-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
δεν υπαρχει τπτ πιο αντρικο απο το ξουρισμα
μηπως εισαι ψιλο-σπανος?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν υπαρχει τπτ πιο αντρικο απο το ξουρισμα
μηπως εισαι ψιλο-σπανος?
Αφου ξυριζονται οι γυναικες ρε...Αν δεν εχει ο αντρας 5 μετρα τρουχα τι να λεει...
-
Βαριεμαι απιστευτα το ξυρισμα
Γι'αυτο και καταληγω παντα με το στυλ του ΡοβινσωναΤελος παντων
Ξυριζομαι κυριως το βραδυ πριν το μπανιο ετσι ωστε να φυγουν τυχον τριχες που εχουν απομεινει στο δερμα
Κλασσικα ξυραφακι αλλα παιρνει πολλα, και στο τελος καταληγει μιας χρησης
Μαλλον θα αγορασω καμια κουρευτικη... -
@mad max
.....δεν ειναι το ιδιο
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Βαριεμαι απιστευτα το ξυρισμα
Γι'αυτο και καταληγω παντα με το στυλ του ΡοβινσωναΤελος παντων
Ξυριζομαι κυριως το βραδυ πριν το μπανιο ετσι ωστε να φυγουν τυχον τριχες που εχουν απομεινει στο δερμα
Κλασσικα ξυραφακι αλλα παιρνει πολλα, και στο τελος καταληγει μιας χρησης
Μαλλον θα αγορασω καμια κουρευτικη...αμα εχεις πολυ πραγμα θα μπορουσες να παρεις τον ογκο με μηχανη και μετα ξυραφι
για να μη μπουκωσει ξεπλυμα συνεχεια
πλακα πλακα το ψηνω κι εγω να αφησω τη ξανθια μου βαρβαρη γεννιαδα να μεγαλωσει για μερικες βδομαδες, εχω καιρο να το κανω
-
στην 'ευαίσθητη περιοχή' τι χρησιμοποιείται????
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
στην 'ευαίσθητη περιοχή' τι χρησιμοποιείται????Γρασσο....
-
οτι θες χρησιμοποιειται
αμα θες να το παιξεις πορνοσταρ ακομα και ξυραφι , αλλα η μηχανη πιστευω οτι ειναι αρκετη
το ξυραφι παντως για οσους δεν ειναι ειναι μαθημενοι δεν ειναι πολυ καλη ιδεα
-
-
Δεν μπορώ να καταλάβω την ύπαρξη αυτού του τοπικού που ρίχνει το επίπεδο του φόρουμ...
Τότε θα ανοίξω και εγώ δημοσκόπηση πως προτιμάτε το χαρτί υγείας... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
στην 'ευαίσθητη περιοχή' τι χρησιμοποιείται????Σκέτο ξυράφι και εκεί.
Χωρίς Gel, αφρούς και άλλα gay υλικά...
-
μην προτρεπεις τον κοσμο να πεθανει απο φαγουρα
η μηχανη ειναι μια χαρα για να παρεις τα πολλα, αλλα προσοχη στους τραυματισμους
επισης προσοχη στο βουλωμα νιπτηρα
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μην προτρεπεις τον κοσμο να πεθανει απο φαγουραη μηχανη ειναι μια χαρα για να παρεις τα πολλα, αλλα προσοχη στους τραυματισμους
επισης προσοχη στο βουλωμα νιπτηρα
και οχι αφτερσέιβ μετα
-
Οινόπνευμα!
-
Βιξ
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
ΒιξΤώρα θυμήθηκα μια πλάκα που θέλαμε να κάνουμε σε κάποιον.
Τον έψηνε ένας τύπος με πολύ καλές σεξουαλικές επιδόσεις ότι αυτό οφείλεται σε μια αλοιφή που χρησιμοποιεί στην ευαίσθητη περιοχή.
Εμείς είχαμε ετοιμάσει ένα ψεύτικο βαζάκι που είχαμε βάλει κινέζικη θερμαντική αλοιφή (ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ), αλλά φοβηθήκαμε να ολοκληρώσουμε τη φάρσα γιατί θα μας σκότωνε. -
Εχω μια βιετναμεζικη τετοια, μιλαμε για πυρηνικο πραμα, το βαζακι εχει διαμετρο ενος 50λεπτου και υψος οσο 3 κερματα
Καπου στο φορουμ εχει γραψει ο tm ιστορία για μπέρδεμα βαζελίνης με βιξ
-
fuck
-
Εχω γενια τα οποια περιποιουμαι ~μια φορα το μηνα με μηχανη για κουρεμα (αν και look Marx δε θα με χαλαγε, θα ειμαι στην πραγματικοτητα περισσοτερο σαν πρωην τροφιμος ιδρυματος )
Την ευαισθητη περιοχη την προσεχω μακραν σε πιο συστηματικη βαση (οχι ξυραφι φυσικα ). Γιατι
α. ειναι θεμα καθαριοτητας
β. ειναι θεμα σεβασμου. οπως περιμενω απ'την κοπελα να μη συντηρει ενα μικρο δασος εκει κατω, ετσι ισχυει και για μενα.
΄Οποιος εχει τα γένια, εχει πάντα και τα κατάλληλα χτένια?