Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ !!!
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ !!!
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 24
    • 25
    • 5 / 25
    Αντίλογος
    72
    492
    3610
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • R
      red_monster Banned last edited by

Ο χρήστης egobrain έγραψε:
      @qsis
      α εγω θελω να διαφωνησουμε .
      Τεσπα, εκτος απο λογια αυτα τα πραγματα θελουν πραξεις. Γιατι ατακες τις σελιδας αυτης ειναι ΤΟΣΟ ιδιες.

@red

Σου 'πε δεν βρισκει το γραπτο. Εσυ, μετα ;

του είπα θα ξαναπεράσω ...
      πάλι τίποτα...
      έπρεπε να του σπάσω τα μούτρα αλλα μετά σκέφτομαι οτι δεν θα παλρω πτυχίο ποτέ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R

και αν τελικα δε βαρεθει να πηγαινει θα του πει το βρηκα τελικα πηρες 3

Μου φαινονται ρητορικα γαμωτο

Δηλαδη, γραφω εγω για 7-8-9-10 ξερω γω και ο καθε καθηγητης θα μου πει εμενα οτι δεν περασα ;
        Γιατι καπου το χανω ρε παιδες ;

είσαι φοιτητής σε δημόσιο ίδρυμα?

• E
          egobrain last edited by

Οταν δεν υπαρχει το γραπτο, ο καθηγητης ποια αποδεικτικα εχει για να επαληθευει βαθμο οπουδηποτε ;
          Το γραπτο μας πρεπει να φυλασσεται και αποτελει αποδεικτικο εγγραφο.
          Τι θα πει δεν το βρισκω ; Ο προισταμενος του τμηματος τι αποψη εχει ;

Για την δευτερη ερωτηση, ναι.

• R

Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

οποιος γνωρίζει εργάζεται όποιος όχι διδάσκει...

αυτο ειδικα σε επαγγελματα σα το δικο σου ισχυει καργα, σε μας απλα δε θα εβρισκαν πουθενα αλλου σοβαρη δουλεια

μονο μερικοι οικονομολογοι δουλευουν και εξω, χεζονται στο χρημα και ειναι ακομπλεξαριστες ατομαρες

το πολυτεχνείο είναι γεμάτο μηχανικούς...
            κανένα τμήμα δεν μπορεί να εκπονήσει ούτε μια σωστή στατική μελέτη. ΚΑΝΕΝΑ...
            τις μελέτες τις κανουν εξωτερικοί μηχανικοί...

δεν έχουν ιδέα τι κάνει ένας μηχανικός πέρα από τα στενά όρια του οριοποιημένου γαλαξία τους...

• Q
              qsisvts last edited by

@ergo
              θα στο θεσω παρα πολυ απλα

απο οτι καταλαβα, εσυ εισαι/ησουν παραταξιακος

εισαι δλδ τυπος που μπουκαρει με το ετσι θελω στο μαθημα για να βγαλει λογο, εχεις τα τραπεζακια σου, τα δωματιακια σου, τους τοιχους σου , εισαι μια μορφη εξουσιας στη σχολη

οι υπολοιποι κοινοι θνητοι ειμαστε οι τυποι που αν αργησουμε στο μαθημα επειδη πηγαμε να κανουμε μια δηλωση θα μας πουν περασε εξω , αν παμε να τους ρωτησουμε κατι θα μας πουν δε μπορω τωρα (με υφος τι με ενοχλεις τσουτσεκα ) κτλ

φυσικα υπαρχουν και αυτοι που ειναι και καθηγητες και ανθρωποι, αλλα οπως καταλαβαινεις αυτο ειναι καθαρα θεμα τυχης
              ο αλλος μπορει να κουβαλαει ενα καρο συμπλεγματα (δε με παιζαν οι συμμαθητες μου, μου εγινε ο κωλος να να τελειωσω, με βιαζε ο θειος μου) και εμεις οι απλοι θνητοι δε μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο

οκ μπορουμε να μπουμε σε μια παραταξη, ομως υπαρχουν και αυτοι που δε θελουν βρε αδερφε να μπουν σε καμια παραταξη, χεστηκαν

αυτοι οι τυποι λοιπον θα παιρνουν το πουλο ειναι τοσο απλο

παρολα αυτα υπαρχουν και καθηγητες που ουτε απο τετοια καταλαβαινουν και τους πηδανε ολους
              τουλαχιστον σε αυτο ειναι δικαιοι

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • N
                nonos last edited by

Ο καθηγητης κοβει οταν εσυ κανεις οτι ακριβως πρεπει για να περασεις και δε περνας..Αυτο δε μπορει να συμβαινει και να φταις εσυ..Ξερεις τι ειναι να σε κοβει 3 φορες ενω εχεις γραψει πανω απο 5? Και οχι σε 1,2 μαθηματα και οχι ενας καθηγητης..

Θα διαβασω, θα γραψω και θα με κοψει (τωρα κυριολεκτικα) ;; No way.
                Το παραπανω το ακουω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Περιττο να σου πω ποσο το εχω βαρεθει.
                Δεν ξερω τι παιζει με τα θεωρητικα αλλα αμα το μαθημα ειναι εστω καπως συγκεκριμενο, ε δεν πιστευω οτι ο καθε καθηγητης θα αδικησει επειδη δεν του αρεσουν τα πρασινα παπουτσια σου.
                Εχεις ζητησει γραπτο σου ;
                Εχω ζητησει γραπτο και οπως πιστευω να διαβασες στο παρακατω κομματι της αρχικης δημοσιευσης γινοντα ισυνεχως τραγελαφικα σκηνικα..Σε μια πολυτεχνικη σχολη διαβαζεις μαθαινεις πας και γραφεις..Δε μπορει να κοβεσαι διαβασμενος 3 φορες ας πουμε..Και στουπογραφω οτι η πουστια παει συννεφο εδω κατω..Ειλικρινα δε καταλαβαινω τισου κανει εντυπωση....Εδω ειναι πολυτεχνιο δεν εχει θεωρειες πολλες και ιστοριες για αγριους..Δεν υπαρχει γκρι σε μια εξεταση..Ή κατι ειναι σωστο ή λαθος..Κουκια μετρημενα..Κι ομως κοβουν απροκαλυπτα σε καποιες περιπτωσεις..Και οταν παω να δω γραπτο πουλανε τρελα..

Δεν ειναι καθολου στο χερι σου να ξεκουνησεις δημοσιο υπαλληλο..
                [...]

Σταματαω να διαβασω αυτο που εγραφες ακριβως εδω. Φανταζομαι θα συνεχιζεις παρομοιως.
                Δεν ειπα εγω να διωξεις. Εκτος απο μαυρο και ασπρο εχει και αλλα χρωματα.
                Ξερεις τι σημαινει να τον σερνει το πουστη ο συλλογος σε καθε συνελευση και να μη καταλαβαινει τπτ..? Ελπιζω επισης να διαβασες και παρακατω να δεις τα γελοια σκηνικα που ζω κια διαδραματιζονται σε καθε εξεταστικη..

Το επιπεδο σπουδων σου το κανεις οσο ευκολο ή δυσκολο θελεις εσυ ο ιδιος..Ειναι στο χερι να σου μπεις οσο βαθεια θελεις..Αλλα να αποφασιζει ο αλλος διχως λογο και αιτια του το απογορευω..

Εχεις συμμετασχει στις συνελευσεις καθηγητων οπου και παιρνονται αποφασεις, ενδοτμηματικες, οπου και αναζητουν αποψεις των αμεσων ενδιαφερομενων (με τον εναν ή τον αλλον τροπο) ;
                Οχι πες μου εσυ που εχεις συμμετασχει..Αδυνατω να καταλαβω την παραπανω προτασ ησαν απαντηση σε αυτο που αρχικα εγραψα επισης.Αυτο που εγω εννοησα ειναι οτι δε μπορεις κυριε να με κοβεις ενω εχω περασει ταχα μου για να τα ξαναδιαβασω μαθω ακομα πιο καλα..Δεν εχει λογικη..

Φιλικα παντα..
                Συμφωνω απολυτα επισης με το οτι αν ηταν της πιατσας και καλοι δε θα κανα μαθημα.. Επειδη επισης ο κοσμος ειναι μικρος και εχω φιλο που με τη σειρα του εχει οικογενειακο φιλο διευθυντη της ΔΕΗ με γνωριμιες Πανεπιστημιακους στο κλαδο μου στη πατρα ξερω πανω κατω τι ειναι πολλοι απο αυτους σαν ανθρωποι και επαγγελματιες..

• Q
                  qsisvts last edited by

Ο χρήστης red_monster έγραψε:

το πολυτεχνείο είναι γεμάτο μηχανικούς...
                  κανένα τμήμα δεν μπορεί να εκπονήσει ούτε μια σωστή στατική μελέτη. ΚΑΝΕΝΑ...
                  τις μελέτες τις κανουν εξωτερικοί μηχανικοί...

δεν έχουν ιδέα τι κάνει ένας μηχανικός πέρα από τα στενά όρια του οριοποιημένου γαλαξία τους...

καλα αυτο ειναι το προβλημα ολων των πανεπιστημιων μας, οτι μαθαινεις πραγματα απλα για τη γνωση
                  στη πραγματικη εργασια τα πραγματα ειναι παντα διαφορετικα και τα εφοδια που παιρνεις μηδενικα

εμεις θα επρεπε να ειμαστε συνεχεια πανω απο pc γιατι αν ποτε κανουμε αυτη τη δουλεια με υπολογιστη θα την κανουμε, αλλα καθομαστε και ασχολουμαστε με θεωρια και παιδικα παραδειγματακια ωστε να καταλαβουμε σε βαθος τι κανουμε

ως συνεπεια απο υπολογιστες κανουμε excel (πες παει στο διαλο, ειναι χρησιμο), C χωρις λογο , και λιγο στατιστικα προγραμματα να παρουμε μια μυρωδια

και κανουμε και ωραιο μαθημα με σωστο καθηγητη που σου πινει το αιμα, αλλα το ξεκωλιασμα εχει καποιο νοημα

δε θα πας να κανεις ερευνα με 20.000 ατομα στο χαρτι γαμω το κερατο μου

αλλα στην ουσια δεν κανουμε οσα θα πρεπε στους υπολογιστες , γιατι πρεπει να μαθουμε αυτο που γινεται με 2 κλικ σε βαθος , πολυυυ βαθος

συν τα ασχετα μαθηματα , ετσι για τη φαση βρε αδερφε για να κανουμε ενα καρο μαθηματα, για να μας τσουζει που στο τελος το πτυχιο μας ειναι μπατσελορ

• ?
                    A Former User last edited by

ένα ποσοστό είναι ο καθηγητής και ένα εξίσου μεγάλο ποσοστό είναι οι φοιτητές...
                    έχω φίλο που ξεκίνησε να διδάσκει στο τει χαμηλόβαθμο τμήμα...
                    πριν ξεκινήσει είχε ετοιμάσει διαλέξεις ιστορίες κλπ...
                    μόλις κατάλαβε το επίπεδο...
                    η μεγάλη πληγή στα τει είναι οι απόφοιτοι τεε που εισάγονται...

προσωπικά άντεξα στο τει ένα χρόνο... και δεν έιμαι και κανένας έξυπνος...

Τουλάχιστον στη μηχανολογία πιστεύω είναι καλό το επίπεδο.
                    Αν θες να μάθεις θα μάθεις. Αν πάλι θες να πάρεις απλά ένα πτυχίο για να πας μετά στη δουλειά του μπαμπά, σε κάποιο γνωστό, σε κάποιο συνεργείο να αλλάζεις λάδια ή στο δημόσιο με μέσο και αυτό γίνεται αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο.

Τώρα που είσαι;

• E
                      egobrain last edited by

@ergo
                      θα στο θεσω παρα πολυ απλα

απο οτι καταλαβα, εσυ εισαι/ησουν παραταξιακος

εισαι δλδ τυπος που μπουκαρει με το ετσι θελω στο μαθημα για να βγαλει λογο, εχεις τα τραπεζακια σου, τα δωματιακια σου, τους τοιχους σου , εισαι μια μορφη εξουσιας στη σχολη

οι υπολοιποι κοινοι θνητοι ειμαστε οι τυποι που αν αργησουμε στο μαθημα επειδη πηγαμε να κανουμε μια δηλωση θα μας πουν περασε εξω , αν παμε να τους ρωτησουμε κατι θα μας πουν δε μπορω τωρα (με υφος τι με ενοχλεις τσουτσεκα ) κτλ

φυσικα υπαρχουν και αυτοι που ειναι και καθηγητες και ανθρωποι, αλλα οπως καταλαβαινεις αυτο ειναι καθαρα θεμα τυχης
                      ο αλλος μπορει να κουβαλαει ενα καρο συμπλεγματα (δε με παιζαν οι συμμαθητες μου, μου εγινε ο κωλος να να τελειωσω, με βιαζε ο θειος μου) και εμεις οι απλοι θνητοι δε μπορουμε να κανουμε τιποτα για αυτο

οκ μπορουμε να μπουμε σε μια παραταξη, ομως υπαρχουν και αυτοι που δε θελουν βρε αδερφε να μπουν σε καμια παραταξη, χεστηκαν

αυτοι οι τυποι λοιπον θα παιρνουν το πουλο ειναι τοσο απλο

παρολα αυτα υπαρχουν και καθηγητες που ουτε απο τετοια καταλαβαινουν και τους πηδανε ολους
                      τουλαχιστον σε αυτο ειναι δικαιοι

1.** Ego**brain

1. Ξεκινας λαθος. Οποτε δεν συνεχιζω το υπολοιπο ποστ. Αφου με θες με ταμπελα : ειμαι παραταξιακος, ειμαι ανεξαρτητος και παλευω εγω και οσοι νοιαζομαστε για ενα καλυτερο μπουρδελο.
                      • Q
                        qsisvts last edited by

δε στο λεω με διαθεση επιθετικη , το οτι εγω δε θελω να ειμαι παραταξιακος δε σημαινει οτι καποιος αλλος δε μπορει να ειναι ή οτι ολοι ειναι για μενα το ιδιο , απλα σου τονιζω οτι αλλιως βλεπεις τα πραγματα εσυ και αλλιως ενας μεσος φοιτητης

ειναι εκ των πραγματων ετσι η κατασταση..

και σορρυ για το λαθος στο ονομα

• E
                          egobrain last edited by

Ο χρήστης nonos έγραψε:
                          Εχω ζητησει γραπτο και οπως πιστευω να διαβασες στο παρακατω κομματι της αρχικης δημοσιευσης γινοντα ισυνεχως τραγελαφικα σκηνικα..Σε μια πολυτεχνικη σχολη διαβαζεις μαθαινεις πας και γραφεις..Δε μπορει να κοβεσαι διαβασμενος 3 φορες ας πουμε..Και στουπογραφω οτι η πουστια παει συννεφο εδω κατω..Ειλικρινα δε καταλαβαινω τισου κανει εντυπωση....Εδω ειναι πολυτεχνιο δεν εχει θεωρειες πολλες και ιστοριες για αγριους..Δεν υπαρχει γκρι σε μια εξεταση..Ή κατι ειναι σωστο ή λαθος..Κουκια μετρημενα..Κι ομως κοβουν απροκαλυπτα σε καποιες περιπτωσεις..Και οταν παω να δω γραπτο πουλανε τρελα..

Και ξαναλεω. Διαβαζω, γραφω, περναω. Κουκια μετρημενα οπως λες. Ποσο μαλλον για μη θεωρητικα.
                          Το γραπτο μου πρεπει να μου δοθει (.-) και αν υπαρχει προβλημα συνεχιζεις προς τα πανω.
                          Δεν λεω οτι ολα λυνονται. Αν με καταλαβαινεις ..

Οχι πες μου εσυ που εχεις συμμετασχει..Αδυνατω να καταλαβω την παραπανω προτασ ησαν απαντηση σε αυτο που αρχικα εγραψα επισης.

Μα σκοπος μου δεν ειναι να σου πω τι κανω εγω. Τραβα διεκδικησε φιλε μου.

Φιλικα επισης ,

• C
                            christos-dimou last edited by

Urban Legend #1

Οι καθηγητές κόβουν.

Άλλη δουλειά δεν είχαν. Συνήθως στα Πανεπιστήμια και στις Πολυτεχνικές Σχολές οι Καθηγητές δεν ασχολούνται με τη διόρθωση των γραπτών. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι μεταπτυχιακοί αναλαμβάνουν τη βαθμολόγηση των γραπτών. Στη συνέχεια ο Καθηγητής δέχεται αναντίρρητα τόσο τις βαθμολογίες κάτω από 3 όσο και αυτές με υψηλούς βαθμούς και σε συνεργασία με τον μεταπτυχιακό κλειδώνουν οι τελικές βαθμολογίες.

Άρα δεν είναι οι καθηγητές που κόβουν αλλά ο συνδυασμός αυτών με τους μεταπτυχιακούς.

Urban Legend #2

Κάποιοι έχουν κόμπλεξ και κόβουν αβέρτα.

Άλλη δουλειά δεν είχαν και πάλι. Η βαθμολόγηση τρώει χρόνο. Συνήθως για κάθε γραπτό άξιο βαθμολόγησης (δεν συζητάμε για λευκές κόλλες) αναλίσκεται χρόνος που κυμαίνεται από 3 ως και 10 λεπτά της ώρας. Τα δύσκολα γραπτά περισσότερο. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου είχαμε σταθεί σε γραπτό για μία ώρα μέχρι που να καταλήξουμε σε αποτέλεσμα.

Urban Legend #3

Οι Καθηγητές είναι αυστηροί.

Δεν υπάρχει χειρότερος κριτής από τον μεταπτυχιακό σπουδαστή. Σε πειράματα που είχαν γίνει στο Εξωτερικό προέκυψε ότι μία επιτροπή σπουδαστών είναι εν γένει πολύ πιο αυστηρή στη βαθμολόγηση από τους διδάσκοντες.

Urban Legend #4

Πέρασα - με έκοψε

Ή πέρασα κόπηκα ή με πέρασε με έκοψε. Οι φωνές δεν μπορούν να αλλάζουν κατά το πως μας βολεύει.

Urban Legend #5

Ορισμένες σχολές είναι πιο αυστηρές από άλλες.

Όχι. Ισχύει όμως ότι αν το επίπεδο είναι υψηλό και οι απαιτήσεις αυξάνονται. Γενικώς όμως ισχύει η αρχή της προσαρμογής. Αν ένα τμήμα δεν τραβά τότε βαθμολογείς με μεγαλύτερη επιείκεια και ταναπαλίν.

Urban Legend #6

Ο Καθηγητής με έχει βάλει στο μάτι...

Άλλη δουλειά δεν έχει. Είναι πολύ σπάνιο αυτό γενικότερα. Στα τελευταία 15 έτη που ασχολούμαι με το sport δεν θυμάμαι να μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο ούτε ως μεταπτυχιακός ούτε ως Διδάσκων.

Urban Legend #6

Ο Καθηγητής δεν γνωρίζει τη τύφλα του.

Εδώ ισχύει η παροιμία 'είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα'. Ο Σπουδαστής που δεν έχει ιδέα για το τι γίνετε στην αγορά είναι πολύ περισσότερο ειδικός για το τι θα του χρειαστεί και τι όχι. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δεν έχουν εφαρμόσει ποτέ την επιστήμη τους αλλά είναι μετρημένες στα δάκτυλα.

Urban Legend #7

Ο Καθηγητής είναι έρμαιο των πολιτικών παρατάξεων, φιλιών, παρεών, γνωριμιών κ.α.

Ένα legend όχι και τόσο legend. Συνήθως οι πιέσεις ειδικά προς τις κατώτερες βαθμίδες είναι πολύ αυξημένες. Μάλιστα στις περιπτώσεις των ωρομισθίων οι πιέσεις έχουν και αποτέλεσμα γιατί σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χάσεις τη δουλειά σου. Εδώ είναι θέμα ικανότητας για ελιγμούς. Συνήθως ισχύει ένας άτυπος κανόνας 'της μίας χάρης' για κάθε εξεταστική ανά συνάδελφο διδάσκοντα στο στενό κύκλο του τομέα. Ποσοστά σπουδαστών μεγαλύτερα του 5%, στο σύνολο των προβιβαστέων σπουδαστών, που βαθμολογούνται με βαθμό προβιβάσιμο ενώ δεν θα έπρεπε είναι πολύ σπάνια.

Urban Legend #7

Δεν πέρασα λόγω κομματικών εμποδίων.

Συνήθως οι ταγοί των Σπουδαστών έρχονται με λίστες σπουδαστών για τις οποίες απαιτούν προβιβάσιμο βαθμό. Συνήθως παίρνουν τα @@ τους αλλά υπάρχουν φορές, ειδικά λίγο πριν την εκλογή ή την εξέλιξη, που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Προσωπικά πάντως λίστα με σπουδαστές που θα πρέπει να κοπούν δεν έχω δει ποτέ.

• E
                              egobrain last edited by

δε στο λεω με διαθεση επιθετικη , το οτι εγω δε θελω να ειμαι παραταξιακος δε σημαινει οτι καποιος αλλος δε μπορει να ειναι ή οτι ολοι ειναι για μενα το ιδιο , απλα σου τονιζω οτι αλλιως βλεπεις τα πραγματα εσυ και αλλιως ενας μεσος φοιτητης

ειναι εκ των πραγματων ετσι η κατασταση..

Και γω μεσος ειμαι. Αφου σου πω οτι δεν μπορω να σου αναλυσω πως εχουν τα πραγματα να σου πω οτι το παραταξιακος, που δεν ξερω πως το αντιλαμβανεσαι (εχει διαφορα απο την κομματοποιηση που χεις στο μυαλο σου) ειναι απλα μια ταμπελα, που μου την δινουν.

Και γω μεσος ειμαι.

• Q
                                qsisvts last edited by

οκ απο τη στιγμη που δε μπορω να αντιληφθω πληρως τη δικη σου περιπτωση λαθος μου

• N
                                  nonos last edited by

Και ξαναλεω. Διαβαζω, γραφω, περναω. Κουκια μετρημενα οπως λες. Ποσο μαλλον για μη θεωρητικα.
                                  Το γραπτο μου πρεπει να μου δοθει (.-) και αν υπαρχει προβλημα συνεχιζεις προς τα πανω.
                                  Δεν λεω οτι ολα λυνονται. Αν με καταλαβαινεις ..

Οχι πες μου εσυ που εχεις συμμετασχει..Αδυνατω να καταλαβω την παραπανω προτασ ησαν απαντηση σε αυτο που αρχικα εγραψα επισης.

Μα σκοπος μου δεν ειναι να σου πω τι κανω εγω. Τραβα διεκδικησε φιλε μου.

Φιλικα επισης ,

Θα προσπαθησω να στο ξαναπω γιατι μαλλον κανεις οτι δε καταλαβαινεις..Δεν εξηγειται αλλιως..
                                  ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? ΚΙ ΟΧΙ 1,2 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ..Το γραπτο το δειχνουν..Π.χ. 12.00-13.00 τη τεταρτη και ειανι 50 ατομα στην ουρα και στο τελος δε το βλεπουν και ολοι..ΝΑι στο δειχνει..του δειχνεις οτι ειναι 5 και σου πουλαει τρελα..Τι να κανω ? Να τον γαμησω στο ξυλο επι τοπου? Ναι το δειχνει και μαλιστα δε πηγα οταν επρεπε και χαριστικα μου λεει ελα το μεσημερι..Το περιμενα 3 ωρες και βγαινοντας μου λεει..'Α δε γινεται τωρα...'Μα εσυ μου ιεπες τωρα..!!!' 'α οχι δεν οχι δε γινεται'

Εχω το συλλογικο μου οργανο το οποιο ψηφιζω για να κανει αυτη τη δουλεια..μαλιστα εχω την τυχει να εχει βγει στη σχολη μου..

Μονο ως αστειο μπορω να λαβω την αποψη σου να παω διαδοχικα μετα τον καθηγητη, σε προεδρο τομεα,προεδρο τμηματος, πρυτανη..
                                  Εκτος κι αν εσυ δε θες να παρεις πτυχιο ποτε..

Ακου τραβα διεκδικισε.. Εχω τη ψηφο μου για να διεκδικω με το τροπο που θελω..Σκοπος σου δεν ειναι να μου πεις τι κανεις εσυ αλλα να μιλας γενικα μπορεις οπως και ολοι αλλωστε..

Αν ηταν να στοχοποιηθω ετσι ,με το να τον κυνηγαω στους ανωτερους του τον πηδαγα καλυτερα στο ξυλο οπως κοντεψα με εναν να νιωθω και ομορφα μετα..

• P
                                    pathos last edited by

Να πω και εγώ κάτι που μου συνέβει πρόσφατα.

Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2009: Έδωσα μάθημα Οικονομετρίας. Παραδοσιακά και το μάθημα και ο καθηγητής έχουν την φήμη του πολύ δύσκολου. Ειλικρινά δεν το περίμενα, αλλά όταν τελείωσα δεν καταλάβαινα που πήγαινα. Είχα την αίσθηση ότι τα είχα πάει πολύ καλά και μάλιστα στην οικονομετρία .. αμ δε. Μετά απο 2-3 βδομάδες βγαίνει ο βαθμός και ήταν 5, έπαθα πλάκα. Πάω αμέσως στο γραφείο του καθηγητή, παρα πολύ φιλικός, άνετος, βρήκε κατ' ευθείαν το γραπτό μου και είδαμε και τα πέντε θέματα αναλυτικά. Ο ίδιος είπε ότι ήταν πιο αυστηρός απ' ότι τον Ιουνιο διότι τα θέματα ήταν πιο εύκολα. Τελικά παραδέχτηκε ότι ήταν για 6 το γραπτό μου, αν και IMO άξιζε 7-7.5, αλλά για να μην εκτεθεί και να το παίξει πολύ αυστηρός στην βαθμολογία είπε 6 (είχε ξεχάσει να προσθέσει έναν βαθμό). Είχα δύο λάθη σε δύο διαφορετικά θέματα εκ των οποίων το ένα ήταν αμελητέο διότι το αποτέλεσμα που έβγαλα ήταν σωστό, παρ'όλ'αυτά πήρα μόλις 1 μονάδα στις 2,5 σε εκείνο το θέμα.
                                    Ο καθηγητής μου προτείνει δύο λύσεις: α) ή το αφήνουμε 5 ή β) 'για την τιμή των όπλων' θα το έκανε 6. Φυσικά πήρα το β. Πάω Ιανουάριο να πάρω αναλυτική και βλέπω 5 πάλι Πάω στον καθηγητή, αυτή την φορά ήταν πιο απόμακρος, και παραδέχεται ότι δεν το έκανε 6 χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. Μου πρότεινε να κόψω το μάθημα και τον Ιούνιο να πάρω τουλάχιστον 6, αν και βασικά και αυτό δεν το πολυ-ήθελε. Τελικά, περαν του ότι έχασα την εμπιστοσύνη μου σε αυτόν, και διότι ήμουν σε φάση να κάνω αιτήσεις για μεταπτυχιακά είπα να μην το ρισκάρω ή να τα κυνηγήσω και άλλο..μια χαρά την γλίτωσε..

• R

Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
                                      Urban Legend #6

Εδώ ισχύει η παροιμία 'είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα'. Ο Σπουδαστής που δεν έχει ιδέα για το τι γίνετε στην αγορά είναι πολύ περισσότερο ειδικός για το τι θα του χρειαστεί και τι όχι. Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δεν έχουν εφαρμόσει ποτέ την επιστήμη τους αλλά είναι μετρημένες στα δάκτυλα.

που διδάσκεις?? έχει ιδέα ο διδασκων για την αγορά εργασίας?
                                      έχεις μιλήσει ποτέ στους φοιτητές σου για την πώληση του παραγόμενου προιόντος??
                                      υπάρχει καμία σύνδεση της γνώσης με την αγορά εργασίας?
                                      έχεις εργαστεί ποτέ σε χωρο εκτός ιδρύματος?

Urban Legend #7

Συνήθως οι ταγοί των Σπουδαστών έρχονται με λίστες σπουδαστών για τις οποίες απαιτούν προβιβάσιμο βαθμό. Συνήθως παίρνουν τα @@ τους αλλά υπάρχουν φορές, ειδικά λίγο πριν την εκλογή ή την εξέλιξη, που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Προσωπικά πάντως λίστα με σπουδαστές που θα πρέπει να κοπούν δεν έχω δει ποτέ.

νομίζω οτι ήμουν σαφής ...

• N
                                        nonos last edited by

Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
                                        Urban Legend #1

Οι καθηγητές κόβουν.

Άλλη δουλειά δεν είχαν. Συνήθως στα Πανεπιστήμια και στις Πολυτεχνικές Σχολές οι Καθηγητές δεν ασχολούνται με τη διόρθωση των γραπτών. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι μεταπτυχιακοί αναλαμβάνουν τη βαθμολόγηση των γραπτών. Στη συνέχεια ο Καθηγητής δέχεται αναντίρρητα τόσο τις βαθμολογίες κάτω από 3 όσο και αυτές με υψηλούς βαθμούς και σε συνεργασία με τον μεταπτυχιακό κλειδώνουν οι τελικές βαθμολογίες.

Άρα δεν είναι οι καθηγητές που κόβουν αλλά ο συνδυασμός αυτών με τους μεταπτυχιακούς.

Urban Legend #2

Κάποιοι έχουν κόμπλεξ και κόβουν αβέρτα.

Άλλη δουλειά δεν είχαν και πάλι. Η βαθμολόγηση τρώει χρόνο. Συνήθως για κάθε γραπτό άξιο βαθμολόγησης (δεν συζητάμε για λευκές κόλλες) αναλίσκεται χρόνος που κυμαίνεται από 3 ως και 10 λεπτά της ώρας. Τα δύσκολα γραπτά περισσότερο. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου είχαμε σταθεί σε γραπτό για μία ώρα μέχρι που να καταλήξουμε σε αποτέλεσμα.

Urban Legend #4

Πέρασα - με έκοψε

Ή πέρασα κόπηκα ή με πέρασε με έκοψε. Οι φωνές δεν μπορούν να αλλάζουν κατά το πως μας βολεύει.

Οπως βλεπεις αφησα αυτα στα οποια εχω σοβαρη αντιρρηση..Απορω μαλιστα πως τα λες εσυ που περασες ολα τα σταδια οπως λες στο #6..
                                        Θες να σου μαζεψω και τους 120 φοιτητες του ετους μου..? Ολοι το ιδιο θα σου πουν για ολους..Και για το ποιος ειναι σωστος,καλος-μεταδοτικος καθηγητης και για το ποιος κοβει περασμενους και για το ποιος εχει κομπλεξ..

• E
                                          egobrain last edited by

Ο χρήστης nonos έγραψε:

Θα προσπαθησω να στο ξαναπω γιατι μαλλον κανεις οτι δε καταλαβαινεις..Δεν εξηγειται αλλιως..
                                          ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΒΕΙ ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? ΚΙ ΟΧΙ 1,2 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ..Το γραπτο το δειχνουν..Π.χ. 12.00-13.00 τη τεταρτη και ειανι 50 ατομα στην ουρα και στο τελος δε το βλεπουν και ολοι..ΝΑι στο δειχνει..του δειχνεις οτι ειναι 5 και σου πουλαει τρελα..Τι να κανω ? Να τον γαμησω στο ξυλο επι τοπου? Ναι το δειχνει και μαλιστα δε πηγα οταν επρεπε και χαριστικα μου λεει ελα το μεσημερι..Το περιμενα 3 ωρες και βγαινοντας μου λεει..'Α δε γινεται τωρα...'Μα εσυ μου ιεπες τωρα..!!!' 'α οχι δεν οχι δε γινεται'

Κρινω αυτα που λες βασει αυτων που βιωνω. Αυτο για τα caps σου.
                                          Με αυτα, δεν μπορω να φανταστω τα παραπανω σκηνικα.

Μονο ως αστειο μπορω να λαβω την αποψη σου να παω διαδοχικα μετα τον καθηγητη, σε προεδρο τομεα,προεδρο τμηματος, πρυτανη..
                                          Εκτος κι αν εσυ δε θες να παρεις πτυχιο ποτε..

Λυπαμαι τοτε που φαινεται σε καποιους αστειο. Το βιωνω αυτονοητο.

Ακου τραβα διεκδικισε.. Εχω τη ψηφο μου για να διεκδικω με το τροπο που θελω..Σκοπος σου δεν ειναι να μου πεις τι κανεις εσυ αλλα να μιλας γενικα μπορεις οπως και ολοι αλλωστε..

Παμε παλι. Σκοπος μου δεν ειναι να σου πω τι κανω. Αν πιστευεις οτι η ψηφος σου και η μετεπειτα αοριστη πορεια των πραγματων σε βοηθαει, μεινε εκει.
                                          Thanks για την ταμπελα του 'θεωρητικου'.

Την παρακινηση σου φωναζω. Hey.

• C
                                            christos-dimou last edited by

Urban Legend #6

που διδάσκεις?? έχει ιδέα ο διδασκων για την αγορά εργασίας?
                                            έχεις μιλήσει ποτέ στους φοιτητές σου για την πώληση του παραγόμενου προιόντος??
                                            υπάρχει καμία σύνδεση της γνώσης με την αγορά εργασίας?
                                            έχεις εργαστεί ποτέ σε χωρο εκτός ιδρύματος?

Urban Legend #7

νομίζω οτι ήμουν σαφής ...

1. Διδάσκω στο ΤΕΙ Πειραιά στη ΣΤΕΦ στο Π.Δ.Ε.
                                            2. Είμαι Ε.Ε. εδώ και 17 έτη εκ των οποίων τα 11 ενεργός στην Ελλάδα.
                                            3. Ναι αρκετές φορές.
                                            4. Οριακή αλλά υπάρχει μέσω του θεσμού της πρακτικής.
                                            5. Ναι.
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 24