-
Απο εδώ .
Τελικά, απο μια απλή ερώτηση του φορουμίτη hondkyr για προιόντα supermarket και μετά την δική μου απάντηση περί παραδοσιακού κλπ τρόπου ξυρίσματος, δημιουργήθηκε μια ολόκληρη συζήτηση, περί αφρών, τζελ, after shave κλπ προιόντων, καθώς και συμβουλών περι του πλέον κατάλληλου τρόπου και χρόνου ξυρίσματος, ωστε οι επιδερμίδες των μελών του φόρουμ να ειναι ή να παραμείμουν απαλές-βελούδινες και ετοιμες για τρυφερά (ελπίζω μόνο) γυναικεία χάδια .
Για να μην ειναι το νήμα με τίτλο off topic και κατόπιν προτροπής του mod Mirage, δημιουργήθηκε το παρόν, για τη συνέχιση των παραθέσεών σας.
The floor is yours!!!
**Edit: **Παρακαλούνται οι mods, για τη μεταφορά των σχετικών posts στο παρόν thread. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Απο εδώ .
Τελικά, απο μια απλή ερώτηση του φορουμίτη hondkyr για προιόντα supermarket και μετά την δική μου απάντηση περί παραδοσιακού κλπ τρόπου ξυρίσματος, δημιουργήθηκε μια ολόκληρη συζήτηση, περί αφρών, τζελ, after shave κλπ προιόντων, καθώς και συμβουλών περι του πλέον κατάλληλου τρόπου και χρόνου ξυρίσματος, ωστε οι επιδερμίδες των μελών του φόρουμ να ειναι ή να παραμείμουν απαλές-βελούδινες και ετοιμες για τρυφερά (ελπίζω μόνο) γυναικεία χάδια .
Για να μην ειναι το νήμα με τίτλο off topic και κατόπιν προτροπής του mod Mirage, δημιουργήθηκε το παρόν, για τη συνέχιση των παραθέσεών σας.
The floor is yours!!!
**Edit: **Παρακαλούνται οι mods, για τη μεταφορά των σχετικών posts στο παρόν thread.Αποκλειεις την πιθανοτητα υπαρξης LGBT στο φορουμ?
Για μενα το ξυρισμα ηταν απιστευτη ιεροτελεστια ....αλλα λογω κρισης το παρατησα εδω και δυο μηνες. -
12 χρόνια κουβαλάω τα γένια μου !
Οπότε η επάφη που έχω με ξυράφι είναι η περιποίηση που τους κάνω 1-2 φορές την εβδομάδα (πλύσιμο καθημερινό όμως). Ως εκ τούτου ζήτω oι :
Παίζουν και καλή κιθάρα εκτός από τα γένια!
-
Αν ξυριστω θα μοιαζω σαν 15χρονο οποτε εχω να βαλω ξυραφι στο προσωπο περιπου 2 χρονια.Με την κουρευτικη βρηκα την χαρα μου μιας και αφηνει λιγα γενια.
-
Πάντα μετά το μπάνιο και σχεδόν πάντα με gel και mach 3 turbo .
-
βραδυ, πριν το μπανιο, μαλακωνω τη μουρη με ζεστο νερο και αφρο, ριχνω κρυο μετα για να κλεισουν οι ποροι και εδω και 8 χρονια εχω το ιδιο ξυραφακι (μηχανη) και βαση mach 3 παροτι κοντευει να σαπισει γιατι οπως εχω πει λατρευω τη συνηθεια
τον πρωτο καιρο χρησιμοποιησα και ηλεκτρικη μηχανη , αλλα το ξουραφι ειναι αλλη φαση
αν αλλαζα ποτε θα πηγαινα σε λεπιδα μπαρμπερικη γιατι ειμαι και παραδοσιακος κατα βαθος
-
Gel παντα!
-
Ποτε ξυραφακι μου εκανε ζημια και προκαλουσε ακμη-ερεθισμους..
Με philips-philishave μπαταριας..Η οποια ειναι οικογενειακο κημειλιο χωρις να εχε ιχρησιμοποιηθει πριν...Πρωτοπαρουσιαστηκε το 1967 παρακαλω και λειτουργει αψογα με αψογο αποτελεσμα..Κανω και συλλεκτικο ξυρισμα δηλαδη..
Ειναι ακριβως αυτη και υπαρχει και η δερματινη αυθεντικη θηκη της..
http://www.retrowow.co.uk/retro_technology/60s/philishave2.gif
Παντα βραδυ και παντα aftershave επειτα.. -
@mad max
το χρησιμοποιησα και αυτο στην αρχη που πηγα στο ξυραφι, αλλα ειναι ενοχλητικοο αφρος ειναι το σωστο ειπαμε οσο γινεται παραδοση στο ξυρισμα αυτες οι high-tech-ιες αρχιζουν να με εκνευριζουν
@ nonos
οι μηχανες κανουν χειροτερη ζημια, το ξυραφι διατηρει τη φορα της τριχας
-
Εγω ξυραφακι με εκεινο το gel που γινεται αφρος χρησιμοποιω.Μαλλον το διατυπωσα λαθος.
-
Εδω ο κοσμος καιγεται, και το παιδι ξυριζεται.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@mad max
το χρησιμοποιησα και αυτο στην αρχη που πηγα στο ξυραφι, αλλα ειναι ενοχλητικοο αφρος ειναι το σωστο ειπαμε οσο γινεται παραδοση στο ξυρισμα αυτες οι high-tech-ιες αρχιζουν να με εκνευριζουν
@ nonos
οι μηχανες κανουν χειροτερη ζημια, το ξυραφι διατηρει τη φορα της τριχας
Κι ομως στη περιπτωση μου με τη μηχανη βρηκα την υγεια μου στο δερμα στο προσωπο μου αφου αντιμετωπιζα σοβαρο προβλημα ακμης στην εφηβεια..
Αυτο για τη φορα το εχω διαπιστωσει τωρα τελευταια αλλα ειναι ενα τιποτα μπροστα στην υγεια του προσωπου.. -
παντως ειναι και αναλογα τη φατσα.. γνωστος μου κανει ξουρισμα γερου απο την κατοχη , ξυραφι οπως ειναι στεγνος κοντρα κιολας και μετα οινοπνευμα
αν το κανω εγω αυτο τη γ@μησα
παλια παντως ειχα κι εγω θεμα ακμης και στο ξυραφι πιστευω οτι βρηκα την υγεια μου ή απλα μεγαλωσα και εφυγε
επισης για να αποφυγω μικρομολυνσεις κτλ (που οδηγουν σε σπυρακια) ειμαι πολυ σχολαστικος στο θεμα καθαριοτητας, θα πλυνω τα χερια μου πριν ασχοληθω με τη μουρη μου και το ξυραφι θα περαστει με ενα λιτρο καυτο νερο πριν το χρησιμοποιησω
επισης ποτε κοντρα , μια φορα μου φυτρωσε τριχα μεσα στο δερμα και εκανα ενα μικρο σπλατερ για να τη βγαλω
παντως γενικα λατρευω τη διαδικασια του ξυρισματος, δεν ξερω γιατι τις υπολοιπες δουλειες περιποιησης (δοντια, μπανια, κουρεμα κτλ) ουτε λιγο
-
Εγω τα παιρνω κοντρα επειδη μου σπαει τα νευρα να εχω φρεσκοξυριστει και να φαινεται η τρουχα σαν μ@λ@κι@.Εγω αφηνω φαβοριτα τωρα.
-
καποια προσωπα το αντεχουν, το δικο μου με κοντρα (τουλαχιστον οταν ημουν στα χρονια σου και λιγο παραπανω, μετα δε δοκιμασα) καταστρεφοταν
μιλαμε για ευαισθητο δερματακι τζοβενου εδω περα αλλα τι να κανω αυτα εχει το να μικροδειχνεις..
-
Αν επιχειρήσω πριν το μπάνιο κόντρα γδέρνομαι. Μετά το μπάνιο απλά γλιστράει
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καποια προσωπα το αντεχουν, το δικο μου με κοντρα (τουλαχιστον οταν ημουν στα χρονια σου και λιγο παραπανω, μετα δε δοκιμασα) καταστρεφοτανΚαλα εσυ πρεπει να σου φεροντε με προσοχη να πουμε babyface....
-
-
Άντε τώρα, σοβαρά, πότε θα μαλώσουμε για ξυριστικές;
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Αν επιχειρήσω πριν το μπάνιο κόντρα γδέρνομαι. Μετά το μπάνιο απλά γλιστράειλογικο... το δερμα θα ειναι οσο πιο μαλακο γινεται
αλλα δε θελω να μπλεκω με τριχες, σκατουλες και αφρους μετα το μπανιο , θελω να τα κανω απο πριν αυτα και με το μπανιο να καθριζω μια και εξω
΄Οποιος εχει τα γένια, εχει πάντα και τα κατάλληλα χτένια?