-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πολυτεκνικες ελληνικές.Στάλθηκε από το LG-E975 μου
πες μου οτι τα κουτσούβελα, άρχισαν να πηδάνε απο το πορτμπαγκαζ, οταν σταμάτησε να τους πάρει παγωτό!!
-
+1 Audi R8,αρκετές Mercedes cl,1 BMW M6 -
Ο χρήστης teox έγραψε:
Πευκοχώρι!
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Ακριβώς πριν ένα χρόνο...
viewtopic.php?f=5&t=43902&start=9555#p2864973
-
Θα είναι κι αυτός της άποψης:σαν τη Χαλκιδική δεν έχει...
-
Αυτό είναι που έχει ελληνική σημαία βαμμένη στο καπο ?
Sent from Android L for Loser, Lemon or Lesbian Pie!
-
Testarossa? Ήταν στο σωστό σημείο (μαρίνα του Φλοίσβου), πολύ φαρδύ χαμηλό και 'πακεταρισμένο' με μεγάλη προσοχή.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Πολυτεκνικες ελληνικές.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
πες μου οτι τα κουτσούβελα, άρχισαν να πηδάνε απο το πορτμπαγκαζ, οταν σταμάτησε να τους πάρει παγωτό!!
Ναι ναι είναι και η παγωτομανια εκεί πιο πέρα είχε 5 παιδιά!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πολυτεκνικες ελληνικές.
Ναι ναι είναι και η παγωτομανια εκεί πιο πέρα είχε 5 παιδιά!
οκ ρε σεις 'κόκκινες' βγάζουν και οι επαναπατριζόμενοι και οι ναυτικοί κ.α. (άλλωστε απ΄έξω το χει φέρει)
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Testarossa? Ήταν στο σωστό σημείο (μαρίνα του Φλοίσβου), πολύ φαρδύ χαμηλό και 'πακεταρισμένο' με μεγάλη προσοχή.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάνε και παρκάρουν αυτά τα αμάξια εκεί πέρα και για καιρό μάλιστα να τα τρώει η αρμύρα (όσο καλά και να τα πακετάρουν). Έτσι τυλιγμένη ήταν και μια BMW Ζ8 κάποτε πιο μακριά μάλιστα προς την πέρα μεριά της προβλήτας. Δεν γίνεται να πάνε να πάρουν το σκάφος με κάτι πιο καθημερινό ρε παιδάκι μου? (ξέρω δε λέει να μπεις στη μαρίνα με ταπεινή 500αρα ε? )
-
Sent from my SM-N9005
-
-
Είσαι καμια δεκαετία πίσω αλλά νταξ, καλη προσπάθεια
-
Οντως ακομα εκει ειναι αυτη?!
ποσα? 10 χρονια? -
Όχι, έχει 2-3 χρόνια που την είχαν πάρει, τώρα αν την ξαναβάλαν δεν ξέρω...
-
-
έμεινε...
-
Παραδοση πρεπει να ηταν..δεν ειχε πινακιδες.
-
Βιάστηκε.Ακομη δεν είναι διαθέσιμο το γυάλινο κάλυμμα για τον κινητήρα αλλα μόνο το μαύρο πλαστικό.
-
Carspotting [#7]