-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
... Μήπως αν δεν βιάζεσαι να περιμένεις λιγάκι μπας και πας για diesel;;>... το Scout δεν νομίζω ότι είναι για μένα! ...Θα το ήθελα, αλλά κινούμαι σχετικά συχνά και στην Θεσσαλονίκη, συνεπώς...
-
Εννοώ ότι μοιάζει όλο και πιο πιθανό να τα επιτρέψουν σε Αθήνα-Θεσ/κη.
-
To ταβάνι σου σε λεφτά δεν μας έχεις πει ποιο είναι.
-
@__onyx !__: Μακάρι!!!
@__harisnikolop__: Δεν θα ήθελα να ξεφύγω πολύ από τα 25 χιλιάρικα.
-
Για το ντίζελ κρατώ μικρό καλάθι... ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια ακούω για δήθεν απελευθέρωση. Scout κλπ είναι άχρηστα αν δεν πηγαίνεις στα λαγκάδια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για το ντίζελ κρατώ μικρό καλάθι... ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια ακούω για δήθεν απελευθέρωση. Scout κλπ είναι άχρηστα αν δεν πηγαίνεις στα λαγκάδια.Ε καλά δεν είναι και Wrangler. Για τους famous greek pigadoroads είναι ιδανικό.
-
Για μενα εχεις πολλες επιλογες.καταρχας ξεχνας το jetta.Με τα ιδια λεφτα παιρνεις το passat με τα 122 αλογα και εισαι αχοντας.Υπαρχει βεβαια και το Leon το οποιο γαι μενα ειναι καλη επιλογη για τα λεφτα του.Η C5 καλη επιλογη φυσικα.Επειτα πας σε avensis με τα ιδια λεφτα με το passat αλλα εκει υπερεχεις σε αξιοπιστια κινητηρα που δε βγαζει καθλου προβληματα + οτι εχει φθηνο service σε σχεση με τη VW η οποια αν πας θα σε σκισει κανονικα.Επειτα δε ξεχνας insignia το οποιο ειναι τεραστιων διαστασεων αμαξι με τρομερους χωρους και με 24 χιλιαρικα παιρνεις τον 1.6 με τα 160 και εισαι super.Αναλυτικα σου γραφω απο κατω τιμες εκδοσεις και εκπομπες ρυπων για καθε αμαξι ξεχωριστα συμφωνα παντα με τα λεφτα που θες να δωσεις.
Έκδοση Τιμή (ευρώ) Ισχύς (PS) Eπιτάχυνση 0-100km/h (sec) Μέση κατανάλωση (lt/100km) Εκπομπές CO2 (gr/km) Βάρος (kg)
PASSAT:1.4 TSI Comfortline DSG7 25.510 € 122 10,5 6,4 152 1.410
AVENSIS:1.6 Elegant & Navi 22.930 € 132 10,4 6,5 152 1.365
OCTAVIA:1.8 TSI Ambiente DSG7 23.990 € 160 7,8 6,6 155 1.325
LEON:1.8 TSI Style DSG 23.400 € 160 7,8 6,6 153 1.355
C5:1.6 THP Ambiance 23.850 € 155 8,6 7,1 167 1.470
INSIGNIA:1.6 T Edition 24.510 € 180 8,9 7,7 181 1.495Υ.Γ:Οι εκδοσεις που σου εβαλα ειναι για μενα οι ιδανικες στο καθε μοντελο.Τωρα απο κει και περα μπορεις να δεις τι σου ταιριαζει εσενα.Αλλα γαι μενα ο κινητηρας των 122 απο τη vw δεν υπαρχει.Απλα τα σπαει.Αν το δοκιμασεις απλα δε θα θες να αλλαξεις αμαξι.Για ανεση φυσικα η C5 h insignia.H επιλογη φυσικα ειναι δικη σου.Καλo ξεκαθαρισμα.
-
Το insignia έχει παλιό κινητήρα απάνω και λένε πως καίει μπόλικα.Για μένα με 25κ αγοράζεις Octavia 1.8Τ και full extra.Αλλά δες όλη τη γκάμα που υπάρχει.Απο mondeo μέχρι και insignia.Όλα έχουν τα καλα τους και τα κακά τους.Π.χ. Τον πατέρα μου δεν τον νοιάζει η ταχύτητα και τόσο για αυτόν τον λόγο αργότερα θα δει για mondeo επειδή θέλει άνεση και εξοπλισμό και επειδή κινείται κυρίως στη πόλη.Τελοσπαντων 25 χιλιαρικα είναι λεφτά δεν είναι παίξε γέλασε.Αυτά.Ότι επιλεξεις καλοταξιδο να ναι και απροβληματιστο!
-
++scout 1.8TSi
+octavia sw 1.8TSi -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το insignia έχει παλιό κινητήρα απάνω και λένε πως καίει μπόλικα.Για μένα με 25κ αγοράζεις Octavia 1.8Τ και full extra.Αλλά δες όλη τη γκάμα που υπάρχει.Απο mondeo μέχρι και insignia.Όλα έχουν τα καλα τους και τα κακά τους.Π.χ. Τον πατέρα μου δεν τον νοιάζει η ταχύτητα και τόσο για αυτόν τον λόγο αργότερα θα δει για mondeo επειδή θέλει άνεση και εξοπλισμό και επειδή κινείται κυρίως στη πόλη.Τελοσπαντων 25 χιλιαρικα είναι λεφτά δεν είναι παίξε γέλασε.Αυτά.Ότι επιλεξεις καλοταξιδο να ναι και απροβληματιστο!To insignia εχει το καινουριο κινητηρα απ το astra τον εβαλαν και στο insignia.Τωρα βεβαια αν δε το θες αλλο αυτο αλλα να τα λεμε ολα οπως ειναι οχι οπως νομιζουμε οτι ειναι.
-
Ο χρήστης Legolas24 έγραψε:
Για μενα εχεις πολλες επιλογες.καταρχας ξεχνας το jetta.Με τα ιδια λεφτα παιρνεις το passat με τα 122 αλογα και εισαι αχοντας.Υπαρχει βεβαια και το Leon το οποιο γαι μενα ειναι καλη επιλογη για τα λεφτα του.Η C5 καλη επιλογη φυσικα.Επειτα πας σε avensis με τα ιδια λεφτα με το passat αλλα εκει υπερεχεις σε αξιοπιστια κινητηρα που δε βγαζει καθλου προβληματα + οτι εχει φθηνο service σε σχεση με τη VW η οποια αν πας θα σε σκισει κανονικα.Επειτα δε ξεχνας insignia το οποιο ειναι τεραστιων διαστασεων αμαξι με τρομερους χωρους και με 24 χιλιαρικα παιρνεις τον 1.6 με τα 160 και εισαι super.Αναλυτικα σου γραφω απο κατω τιμες εκδοσεις και εκπομπες ρυπων για καθε αμαξι ξεχωριστα συμφωνα παντα με τα λεφτα που θες να δωσεις.Έκδοση Τιμή (ευρώ) Ισχύς (PS) Eπιτάχυνση 0-100km/h (sec) Μέση κατανάλωση (lt/100km) Εκπομπές CO2 (gr/km) Βάρος (kg)
PASSAT:1.4 TSI Comfortline DSG7 25.510 € 122 10,5 6,4 152 1.410
AVENSIS:1.6 Elegant & Navi 22.930 € 132 10,4 6,5 152 1.365
OCTAVIA:1.8 TSI Ambiente DSG7 23.990 € 160 7,8 6,6 155 1.325
LEON:1.8 TSI Style DSG 23.400 € 160 7,8 6,6 153 1.355
C5:1.6 THP Ambiance 23.850 € 155 8,6 7,1 167 1.470
INSIGNIA:1.6 T Edition 24.510 € 180 8,9 7,7 181 1.495Υ.Γ:Οι εκδοσεις που σου εβαλα ειναι για μενα οι ιδανικες στο καθε μοντελο.Τωρα απο κει και περα μπορεις να δεις τι σου ταιριαζει εσενα.Αλλα γαι μενα ο κινητηρας των 122 απο τη vw δεν υπαρχει.Απλα τα σπαει.Αν το δοκιμασεις απλα δε θα θες να αλλαξεις αμαξι.Για ανεση φυσικα η C5 h insignia.H επιλογη φυσικα ειναι δικη σου.Καλo ξεκαθαρισμα.
Πρωτον δε νομιζω οτι σε αυτη τη κατηγορια-κιλα ειναι πολυ σοφο να πας σε ατμοσφαιρικο μοτερ..
Δευτερον σχετικα με τον tsi 122 εισαι τουλαχιστον υπερβολικος οταν τα τουρμπο μοτερ των c5-insignia ειναι πολυ καλυτερα ιδιως γι αυτην την κατηγορια κιολας..
Τριτον δεν ειναι και πολυ φτηνο το aftersales της toyota.Εγω αυτο που θελω να τονισω διαβαζοντας αυτη τη κουβεντα απο την αρχη της ειναι οτι ο φιλος μας που ψαχνει για το νεο του αυτοκινητο μη νομιζει οτι θα πληρωνει λιγοτερα σε οποια μαρκα κι αν παει αν εξακολουθει να συντηρει το αυτοκινητο σε κεντρικη αντιπροσωπια μετα τη ληξη της εγγυησης..
test drive την υδροπνευματικη c5 thp και το octavia tsi τα εχεις κανει? πραγματικα μεσα στη κουβεντα το εχασα αν τα οδηγησες.. Αν τα οδηγησεις πιστευω θα καταλαβεις αμεσα το πιο προτιμας... -
Συμφωνώ απόλυτα με τον Νονό..
Πάντως , όπως και εγώ , όπως και ο φίλος που άνοιξε το παρον τόπικ , όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα , είμαστε πολύ μπερδεμένοι όσον αφορά το επόμενο μας αυτ/το.
Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό , ίσως ότι δεν παίζει πολύ χρήμα , οπότε το σκέφτεσαι 5 φορές πριν διαλέξεις , ίσως με τέτοια πλημμύρα πληροφοριών μέσω ιντερνετ (στις μέρες μας ) , διαφημίσεων , προσφορών κάνουν τον υποψήφιο αγοραστή να μπερδεύεται ακόμα πιο πολύ.. -
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
@__REALZEUS__: Για την πετρελαιοκίνηση: Μακάρι να επιτραπεί και στην Θεσσαλονίκη! Εδώ είμαστε και θα δούμε. Για την ώρα, δεν έχουμε παρά να ... ελπίζουμε!
@__Legolas24__: Αρκετά ενδιαφέρουσα ανάλυση και σε ευχαριστώ. Αλλά για κάποιες από τις τιμές έχω την αίσθηση ότι έχουν αλλάξει. Θα το τσεκάρω.
@__Mad_Max_Geo__: Σε ευχαριστώ για την ευχή! Όπως το είπες:
... Τελοσπαντων 25 χιλιαρικα είναι λεφτά δεν είναι παίξε γέλασε. ...
@__johnkyr__: Δεν με βλέπω για s/w.
@__nonos__: Συμφωνώ σε αρκετά από αυτά που είπες! Διαφωνώ (σε όσο μπορώ να γνωρίζω) στο ότι όλα τα συνεργεία αντιπροσωπειών είναι το ίδιο φαρμακεία! Για παράδειγμα, γνωρίζω ότι το (τυπικό) σέρβις (λάδια κλπ) στη Mazda βγαίνει πολύ φθηνότερο από ότι το δικό μου. Μπορεί να κάνω και λάθος. Μπορεί να πρέπει να το πηγαίνω από νωρίτερα (χρόνια+χιλιόμετρα) σε άλλα συνεργεία (εκτός αντιπροσωπείας). Από την άλλη, μπορεί ακριβώς επειδή την πλειονότητα των σέρβις την έκανα σε συνεργεία αντιπροσωπείας, για το λόγο αυτό να είναι το Xantia του 1998 με τα 264000 χιλιόμετρα σε εξαιρετική κατάσταση. Ειλικρινά δεν ξέρω, προβληματίζομαι όμως. Test-drive θα κάνω αυτήν την εβδομάδα (τώρα που ... υπάρχουν και καύσιμα!). Είμαι σίγουρος ότι το C5 θα με κερδίσει στην ποιότητα κύλισης. Από την άλλη, 'τα παίρνω' με το ότι ένα τόσο μακρύ και μεγάλο αυτοκίνητο έχει τόσο μικρότερο χώρο αποσκευών από το Octavia, πώς να το κάνουμε! Ωραίο το τεράστιο καπώ, αλλά ... μάλλον άχρηστο!
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα με τον Νονό..Πάντως , όπως και εγώ , όπως και ο φίλος που άνοιξε το παρον τόπικ , όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα , είμαστε πολύ μπερδεμένοι όσον αφορά το επόμενο μας αυτ/το.
Δεν ξέρω τι φταίει για αυτό , ίσως ότι δεν παίζει πολύ χρήμα , οπότε το σκέφτεσαι 5 φορές πριν διαλέξεις , ίσως με τέτοια πλημμύρα πληροφοριών μέσω ιντερνετ (στις μέρες μας ) , διαφημίσεων , προσφορών κάνουν τον υποψήφιο αγοραστή να μπερδεύεται ακόμα πιο πολύ..Θα συμφωνήσω κι εγώ! Θέλει πολύ ψάξιμο, μέχρι κάποιο αυτοκίνητο να σου κάνει κλικ ή μέχρι να 'πρέπει' να πάρεις αυτοκίνητο!
-
Να σου αλλαξω γνωμη δε μπορω αλλα η κατασταση ειναι οπως την περιγραφω.. Καινουργιο αμαξι και παραμονη και μετα την εγγυηση στην αντιπροσωπια σημαινει τα σκαω χοντρα χωρις ιδιαιτερο λογο..Ειτε ειναι citroen ειτε toyota ειτε vw..Αν φροντιζεις το αυτοκινητο σου, οπως φαινεται ξεκαθαρα οτι κανεις με την ξανθουλα, τοτε το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα καλο εξωτερικο συνεργειο και η δουλεια γινεται..Η φροντιδα ειτε σε αντιπροσωπεια ειτε σε εξουσιοδοτημενο εκτος αυτων γινεται μια χαρα..Ενδεικτικα κοστος μεγαλου service (ιμαντες κτλπ) σε γνωστο με c4 1.4..600+ στην κεντρικη αντιπροσωπεια της πατρας..350 εξω σε εξουσιοδοτημενο..
Φυσικα ειναι αποψη μου και διαπιστωση ομως εμενα και της οικογενειας που κατεχει 3 citroen αυτη τη στιγμη ,8 στο συνολο απο το '77 και ολες μεταχειρισμενες μετα το '84..Ασχετο αλλα..
Ιδιως η mazda μαλιστα θεωρειται ως μια απο τις πιο ακριβες εταιριες σε θεματα ανταλλακτικων.. Δεν ειναι τυχαιο οτι μελη απο το mx5club προμηθευονται σε καθε ευκαιρια τα ανταλλακτικα που χρειαζονται απο το εξωτερικο.. -
@__REALZEUS__: Για την πετρελαιοκίνηση: Μακάρι να επιτραπεί και στην Θεσσαλονίκη! Εδώ είμαστε και θα δούμε. Για την ώρα, δεν έχουμε παρά να ... ελπίζουμε!
Δες εδω http://www.gocar.gr/news/feed/3405,Diesel_se_A8hna_kai_8essalonikh.html
@__Legolas24__: Αρκετά ενδιαφέρουσα ανάλυση και σε ευχαριστώ. Αλλά για κάποιες από τις τιμές έχω την αίσθηση ότι έχουν αλλάξει. Θα το τσεκάρω.
Ναι οι τιμες ειναι μειωμενες λογο του παλιου φ.π.α.Τωρα λογικα θα ειναι ολες λιγο πιο πανω.Οσο αργεις ομως θα ανεβει κι αλλο το φ.π.α και θα ανεβουν κι αλλο.Γι αυτο μην αργεις.Περσι το golf 1.4 122 εκανε 21.500 τωρα κανει 23.500.Το λεω γιατι θα το κλεινε ο φιλος μου αλλα τελικα δεν το πηρε και τωρα θα το παρει με τις νεες τιμες.Ετσι ειναι αυτα.
Πρωτον δε νομιζω οτι σε αυτη τη κατηγορια-κιλα ειναι πολυ σοφο να πας σε ατμοσφαιρικο μοτερ..
Δευτερον σχετικα με τον tsi 122 εισαι τουλαχιστον υπερβολικος οταν τα τουρμπο μοτερ των c5-insignia ειναι πολυ καλυτερα ιδιως γι αυτην την κατηγορια κιολας..
Τριτον δεν ειναι και πολυ φτηνο το aftersales της toyota.Το ατμοσφαιρικο μοτερ δεν ειναι τοσο χαλια οσο νομιζεις.Μπορει να μην εχει πολλες επιδοσεις αλλα ειναι αξιοπιστο καθως δε βγαζει ποτε προβλημα ουτε μηχανικο ουτε αλλο τιποτα.Δευτερον ο 1.4 122 TSI της VW ειναι στη πραγματικοτητα 136.Αν κανεις δυναμομετρηση θα το δεις.Αυτο το κανει η VW σε ολα της τα μοντελα γιατι στη Γερμανια φορολογουν τους ιππους και ετσι δηλωνει λιγοτερους απ οτι εχει στη πραγματικοτητα.Επισης δε χρειαζεται να αναφερω εχει ψηφιστει για 3 συνεχομενες χρονιες ο καλυτερος κινητηρας και επισης με ενα χιλιαρικο τουρμπαται και περνει απο 30 εως 60 αλογα.Γνωστος μου πηρε το GOLF '08 με τα 122 και το ανεβασε 205 μονο με προγραμμα και του κοστισε μονο 800 euro.Στους αλλους κινητηρες για πηγαινε να βαλεις προγραμμα και ρωτα ποσο θα κοστισει να δεις τι θα σου πουν.Δες κιολας για να μη λες τι λεει αυτος:
Εδω http://revotechnik.com/products/softwareProduct.aspx?pvID=1196 και εδω
http://revotechnik.com/products/softwareProduct.aspx?pvID=1073.
SKODA απο 160 παει 220.Αυτο μονο τιποτα αλλο.
Στο κινητηρα με τιποτε δεν ειναι καλυτερο το C5 και το insignia αυτο ειναι σιγουρο.Σε αλλα υπερεχουν αυτα τα αμαξια οπως σε ανεση,χωρητικοτητα πορτ-μπαγκαζ,ασφαλεια και τα λοιπα.Για τη ΤΟΥΟΤΑ αυτο που ξερω απο φιλο ειναι οτι τα service του με το ΑVENSIS τα κανει στην αντιπροσωπια και το περισσοτερο που εχει πληρωσει ειναι 250-300 euro.Αν πας στην VW και στην OPEL μετα θα καταλαβεις διαφορα.Και για να τεκμηριωσω και να ολοκληρωσω ο ιδιος φιλος εχει polo '01 μεταχειρισμενο δευτερο χερι ολα τα service στη VW και στο τελευταιο service πληρωσε 500 euro.Κοντεψε να παθει συγκοπη ο πατερας του.Στην OPEL παλι εγω που εχω OPEL ASTRA ρωτησα και μου ειπαν 85 euro για λαδια και 200 euro για μεγαλο service το οποιο σιγουρα θα ειναι πιο μεγαλο ποσο γιατι θα σου αλλαξουν κατι μονοι τους που δε χρειαζεται αλλαγη για να σου το φουσκωσουν το λογαριασμο οποτε να υπολογιζεις κανα 300 για μεγαλο service.Υ.Γ:Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα δε λεω ψεματα οποιος θελει ρωταει και μαθαινει.Και για να επιλεξει ο φιλος μας τα ειπα ολα αυτα συνηδειτα.Εν κατακλιδι γαι μενα αν θες ανεση C5 η insignia.Αν θες επιδοσεις με κλειστα ματια vw group με TSI κινητηρα.
-
Ο χρήστης Legolas24 έγραψε:
Τριτον δεν ειναι και πολυ φτηνο το aftersales της toyota.Το ατμοσφαιρικο μοτερ δεν ειναι τοσο χαλια οσο νομιζεις.Μπορει να μην εχει πολλες επιδοσεις αλλα ειναι αξιοπιστο καθως δε βγαζει ποτε προβλημα ουτε μηχανικο ουτε αλλο τιποτα.Δευτερον ο 1.4 122 TSI της VW ειναι στη πραγματικοτητα 136.Αν κανεις δυναμομετρηση θα το δεις.Αυτο το κανει η VW σε ολα της τα μοντελα γιατι στη Γερμανια φορολογουν τους ιππους και ετσι δηλωνει λιγοτερους απ οτι εχει στη πραγματικοτητα.Επισης δε χρειαζεται να αναφερω εχει ψηφιστει για 3 συνεχομενες χρονιες ο καλυτερος κινητηρας και επισης με ενα χιλιαρικο τουρμπαται και περνει απο 30 εως 60 αλογα.Γνωστος μου πηρε το GOLF '08 με τα 122 και το ανεβασε 205 μονο με προγραμμα και του κοστισε μονο 800 euro.Στους αλλους κινητηρες για πηγαινε να βαλεις προγραμμα και ρωτα ποσο θα κοστισει να δεις τι θα σου πουν.Δες κιολας για να μη λες τι λεει αυτος:
Εδω http://revotechnik.com/products/softwareProduct.aspx?pvID=1196 και εδω
http://revotechnik.com/products/softwareProduct.aspx?pvID=1073.
SKODA απο 160 παει 220.Αυτο μονο τιποτα αλλο.
Στο κινητηρα με τιποτε δεν ειναι καλυτερο το C5 και το insignia αυτο ειναι σιγουρο.Σε αλλα υπερεχουν αυτα τα αμαξια οπως σε ανεση,χωρητικοτητα πορτ-μπαγκαζ,ασφαλεια και τα λοιπα.Για τη ΤΟΥΟΤΑ αυτο που ξερω απο φιλο ειναι οτι τα service του με το ΑVENSIS τα κανει στην αντιπροσωπια και το περισσοτερο που εχει πληρωσει ειναι 250-300 euro.Αν πας στην VW και στην OPEL μετα θα καταλαβεις διαφορα.Και για να τεκμηριωσω και να ολοκληρωσω ο ιδιος φιλος εχει polo '01 μεταχειρισμενο δευτερο χερι ολα τα service στη VW και στο τελευταιο service πληρωσε 500 euro.Κοντεψε να παθει συγκοπη ο πατερας του.Στην OPEL παλι εγω που εχω OPEL ASTRA ρωτησα και μου ειπαν 85 euro για λαδια και 200 euro για μεγαλο service το οποιο σιγουρα θα ειναι πιο μεγαλο ποσο γιατι θα σου αλλαξουν κατι μονοι τους που δε χρειαζεται αλλαγη για να σου το φουσκωσουν το λογαριασμο οποτε να υπολογιζεις κανα 300 για μεγαλο service.Υ.Γ:Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα δε λεω ψεματα οποιος θελει ρωταει και μαθαινει.Και για να επιλεξει ο φιλος μας τα ειπα ολα αυτα συνηδειτα.Εν κατακλιδι γαι μενα αν θες ανεση C5 η insignia.Αν θες επιδοσεις με κλειστα ματια vw group με TSI κινητηρα.
Πρωτον ποσο χρονων εισαι?
Δευτερον το παραμυθι με τα αλογα-γκανιαν των φαου βε εχει ξεπεραστει εδω και καιρο.Δεν ακουω και δε δεχομαι τιποτα πανω σε αυτο.- Οι ιδιες διαπιστωσεις εχουν γινει κατα καιρους σε αυτοκινητα του fiat group και του psa group στην τελικη.
Τριτον ολα τα τουρμπο με ενα απλο προγραμμα και με χαμηλο κοστος πανε οσα αλογα θες..Το θεμα ειναι ποσο θα αντεξει..κανε μια βολτα απο psclub να δεις διαφορα επισης κανιβαλακια 207 thp..Και γενικα αυτη τη λογικη με αλογα στραγαλια που τα παιρνεις λες και δε θα καψεις παραπανω ή δεν εχεις παραπανω πιθανοτητες να δεις τα πιστονια σου σα σιγμα τελικο δε τη συμμεριζομαι...
Τεταρτον ατμοσφαιρικο μοτερ εστω και 140 αλογα σε 1500 κιλα καροτσα ειναι κουραση ορισμενες φορες και κατεβασματα και σιγουρα περισσοτερη καταναλωση σε ενα ταξιδι..Αρκει να δεις τι λενε ανθρωποι που περασαν απο 2λιτρη (145 αλογα) νεα c5 ,σε thp νεα c5 (155 αλογα) Σε αυτα τα κιλα θες ροπη και καλυτερο αρπαγμα αλλα και ρεπριζ..
Για την αξιοπιστια πιθανον σε βαθος χρονου η ατμοσφαιρα να εχει πλεονεκτημα..Πεμπτον το 200e μεγαλο service ευτυχως που ουτε εσυ το πιστευεις..
Εκτον ο thp και ο τουρμπο του insignia ειναι καλυτεροι κινητηρες και λογω των παραπανω 200κ.κ και λογω της αυξημενης τους ροπης..
-
Μη μου λες τωρα ρε Χρηστο οτι ειναι καλυτεροι κινητηρες απο το Tsi γιατι θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Μη μου λες τωρα ρε Χρηστο οτι ειναι καλυτεροι κινητηρες απο το Tsi γιατι θα τρελαθουμε τελειως δηλαδη.Μιλαω για tsi 122..
Επισης για ευνοητους λογους θα προτιμουσα εναν 1.6 υπερτροφοδοτουμενο παρα εναν 1.4 υπερτροφοδοτουμενο με τα ιδια αλογα..Και αντιστοιχα εναν 1.8 απο εναν 1.6 παντα σε υπετροφοδοτηση..
Π.χ. προφανως προτιμω τον 1.8 tsi του vag απο τον thp.. -
Αυτο ειναι προτιμηση του καθενος.Αλλα πιστευω η φιλοσοφια των κινητηρως tsi ειναι καλυτερη απο τον thp και απο τον κινητηρα της opel.
Ερωτήσεις - προβληματισμοί για αγορά νέου αυτοκινήτου