-
Παντως Γιωργο η C5 THP φοραει μοτερ psa-bmw..Θα εχεις και λιγο γερμανο μαζι που δε χαλαει..
-
Γιωργαρε πάρε ένα μτχ rallye και ασε τον γερό σου με τον φικο...
Απλά απαλαξε τον Απο την παρουσια σου κατα την διάρκεια του ταξιδιού...
Εξαλου τα 18 πλησιάζουν ... -
MadMaxGeo και 106 rally μαζι?
Εισαι τρελος ανθρωπε μου..? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εισαι τρελος ανθρωπε μου..?στα 19 είχα rallye και είχα ΠΟΛΥ λιγότερο μυαλό Απο το Γιώργο...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παντως Γιωργο η C5 THP φοραει μοτερ psa-bmw..Θα εχεις και λιγο γερμανο μαζι που δε χαλαει..Δεν ειναι το θεμα κινητηρα απλα δεν του αρεσει του πατερα μου.Οσο για μενα εγω θα παω για ford puma.Τελος.Το καταλαβα απο τη μορφη.Ειμαστε γενημενοι ο ενας για τον αλλον. Επισης δε θα αφησω τον πατερα μου να αγορασει μαουνα....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εξαλου τα 18 πλησιάζουν ...Πισωγλέντικο, νευρικό Rallye στα χέρια 18χρονου, παντελώς άπειρου, καυλώγκαζου; Δεν αγαπάς τον Γιωργακη μας;
-
Εντελως απειρος εεε?Καλααααααααααα..........................
-
Γιωργο δεν σου αρμοζει γαλλικο, θα γινεις σαν το Πασχο με το ιταλικο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εξαλου τα 18 πλησιάζουν ...Πισωγλέντικο, νευρικό Rallye στα χέρια 18χρονου, παντελώς άπειρου, καυλώγκαζου; Δεν αγαπάς τον Γιωργακη μας;
έχει να κάνει καθαρά με την παιδεία του καθενως...
είναι Απο τα αυτοκίνητα που αν τα σεβαστεί θα μάθεις πολλά... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εισαι τρελος ανθρωπε μου..?στα 19 είχα rallye και είχα ΠΟΛΥ λιγότερο μυαλό Απο το Γιώργο...
Rallye ειχες ή 1.1-1.4 οπως μου ελεγες καποτε..? με μπερδεψες τωρα
Εν πασει περιπτωση εισαι απλα τυχερος ,οπως και εγω αλλωστε..
Ποια παιδεια ρε κοκκινο τερας και εγω εχω παιδεια αλλα το χωραφακι μου το αγορασα κανονικα..2 χρονια πριν σκεφτομουν τελειως αλλιως απ οτι τωρα..
-
για τον μπαμπά του Γιώργου...

για τον Γιώργη...

-
Το πρωτο το ειχε και αυτο ο πατερας μου
24 χρόνια μας κάθισε στο σβερκο
Και μετα πηρε το Σκόρπιο.Μηπως να το ξανασκεφτεις για την υπεραυτοκινηταρα των 7 ηπείρων ; -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Rallye ειχες ή 1.1-1.4 οπως μου ελεγες καποτε..? με μπερδεψες τωρα
Εν πασει περιπτωση εισαι απλα τυχερος ,οπως και εγω αλλωστε..
Ποια παιδεια ρε κοκκινο τερας και εγω εχω παιδεια αλλα το χωραφακι μου το αγορασα κανονικα..2 χρονια πριν σκεφτομουν τελειως αλλιως απ οτι
τωρα..ξεκίνησα με 106 1.1 με 60 ατιθασα ατια και ακολούθησε 106 rallye...
Τεσπα , έχω μάθει να σέβομαι το όχημα...
-
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Το πρωτο το ειχε και αυτο ο πατερας μου
24 χρόνια μας κάθισε στο σβερκο
Και μετα πηρε το Σκόρπιο.Μηπως να το ξανασκεφτεις για την υπεραυτοκινηταρα των 7 ηπείρων ;Θυμάμαι πιτσιρικάς στη Δ.Γερμανία (τότε) το Taunus το αποκαλούσαν 'Turkenwagen'.Είχα εμπειρίες από ένα τέτοιο.
-
Χαχα α ρε πατερα δοξες.
Ενας θυμαται τις επικες του διαστασεις (πραγματικα ακομα και σημερα οι χωροι του ειναι απλα αχανεις και δεν τους βρισκεις σε κανενα insignia,c5,mondeo κλπ ) ο αλλος γιατι το επαιρνε ολη η 'πλουτοκρατία '.
Επικες επιλογες και οι δυο -
Χαχα α ρε πατερα δοξες.
Ενας θυμαται τις επικες του διαστασεις (πραγματικα ακομα και σημερα οι χωροι του ειναι απλα αχανεις και δεν τους βρισκεις σε κανενα insignia,c5,mondeo κλπ ) ο αλλος γιατι το επαιρνε ολη η 'πλουτοκρατία '.
Επικες επιλογες και οι δυοΤι αυτοκινητο εχεις εσυ? Να δουμε που θα βαδισει ο Γιωργος στο μελλον..
-
peugeot 2.Επρεπε να βολευτουν τα υπολοιπα αδερφια μου τα οποια παρεπιπτόντως δεν οδηγούν και έχω μείν ει στην απέξω.
Μπορώ να σου πω οτι λιγουρεύομαι τη zx,τη gtv και c30 οποτε βγάλε ακρη
Ευτυχώς εγώ ξέφυγα απο το 'δασκάλεμα ' του πατέρα μου για το τι είναι ένα καλό αυτοκίνητο (10 πόντους λαμαρίνα και κάθε πόρτα με τσιμέντο γεμισμένη ) και έγινα λίγο πιο ανοιχτόμυαλος θέλω να πιστεύω.Όταν ήμουν υπό την επίροια του πατέρα μου όμως (10 χρόνια πριν ) μπορώ να σου πώ οτι και εγώ ονειρευόμουν puma γιατι ήταν το πλέον Ζμπορ Φορντ.Με λίγη νεκροφιλία παρακάτω ένα Κάπρι που στην εποχή του πατέρα μου θεωρούνταν και πολύ ΙΝ ρε παιδι μου (σαν το ιφόουν της εποχής ενα πράγμα ).Το Γιώργο το βλέπω να καταλήγει σε Φιέστα Ες προηγούμενης γεναιάς
-
peugeot 2.Επρεπε να βολευτουν τα υπολοιπα αδερφια μου τα οποια παρεπιπτόντως δεν οδηγούν και έχω μείν ει στην απέξω.
Μπορώ να σου πω οτι λιγουρεύομαι τη zx,τη gtv και c30 οποτε βγάλε ακρη
Ευτυχώς εγώ ξέφυγα απο το 'δασκάλεμα ' του πατέρα μου για το τι είναι ένα καλό αυτοκίνητο (10 πόντους λαμαρίνα και κάθε πόρτα με τσιμέντο γεμισμένη ) και έγινα λίγο πιο ανοιχτόμυαλος θέλω να πιστεύω.Όταν ήμουν υπό την επίροια του πατέρα μου όμως (10 χρόνια πριν ) μπορώ να σου πώ οτι και εγώ ονειρευόμουν puma γιατι ήταν το πλέον Ζμπορ Φορντ.Με λίγη νεκροφιλία παρακάτω ένα Κάπρι που στην εποχή του πατέρα μου θεωρούνταν και πολύ ΙΝ ρε παιδι μου (σαν το ιφόουν της εποχής ενα πράγμα ).Το Γιώργο το βλέπω να καταλήγει σε Φιέστα Ες προηγούμενης γεναιάς
Με λιγα λογια υπαρχουν ελπιδες και για το Γιωργακη..
-
Το φάγατε το Παλικάρι με τα Octavia και τα άλλα χρέπια ......
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το φάγατε το Παλικάρι με τα Octavia και τα άλλα χρέπια ......Vw passat??
Επιλογη μεγαλου 1.6 οικογενειακου μεταχειρισμενου