταίες μέρες με είχε δελεάσει η πληθωρική οθόνη του S4 ομολογώ, μιας και το χάζεψα από κάτι φίλους. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
It does priests...και όσο το βλέπω τόσο το χωνεύω. Μάλλον βρήκαμε αντικαταστάτη του γερόS3.
να το παρεις, απλα να ξερεις οτι τα μισα απο αυτα που δειχνει στο βιντεο δεν θα τα κανεις ποτε
(επειδη ειναι χαζά) -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Στο παρατσάκ δεν πούλησα πριν λίγο το iPhone 5 που το θέλει ΑΜΕΣΑ ένας φίλος μου. Θα αγόραζα το Samsung Galaxy S4 black mist. Πήγα και το είδα ξανά αλλά κώλωσα. Θα μείνω με το μήλο ακόμη λοιπόν.
Τις τελευταίες μέρες με είχε δελεάσει η πληθωρική οθόνη του S4 ομολογώ, μιας και το χάζεψα από κάτι φίλους.καλύτερα να μεινεις στο iphone! Απλό τηλέφωνο, κατάλληλο για την προχωρημενη ηλικία σου
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να το παρεις, απλα να ξερεις οτι τα μισα απο αυτα που δειχνει στο βιντεο δεν θα τα κανεις ποτε
(επειδη ειναι χαζά)Είμαι σίγουρος αλλά πάω συνειδητοποιημένα. Τουλάχιστον από το επόμενο πιο ενδιαφέρον (Ζ1) αυτό έχει 5 δυνατότητες παραπάνω και δεν μιλάω για τις παπαρίτσες που κάνει με το s-pen. Μιλάω για άλλα απλά που όσοι έχουν Samsung τα τελευταία χρόνια τα θεωρούν αυτονόητα. Πχ customization στις συντομεύσεις της notification bar.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
(επειδη ειναι χαζά)Είμαι σίγουρος αλλά πάω συνειδητοποιημένα. Τουλάχιστον από το επόμενο πιο ενδιαφέρον (Ζ1) αυτό έχει 5 δυνατότητες παραπάνω και δεν μιλάω για τις παπαρίτσες που κάνει με το s-pen. Μιλάω για άλλα απλά που όσοι έχουν Samsung τα τελευταία χρόνια τα θεωρούν αυτονόητα. Πχ customization στις συντομεύσεις της notification bar.
Μια οποιαδήποτε custom ROM από XDA κάνει 5 χ priests που κάνει μια stock ROM
(π.χ. PIE, Halo κλπ)
-
Δεν αντιλέγω. Αλλά με χουν βολέψει αρκετά οι stock της Samsung τα τελευταία 2 χρόνια και δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να αλλάξω.
-
υπαρχουν εκει εξω roms με το Stock look της samsung δεν εχεις δικαιολογια
-
Και μόνο που μπήκα στη διαδικασία να βάλω μεταγενέστερη stock rom πολύ είναι. Μέχρι εκεί έχω αποφασίσει να φτάνει η ενασχόλησή μου με το άθλημα.
-
Αυτό που μου αρέσει με τους ρουτερίστες, είναι που θεωρείτε δεδομένο ότι ο καθένας έχει τις γνώσεις, το χρόνο και την όρεξη να σκαλίζει το κινητό του και να αλλάζει ρομ σαν τα πουκάμισα.
Το 90% και λίγο λέω δεν πρόκειται ποτέ να ασχολειθεί με κάτι άλλο εκτός του στοκ, οπότε το τι έχει μέσα από τι μάνα του το κινητό είναι πολύ σημαντικός παράγοντας αγοράς για τους πολλούς, παρότι δεν έχει καμία αξία για εσάς.
Επίσης υπάρχει και ένα ποσοστό που του αρέσει (ανήκουστο) ή έχει συνηθίσει αν θέλετε τον touchwiz, το sence κ.ο.κ. -
Νταξ αν μπορεις να κανεις τους παππαδες του S4 με ενα 'πειραγμενο' S3 και 200 ευρω περισσευμα στην τσεπη,αρχιζεις να το ξανασκεφτεσαι πιστευω (προσωπικα δεν εχω πειραξει τιποτα εκτος απο εναν Launcher στο nexus,αλλα στο μελλον σιγουρα θα αφιερωσω λιγο χρονο να ασχοληθω)
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Δεν ξανασκέφτεσαι τίποτα. Καλώς ή κακώς έτσι όπως είναι τα κινητά πλέον έχουν ημερομηνία λήξεως. Ή για να το πω απλά μόλις πιάσεις το επόμενο, όσο και συγκρατημένος να είσαι, το δικό σου σου φαίνεται αρχαίο. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα.
-
Μαζι σου,αλλα ειναι τα λεφτα στη μεση κ ειναι σημαντικος παραγοντας μια 600αρα καθε χρονο για τους περισσοτερους.
-
Android κ να μην το πηραξεις λίγο, πφφφ το αλατοπιπερο ειναι! Τη να λέμε τωρα!
Στις παλιές συσκευές που χωλεναν απο άποψη hardware βοηθούσε αρκέτα μια νέα Ρομ, στις νέες συσκευές τέτοιο θέμα δεν υπαρχει, είναι όλες πλέων αρκετά γρήγορες!
Βέβαια αν συνηθησεις σε κάποια εξτρα γκιμικς δε τη παλευεις με στοκ ρομς μετα!
Πρωσοπικα καθέ νέα συσκευή μένει μαμα καμια βδομάδα να ενημερωθω λεπτομερώς για ρικοβερι κλπ κ μετα περνάει μια περίοδο δοκίμων διαφόρων Ρομ μέχρι να βρω πια με καλύπτει πλήρως!
Το Ν4 πχ έτσι όπως είναι τώρα είναι τέλειο για μενα κ αλλαζει μόνο για κάποια σοβαρή αλλαγή (πχ βελτίωση του halo), βέβαια φοράει 2 θέματα άλλο κερνελ αλλη Ρομ συν μερικά tweaks ακόμα (βελτίωση του setup της οθόνης)
Sent from my N4 Paranoid 3.99 nightly, HellsCore B36 to your eye's!!
-
Μονο οι γκατζετακηδες ενδιαφερονται για πειραγματα. Ολοι οι αλλοι θελουν ενα τηλ να μιλανε και να μπαινουν ιντερνετ ευκολα κι απλα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Μια χαρα αγορα, απλά το Ν4 θελει όπως κ δοιποτε custom kernel (δοκίμασα αρκετα κ για οποιν ψάχνεται παρα πολυ καλο ειναι το hells-Core b36 ενος γερμανου http://www.android-hilfe.de/custom-kern ... 013-a.html το οποιο δουλεύει out of the box τελεια, μονο το setup της οθονης βαζετε σε PA Halfbreed κ τελος)Απο rom Paranoidrom κ τελος, οτι ποιο καλύτερο υπάρχει, ιδιαίτερα τωρα που ξανα περάσανε το Theme chooser δε συγκρινεται με τιποτα:
δωστε λιγο χρονο κ κάντε τις αλλαγες που ειπα κ θα με θυμηθείτε 100%
έχω Cataclysm ROM με hells-core-b36 η ρυθμίσει για το το setup της οθόνης αυτη (Halfbreed) είναι μόνο στην PA ?
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μαζι σου,αλλα ειναι τα λεφτα στη μεση κ ειναι σημαντικος παραγοντας μια 600αρα καθε χρονο για τους περισσοτερους.Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Δεν έχω δώσει ποτέ 600€ για τηλέφωνο, ούτε καν όταν πήρα το μπουρδέλο το iphone. Και έχω πάντα ότι καλύτερο κυκλοφορεί.
-
Το s3 ξεκιναει πια 320 αρχικη,αρα θα το δωσεις στα 200 λογικα,για note 3 π.χ θα θες ακομα μια 450αρα μεσα στο νερο.Οκ δεν ειναι 600,αλλα παραμενουν πολλα.Εκτος κ αν εχεις επιδοτηση μαμουθ,αλλα και παλι θα το παρεις 100 ευρω ακριβοτερο σε σχεση μ ενα σκρουτζομαγαζο.
Περι συσκευών Android...