-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άντε τώρα, σοβαρά, πότε θα μαλώσουμε για ξυριστικές;Γερμανικες V Ιαπωνικες ε;
-
Εκτός από το gel και τον αφρό υπάρχουν κάτι ενδιαφέρουσες κρέμες ξυρίσματος (Κορρέ, Apivita π.χ.) που στο δικό μου δέρμα τουλάχιστον συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα σε σχέση με τους αφρούς και το gel. Ξυραφάκια Mach 3 εδώ και καμιά 10ετία...
-
ρε τι μαθαίνει ο άνθρωπος ........
-
Εγω είμαι σε στύλ ναυαγός, μάλιστα έχω περάσει και από το στύλ απολύτως ναυαγός αλλά πλέον εφαρμόζω περιποίηση γενιάδας που θα μπορούσε να περάσει αν ήμουν στο πολεμικό ναυτικό.
Κοινώς ξυρίζω τον λαιμό με Mach3 και αφρό. Στην Ελλάδα είχα πάντα Noxzema κίτρινο εδώ δεν τον βρίσκω οπότε αγοράζω Nivea. Στην συχνή ερώτηση που μου κάνουν πότε θα ξυριστείς να γίνεις άνθρωπος η απάντηση είναι ποτέ -
Βαριεμαι το ξυρισμα.Μια φορα καθε 5 με 7 μερες ξυριζομαι.Το γνωστο mach3 και εγω ,αφροτζελ bic αυτη τη στιγμη και καθολου after shave,ποτέ κοντρα γιατι γυρνανε για πλακα.Αν δεν ειχα και ενα μικρο σημειο με τριχοφαγο χαμηλα στο μαγουλο θα ξυριζομουν και αραιότερα.
Ο noxzema ο κιτρινος ειναι καλος,τον εχω σαν εναλλακτικο αν δεν εχω gel.Παχυς αφρος που μαλακωνει πολυ και αργει να στεγνωσει.Αν καποιος εχει σπυρακια μπορει να δοκιμασει τον μπλε που ειναι με μεντολη αλλα εχει εντονη μυρωδια.
edit ακυρο ο μπλε για σπυρακια,απλα εινα αναζωογονητικός κλπ ,μολις το ειδα.
-
Μεντολη not good for you ερεθιζει ασχετα με την αίσθηση που δίνει οτι ανακουφίζει
Α εννοείται οτι ψήφιζω το τελευταίο και ετοιμάζω σύντομα πραξικόπημα με έταιρο γενειοφόρο μοντ -
Με φώναξε κανείς;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εκτός από το gel και τον αφρό υπάρχουν κάτι ενδιαφέρουσες κρέμες ξυρίσματος (Κορρέ, Apivita π.χ.) που στο δικό μου δέρμα τουλάχιστον συμπεριφέρονται πολύ καλύτερα σε σχέση με τους αφρούς και το gel. Ξυραφάκια Mach 3 εδώ και καμιά 10ετία...Apivita στηρίζουμε, ελληνικά προϊόντα και αριστερά αφεντικά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
.....Α εννοείται οτι ψήφιζω το τελευταίο και ετοιμάζω σύντομα πραξικόπημα με έταιρο γενειοφόρο μοντΚάτι ειχα ψυλλιαστεί, για αυτό και το συμπεριέλαβα.....
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
.....Α εννοείται οτι ψήφιζω το τελευταίο και ετοιμάζω σύντομα πραξικόπημα με έταιρο γενειοφόρο μοντ
Κάτι ειχα ψυλλιαστεί, για αυτό και το συμπεριέλαβα.....
Φοβού τους μόντ και δώρα φέροντες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
.....Α εννοείται οτι ψήφιζω το τελευταίο και ετοιμάζω σύντομα πραξικόπημα με έταιρο γενειοφόρο μοντ
Κάτι ειχα ψυλλιαστεί, για αυτό και το συμπεριέλαβα.....
Φοβού τους μόντ και δώρα φέροντες
Ειναι και αλλοι μοντ και global μαλιστα γενειοφοροι
-
Είμαστε πολλοί αλλα φευ κάποιοι δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν...
Και για να μην βγαίνουμε ,τουλάχιστον για όσο το θέμα θα είναι ανοιχτό , η κρέμα ξυρίσματος είναι πολλή ωραία αλλά δυστυχώς χρονοβόρα. Κάποια στιγμή θα το γυρίσω σε φαλτσέτα, πινέλο και κρέμα αλλά προς το παρόν βαριέμαι -
Παλια ειχα δοκιμασει ηλεκτρικη μηχανη αλλα παντα καταφερνα να καιγομαι στον λαιμο οποτε την παρατησα.
Με φαλτσετα δεν εχω δοκιμασει και δεν νομιζω οτι θα το κανω.Κοβομαι και με τα απλα μπικακια οποτε .....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:lol:Παλια ειχα δοκιμασει ηλεκτρικη μηχανη αλλα παντα καταφερνα να καιγομαι στον λαιμο οποτε την παρατησα.
Με φαλτσετα δεν εχω δοκιμασει και δεν νομιζω οτι θα το κανω.Κοβομαι και με τα απλα μπικακια οποτε .....
Πιτσιρικα...
-
Ξυρίζομαι 2-3 φορές την εβδομάδα....Είναι λίγο βαρετή διαδικασία, αλλιώς θα ξυριζόμουν κάθε μέρα...Βέβαια, επειδή μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές, μπορεί για ενα χρόνο ας πούμε, να συντηρώ γένια 3 ημερών (με ξυρισμένο όμως το λαιμό ) με την κατάλληλη μηχανη....Επίσης μπορεί, για κάποιους μήνες να συντηρώ μουσακι (στυλ Τονυ Σταρκ, Ironman ) ή ακόμη και το άλλο, μόνο στο πηγούνι....! Γενικά, στη ζωή μου, δεν έχω κλείσει πάνω απο 2 χρόνια με το ίδιο look...Δεν είναι λίγοι οι απλοί γνωστοί, που κάποιες φορές κομπλάρουν στην αρχή και δεν μπορούν να με γνωρίσουν...!
Aπο υλικά, χρησιμοποιώ gel Gillete και ξυράφι Mach 3....Απο after shave, μου αρέσει πολύ το άρωμα του Old spice (το γαλάζιο στο διάφανο μπουκάλι), αλλα δεν το χρησιμοποιώ σε μόνιμη βάση. Κάπου-κάπου, ετσι γι΄αλλαγη. Συνήθως χρησιμποιώ ενα Balsam της Gillete....Τωρα όμως που διάβασα και για τα προιόντα του Κορρέ, θα δοκιμάσω, γιατί εντάξει, αρκετά έχει Gilletiάσει ο πλάνήτης...!
Εχω σκληρά γένια και το gel το βρίσκω πιο καλό απο τον αφρό....Νομίζω οτι μαλακώνει πιο καλά τις τρίχες και ίσως κρατάει λιιγο πιο πολύ απο θέμα οικονομιας.... Προτιμώ το ξύρισμα μετά το μπάνιο, που οι τρίχες είναι πιο μαλάκες και συνήθως ξυρίζομαι 2 χέρια....Ενα κανονικό κι ενα κόντρα, πολύ γρήγορο όμως, όπου διαπιστώνω οτι φάινεται κατι σκούρο, αρκετά εντονα.....Συνηθως στο πηγούνι για παράδειγμα...
Ο χρήστης skye έγραψε:
α. ειναι θεμα καθαριοτητας Δε θα το έλεγα...Θέμα καθαριότητας είναι το καλό και συχνό πλύσιμο, ενίοτε και με αντισηπτικό...Θέμα καθαριότητας είναι και η συχνή αλλαγή εσωρούχων, τα οποία θα πρέπει να είναι ποιοτικά και βαμβακερά...
β. ειναι θεμα σεβασμου. οπως περιμενω απ'την κοπελα να μη συντηρει ενα μικρο δασος εκει κατω, ετσι ισχυει και για μενα. Ε, καλά ρε skye....Κι εγω απαιτώ να μην έχει τρίχες στη μασχάλη, αλλα δεν ξυρίζω και τις δικές μου..!! Πέρα απο την πλάκα πάντως, οι τρίχες ειδικά εκει κάτω, υπάρχουν για σημαντικό λόγο και στους άντρες και στις γυνάικες, άσχετα αν το trend λέει άλλα..!! -
Φίλτατε Patrine σταμάτα να προκαλείς την τύχη σου γιατί το επόμενο ban θα είναι και το οριστικό.
-
Δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ...
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Δεν έχετε αίσθηση του χιούμορ...viewtopic.php?p=293923#p293923
-
Συνήθως χρησιμοποιώ αυτό το after shave , το οποίο αγοράζω (2-3 κομμάτια τη φορά, 8 ευρώ το τεμάχιο) απο το εξωτερικό, όποτε 'με φέρνει ο δρόμος'.
Ειναι εξαιρετικό, με απαλή αίσθηση και ευχάριστο άρωμα!
Aλλιώς, Gillette series Gel
**Εdit: **1/ Στην Ελλάδα, υπάρχει και το αντίστοιχο κατάστημα της αλυσίδας (κυρίως για γυναικεία καλλυντικά-συνιστώνται ανεπιφύλακτα για συζύγους, φίλες-φιλενάδες κλπ ), αλλά ως είθισται, εχει τα προιόντα σε τιμές 50% ακριβότερες απο τον μέσο όρο όλων των αντίστοιχων της Ευρώπης. Τα φτηνότερα όλων ειναι της Γερμανίας, με διαφορά τιμής έναντι των Ελληνικών ... 100% , αν και η φίρμα ειναι Γαλλική.
2/ Αν το ΔΝΤ το επιβάλλει, θα αρχίσω να χρησιμοποιώ πλέον αυτό
΄Οποιος εχει τα γένια, εχει πάντα και τα κατάλληλα χτένια?