-
Καλησπερίζω το φόρουμ,
το τελευταίο καιρό εχω ψιλοχαθεί απ τα φορουμικά, πάλευα ενάντια στην εντροπία (1002 αναποδιές) αλλα τελικά επιβίωσα.
Φέτος κλείνω 7 χρόνια με το Megane μου το οποίο έχει αρχισει να δειχνει την ηλικία του.
Έχω κάποια χρήματα στην άκρη, θα υπάρξει και μια βοηθεια απ τους δικούς μου, οπότε σκέπτομαι να το πουλήσω και να αγοράσω κάτι καινούριο.
The facts:
-Ψάχνω κάτι fun to drive και σχετικά οικονομικό.
-Θα προτιμήσω κάτι με αρκετά χρόνια εγγύηση.
-Θέλω να αποφύγω υπερβολικά εξεζητημένες λύσεις (του στυλ κάμπριο)
-Να ειναι ετοιμοπαράδοτο (δεν την ξαναπατάω με παραγγελία...)Μου έχει γυαλίσει στο μάτι το CR-Z της Honda...
Έχει κανείς εντυπώσεις απ το μοντέλο αυτό;
Εναλλακτικές προτάσεις;
-
Καλησπερίζω το φόρουμ,
το τελευταίο καιρό εχω ψιλοχαθεί απ τα φορουμικά, πάλευα ενάντια στην εντροπία (1002 αναποδιές) αλλα τελικά επιβίωσα.
Φέτος κλείνω 7 χρόνια με το Megane μου το οποίο έχει αρχισει να δειχνει την ηλικία του.
Έχω κάποια χρήματα στην άκρη, θα υπάρξει και μια βοηθεια απ τους δικούς μου, οπότε σκέπτομαι να το πουλήσω και να αγοράσω κάτι καινούριο.
The facts:
-Να ειναι ετοιμοπαράδοτο (δεν την ξαναπατάω με παραγγελία...)Μου έχει γυαλίσει στο μάτι το CR-Z της Honda...
Εναλλακτικές προτάσεις;
-
Καλησπερίζω το φόρουμ,
The facts:
Εναλλακτικές προτάσεις;
-
Renault θα ξανάπαιρνες ;
-
κανενα...
-
παρε το megane coupe, θα σου μεινουν και ρεστα...
τι αλλο, τι αλλο?
κρατα το megane που εχεις και παρε αυτοκινητο σε 2-3 χρονια που θα δειχνει ακομα περισσοτερο η ηλικια του...
αλλιως παρε καμια giulietta απλα θα πρεπει να φωσεις κατι παραπανω...
το κακο ειναι οτι με τα 23.000 ακριβως δεν παιρνεις κατι...Η θα πας στη κατηγορια των 20.000 η στα αλλα που αγγιζουν τα 25+.... -
Mito qv...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Mito qv...λεφτα να δωσει , οχι να πεταξει
-
Ναι θα ξανάπαιρνα, την αγαπώ τη μάρκα.
-
Ε, παρε τοτε παλι το μεγκαν! Αν σε βολευει το 3θυρο και πανεμορφο ειναι και πιο κατω απο τα 23 βγαινει, οποτε η τα βαζεις στην ακρη ή το φορτωνεις εξτρα!
-
Στην θέση σου θα έπερνα κι εγώ ένα Renault Megane Coupe 1.4TCE στην πλούσια έκδοσή του σε άσπρο
Και πανέμορφο εμφανισιακά και υπέροχο οδηγικά. -
Aφού θα ξαναπήγαινες στη φίρμα Megane Coupe 1.4 TCE Dynamic! Θεωρώ πως είναι δελεαστικότατο εμφανισιακά έναντι του CR-Z!
17.900+χρώμα-πινακίδες μετρητοίς και σου μένουν κ ένα κάρο λεφτά! Εκτός και αν βγαίνει ακόμη χαμηλότερα με τις νέες προσφορές!
Βάζεις και την επέκταση εγγύησης με άλλα 450 euro και έχεις εγγύηση για 5 χρόνια!
-
Βασικά με τις νέες προσφορές το Megane Coupe 1.4 TCE Dynamic αν κρίνω από τις τιμές που έδωσε ο Govus στο Renault Forum παίζει να βγαίνει 18.000 με το κλειδί στο χέρι πλέον!
-
To CRZ είναι χειρότερο από κάμπριο σε χώρους.Οι πίσω θέσεις είναι για παιδιά και μόνο.Επίσης τα 23Κ που ζητά η Χόντα μόνο ως ανέκδοτο το βλέπω.
-
Aφαιρεθηκαν τα offtopic [mod]
-
To Scirocco το αποκλείεις;
-
-
Το ειδα απο κοντά το CR-Z σήμερα... Ειναι απίστευτο (εμφανισιακά τουλάχιστον, μέσα & έξω).
Αύριο κανόνισα για τεστ ντραιβ (αυτό με τα ειδικά ραντεβού για τεστ ντραιβ δε το κατάλαβα ποτέ... λες και θα το πάρω για ταξίδι στην Ευρώπη το αμάξι τους!)
Κανόνισα επίσης TD για το DS3 που μου αρέσει πολύ και έχει και δυνατότητα 5ετους εγγύησης με 395 ευρώ επιπλέον.
Πλέον λόγω της προσφοράς της Ρενώ και το Clio RS μου γυαλίζει που πέφτει στα λεφτά του CR-Z και ειναι φυσικά... Clio RS (θρησκεία!).
Για να δούμε... τελικά μπορεί να μείνω στη Ρενώ!
-
Πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα το Χόντα είναι υβρίδιο. Έχεις κανένα συγκεκριμένο λόγο ή κόλλημα που θέλεις κάτι τέτοιο?
-
Όχι. Αν δηλαδή κυκλοφορούσε το CR-Z και με κανονικό θερμικό κινητήρα με μεγαλύτερη ιπποδύναμη, θα το προτιμούσα.
Απλά έχω ακούσει τα καλύτερα για την οδική του συμπεριφορά και μου αρέσει πολύ μέσα-έξω. Έχει επίσης υπερπλήρες επίπεδο εξοπλισμού.
Αγορά καινούριου με μαξ. οριο τα 23.000