-
Οσο 50 impreza..
-
-
Χτες το απογευμα πετυχα ενα τετοιο στον δρομο!
-
ειχε CVT με ιμαντες τοτε!!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οσο 50 impreza..2.5 χαρτια?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οσο 50 impreza..μαλλον υπερβάλλεις
http://www.pistonheads.com/classifieds/ ... el/1734022
http://www.pistonheads.com/classifieds/ ... on/1737340
-
Ναι, ενώ εσύ δεν υπερβάλλεις που για Impreza διάλεξες το 22Β; Και μάλιστα σε κατάσταση βιτρίνας!
-
συγκριση μεταξύ collectables
αλλιως να συγκρίνω καμία 360 μαυρη που πουληθηκε 22 χιλιαρικα στον ΟΔΔΥ με τα ιμπρεζα που πουλιούνται 3 χιλιαρικα στο car...
-
Βαλε και F40 LM ομως να γινουν 150 τα impreza..
-
ε γι αυτο σε ρωτησα. η LM τι διαφορές έχει?
-
Πριν καμποση ωρα εσκασε μυτη στα Μελισσια σειρα 6 Grand coupe!! Το αυτοκινητο ειναι σε αλλο επιπεδο!! Ειχε κι Ελληνικες πινακιδες!!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ε γι αυτο σε ρωτησα. η LM τι διαφορές έχει?Πολλες διαφορες εχει σιγουρα ,αλλα ειμαι αδιαβαστος..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πριν καμποση ωρα εσκασε μυτη στα Μελισσια σειρα 6 Grand coupe!! Το αυτοκινητο ειναι σε αλλο επιπεδο!! Ειχε κι Ελληνικες πινακιδες!!Είχα δει στο αεροδρόμιο του Μονάχου σε σταντ, είναι πανέμορφη.
Εχθές στην Κηφισίας κατέβαινε μολυβί SLS AMG. Έκανα δεξία και άνοιξα παράθυρο, ο παππούς που την οδηγούσε ήταν... πριζωμένος.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
ειχε CVT με ιμαντες τοτε!!!Μαλλον τεχνολογια απο τους τρακτορες...
Η πλακα ειναι οτι ημουν σε διασταυρωση οταν το ειδα, και μια Ολλανδεζα αρχισε να μου μιλαει για το αμαξι και δε καταλαβαινα Χριστο! Της λεω οτι δε μιλαω Ολλανδικα και μου λεει οτι ηταν πολυ γρηγορο.. Επιανε τα 80 σε 10 δευτερα.
-
Ένα μικρό δείγμα από τη Ρώμη
Πανέμορφο το 6αρι
Αυτό τι είναι?
και τελευταίο αλλά
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Αυτό τι είναι?
Chatenet Speedino
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Πινακίδες γιατί δεν έχει;Ωρες ώρες δεν παλέυεστε ρε παίδες. Βλέπεις εσύ να μπορεί να την βάλει πουθενά εκτός του παρμπρίζ ; Δηλαδή να πάει να χαλάσει τον προφυλακτήρα εμπρός για να βάλει τον τσίγκο ; Ελεος, του απαντάτε και σοβαρά οι άλλοι.
-
Ο χρήστης Mist έγραψε:
Πινακίδες γιατί δεν έχει;
Ωρες ώρες δεν παλέυεστε ρε παίδες. Βλέπεις εσύ να μπορεί να την βάλει πουθενά εκτός του παρμπρίζ ; Δηλαδή να πάει να χαλάσει τον προφυλακτήρα εμπρός για να βάλει τον τσίγκο ; Ελεος, του απαντάτε και σοβαρά οι άλλοι.
Γ. Α. Μ. Α. Τ. Ο. Σ
-
-
Σήμερα το πρωί είδα για πρώτη φορά ένα Toyota Avensis Verso, δεν γνώριζα καν την ύπαρξη του.
Γενικά το σουλούπι - διαστάσεις του μου θύμισαν το τελευταίο Fiat Croma
Carspotting [#7]