Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μμμ ναι...πάλι έκαψε αρκετά όμως αν σκεφτείς ότι σε 1μιση μέρα με 2.30 ώρες χρήση έφτασε στο 43%
Εγώ με 3.30 ώρες οθόνη ( κανά τέταρτο παιχνίδι και τα υπόλοιπα tapatalk,fb) και 15 λεπτά ομιλία έβγαλε 5.5 μέρες!!
Σίγουρα δε σου τραβάει καμιά εφαρμογή?
Αυτό που λες εδώ, μπορείς να το εξηγήσεις λίγο με δικά σου λόγια ?
Από όσα κινητά ξέρω, κανένα δεν μπορεί να βγάλει τέτοια αυτονομία, ακόμα και το G2, το Note3 ή το P780 με 2G δεν βγάζουν πάνω από 100-110 ώρες, δηλαδή 4 μερόνυχτα και κάτι ψιλά...
Ρε συ Ace εχεις παρατηρησει βελτιωση στη μπαταρια μετα το τελευταιο update?
Δεν εχω ασχοληθει και πολυ τις τελευταιες μερες αλλα αυτα στο screenshot ειναι με σχεδον 2 ωρες οθονη και κανα μισαωρο ομιλια.
Sent from my LG G3
Διαφορές δεν έχω προλάβει να δω, παρέλαβα το κινητό τη Δευτέρα από Procordia, με το που το άνοιξα πήρε την 10h, και όπως καταλαβαίνεις το έχω σκίσει τώρα 2 μέρες. Πάντως χθες από 100% στις 8πμ που φεύγω από το σπίτι, έφτασα στο 18% το βράδυ πριν το φορτίσω με >5h οθόνη, εκ των οποίων 2 ώρες ήταν Epic και όπως και με το G2, τα πάντα όλα ανοιχτά (μέχρι LTE και NFC).
Πολύ πιθανό πάντως από που λες και παρατήρησες. Αυτό που σίγουρα έχει συμβεί είναι ότι το κινητό (δηλαδή το UI) είναι πολύ πιο snappy και με σαφώς λιγότερα stutters στην επιστροφή στη home screen. Είμαι 99.5% σίγουρος ότι το G3 θα ακολουθήσει τη πορεία του G2, δηλαδή μετά από 1-2 μικροupdates, θα είναι νεράκι και θα κρατάει άνετα πάνω από 2 full μέρες με τα πάντα όλα ανοιχτά και σοβαρή χρήση (3-4 ώρες) οθόνης.