-
-
Ήμουν σε κομβόι και με ακολουθούσε ο συγκάτοικος με το S60 που αγοράσαμε και με ακούει στον ασύρματο να φωνάζω σαν χαζός. Ρωτάει το παιδί που οδηγούσε το volvo αν παθαίνω εγκεφαλικό ή κάτι τέτοιο και μετά ΕΙΔΑΝ.
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, τύφλα να 'χει η η φερράρι.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
@ΚουκάκιΤρομερό χρώμα
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ρουμανικες πιανκιδες ειχε,και ειναι γυρω στα 1500 αλογα το συγκεκριμενο.
χωρις να ειναι τερμα,εγραψε πριν μηνες 8,9 στα 400 μετρα.Και το ΣΚ θα το δουμε για 2η φορά σε δράση επι ελληνικού εδάφους !
8,55@ 271km/h
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ρουμανικες πιανκιδες ειχε,και ειναι γυρω στα 1500 αλογα το συγκεκριμενο.
χωρις να ειναι τερμα,εγραψε πριν μηνες 8,9 στα 400 μετρα.Και το ΣΚ θα το δουμε για 2η φορά σε δράση επι ελληνικού εδάφους !
8,55@ 271km/h
Είναι και πρώην γείτονας ο Θοδωρής, βέβαια έχει βελτιωθεί αισθητά η πίστα, σχεδόν όλα τα EVO ήταν μέσα στα 9άρια
-
φιλοι μου με εβο παντως δεν ειδαν βελτιωση στη πιστα.Οτι 18μετρο εκαναν την προηγουμενη φορα και λιγο χειροτερο εκαναν τωρα.
-
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Το θυμαμαι στο toca στο ps1 αυτο το αμαξι.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
@Κουκάκι
Εχω μια εντυπωση οτι το συγκεκριμενο φιγουραρε για καιρο στην Τoyota στο Ηρακλειο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
GT2
-
-
Μαλλον η πρωτη; 911 στη φτωχομανα Σαλονικη αλλα στο πιο ακυρο χρωμα που θα μπορουσε να την αγορασει αν και δεν φαινεται καλα. Ενα σκατοκαφεπορδι.
-
Καπό δεν έχει το αμάξι σου; Όλα φαίνονται στο ίδιο χρώμα. Η 911, το οδόστρωμα, το ταμπλό του αυτοκινήτου σου.
-
Κοντρα ηλιο με κινητο τι να περιμενεις; Ναι οντως το ταμπλο μου ειναι χρωμα ασφαλτι (caddy III)
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Μαλλον η πρωτη; 911 στη φτωχομανα Σαλονικη αλλα στο πιο ακυρο χρωμα που θα μπορουσε να την αγορασει αν και δεν φαινεται καλα. Ενα σκατοκαφεπορδι.ενδιαφέρον χρώμα..ταιριάζει^
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
GT2
Και toca ηταν!
-
Εμεις που δεν ειχαμε τετοια παιγνια θα μας πειτε τι αυτοκινητο ειναι?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εμεις που δεν ειχαμε τετοια παιγνια θα μας πειτε τι αυτοκινητο ειναι?Mitsubishi FTO.
-
Mitsubishi FTO
http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_FTO -
Carspotting [#7]