-
Φερραρι F12 berlinetta λευκη εκ Ζυριχης γυροφερνε στην Κερκυρα. Φωτο δυσκολη καθως ερχοταν απο απεναντι που θα απει θα την πετυχω και σταθμευμενη.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Ferrari F12 berlinetta λευκη εκ Ζυριχης γυροφερνε στην Κερκυρα. Φωτο δυσκολη καθως ερχοταν απο απεναντι που θα παει θα την πετυχω και σταθμευμενη. -
Ferrari F12 berlinetta λευκη εκ Ζυριχης γυροφερνε στην Κερκυρα. Φωτο δυσκολη καθως ερχοταν απο απεναντι που θα παει θα την πετυχω και σταθμευμενη.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στη γειτονιάFog city?
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Ferrari F12 berlinetta λευκη εκ Ζυριχης γυροφερνε στην Κερκυρα. Φωτο δυσκολη καθως ερχοταν απο απεναντι που θα παει θα την πετυχω και σταθμευμενη.Εγω ουτε φωτό δεν τραβάω, βαρέθηκα να βλέπω διάφορα μοντέλα απο αλογάκια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Fog city? -
Άλλος ένας που αλώθηκε απο τον καπιταλισμό και το American Dream
μόνιμα?
-
όχι,για μερικούς μήνες είναι (προς το παρόν)
-
Με την ευχή μου γιέ μου και καλό βόλι.
Να γλυτώσουμε και απο του κομμουνιστας
-
Θα κάνεις κάτι carspotting όμως!!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στη γειτονιά(και για το αμάξι και για την πόλη)
-
Ποιο αμάξι είναι αυτό στην φωτο του @mjacob και ποιο αυτό που είχα δει εγω στην Τουρκία?
Και τα δυο κάτι σε 'Aston Martin Rapide' στυλ μου φέρνουν ... ένα από τα δύο πρέπει να είναι Fisker και κάποιο από τα δύο ηλεκτρικό ή υβριδικό?Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στη γειτονιά
Uploaded with ImageShack.us -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποιο αμάξι είναι αυτό στην φωτο του @mjacob -
mjacob μια και είσαι κατά 'κεί ρίξε ρε κάνα testdrive στο Tesla αν μπορεις.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Fog city?
Enjoy it , είναι (ίσως) η ομορφότερη πόλη του κόσμου.
Και για να μην είμαι off topic,
Άψογα συντηρημένη. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ποιο αμάξι είναι αυτό στην φωτο του @mjacob και ποιο αυτό που είχα δει εγω στην Τουρκία?
Και τα δυο κάτι σε 'Aston Martin Rapide' στυλ μου φέρνουν ... ένα από τα δύο πρέπει να είναι Fisker και κάποιο από τα δύο ηλεκτρικό ή υβριδικό?Αφού και καλά δεν ξέρεις τι αμάξι είναι** πως σου ήρθε** ότι είναι ηλεκτρικό ή υβριδικό?
Έτσι για να ερευνήσουμε πόσο βαθειά πάει η ΛΑΓΟΥΔΟΤΡΥΠΑ
-
@ΙΚΕ μου διασαφηνίστηκε εδώ και εύχομαι να έχεις δροσιά στην ΛΑΓΟΥΔΟΤΡΥΠΑ.
-
Απλά ήθελα να μάθω γιατί το κάνεις αυτό συνέχεια, αισθάνεσαι κακομοιρούλης ίσως, ποιος να ξέρει, ας σταματήσΩμε όμως το οφφ-τόπιξ.
-
Τς τς τς τς ... κακομοιρούλης?!
-
Μέσα στο μαγαζί έχω μια E300 Bluetec Hybrid του ''12 με πινακίδες Ανδόρρας. Τουρίστας...
Φωτό το βράδυ!!
Carspotting [#7]