-
Φαίνεται καλύτερο και από τις πιο αισιόδοξες εκδοχές των photoshopάδων. Και δείχνει αρκετά συμπαγές.
-
Φαίνεται καλύτερο και από τις πιο αισιόδοξες εκδοχές των photoshopάδων. Και δείχνει αρκετά συμπαγές.
-
-
-
Πολύ ... 'σηκωμένο' μου φαίνεται το πίσω μέρος.
Στο καμουφλαρισμένο φαίνεται πιο αρμονικό!
http://carscoop.blogspot.com/2010/05/scoop-opel-sexy-looking-astra-gtc-three.html -
-
Ωραιο αμαξι αλλα το προηγουμενο GTC ηταν ποιο ωραιο.
-
Το αυτοκινητο ειναι , μ αρεσει αρκετα και το νεο astra αλλα αυτο ετσι οπως το βλεπω ειναι πολυ πιο ομορφο απο το megane coupe..
Πραγματικα ειναι μεγαλη εκλπηξη..
-
Πολύ όμορφο και δυναμικό. Κρίμα που το εσωτερικό θα είναι μάλλον ίδιο με του 5p με ένα κάρο κουμπάκια στην κονσόλα. Γνωρίζουμε αν έχει το ίδιο -μεγάλο- μήκος του 5p;
-
Μου άρεσε κι εμένα πολύ!!! Μαζί με το megane τα πιο όμορφα 3πορτα μικρομεσαία.
-
Πάνε να χτυπήσουν το scirocco με το hack coupe αμάξωμα , να δούμε τι θα λέει και στο δρόμο .
-
Πάντως τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας έχουν μεγαλώσει πολύ και αυτό πιστεύω είναι ακόμη πιο ορατό στις τρίθυρες εκδόσεις τους. Στην συγκεκριμένη περίπτωση του Αστρα, η απόσταση της πόρτας από τον πίσω θόλο είναι..χαοτική! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Μεγκαν. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο ορατό στα 5θυρα, αλλά στα 3θυρα με ενοχλεί πολύ. Πρακτικά βλέπουμε ένα όμορφο σχέδιο (και στο Αστρα και στο Μεγκαν) που όμως χάνουν πάρα πολύ στο συγκεκριμένο σημείο.
-
+1
Πλέον έχουν γίνει ανοικονόμητα και στο μάτι και στην πραγματικότητα.Μαζί με το Megane Coupe (μόνο το κουπέ) τα πιο όμορφα της κατηγορίας. Το Astra για μένα είναι φοβερό και ως 5θυρο, είδα σήμερα ένα σε σαμπανιζέ χρώμα και οι διάφορες σκιές έδιναν πολύ ωραίο αποτέλεσμα.
-
Είναι σαφώς πιο αρμονικά (Megane coupe+Astra coupe) από κάτι Τσιρόκο...
-
Το τσιροτο υποφέρει στην σχεδίαση ιδιαίτερα στο πίσω μέρος όπου η διαφορά πλάτους οροφής με το σώμα στο ύψος της πίσω ρόδας το κάνει να μοιάζει με (Ornithorhynchus anatinus) ευρύτερα γνωστό ως Platypus .
-
Πολύ καλό δείχνει και η μοναδική παραφωνία είναι το παραθυράκι μπροστά από τον καθρέπτη που ταιριάζει περισσότερο σε πολυμορφικά
.
.
.
πχ
-
Πεσ'τα χρυσοστομε.
Αμαν πια με αυτη την αηδια.
Μου τη δινουν αφανταστα τα ατελειωτα παρμπριζ που φτανουν μεχρι τη μασκα.
Δεν αντεχω αλλα φινιστρινια
Εξαιρουνται τα πολυμορφικα -
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Πολύ καλό δείχνει και η μοναδική παραφωνία είναι το παραθυράκι μπροστά από τον καθρέπτη που ταιριάζει περισσότερο σε πολυμορφικά
.
.
.
πχ
+1000
Aυτο το 'τριγωνακι' ειδικα σε sport-hatch που θελει να λεγεται 'κουπε'
ειναι απαραδεκτο...
Και η καμπυλη στην πορτα τυπου insignia, το κανει να φαινεται πιο κοντο σε μηκος...
Δεν ξερω, κατι με χαλαει, ενω σαν σχημα συνολικα ειναι ωραιο, τα παραπανω ειδικα
που ανεφερα το 'μειωνουν' αρκετα. -
Μα ειναι σχεδον ιδια στο προφιλ τουλαχιστον το megane coupe και το astra gtc γι αυτο ειναι και τα δυο ωραια...
-
Πολύ ωραίο το GTC! Βέβαια για πρώτη φορά και το 5θυρο που αρέσει πάρα πολύ. Φαντάζομαι όμως πως το GTC θα έχει μεγαλύτερα μετατρόχια, άλλη ρύθμιση στην ανάρτηση κτλ. Άντε να το δούμε κι από κοντά.
Opel Astra (J) GTC