-
κοιτα για μενα παιζει ρολο και κατι αλλο πολυ πιο βασικο..
πηδα οσο θες τους φοιτητες, βαλε οσο δυσκολα θεματα θες, αλλα ρε αρχιπαπαρα κανε σοβαρο μαθημα
ξερω καθηγητες που κοβουν αβερτα, αλλα εχουν κανει ΜΑΘΗΜΑ εχουν πει και εξηγησει τα παντα , ειναι φιλικοι προς τους φοιτητες , προθυμοι να εξηγησουν κτλ
καποιοι αλλοι μπαινουν μεσα απλα για να περασει η ωρα, δεν καταλαβαινουν ουτε οι ιδιοι τι λενε , αλλοι απλα γραφουν το βιβλιο στον πινακα και μετα σου ζητανε ιστοριες για αγριους..μπορει καποιος να ειναι τρομερος επιστημονας, αλλα να μην κανει για καθηγητης
απλα μπηκε στο πανεπιστημιο γιατι ενδεχομενως δε θα αντεχε στη κανονικη δουλεια ή για το σιγουρο και ξεκουραστο μισθοτουλαχιστον να εχει επιγνωση της καταστασης του και να πραττει αναλογως
-
Αρχικα, ο καθηγητης δεν κοβει, οι φοιτητες κοβονται. Θα πεις νταξ, αλλα εχει σημασια γιατι ο λογος παρασυρει και το σκεπτικο.
Παρακατω.
Προφανως παντου θα υπαρχουν καθηγητες-τουριστες με λιγοστες ικανοτητες.
Στο χερι σου ειναι και ασκησεις πιεση, αξιολογησεις, συνελευσεις, ακομα και μονος σου.
Τα περναμε και τα εχω απο πρωτο χερι. Λυπαμαι για τις προτασεις που κανω αλλα καποιος πρεπει να λυπηθει και 'μας για το επιπεδο των σπουδων μας.Οσο αφηνουμε την κατασταση να ανακυκλωνεται, τοσο θα μπαινουμε στα σκατα ακομα πιο βαθια.
Αλλα σε ποιον δεν αρεσει ενα 9αρακι με μιση ωρα διαβασμα ;Και επανερχομαι : πρεπει να διαχωρισουμε στις συζητησεις μας κατι, ποιος λογιζεται ως φοιτητης ;;
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Στο χερι σου ειναι και ασκησεις πιεση, αξιολογησεις, συνελευσεις, ακομα και μονος σου.
πλακα κανεις? τις αξιολογησεις ποιος τις κοιταει? στις συνελευσεις ποιες συνελευσεις του πασοκ και της νδ που συζητανε μαλακιες και δε θα πρεπε καν να βρισκονται τα κομματα στα πανεπιστημια?
αλλωστε ενος δημοσιου υπαλληλου, απλα του κλανεις τα @@
ευτυχως που ξεμπερδευω με τη σαπιλα που ονομαζεται δημοσια πανεπιστημια και οσο περναει απο το χερι μου το παιδι μου δε θα πατησει σε αυτα.. αν θες κατι να γινει σωστα πρεπει να πληρωσεις, δυστυχωςοσο για το 'μονος σου' τι εννοεις? να παω να τους τραμπουκισω? δεν καταλαβαινουν μερικοι τυποι.. τι να κανουμε
και δεν αναφερομαι καν μονο στην αυστηροτητα, αλλα ακομα και στην εφαρμογη των νομων κατα το δοκουνγινονται διαφορες παρατυπιες και αυθαιρεσιες απο τους καθηγητες σε περιπτωση που δεν εχεις παρει χαμπαρι και το να τα βαλεις μαζι τους ειναι σε πολλες περιπτωσεις αυτοκτονια..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κοιτα για μενα παιζει ρολο και κατι αλλο πολυ πιο βασικο..πηδα οσο θες τους φοιτητες, βαλε οσο δυσκολα θεματα θες, αλλα ρε αρχιπαπαρα κανε σοβαρο μαθημα
ξερω καθηγητες που κοβουν αβερτα, αλλα εχουν κανει ΜΑΘΗΜΑ εχουν πει και εξηγησει τα παντα , ειναι φιλικοι προς τους φοιτητες , προθυμοι να εξηγησουν κτλ
καποιοι αλλοι μπαινουν μεσα απλα για να περασει η ωρα, δεν καταλαβαινουν ουτε οι ιδιοι τι λενε , αλλοι απλα γραφουν το βιβλιο στον πινακα και μετα σου ζητανε ιστοριες για αγριους..
**
μπορει καποιος να ειναι τρομερος επιστημονας, αλλα να μην κανει για καθηγητης
απλα μπηκε στο πανεπιστημιο γιατι ενδεχομενως δε θα αντεχε στη κανονικη δουλεια ή για το σιγουρο και ξεκουραστο μισθο**τουλαχιστον να εχει επιγνωση της καταστασης του και να πραττει αναλογως
Αυτοι ειναι οι χειροτεροι κατα την γνωμη.. Το μονο που κανουν ειδικα τωρα που ειχα μερικους τετοιους στο Γυμνασιο ειναι να σου καταστρεφουν την ψυχολογια και να μισεις το μαθημα..
Φανταζομαι τι γινεται στα πανεπιστημια...
-
Ανέκαθεν, 90% της θερινής εξεταστικής περιμένω σαπίζοντας (αφού δεν μπορώ να δικαιολογήσω στον ευατό μου να βολτάρω όταν πρέπει να διαβάσω ) να περάσει ο καιρός.
Όλη μέρα μετακινούμαι σε όλους τους χώρους του σπιτιού και απλά δεν την παλεύω καθόλου.
Κατά ένα 10% διαβάζω ώστε να επαρκούν οριακά οι γνώσεις για το 5 -
Αρχικα, ο καθηγητης δεν κοβει, οι φοιτητες κοβονται. Θα πεις νταξ, αλλα εχει σημασια γιατι ο λογος παρασυρει και το σκεπτικο.
Ο καθηγητης κοβει οταν εσυ κανεις οτι ακριβως πρεπει για να περασεις και δε περνας..Αυτο δε μπορει να συμβαινει και να φταις εσυ..Ξερεις τι ειναι να σε κοβει 3 φορες ενω εχεις γραψει πανω απο 5? Και οχι σε 1,2 μαθηματα και οχι ενας καθηγητης..Παρακατω.
Προφανως παντου θα υπαρχουν καθηγητες-τουριστες με λιγοστες ικανοτητες.
Δεν ειναι καθολου στο χερι σου να ξεκουνησεις δημοσιο υπαλληλο..Τροποι υπαρχουν αλλα οχι δια του λογου και της συζητησης..Τετοιοι τυποι θελουν 'ταρακουνημα' αλλου ειδους..Ενας απο τους παπαρες τελικα που εγραψα παραπανω δε θα ξανακανει μαθημα..Οχι γιατι το συζηταγε..το προσπαθησαμε πολυ πιστεψε με..Τι καταφερε..? Τη μια φορα χτισανε κανονικα τη πορτα του γραφειου με τον ιδιο μεσα!! Και τη δευτερη απλα του σπασαν το γραφειο..
Εχω καθηγητη που ειναι τρελος με τρελοχαρτο και 2 αποπειρες αυτοκτονιας.. Αλλον που περασε ανθρωπο που τα εγραψε ολα απο εμενα και εμενα με εκοψε..Φυσικα το εδωσα 4 φορες διαβασμενος μεχρι να με περασει..Αλλη περιπτωση που μου εκοψε τη θεωρεια που την ειχα περασμενη με 7 γιατι η ομαδα το κωλοβαραγε και δε δωσαμε μια γραπτη εργασια..Αποδειχτηκε οτι ο μεταπτυχιακος ηταν μ*****πανο και αφου εγινε της πουτανας με το καθηγητη με περασε αφου με πηρε σα βρεμενη γατα στο κινητο.. Να σου χασουν αναφορες ετοιμες και να σου ζητανε να τις ξανακανεις σου εχει τυχει?Τα περναμε και τα εχω απο πρωτο χερι. Λυπαμαι για τις προτασεις που κανω αλλα καποιος πρεπει να λυπηθει και 'μας για το επιπεδο των σπουδων μας.
Το επιπεδο σπουδων σου το κανεις οσο ευκολο ή δυσκολο θελεις εσυ ο ιδιος..Ειναι στο χερι να σου μπεις οσο βαθεια θελεις..Αλλα να αποφασιζει ο αλλος διχως λογο και αιτια του το απογορευω..Οσο αφηνουμε την κατασταση να ανακυκλωνεται, τοσο θα μπαινουμε στα σκατα ακομα πιο βαθια.
Αλλα σε ποιον δεν αρεσει ενα 9αρακι με μιση ωρα διαβασμα ;
Σαφως ουτε αυτο ειναι σωστο,δλδ με μιση ωριτσα οπως λες να περνας με 9
Και επανερχομαι : πρεπει να διαχωρισουμε στις συζητησεις μας κατι, ποιος λογιζεται ως φοιτητης ;; -
πλακα κανεις? τις αξιολογησεις ποιος τις κοιταει? στις συνελευσεις ποιες συνελευσεις του πασοκ και της νδ που συζητανε μαλακιες και δε θα πρεπε καν να βρισκονται τα κομματα στα πανεπιστημια?
Οχι, δεν κανω.
Τις αξιολογησεις τις κοιτανε οι ιδιοι οι καθηγητες και επιτροπες σε εξωτερικες αξιολογησεις (ειχαμε προσφατα). Ειναι οι ιδιες αξιολογησεις που γραφονται απο 5-6 (!) ατομα σε μαθηματα των 300+ φοιτητων.Συνελευσεις φοιτητων και κατ' επεκταση τμηματων / σχολης. Οταν δεν σε ικανοποιουν τα κομματα, κανε κατι.
Εμεις κατεβηκαμε, πηραμε εδρες και κανουμε εργο.Δεν ξερω ποια οπτικη κυριαρχει σε σχεση με τους καθηγητες. Εγω περικυκλωνουμε απο ενα 75% ανθρωπων που νοιαζονται οχι απλα να σε ακουσουν αλλα και να σε προτρεψουν να το κανεις.
οσο για το 'μονος σου' τι εννοεις? να παω να τους τραμπουκισω? δεν καταλαβαινουν μερικοι τυποι.. τι να κανουμε
και δεν αναφερομαι καν μονο στην αυστηροτητα, αλλα ακομα και στην εφαρμογη των νομων κατα το δοκουνΤι λες ;
Να πεις αυτο που βλεπεις στραβο και να αντιπροτεινεις. Οταν ολοι διαιωνιζουν το προβλημα, η εσχατη λυση ειναι να το πεις εστω και σαν ενας-δυο-τρεις-δεκα.γινονται διαφορες παρατυπιες και αυθαιρεσιες απο τους καθηγητες σε περιπτωση που δεν εχεις παρει χαμπαρι και το να τα βαλεις μαζι τους ειναι σε πολλες περιπτωσεις αυτοκτονια..
Αυτο παει ακυρο λογω της παραπανω απαντησης. Περα απο αυτο -ξαναματαλεω ετσι ειναι τα πραγματα σε μας- δεν εχω γυρω μου επιστημονες που κινουνται απο συμφεροντα. Την μεγαλογραφια μας βλεπω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ο καθηγητης κοβει οταν εσυ κανεις οτι ακριβως πρεπει για να περασεις και δε περνας..Αυτο δε μπορει να συμβαινει και να φταις εσυ..Ξερεις τι ειναι να σε κοβει 3 φορες ενω εχεις γραψει πανω απο 5? Και οχι σε 1,2 μαθηματα και οχι ενας καθηγητης..Θα διαβασω, θα γραψω και θα με κοψει (τωρα κυριολεκτικα) ;; No way.
Το παραπανω το ακουω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Περιττο να σου πω ποσο το εχω βαρεθει.
Δεν ξερω τι παιζει με τα θεωρητικα αλλα αμα το μαθημα ειναι εστω καπως συγκεκριμενο, ε δεν πιστευω οτι ο καθε καθηγητης θα αδικησει επειδη δεν του αρεσουν τα πρασινα παπουτσια σου.
Εχεις ζητησει γραπτο σου ;Δεν ειναι καθολου στο χερι σου να ξεκουνησεις δημοσιο υπαλληλο..
[...]Σταματαω να διαβασω αυτο που εγραφες ακριβως εδω. Φανταζομαι θα συνεχιζεις παρομοιως.
Δεν ειπα εγω να διωξεις. Εκτος απο μαυρο και ασπρο εχει και αλλα χρωματα.Το επιπεδο σπουδων σου το κανεις οσο ευκολο ή δυσκολο θελεις εσυ ο ιδιος..Ειναι στο χερι να σου μπεις οσο βαθεια θελεις..Αλλα να αποφασιζει ο αλλος διχως λογο και αιτια του το απογορευω..
Εχεις συμμετασχει στις συνελευσεις καθηγητων οπου και παιρνονται αποφασεις, ενδοτμηματικες, οπου και αναζητουν αποψεις των αμεσων ενδιαφερομενων (με τον εναν ή τον αλλον τροπο) ;
-
Οχι, δεν κανω.
Τις αξιολογησεις τις κοιτανε οι ιδιοι οι καθηγητες και επιτροπες σε εξωτερικες αξιολογησεις (ειχαμε προσφατα). Ειναι οι ιδιες αξιολογησεις που γραφονται απο 5-6 (!) ατομα σε μαθηματα των 300+ φοιτητων.ναι μπορει να τις κοιταξουν , να ερθουν στο επομενο μαθημα νευριασμενοι, να ξεσπασουν καποια στιγμη και με παραπονο να πουν 'και μετα λετε οτι ο ταδε ειναι κακος.. ' και μετα να κανουν παλι τα ιδια
δε μπορεις να κανεις τιποτα , δε μπορεις να μου αλλαξεις της γνωμη
Συνελευσεις φοιτητων και κατ' επεκταση τμηματων / σχολης. Οταν δεν σε ικανοποιουν τα κομματα, κανε κατι.
Εμεις κατεβηκαμε, πηραμε εδρες και κανουμε εργο.η λυση δηλαδη για το αυτονοητο ειναι να συνδικαλιζομαστε με καθε ευκαιρια?
εγω δε ποτε δεν ηθελα ουτε να βγαζω λογους, ουτε να κολλαω αφισες, ουτε κυνηγαω εδρες..
ενα συστημα αξιολογησης με ουσια θα μπορουσε να λυσει ολα τα παραπανω, αν και παντα θα υπαρχουν παραθυρακια , ωστε να φαινεται καποιος τυπικος
τεσπα.. παπαριες, το θεμα ειναι απλα να φυγει καποιος απο κει μεσα
-
;μια χαρά σε κόβει ο καθηγητής...
με έχει κόσψει 3 φορές (ολογράφος τρεις) φορες στο μαθημα της κοινωνιολογίας ...γιατί με έκοβε???
γιατί δεν είμαι αριστερός...καθηγητής είσαι?
-
σε εκοβε για πολιτικες πεποιθησεις? οταν λες δεν εισαι αριστερος , εννοεις οτι εισαι ενεργος δαπιτης ή οτι απλα δεν ανηκεις σε καποια αριστερη παραταξη που περνουν με λιστα οι 'κολλητοι'?
-
ναι μπορει να τις κοιταξουν , να ερθουν στο επομενο μαθημα νευριασμενοι, να ξεσπασουν καποια στιγμη και με παραπονο να πουν 'και μετα λετε οτι ο ταδε ειναι κακος.. ' και μετα να κανουν παλι τα ιδια
Εγω εχω αλλες εμπειριες. Πρακτικα πραγματα.
ΑΝ καταλαβες τι λεω in general, δεν σου περιγραφω τον παραδεισο. Σου λεω για τις ... 10 εντολες.
Φανταζομαι θα ξες οτι θα γουσταρα απειρα απλα να κραζω το καθετι στραβο.δε μπορεις να κανεις τιποτα , δε μπορεις να μου αλλαξεις της γνωμη
[/quote]
Δεν ειναι μεσα στις προθεσεις μου
-
σε εκοβε για πολιτικες πεποιθησεις? οταν λες δεν εισαι αριστερος , εννοεις οτι εισαι ενεργος δαπιτης ή οτι απλα δεν ανηκεις σε καποια αριστερη παραταξη που περνουν με λιστα οι 'κολλητοι'?εκείνη την περίοδο δεν είχα πάρε δώσε με κανέναν κομματικά...
είναι από τις γνωστές κομπλεξικές φάτσες που ξέρουν οτι κάνουν το πιο ανουσιο μάθημα του ιδρύματος και προσπαθουν να μην χάσουν τη θέση τους...
3 φορές έδωσα με περιλήψεις του μαθήματός του...
3 φορές με έκοψε χωρίς ποτέ να μπορεί να βρεί το γραπτό μου...κάποιος τελικά μου σφυριξε τι καπνό φουμάρει...ο σύντροφος μαρξ τελικά μου έδωσε 8 στην κοινωνιολογία
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μια χαρά σε κόβει ο καθηγητής...
Γραπτο ειδες ;
edit user :
μολις ειδα, δεν εβρισκε το γραπτο σου.
Απο κει και μετα ;
ΟΚ κυριε .. και μετα rants στην παρεα ; -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
3 φορές με έκοψε χωρίς ποτέ να μπορεί να βρεί το γραπτό μου...
κατι το οποιο φυσικα ειναι παρανομο ,εσυ ομως μπορεις να του κλασεις καλλιστα τα @@
φυσικα και να το δει μπορει απλα να αρχιζει να διορθωνει και καλα στα γρηγορα.. και να σου πει ναι ηθελα το κατι παραπανω κι αλλα τετοια..
@ ergobrain
ουτε εμενα ειναι ο στοχος μου να σου αλλαξω τη γνωμη και φυσικα σε καμια περιπτωση να διαφωνησουμε, απλα εμενα οι εμπειριες μου μου λενε αλλα
-
Γραπτο ειδες ;
edit user :
Απο κει και μετα ;
ΟΚ κυριε .. και μετα rants στην παρεα ;δεν σε πιανω...
-
οποιος γνωρίζει εργάζεται όποιος όχι διδάσκει...
-
Γραπτο ειδες ;
edit user :
Απο κει και μετα ;
ΟΚ κυριε .. και μετα rants στην παρεα ;θα του πει δε το βρισκω ελα την αλλη βδομαδα χ 3
και αν τελικα δε βαρεθει να πηγαινει θα του πει το βρηκα τελικα πηρες 3το εχει παθει η αδερφη μου
και τι να του πει μετα?
οποιος γνωρίζει εργάζεται όποιος όχι διδάσκει...
αυτο ειδικα σε επαγγελματα σα το δικο σου ισχυει καργα, σε μας απλα δε θα εβρισκαν πουθενα αλλου σοβαρη δουλεια
μονο μερικοι οικονομολογοι δουλευουν και εξω, χεζονται στο χρημα και ειναι ακομπλεξαριστες ατομαρες
-
@qsis
α εγω θελω να διαφωνησουμε .
Τεσπα, εκτος απο λογια αυτα τα πραγματα θελουν πραξεις. Γιατι ατακες τις σελιδας αυτης ειναι ΤΟΣΟ ιδιες.Σου 'πε δεν βρισκει το γραπτο. Εσυ, μετα ;
-
και αν τελικα δε βαρεθει να πηγαινει θα του πει το βρηκα τελικα πηρες 3
Μου φαινονται ρητορικα γαμωτο
Δηλαδη, γραφω εγω για 7-8-9-10 ξερω γω και ο καθε καθηγητης θα μου πει εμενα οτι δεν περασα ;
Γιατι καπου το χανω ρε παιδες ;
ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ !!!