-
Ο χρήστης MILITO έγραψε:
Θα προορίζεται κυρίως για εντός πόλης χρήσης άντε και για να κοντινό ταξιδακι που και που με το μωρό..πάντως έχω μπερδευτεί αρκετά ..ίσως κοιτάξω και για ελαφρώς μεταχειρισμένα δεν μπορεί όλο και κάποια καλή ευκαιρία θα υπάρχει!κοίτα να έχει μεγάλα καθίσματα ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Θα προορίζεται κυρίως για εντός πόλης χρήσης άντε και για να κοντινό ταξιδακι που και που με το μωρό..πάντως έχω μπερδευτεί αρκετά ..ίσως κοιτάξω και για ελαφρώς μεταχειρισμένα δεν μπορεί όλο και κάποια καλή ευκαιρία θα υπάρχει!
κοίτα να έχει μεγάλα καθίσματα ...
και το κάθισμα να έχει ρύθμιση κλίσης πλάτης με μοχλό και όχι με ροδέλα
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Θα προορίζεται κυρίως για εντός πόλης χρήσης άντε και για να κοντινό ταξιδακι που και που με το μωρό..πάντως έχω μπερδευτεί αρκετά ..ίσως κοιτάξω και για ελαφρώς μεταχειρισμένα δεν μπορεί όλο και κάποια καλή ευκαιρία θα υπάρχει!
κοίτα να έχει μεγάλα καθίσματα ...
και το κάθισμα να έχει ρύθμιση κλίσης πλάτης με μοχλό και όχι με ροδέλα
yaris
-
Βασικά μόνο σε γιαπωνέζικα έχω δει μοχλο και όχι ροδέλα
Τελικά όλα τα ευρωπαϊκά είναι κυριολεκτικά ξενέρωτα
-
- citroen c2 αλλα ειναι ο λιγοτερο πρακτικος τροπος ρυθμισης .. ή μενεις πολυ ορθιος ή πολυ ξαπλωτος ... κατα τα αλλα για πρωτο οδηγο ενα μτχ ειναι πολυ καλυτερο (ειδικα στα πρωτα μικροχτυπηματα δεν θα κλαις την μοιρα σου ...)
-
Βασικά μόνο σε γιαπωνέζικα έχω δει μοχλο και όχι ροδέλαΤελικά όλα τα ευρωπαϊκά είναι κυριολεκτικά ξενέρωτα
-
Το ιδανικό το έχει κάνει φίλος μου σε 5 πορτη 3αρα...
Έβαλε τα ανακλεινωμενα καθίσματα της coupe... Και έχει γήπεδο πίσω...Ο ορισμός του...
' τι κάνει ο άνθρωπος για να πηδ@ ξει...' -
Ο χρήστης Njo έγραψε:
- citroen c2 αλλα ειναι ο λιγοτερο πρακτικος τροπος ρυθμισης .. ή μενεις πολυ ορθιος ή πολυ ξαπλωτος ... κατα τα αλλα για πρωτο οδηγο ενα μτχ ειναι πολυ καλυτερο (ειδικα στα πρωτα μικροχτυπηματα δεν θα κλαις την μοιρα σου ...)
δε κανεις δουλεια στο c2... αν εχεις καμια γκομενα ταπα κατι γινεται, αλλα με κανονικων διαστασεων ταιρι την εκατσες
-
Οπως βλεπεις απο την εικονα μου, ειμαι κατοχος ενος Fiesta.
Επισης ειμαστε και οι 2 νεοι οδηγοιΤο Μαρτιο που το εκλεισα ο πωλητης δεν ανεφερε τιποτα για αποσυρση
Επισης το Fiesta ειναι πολυ καλο μες την πολη αλλα και εξω απ'αυτηΔεν ξερω αν εισαι φαν του εξοπλισμου αλλα μπορεις να βολευτεις με μεταχειρο σαν αυτο
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/663969/Αν κοιταξεις επισης τριθυρο Fiesta πρεπει να ξεχασεις τυχον 'αναζητησεις' που ανεφεραν και οι παραπανω
Παντως μπορεις να κοιταξεις το Fabia 1.2 tsi (αν ξεπερασεις πρωτα την 'περιεργη' σχεδιαση του)
Να και η τιμη του http://www.topgear.gr/guide/models/Skoda/Fabia/
Επισης η Skoda προσφερει αποσυρσηIbiza δεν θα πολυκοιταζα. Μου φαινεται πολυ μουντο το εσωτερικο του και οι κινητηρες του ειναι καπως αργοι (εξαιρουνται FR και Cupra)
-
οντως η σχεδιαση του fabia ειναι καπως... μαλλον κλινω προς το φιεστακι η το mazda
-
To mazda με τα σημερινά φορολογικά δεδομένα είναι και οικονομικότερο όντας 1,3 (τέλη-ασφάλειες)
-
Και τα δύο πολύ καλά supermini κι εγώ έχω το Fiesta και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Και τα δύο μοιάζουν οδηγικά καθώς μοιράζονται το ίδιο πάτωμα.
Στο μάζντα έχεις το θετικό ότι ειναι 1.3 (λιγότερα τέλη) και στο fiesta ότι έχει πολύ καλύτερα aftersales.Πάντως όπως σου είπαν τα παιδιά απέφυγε το καινούριο αυτοκίνητο. Το πιο πιθανό να κάνεις μικροχτυπηματάκια και να βαράς το κεφάλι σου. Ειδικά αν είσαι φοιτητής και δεν έχεις γκαράζ. Πάντως εγώ ευτυχώς δεν είχα ξεκινήσει με καινούριο
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Πάντως όπως σου είπαν τα παιδιά απέφυγε το καινούριο αυτοκίνητο. Το πιο πιθανό να κάνεις μικροχτυπηματάκια και να βαράς το κεφάλι σου. Ειδικά αν είσαι φοιτητής και δεν έχεις γκαράζ. Πάντως εγώ ευτυχώς δεν είχα ξεκινήσει με καινούριο
Να πω κατι σχετικα με αυτο
Εμενα αυτο ειναι το πρωτο μου αυτοκινητο. 20 λεπτα αφοτου το πηρα στα χερια μου, γραντζουνισα το κατω μερος του προφυλακτηρα (μεταξυ μας και το sport δεν ειναι και το πιο ψηλο αυτοκινητο). Μπορω να πω οτι δεν με πολυενοιαξε γιατι το γνωριζα απο πριν οτι τετοια πραγματα θα τα εχω τα πρωτα χρονια (βεβαια η γραντζουνια δεν ειναι σε εμφανες σημειο, οποτε δεν το βλεπω).
Βεβαια υπαρχουν και χειροτερα. Για παραδειγμα ενας φιλος μου θελει να φτιαξει κατι μικροκουκκιδες που δεν φαινονται με γυμνο ματι στην πορτα του οδηγου γιατι εχει βρει σε καποια σημεια
Εν ολιγοις, και καινουργιο να ειναι, αν εχεις συμβιβαστει απο πριν οτι θα γινουν καποιες μικροβλακειουλες δεν θα εχεις θεμα
ΥΓ: To παραπανω ειναι εντελως φιλικο
ΥΓ2: To ποινικο μου μητρωο ειναι λευκο μετα τη γραντζουνια!!! -
Ερώτηση επειδή κι εγώ σύντομα θα πιάσω το πρώτο δικό μου τιμόνι στα χέρια μου:
-- προειδοποιώ ίσως να θελήσετε να μου ρίξετε κατακέφαλο --
Η Alfa MiTo είναι αμάξι που μπορώ μόνο να ονειρεύομαι ή είναι αμάξι που θα μπορώ να το κουμαντάρω; Θα το συνιστούσατε σε ψάρακλα οδηγό;
-
χεχε μια χαρα συγχρονο αυτοκινητο ειναι κ ασφαλεστατο, με κινητηρες για ολα τα... χερια
Απο 95 ως 170 αλογα οποτε δυσκολα να μη βρεις αυτο που μπορεις να 'κουμανταρεις' -
Ο χρήστης Valder έγραψε:
Ερώτηση επειδή κι εγώ σύντομα θα πιάσω το πρώτο δικό μου τιμόνι στα χέρια μου:-- προειδοποιώ ίσως να θελήσετε να μου ρίξετε κατακέφαλο --
Η Alfa MiTo είναι αμάξι που μπορώ μόνο να ονειρεύομαι ή είναι αμάξι που θα μπορώ να το κουμαντάρω; Θα το συνιστούσατε σε ψάρακλα οδηγό;
σε ψάρακα οδηγό όχι...
Δεν κόβει το τιμόνι της και δεν βλέπεις καθόλου τις διαστάσεις της... -
Σοβαρά τώρα;
Καλά το τιμόνι είναι λίγο πολύ γνωστό τόσο από 156, όσο και από 147 ( αυτήν δεν έτυχε να την οδηγήσω)
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
:hmmm:
Σοβαρά τώρα;Καλά το τιμόνι είναι λίγο πολύ γνωστό τόσο από 156, όσο και από 147 ( αυτήν δεν έτυχε να την οδηγήσω)
σοβαρότατα ...
Αν είναι απειρος ο άλλος και όλο και κάποια γωνία θα φάει...
Δεν σου λέω ότι είναι λότους , αλλά ένα πουντο η ένα 207 είναι ΠΟΛΥ πιο εύκολο στις μανούβρες -
Βασικά μόνο σε γιαπωνέζικα έχω δει μοχλο και όχι ροδέλαΤελικά όλα τα ευρωπαϊκά είναι κυριολεκτικά ξενέρωτα
Τα γαλλικά της PSA έχουν μοχλό! Και πολύ εύκολο να ρίξεις το κάθισμα, όχι τόσο να το ρυθμίσεις ξανά όρθιο!
Και πολύ βολικά καθίσματα...
-
Ο χρήστης Valder έγραψε:
Ερώτηση επειδή κι εγώ σύντομα θα πιάσω το πρώτο δικό μου τιμόνι στα χέρια μου:-- προειδοποιώ ίσως να θελήσετε να μου ρίξετε κατακέφαλο --
Άνετα. Την πήρε φίλος μου ,μετά απο προτροπή μου, πριν απο 1 χρόνο και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Ήταν κι αυτός πρωτάρης οδηγός.Προσοχή θέλει όπως κάθε αυτοκίνητο καινούργιο και να έχεις και αισθητήρες παρκαρίσματος (μπρος-πίσω).
Αν αυτό έχεις καψουρευτεί και έχεις κάνει κουμάντο στα οικονομικά (δύσκολοι οι καιροί ,indeed)
πηγαίνεις και την παραγγελνείς όπως επιθυμείς
αγορα πρωτου αυτοκινητου