-
Το 'χω ακούσει κι από άλλη κοπέλα το Μπένεθ... Πέθανα μιλάμε...
-
Η κλασσικη lp640 της λαρισας,δεκαδες φορες αλλα δε την εχω βγαλει φωτο γιατι ο ιδιοκτητης την παρκαρει σχεδον διπλα απ το τραπεζι του στο καφε που συχναζει κ ειναι κ φουσκωτος
Κοκκινο dodge ram στα διοδια των μαλγαρων,δυο τρια Α7 στην εθνικη,bentley continental στη λαρισα -
Αudi a7
-
Απο μπροστα οχι τοσο ωραιο,αλλα πισω και προφιλ εχει κατι εντυπωσιακο
-
Είδα και εγώ Α7 άσπρη με βουλγαρικες πινακίδες, στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης.
-
Ο χρήστης kostaskg έγραψε:
Είδα και εγώ Α7 άσπρο με βουλγαρικες πινακίδες, στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης. -
Σε βενζιναδικο κοντα στα Λουτρα της ωραιας Ελενης ομαδα του drive με κατευθυνση προς επιδαυρο audi RS3 audi S1 saab caravan (δεν του εδωσα και πολυ σημασια ) και αλλο ενα που παλι δεν πολυπροσεξα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Είδα και εγώ Α7 άσπρο με βουλγαρικες πινακίδες, στην Κηφισιά Θεσσαλονίκης.
Ναι, mea culpa.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Το 'χω ακούσει κι από άλλη κοπέλα το Μπένεθ... Πέθανα μιλάμε...Επίσης το έχω ακούσει από κοπέλα, πολλά χρόνια πριν, συμμαθήτρια στη σχολή.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σε ένα απίστευτα ωραίο χρώμα......
Uploaded with ImageShack.us
Πρεπει να ειναι γνωστου τραγουδιστη...
-
Χθες το βραδυ στην Σοφούλη, μαυρη Βentley Continental. Υπεροχη!!!
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Σε βενζιναδικο κοντα στα Λουτρα της ωραιας Ελενης ομαδα του drive με κατευθυνση προς επιδαυρο audi RS3 audi S1 saab caravan (δεν του εδωσα και πολυ σημασια ) και αλλο ενα που παλι δεν πολυπροσεξα.audi s1?
-
Η κλασσικη lp640 της λαρισας,δεκαδες φορες αλλα δε την εχω βγαλει φωτο γιατι ο ιδιοκτητης την παρκαρει σχεδον διπλα απ το τραπεζι του στο καφε που συχναζει κ ειναι κ φουσκωτος
Και το χα πεί στον Άρη ότι δεν μου κάνει για την απλή.
-
Audi A6 (το καινουριο).Επισης opel astra g 2.2 diesel.Πρωτη φορα ειδα με τετοιον κινητηρα.
-
Dodge Avenger χωρίς πινακίδες στο Περιστέρι.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Και το χα πεί στον Άρη ότι δεν μου κάνει για την απλή.
Η Ζ06 του ομως ηταν πολυ πιο αλητεια
-
Fiat Freemont με ιταλικές πινακίδες. Δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε
-
Βασίλης Σπανούλης στο Καβούρι με SL, αυτή την έκδοση.
-
Maserati grandturismo,μαυρη με μαυρες ζαντες σε κλαμπακι της λαρισας χθες... Επικα κουκλα
-
Carspotting [#7]