-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Αναλογα ποιο μου αρεσε παραπανω και ποιο ειχε καλυτερη οδικη συμπεριφορα.Βεβαια το fiat εχει μεγαλο + απο τον κινητηρα του(20 κιλακια ροπη με 15 αλογα παραπανω ειναι διαφορα πιστευω) αλλα σε σχεση με το στησιμο του ενος με του αλλου μαλλον το citroen θα κοιταζα...**Αλλα ** θα αγοραζα Ford.
Με το συμπάθειο Γιώργη μου!!!
Βαλε καμια φωτο εσυ.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αναλογα ποιο μου αρεσε παραπανω και ποιο ειχε καλυτερη οδικη συμπεριφορα.Βεβαια το fiat εχει μεγαλο + απο τον κινητηρα του(20 κιλακια ροπη με 15 αλογα παραπανω ειναι διαφορα πιστευω) αλλα σε σχεση με το στησιμο του ενος με του αλλου μαλλον το citroen θα κοιταζα...**Αλλα ** θα αγοραζα Ford.
Με το συμπάθειο Γιώργη μου!!!
Βαλε καμια φωτο εσυ.
...παλιόπαιδο!!! -
-Καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο το Punto.
-Εμπορικότερο
-Καλύτερος κινητήρας ( τεράστια διαφορά )
-Οικονομικότερος
-Χαμηλοί ρύποι για το μέλλον ( ποτέ δεν ξέρεις ) -
Από εμφάνιση και μόνο ένα
στο GP. -
Δεν νομίζω να είναι πιο οικονομικό μέσα στην πόλη το πουντο ...
Μάλλον στα ίδια θα είναι ...
Στον ανοικτό δρόμο θα φανεί η διάφορα...
ΕΚΕΙ τα τουρμπο μοτέρ είναι απολαυστικά...
Οποίος έχει εμπειρία με δαυτα με κατανοεί... -
To Punto....γιατί το C3 μπορεί να είναι πολύ καλό και βελτιωμένο σε σχέση με το δικό μου αλλά έχει και ένα μεγάλο μείον για μένα...λόγω της πολύ καλής έως κορυφαίας άνεσης χάνει σε οδηγική ευχαρίστηση την οποία δεν νομίζω να θέλεις να θυσιάσεις....
Και φυσικά είναι και η υπερπλήρωση που κάνει το Punto ακόμα πιο καλό σαν πακέτο. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν νομίζω να είναι πιο οικονομικό μέσα στην πόλη το πουντο ...
Μάλλον στα ίδια θα είναι ...
Στον ανοικτό δρόμο θα φανεί η διάφορα...
ΕΚΕΙ τα τουρμπο μοτέρ είναι απολαυστικά...
Οποίος έχει εμπειρία με δαυτα με κατανοεί...και μες στη πολη θα υπαρχει διαφορα
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
**C3 Picasso 1.6, Meriva II 1.4T με τους 120 ίππους και Venga 1.6 **μου έρχονται αμέσως-αμέσως στο μυαλό, χωρίς ν' αποκλείω και ένα ...Megane Estate με τον 130άρη TCE, έτσι για να γουστάρω !!
Όλ' αυτά βέβαια, μέχρι να έρθει το Fabia Reflex (station) RS ...Δεν μας φτάνουν τα χάλια μας και η οικονομική κρίση, θα πρέπει να οδηγούμε και αυτά τα ψηλά, βαριά, αργά και κακάσχημα κουτιά από πάνω; Σίγουρος δρόμος προς την αυτοκτονία...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σίγουρος δρόμος προς την αυτοκτονία...Που να σε πιέζανε και να τα αγοράσεις δηλαδή....
-
Αν στο τίτλο έγραφε ds3 αντί c3 η απάντησή μου θα ήταν προφανής.
Τώρα, *μάλλον *εύκολα GP.
Κακά τα ψέμματα...
-
To Punto....γιατί το C3 μπορεί να είναι πολύ καλό και βελτιωμένο σε σχέση με το δικό μου αλλά έχει και ένα μεγάλο μείον για μένα...λόγω της πολύ καλής έως κορυφαίας άνεσης χάνει σε οδηγική ευχαρίστηση την οποία δεν νομίζω να θέλεις να θυσιάσεις....
Και φυσικά είναι και η υπερπλήρωση που κάνει το Punto ακόμα πιο καλό σαν πακέτο.Το C3 γιατί για μένα έχει ένα τεράστιο συν ... θα είναι ποιο άνετο και ποιο ξεκούραστο στους 'δρόμους' αυτής της χώρας.
Τα περί 'οδηγικών ευχαριστήσεων' που τόσο συχνά διαβάζω εδώ μέσα προσωπικά δεν τα κατανοώ και ιδιαίτερα. Τι να είναι άραγε η 'οδηγική ευχαρίστηση';Από εκεί και πέρα όμορφο το Ιταλικό ... αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει. Μεγάλο ρόλο (για μένα) παίζει το δίκτυο διανομής και πωλήσεων, το δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης και κυρίως η πολιτική πωλήσεων. Και δυστυχώς από την πολιτική πωλήσεων κάποιων διανομέων στην Αττική, έχω αρνητικότατες εμπειρίες (απαξίωση, ειρωνεία, γράψιμο, δήθεν, αδιαφορία, άρνηση). Οπότε όλα τα υπόλοιπα (για μένα) είναι λεπτομέρειες.
-
χωρις πολλα πολλα εχω Punto συστηνω punto evo
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το C3 γιατί για μένα έχει ένα τεράστιο συν ... θα είναι ποιο άνετο και ποιο ξεκούραστο στους 'δρόμους' αυτής της χώρας.
Τα περί 'οδηγικών ευχαριστήσεων' που τόσο συχνά διαβάζω εδώ μέσα προσωπικά δεν τα κατανοώ και ιδιαίτερα. Τι να είναι άραγε η 'οδηγική ευχαρίστηση';Μην νομίζεις ότι και εγώ καίω την άσφαλτο....
Είναι απλά τα πράγματα...το Citroen έχει όντως αυτά που λες και αυτό έχω διαπιστώσει και από το δικό μου αυτοκίνητο παρόλο που είναι μία γενιά πίσω.
Όμως αν βρεθείς σε ένα στροφιλίκι και θελήσεις να ξεδώσεις τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα σε ικανοποιήσει παρόλο που τελικά κρατάει.
Για μένα τώρα οδηγική ευχαρίστηση είναι το αυτοκίνητο να μπορεί να σου προσφέρει μια δόση χαράς στο δρόμο όταν το χρειαστείς ή το έχεις ανάγκη τελωσπάντων.
Και θέλω να σου πω ότι είμαι και φαν της άνεσης...όταν συνδυάζεται όμως και με κοφτερή συμπεριφορά είναι ακόμα καλύτερα! -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Από εκεί και πέρα όμορφο το Ιταλικό ... αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει. Μεγάλο ρόλο (για μένα) παίζει το δίκτυο διανομής και πωλήσεων, το δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης και κυρίως η πολιτική πωλήσεων. Και δυστυχώς από την πολιτική πωλήσεων κάποιων διανομέων στην Αττική, έχω αρνητικότατες εμπειρίες (απαξίωση, ειρωνεία, γράψιμο, δήθεν, αδιαφορία, άρνηση). Οπότε όλα τα υπόλοιπα (για μένα) είναι λεπτομέρειες.
κι εγω εχω αρνητικοτατη εμπειρια απο τη citroen και την εξυπηρετηση της , αυτο απο μονο του δε λεει κατι
στο κατω κατω παντα θα υπαρχουν και οι (πιο) σωστοι επαγγελματιες
-
Οδηγική ευχαρίστηση μπορεί για κάποιον (όπως τον storm) να είναι το να περνάς από τάφρους και να μην κάνεις λιθοτριψία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οδηγική ευχαρίστηση μπορεί για κάποιον (όπως τον storm) να είναι το να περνάς από τάφρους και να μην κάνεις λιθοτριψία.Και να έχει USB!
-
Το νεο c3 δε θα το επαιρνα λογω του εμφανισιακου πρωτα απ ολα..Απλα δε μου λεει τιποτα οπως ακριβως και το απερχομενο μοντελο..Απο εκει και περα και μετα απο καποιες συζητησεις με τον evgenios πραγματικα το τιμονι του gp evo παραειναι ελαφρυ..Στα μοτερ ειναι καλα το καθενα στο ειδος του με το πλεονεκτημα μεταξυ τους να ειναι υπερ του fiat ξεκαθαρα..Στο θεμα καταναλωση μεσα στη πολη το σιτροενακι ειναι καλυτερο αλλα και εξω δε νομιζω να ειναι τρομακτικες οι διαφορες αφου ειναι αρκετα δυνατο οποτε δε χρειαζεται λιωσιμο για να παει..120 αλογα ειναι και αυτα απλα λιγοτερο ροπατα..Επισης ειναι πιο ανετο-ησυχο το c3 και μετα απο πατρα-ναυπλιο ως επιβατης με gp 120 μπορω με ασφαλεια να πω οτι ειναι σκληρο.Ακομα θεωρω ακομη ακριβο το c3 αν και εχει πολυ καλο εξοπλισμο..
Στα μεγαλα + του c3 το πανοραμικο παρμπριζ..Πολυ το γουσταρα στη εκθεση..Απο υλικα καμπινας ξερω μονο για το c3 και ειναι καλυτερα απο του GP..Για το GP evo δεν εχω αποψη.
Παντως το Gp evo ειναι πολυ πιο ομορφο ,ακομα και το μουσουδακι πουτου προσαψαν το συνηθιζεις πιστευω..
Αν περιμενεις λιγο σιγουρα θα πεσει η τιμη του c3 παντως ,συμφωνα παντα με τη γνωστη τακτικη της citroen-hellas.
Εν τελει GP λογω μοτερ-εμφανισης.
-
συγγνωμη να ρωτησω>? π'ως προκυπτει οτι μες στη πολη θα εχει καλυτερη καταναλωση το ψιτροεν?
-
Το Ψιτροέν για μένα.
Όμορφο , το είδα απο κοντά χθες σε ανθρακί. Πιο απλό σχέδιο απο το DS3 και μου άρεσε.
Το εσωτερικό του είναι άλλο ένα θετικό του αυτοκινήτου.
Το μοτέρ του είναι καλό και ελαστικό στις χαμηλές.Το Punto έπεσε οπτικά με το facelift. Το προηγούμενο ήταν πιο όμορφο εξωτερικά καθώς
δημιουργούσε ωραίους συνειρμούς (Μαζεράτι). Το εσωτερικό βελτιώθηκε
σημαντικά στην ποιότητα.
Το μοτέρ του είναι πιο δυνατό για εκτός των τειχών.a question : φορά 6τάχυτο το C3?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
συγγνωμη να ρωτησω>? π'ως προκυπτει οτι μες στη πολη θα εχει καλυτερη καταναλωση το ψιτροεν?όλα τα τουρμπιδια τσιμπανε κάτι παραπάνω αν δεν προσεχείς ...
Αν οδηγας μέσα στην πόλη χωρίς να σκέφτεσαι καθόλου την κατανάλωση (όχι σε βιαιους ρυθμούς, σε ξεγνιαστους) εικαζω οτι θα είναι στα ίδια...
Αν πας ψιλιασμενος και μαθεις να οδηγας το τουρμο στην ωφέλιμη περιοχή του το τουρμπο υα είναι ξεκάθαρος νικητής ...Προσωπικά βρίσκω τελείως άκυρη την αγορά ατμοσφαιρικου σε αυτές τις κατηγορίες...
Πουντο 135αρη και πόλο tsi είναι μακρά οι καλύτερες επιλογές της κατηγορίας...Βέβαια υπάρχει κόσμος που του αρέσει να πληρώνει βενζίνες χωρίς να έχει αντίστοιχο ωφελος σε ιπποδυναμη , οπότε πάω πάσο...
Citroen C3 II VTi 120 vs Fiat Punto Evo MAir 135