-
Αμαν εχεις δικιο! το χα ξεχασει! Και ειναι και κριμα γιατι το αμαξι ηταν πολυ ομορφο και καλο.
-
-
Η ζάντα...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η ζάντα...Ενώ η αεροτομή...
-
Άμα το ακούσετε,θα σας κοπούν τα γέλια...Πάντως εμένα εμφανισιακά μου αρέσει πολύ!!
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις Θοδωρή ότι ο ήχος του θα αλλάξει την γνώμη μας για την εμφάνιση του;
-
ειναι αμερικανικων προδιαγραφων.. οπως το δικο μου αλλα ζαντες και αεροτομη δεν λενε.. αν εχει αλλαξει κατι μηχανικα για τον ηχο δεν γνωριζω. ειναι με τουρμπο η κομπρεσσορας??
-
Audi RS4 B7 AVANT πριν λιγο στην Ορεστιαδα, no comments, εμεινα με το στωμα μεχρι το πατωμα!
-
Σήμερα το βράδυ στην Βάρκιζα, Nissan Cube τελευταίας γενιάς, με γερμανικές πινακίδες...
Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε από κοντά . -
Ferrari 360 Spider η ασημί η γαλάζιο ανοιχτό (μάλλον το δεύτερο) με πινακίδες Ημαθίας χθες το βράδυ στην Εγνατία για Βέροια. Πήγαινε με 100 km/h έκοψα και κάθησα λίγο πίσω του μπας και το ανοίξει λίγο να ακούσω αλλά 10 λεπτάπου περίμενα όλο με 100...
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ferrari 360 Spider η ασημί η γαλάζιο ανοιχτό (μάλλον το δεύτερο) με πινακίδες Ημαθίας χθες το βράδυ στην Εγνατία για Βέροια. Πήγαινε με 100 km/h έκοψα και κάθησα λίγο πίσω του μπας και το ανοίξει λίγο να ακούσω αλλά 10 λεπτάπου περίμενα όλο με 100...Γαλάζιο ανοιχτό είναι το χρώμα της
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ferrari 360 Spider η ασημί η γαλάζιο ανοιχτό (μάλλον το δεύτερο) με πινακίδες Ημαθίας χθες το βράδυ στην Εγνατία για Βέροια.** Πήγαινε με 100 km/h** έκοψα και κάθησα λίγο πίσω του μπας και το ανοίξει λίγο να ακούσω αλλά 10 λεπτάπου περίμενα όλο με 100...Η βενζίνη είναι ακριβή.
-
-
Tragic αυτό το wrap!
-
Συμφωνώ. Κι από κοντά έχανε πολύ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Tragic αυτό το wrap! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Tragic αυτό το wrap!
Wrap, κόκκινα φανάρια... Μαμελούκος!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Tragic αυτό το wrap!
Wrap, κόκκινα φανάρια... Μαμελούκος!!!
Έτσι είναι τα φανάρια από μέσα λόγω (εργοστασιακού) χρώματος του αυτοκινήτου. (αν και αυτό μάλλον το ξέρεις ήδη)
Το αποτέλεσμα τραγικό by-the-way (τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα ). -
Tα φανάρια, τα τζάμια δηλαδή κανονικά είναι διαφανή απλά επειδή δεν μπορούσε να ντύσει τη λαμαρίνα εκεί μέσα προτίμησε να τροποποιήσει τα τζάμια των φαναριών.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Tα φανάρια, τα τζάμια δηλαδή κανονικά είναι διαφανή απλά επειδή δεν μπορούσε να ντύσει τη λαμαρίνα εκεί μέσα προτίμησε να τροποποιήσει τα τζάμια των φαναριών.και να μην τα είχε ντύσει, θα ήταν κατά-κόκκινα φανάρια με μαύρο αμάξωμα. γ@μησέ τα δηλαδή.
Carspotting [#7]