-
χρωμα?
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
χρωμα?Κόκκινο.
-
-
Εξωτερικά κούκλα είναι αλλά ... αν έχει μηχανικά προβλήματα είναι άστα βράστα να τα φτιάξεις και δεύτερον η απλή συντήρηση μιας Φερράρι ακόμη και εκτός αντιπροσωπείας θέλει αρκετό μαρούλι...
-
Χθες το βράδυ Aston Martin Rapide με αμερικανικές πινακίδες στην Κηφισίας.
-
Καλα ελεγε ο ΓΑΠ ... 'Λεφτα υπαρχουν'
-
Bling.
bonus: άριστο παρκάρισμα -
Ένα ίδιο είναι συνήθως παρκαρισμένο στο στενό απέναντι από το γήπεδο του Αιγάλεω στο φανάρι.
-
Νέα Σμύρνη ήταν...πάντως άλλο 300C στέισιον με τις ίδιες pimp my ride ζάντες δεν νομίζω να υπάρχει!
-
Lamborghini Aventador Roadster μαύρη στη Γλυφάδα
Επίσης:
1 Lamborghini Murcielago
3 Ferrari F430
1 Ferrari California
3 GTR
1 Porsche GT3 RS
1 Aston Martin -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Bling.
bonus: άριστο παρκάρισμαΑπιθανη συμπτωση...το πετυχα στο Ριο Αχαιας προ εβδομαδας!
-
Εγώ την Μ. Παρασκευή είδα μια Lamborghini, νομίζω Gallardo με αριθμό κυκλοφορίας ΙΡΑ-****. Νομίζω ότι είναι 3333 ή 8888.
-
Μέσα σε ένα 24ωρο. Audi Q7 με Γαλλικές πινακίδες και μια Panamera με πινακίδες Θεσ/νίκης την οποία οδηγούσε μια ξανθιά και την οποία την έχω δει επανειλημμένα να κυκλοφορεί στο Ηράκλειο.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μέσα σε ένα 24ωρο. Audi Q7 με Γαλλικές πινακίδες και μια Panamera με πινακίδες Θεσ/νίκης την οποία οδηγούσε μια ξανθιά και την οποία την έχω δει επανειλημμένα να κυκλοφορεί στο Ηράκλειο.Εννοείς καινούριο Q7 γιατί από παλιά δεν είναι και κάτι το τόσο σπάνιο.
Μαύρη η panamera; Αν ναι την έχω δει και εγώ. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μέσα σε ένα 24ωρο. Audi Q7 με Γαλλικές πινακίδες και μια Panamera με πινακίδες Θεσ/νίκης την οποία οδηγούσε μια ξανθιά και την οποία την έχω δει επανειλημμένα να κυκλοφορεί στο Ηράκλειο.
Εννοείς καινούριο Q7.....
Ολοκαίνουριο αδερφέ!!! (Νομίζω)
-
Από το Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών το περασμένο ΣΚ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Bling.
bonus: άριστο παρκάρισμαΑπιθανη συμπτωση...το πετυχα στο Ριο Αχαιας προ εβδομαδας!
Και το ξαναπετυχα στις στροφες της Υλικης τη περασμενη Παρασκευη...
Πετυχα και δυο ds5 την ιδια μερα..απιθανη!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Byres Road
Sent from my SM-N9005
Το Tinderbox ακομα ζει! Η βεσπα ειναι ακομα εκει? Και στο βαθος Boyd Orr...αναμνησεις!
Βολτουλα West End Scotch? Ωραιο καιρο βλεπω. Για δωσε υλικο...
Ολα τα μελοι του φορουμ στην γλασκωβη μαζευτηκαμε? (το ξερω ειναι παλιο το ποστ αλλα δεν μπαινω πολυ συχνα)
-
Καφε σκουρο μεταλλικο Macan στη καθοδο της Μεσογειων στο Χολαργο χθες το απογευμα.. Το evoque μολις απεκτησε προβλημα..
-
Μπλε σκούρο νομίζω, Toyota Prius του 1998 στην Οδό Αρεθούσης, κοντά στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας. Απ' τα σπάνια Prius που έχω δει.
Carspotting [#7]