-
-
-
Βόλτα στο Mall για ψώνια. Παρατήρηση: πολλά δεξιοτίμονα με αγγλικές πινακίδες ρε παιδιά! Τί γίνεται?
Από κάτι άγνωστα Daihatsu Charade μέχρι ένα θηριώδες Q7 V12 σε ένα όμορφο σκούρο κεραμιδί και μια ολοκαίνουρια Porsche 911 Carrera 4 GTS Cabrio (όμορφος ήχος!). -
Ο χρήστης drdino έγραψε:

-
Ο χρήστης drdino έγραψε:

-
Ο χρήστης drdino έγραψε:

-
Τρελή καγκουριά
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Τρελή καγκουριάΝΟΤ
-
Δεξιοτίμονα δεν τα βγάζουν αυτά οι τσίπιδες οι Ιταλοί;
-
Βγαίνουν δεξιοτίμονες Maserati. Οι Ιταλοί όμως τι σου φταίνε; Γούστο τους αν θα το βγάλουν ή όχι δεξιοτίμονο. Οι hyper-Ferraris π.χ. (Enzo, F50 κλπ) βγαίνουν μόνο αριστεροτίμονες.
Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το χρώμα (ευτυχώς είναι wrap).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βγαίνουν δεξιοτίμονες Maserati. Οι Ιταλοί όμως τι σου φταίνε; Γούστο τους αν θα το βγάλουν ή όχι δεξιοτίμονο. Οι hyper-Ferraris π.χ. (Enzo, F50 κλπ) βγαίνουν μόνο αριστεροτίμονες.Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το χρώμα (ευτυχώς είναι wrap).
Αυτό είναι ρε γαμώτο! Μια μέρα είπε να πάρει ρεπό ο Τζουζέπε και έβαλαν το τιμόνι σε λάθος θέση!!!
Και ... αυτό το χρώμα ταιριάζει περισσότερο σε ... crossovers!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Τρελή καγκουριά
ΝΟΤ
NOT^2
-
Tο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν μ΄αρέσει καθόλου.....με την μεμβράνη ακόμα χειρότερο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βγαίνουν δεξιοτίμονες Maserati. Οι Ιταλοί όμως τι σου φταίνε; Γούστο τους αν θα το βγάλουν ή όχι δεξιοτίμονο. Οι hyper-Ferraris π.χ. (Enzo, F50 κλπ) βγαίνουν μόνο αριστεροτίμονες.
Ούτε εμένα μου αρέσει αυτό το χρώμα (ευτυχώς είναι wrap).
Αυτό είναι ρε γαμώτο! Μια μέρα είπε να πάρει ρεπό ο Τζουζέπε και έβαλαν το τιμόνι σε λάθος θέση!!!
Και ... αυτό το χρώμα ταιριάζει περισσότερο σε ... crossovers!
Μετά το μικρό Λουίτζι με τα λάθη στο Bravo και τη Delta ήρθε κι αυτό
Κι άλλος άνεργος στο Gruppo -
Βγαίνουν δεξιοτίμονες Maserati. Οι Ιταλοί όμως τι σου φταίνε; Γούστο τους αν θα το βγάλουν ή όχι δεξιοτίμονο.Γούστο μας κι εμάς αν θα ψωνίσουμε ή όχι τότες
(παλιοτσίπιδες Ιταλοί )
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δεξιοτίμονα δεν τα βγάζουν αυτά οι τσίπιδες οι Ιταλοί;Δεν είναι UK, κάτι αραβικές πινακίδες έχει. Παίζει να είναι και συμφοιτητή μου.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Βγαίνουν δεξιοτίμονες Maserati. Οι Ιταλοί όμως τι σου φταίνε; Γούστο τους αν θα το βγάλουν ή όχι δεξιοτίμονο.
Γούστο μας κι εμάς αν θα ψωνίσουμε ή όχι τότες
(παλιοτσίπιδες Ιταλοί )
Θα στεναχωρεθουν πολύ...
-
Βγαίνουν δεξιοτίμονες Maserati. Οι Ιταλοί όμως τι σου φταίνε; Γούστο τους αν θα το βγάλουν ή όχι δεξιοτίμονο.
Γούστο μας κι εμάς αν θα ψωνίσουμε ή όχι τότες
(παλιοτσίπιδες Ιταλοί )Θα στεναχωρεθουν πολύ...
Αν σκεφτείς ότι ήθελα να παραγγείλω μια ντουζίνα από δαύτα... ε, πιστεύω θα τους τσούξει λίγο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεξιοτίμονα δεν τα βγάζουν αυτά οι τσίπιδες οι Ιταλοί;
Δεν είναι UK, κάτι αραβικές πινακίδες έχει. Παίζει να είναι και συμφοιτητή μου.
Σαν το ανέκδοτο με τον Άραβα φοιτητή και το τρένο.
http://www.newsbeast.gr/weird/arthro/17 ... o-londino/
Carspotting [#7]